Er werden al 22 journalisten en “goedmenschen” door de Gaza-moslims gegijzeld

“Red de wolven”

De Israël-oorlog heeft ook zijn smakelijke kant, hoe treurig hij anders ook mag zijn. Al jarenlang gingen de linkse journalisten en “goedmenschen” op bedevaart naar Gaza om daar de lieve zielige Palestijnen te redden. In “goedmenschen”kringen was dat bijna zoiets geworden als vroeger ooit de pelgrimstocht naar Rome, toen de katholieke kerk nog over de mening van de wereld waakte i.p.v. “Der Spiegel”, de taz, de BBC en de ARD.

Zo bevonden zich 2-3 jaar geleden ook enkele linkse afgevaardigden van het Duitse parlement onder de toenmalige Gaza-pelgrims. Het zou heel gemakkelijk hebben kunnen gebeuren, dat ook de kameraden Annette Grothe en Inge Höger Palestijnse gijzelaars zouden zijn geworden. Maar toch zouden we er desondanks van uit kunnen gaan dat zich onder deze 22 “goedmenschen”gasten, die mogen genieten van de dankbaarheid van deze lieve zielige Palestijnen, ook minstens enkele EU-“goedmenschen” bevinden. Duitse journalisten hoeft men deze keer niet te betreuren.

Blijkbaar verbiedt de radicaalislamitische Hamas 22 buitenlandse journalisten en leden van hulporganisaties te vertrekken uit de Gazastrook, zoals een in de enclave vastzittende journalist zaterdag vertelde. Het Ministerie van Binnenlandse Zaken van Hamas zou als motivering hebben aangegeven dat Israël het checkpoint in het noorden van de Gazastrook met sabbat zou sluiten. Israël benadrukte echter dat de overgang vanwege het conflict zaterdag ook geopend zou zijn voor personen. De buitenlanders berichtten, dat ze dit aan Hamas zouden hebben meegedeeld en desondanks niet zouden mogen vertrekken. Er zouden zich geen Duitsers in de groep bevinden.

Focus

Alleen nog even op enkele kleine details letten a.u.b.: In de “goedmenschen”media wordt steeds opnieuw gezegd dat alleen de Hamas hardliners terroristen zouden zijn, de rest echter zielige Palestijnen, die er niets aan kunnen doen. Nu echter hebben die zielige Palestijnen Hamas aan de macht geholpen en zij houden zich aan de macht vast. Er bestaat geen menselijke, rechtvaardige Palestijnse meerderheid, die zo´n gijzeling verhindert en Hamas de les leest. Er bestaat ook geen menselijke, rechtvaardige Palestijnse meerderheid, geen Abbas-partij, die de onrechtvaardige aanvallen op Israël verhindert. Ze staan allemaal achter Hamas, ze spreken met de tong van Hamas en ze handelen met de armen van Hamas…

Bron:

http://tinyurl.com/cunxkm2

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Palestina", Hamas. Bookmark de permalink .

5 reacties op Er werden al 22 journalisten en “goedmenschen” door de Gaza-moslims gegijzeld

 1. Reblogged this on Linsky's Place and commented:
  Add your thoughts here… (optional)

  Like

 2. luckybee zegt:

  Gaan we ze dan missen?Ik niet hoor.Dan kan ik weer met uitgestrekte tenen TV gaan kijken.Whaaaaaahahaha

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Misschien zit er wel een linkse nederlandse bij???

  Like

 4. Tiny zegt:

  Nu, dan weten ze wat het betekent naderhand als menselijk schild te moeten dienen. Ik zal er geen traan om laten.

  Like

 5. Pingback: Het echte nieuws over Gaza | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s