Israël aan de vooravond van een oorlog?

Het ziet er in ieder geval niet goed uit en dit gevaar is dichterbij dan ooit! Wat mij zo bijzonder irriteert, is de verslaggeving. Zo hoorde ik vanmorgen de verslaggeefster zeggen: “Het Palestijnse volk verweert zich tegen de aanslagen gepleegd door Israël!”. Je moet maar lef hebben, maar zo wordt het nieuws gebracht en hiermee de mensen verkeerd geïnformeerd. Het resultaat zien we… Palestijnen zijn zooo zielig.

De Palestijnen, het oh zo zielige volk, verdrukt door Israël, verweren zich tegen de aanvallen…
Wanneer je dit soort berichtgeving maar volhoudt, gaat de massa het geloven… en zo wordt de geschiedenis vervalst. Goed, er zijn er nog steeds velen, die WEL weten hoe de zaak in elkaar zit en dat Israël alleen tegenactie onderneemt…

Zo zie je in alle nieuwsmedia een huilende vader met zijn dode zoontje op de arm: Waarom..? WAT heeft mijn kind misdaan? Nee DIT kind heeft niemand nog iets aangedaan… Zijn dood is niet de directe schuld van de Israëliërs. De dood van DIT kind is terug te brengen tot wat de Palestijnen doen, ZIJ staan aan de basis van dit dode kind (en vele anderen), zij zijn het die Israël provoceren en Israël geeft antwoord.

Het zijn de Palestijnen zelf, die hun vrouwen en kinderen in de gevechtslinie schuiven, zodat ze hun eigen dode vrouwen en kinderen aan de wereld kunnen tonen met de woorden: ZIE WAT ISRAEL ONS AANDOET!

Voor mij zijn de Palestijnen:

DE MOORDENAARS VAN HUN EIGEN KINDEREN EN VROUWEN!

DIT kind was nog onschuldig, maar vergeten we niet dat al deze kinderen in dit soort landen worden gevoed met haat! Vanaf het moment dat ze kunnen, grijpen zij naar het geweer om hun grootste vijanden, de Joden en de christelijke honden (en varkens) af te schieten.

Door:

Martha N.

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", Gazastrook, Israël. Bookmark de permalink .

50 reacties op Israël aan de vooravond van een oorlog?

 1. Henk der Niederländer zegt:

  Je zou kunnen zeggen dat Ik een cynicus ben maar ook hier heeft elk voordeel zijn nadeel.
  Dit kind zal nooit meer met een bomgordel rondlopen om onschuldigen de dood in te jagen.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Hebben de multiecultie idioten nog steeds niet in de gaten dat zij bezig zijn onze jonge meiden aan het Kwaad overleverde?Een huwelijk met een moslim is een trip to Hel en niets anders.
  Voor al als ze plotseling hun liefde voor hun Allah gevonden hebben. Dan staat zij op de nummer laatst.

  Like

 3. TP zegt:

  Persoonlijk wantrouw ik dat volk dermate, dat ik mij zelfs afvraag of er überhaupt wel een kind in dat lakentje zit. Toch best een beetje vreemde situatie, dat er zo’n kind gedood zou zijn. Wat mankeert moeder dan? Vader in elk geval niets. Maar moet ik dan aannemen, dat die baby alleen was? Thuis? Op straat?
  Heeft een afzwaaier alleen dat kind getroffen?
  Ik zie geen enkele vrouw. En die kunnen toch hartstikke goed janken.
  Bij berichtgeving van/door/over ‘Palestijnen’ heb ik chronisch mijn bedenkingen.
  Maar daar hebben zij zelf schuld aan.

  Like

 4. Ik heb geprobeerd die afbeelding nog eens goed te bekijken maar ik kan er met de bete wil van de wereld geen lichaampje van een klein kindje in zien. Wat wel opvalt is dat bij dergelijke geregisseerde taferelen meestal dezelfde mensen staan. Zonder kleerscheuren of bebloede kleding cq, gezichten/lichaamsdelen. Vreemd…

  Als je met je zwaargewonde kind naar het ziekenhuis gaat heb je echt geen tijd om eerst even schone kleren aan te trekken en het stof van je gezicht/hoofd te verwijderen. Dat de Gutmenschen hier wel intrappen geeft al duidelijk aan dat het zichzelf verbinden met de islam de grijze hersenmassa duidelijk aantast als een soort van islamitische hersenkanker…

  Wat mij betreft is deze foto één en al fake!

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  Goed stukje Martha N.

  Maar in mijn opinie is de oude wijn in nieuwe zakken “maar zo wordt het nieuws gebracht en hiermee de mensen verkeerd geïnformeerd.” Tsa wat voor een vooringenomen journalistiek, de mensen op het verkeerde been zettend en selectief verontwaard spelend doet de NOS bijna iedere avond het nieuws brengen en zij zijn zo vooringenomen met de Arabische lente, dat het voor de meeste mensen die zich informeren bij E.J. Bron nu wel duidelijk is wat voor een dubbelspel de journalistiek hier in Nederland speelt.

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Pieter Veenstra zegt:
  17 november 2012 om 15:35

  De foto is geen fake ik heb deze scene op verschillende nieuwsbronnen gezien, het was wel degelijk een dood kinderlichaampje, Tsa de reactie van de vader van dat kind of dat gespeeld was of niet dat ken ik niet beoordelen, ben er niet bij geweest, zo te zien was het echt. Maar ja er wordt veel in scene gezet aan de Palestijnse kant, propaganda met of zonder kinderlijkjes het doel heiligt de middelen.

  Like

 7. Martha N zegt:

  Martha N zegt:

  Goed gezien Pieter! Het is niet de eerste noch de laatste fake foto..!
  Er waren er al velen… en velen zullen volgen!
  Ik blijf me verbazen hoe alles ten voordele van de Palestijnen (en alle andere soortgenoten) wordt uitgelegd.
  Wat is hemelsnaam wat brengt het ons, door dit soort mensen op te hemelen en te koesteren..?
  Ja de islam.
  De idioten koesteren een adder aan hun borst.
  Zoals jij al zegt: ik begrijp de wereld niet..!

  Misschien begrijpt de wereld de inhoud van de Koran niet..?
  En het daaraan gekoppelde doel..?

  Like

 8. Ik blijf bij mijn standpunt, helemaal als bovenstaande foto is getoond in de MSM. Die geloof ik al jaren niet meer… De MSM behoren evengoed tot de 5e Colonne als al die linkschmenschen!

  Like

 9. Jan zegt:

  De foto doet mij niets. Zij hebben gekozen zoor door Hamas te laten lijden.

  Like

  • Dianne zegt:

   Het kindje niet. Hij had sws ook veel liever hier geboren willen worden, en een fijn, zorgeloos leventje leiden. Als je door geboren zou worden, zou je precies hetzelfde zijn geweest, die kinderen worden gewoon gevoed met haat.

   Like

 10. Ik heb verscheidene foto’s gezien die niet de situatie werkelijk voorstelden, zoals een oudere foto in Syrie genomen en de recente foto van een man met een bebloed kind zg. uit gaza, terwijl de man een hes draagt met Hebreeuwse letters!!

  Maar deze foto lijkt me echt, de vader is werkelijk ontdaan. Maar wat doet het er in feite toe?
  Helaas worden er in een oorlog (ik noem dit oorlog) kinderen gedood. Het is echter wel zo dat als chamas fake foto’s gebruikt, of oude foto’s hergebruikt, het resultaat is dat je dan ook gaat twijfelen aan hun uitspraken over andere zaken.

  Hamas’ Claims: True or False?

  Like

 11. PS ~ Filmpje is van gister, 16 november

  Like

 12. Lucky9 zegt:

  Toen ik gisteren op verschillende stations beelden uit Gaza bekeek had ik meermaals de indruk me op een filmset te bevinden.

  Meer bepaald een man met een kind in de armen (een andere dan de foto hierboven) die zich in een perfecte gebogen lijn van achter de camera opdook om zich naar de ingang van wat een hospitaal zou moeten hebben voorstellen te begeven, leek me té perfect om in realiteit mogelijk te zijn.

  De verschrikking kan dan wel zeer erg zijn maar de propaganda die we zien produceren is dat nog meer.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Als je wind zaait, zal je storm oogsten. Dat krijg je als je jaren lang raketten afschiet op Israel.
  Maar ja Palestijnen zijn zielig volgens onze linkse fascisten.

  Like

 14. Jan zegt:

  Ik was vandaag op de Dam om een aantal foto’s te maken van de demonstratie tegen Israël, volgens sommigen tegen de etnische genocide begaan door zionisten (ik voelde mij niet aangesproken (zij zei dan ook niets tegen mij)

  Er was niet veel animo, moet ik zeggen. Waarschijnlijk te koud en bovendien miezerde het nogal en dan zitten de protesterenden misschien ook liever bij tante Truus met een kop vegetarische thee.

  De eersten die ik schoot waren, Anja M. en Maarten-Jan H. Struikel je altijd over als zij tegen Israël kunnen schoppen, vanaf grote afstand natuurlijk. Nauwelijks Nederlanders te bespeuren, wel veel Marokkanen en warempel ik kreeg nog zowaar een beetje sjans met een heuse hijabse mohammediene. Goed dat zij mijn gedachten niet kon lezen of mijn shirt niet zag, anders zat ik hier nu niet meer.

  Like

 15. Jan zegt:

  Ook aanwezig, de aanhang van Ahmedinejad: Neturei Karta

  Handige lijst met namen én telefoonnummers:

  Like

 16. daiyu-ninja zegt:

  Om eerlijk te zijn, vind ook ik het een raar bij elkaar gebonden bundeltje.
  Normaal zie je toch echt wel de vorm van een hoofdje en beentjes, of op zijn minst iets wat op een lichaampje lijkt..
  En gezien het feit dat moslims geweldige toneelspelers zijn, heb ik echt mijn twijfels over de oprechtheid van wat de foto toont.
  En daar hebben ze het zelf naar gemaakt.

  Like

 17. Gelukkig heeft je toestel het overleefd 🙂 Bedankt voor je verslag, Jan!

  Wel weer typisch op de foto’s. Blijkbaar willen een aantal niet herkend worden. Zijn dat soms leden van de harde kern die nog veel meer van plan zijn dan gewoon demonstreren en dus niet willen herkend worden? Ik denk dat ik er niet ver naast zal zitten…

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 17.01. uur, knap dat je daar bent geweest Jan. Verder ben ik kotsmoe van de invloed die de RODEN- VARA en STAATSTV- uitoefenen op grote delen van onze bevolking, die 24/7 valse rood gekleurde informatie voorgeschoteld krijgen. En niets vinden de media mooier al ISRAEL overal de schuld van geven, net zoals Geert Wilders door deze schurken word afgezeken.

  Like

 19. Wachteres zegt:

  http://tinyurl.com/cb5p4jy

  http://tinyurl.com/cg43qjt

  Mailonline.com over Israël en het Midden-Oosten

  Like

 20. Lijst met namen en telefoonnummers kunnen inderdaad wel eens van pas komen in de toekomst 😀

  Like

 21. Op de ene foto zie je lachende meisjes. Vind ik persoonlijk erg ongepast als je zo veel geeft om de mensen in gaza. En dan die vent met zijn bonthoed en sjaal, daar word ik helemaal misselijk van. En nog wel op shabbat!!! Ik wist niet dat er van die lui ook in Amsterdam leven? Vreselijke mensen zijn dat!
  Mag ik die foto inpikken en op mijn FB plaatsen en/of in de pro Israel groepen op FB? Maar met verwijzing naar “Jan”? Ik bedoel bonthoed. Got, wat heb ik een hekel aan die vent

  Like

 22. Jan zegt:

  Ook aanwezig, de honden van hamas:

  Een wulpse mohammediene:

  Like

 23. Jan zegt:

  @dorithbatmoshe zegt:
  17 november 2012 om 17:30

  Jawel, neem maar. Daarom zet ik ze op het net.

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 17.30. uur, beste Jan die hond staat toch model voor alle haatbaarden neem ik aan, en die moslima vind ik absoluut onaantrekkelijk whoehahaha!

  Like

 25. Jan zegt:

  Even nog iets vermelden.
  Die demonstratie duurde niets eens zo heel lang. Zou om drie uur beginnen en ik kwam tegen 20 voor drie. Om drie uur braken zij op, waarschijnlijk omdat het weer steeds viezer werd.
  Ik liep nog wat rond, maakte nog even een praatje met een Chinese vrouw van de Falun Dafa (Falun Gong) die mij gruwelijke foto’s liet zien van gevangenen die met messen waren bewerkt en er tamelijk beschadigd uitzagen, tot ineens achter mij twee groepen Marokkanen begonnen te vechten. Bijzonder moet ik zeggen. En die willen Gaza ‘bevrijden’.

  Like

 26. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 17.46. uur, en dan die gek met die vliegende schotel op zijn hoofd hahahaha!

  Like

 27. Martha N zegt:

  Martha N zegt:

  Dit stuurde mij een vriend.
  500 rockets until now ? Israeli should use Napalm bombs as in Vietnam. There is nothing like that to silence Palestinians once for all ! They will be toasted !

  Mijn antwoord: het is cru, maar ze gaan toch graag naar Allah..?

  Like

 28. Jan zegt:

  De Internationale Socialisten, altijd van de partij, ook nu weer.
  Op de shirts ‘Global jihad’ en ‘Intifada’.

  Onze beste vriendin: Anja M.

  Vriend van Anja: Maarten-Jan H. aka Abupessoptimist van de gelijknamige site:

  Like

 29. Jan zegt:

  Ook nog normale mensen zoals deze koetsier op de Dam die toeristen rondrijdt over de grachten:

  Like

 30. Bedankt Jan, voor je permissie.

  Arme hond met sjaal.

  Abupessimist ~ ik had me altijd een jonge man voorgesteld, de paar keren dat ik zijn blog las.
  Maar hij is dus een ouwe vent 🙂

  Shalom shalom uit het rustige noorden waar veel mensen zoals ik met een angst in het hart zitten.

  Like

 31. Tuurlijk heeft spuit 11 z’n hals ook even aan het werk gezet. Dat je erin mag stikken!
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2012/11/erdogan_israel_verantwoordelij.html

  Like

 32. Trucker zegt:

  Deze foto is volgens mij niet “gespeeld”, maar wat de media verzwijgt is het feit dat de haatbarden vanuit DICHTbevolkte wijken hun aanvallen op Israel lanceren.
  Er zijn talloze beelden waarop te zien is hoe de hamas of andere haatbaarden in wijken rondsluipen met bewapening en op deze wijze het slachtoffer LIJKEN te zijn.
  Niks aan de hand we (ik praat voor mezelf nu) weten dat Israel de enige democratie is omgeven door haatbaarden in soepjurken die een neanderthaler denkwijze koesteren, om maar te duiden waar hun beschaving is blijven stilstaan.
  De enige die de grootste schuld hebben in de manipulatie is de media, gevoed door zuivere anti semieten zoals een duisenberg wijf (zo heet ik vrouwelijke wezens waar ik geen respect voor koester eufemistisch uitgedrukt) hhet verachterlijke sujet van agt en alle andere handlangers van de haatbaarden.
  Dit alias dateert van enkele jaren terug reeds, het laast gebruikt op ElsevierNL maar heb toendertijd een levenslange ban gekregen, waarschijnlijk omdat ik te “fanatiek” was ivm met mijn zienswijze over islamieten.

  Like

 33. E.J. Bron zegt:

  Klasse foto´s Jan. Bedankt!!

  E.J.

  Like

 34. Henk der Niederländer zegt:

  Bert je bent me net voor
  Inderdaad wat Bert zegt Jan Klasse We hebben bij deze dus niet alleen Burgerjournalisten maar ook een fotograaf.

  Like

 35. Tiny zegt:

  Mooie foto’s !

  Nu, ik kan bij met de beste wil van de wereld hier ook geen kinderlichaampje in zien. Bovendien geloof ik die comediante absoluut niks meer. Ik heb in een tijd dat ik ergens in de wereld werkzaam was, meerdere verpakte baby lijkjes is het echt gezien. Dit is er geen.
  Ik had nog ergens een paar links gevonden, hoe die woestijnratten zich gedragen als er een dode is gevallen zoals nu in Gaza. Ze komen dan uit alle hoeken en gaten, storten zich op het toch al uiteengereten lijk en trekken er stukjes uit, dopen hun handen in het bloed en krijsen als die idioten. Hetzelfde gebeurt als ze een tegenstander vermoorden. Het is gewoon afschuwelijk. Een BBC reporter heeft daar ooit de beelden van gemaakt. BBC zal dez nu nooit meer uitzenden als ze dat al ooit gedaan hebben. Ik wilde ze eigenlijk niet doorlinken en heb ze gelaten waar ze zijn. Zal kijken of ik ze nog kan terug vinden.
  Alle die ze zo liefkozen en aardig vinden en de multiflauwekul aanbidden, hebben géén idee met wie ze werkelijk te maken hebben. Dzjengis khan moet daarbij vergeleken nog bijna een lieverdje zijn geweest.

  Like

 36. Meer waarheid over Israël, de ‘Palestijnen’ en de islam vanuit Hilversum, kan dat? Ja, dat kan met de Populistische Omroep Nederland.

  Like

 37. Tiny zegt:

  Een foto nog gevonden, de fotograaf heeft de andere foto’s van z;n blog gewist, het heet car swarm wat ze daar uitspoken.

  En ook even deze video kijken uit der Welt, “ze bekijken de auto”.
  http://www.welt.de/politik/ausland/article111051071/Hamas-Militaerchef-stirbt-bei-Luftangriff-der-Israelis.html

  Like

 38. Henk der Niederländer zegt:

  Ik wil even een kleine verduidelijking geven aan mijn eerste reactie.

  Een jaar of zo terug zag Ik een reportage van een vrouw wier zoontje in Israel met succes geholpen was aan een of andere ziekte welke totaal funest voor het kind afgelopen zou zijn..
  De eerste reactie van de moeder was dat ze er zeer blij om was dat haar zoontje gered was door een Israelisch medisch team want dan zou ze haar zoontje op kunnen voeden in de geest van de Jihad en mogelijk veel Israelische burgers bij een bomaanslag mee de dood in zou kunnen slepen.
  Ik ben uren op zoek geweest naar deze video van dit wijf maar heb hem helaas niet kunnen vinden.
  In ieder geval dat was de reden dat Ik deze reactie plaatste en sta er dan ook nog steeds voor de volle 100% achter

  Like

 39. daiyu-ninja zegt:

  Henk der Niederländer zegt:
  17 november 2012 om 20:55

  Ik heb de video waar u het over heeft ook gezien.
  Weet u, moslims vinden het niet meer dan logisch en normaal dat Israel hen helpt.
  Zij zien iedere niet-moslim als hun onderdanen die verplicht zijn om de moslims te moeten helpen
  Tenslotte zijn moslims boven niet-moslims verheven, althans volgens allah.

  Like

 40. daiyu-ninja zegt:

  Toevoeging aan mijn reacties op Henk.
  Ze beseffen niet dat ze zonder Israel nergens zijn.

  Like

 41. Henk der Niederländer zegt:

  Wat je zegt Daiyu Israel zo de grens met Gaza totaal moeten afsluiten en ze in hun eigen sop gaar moeten laten koken.
  Niks achteraf zielig doen maar gewoon laten verhongeren ze willen toch niks anders dus geef ze wat ze willen.
  Iedereen blij toch

  Like

 42. Dorith zegt:

  Een paar jaar geleden werd een meisje (jonge vrouw) uit gaza in het ziekenhuis van Be’er Sheva behandeld.
  Toen ze later terug kwam voor controle, had ze een bomgordel aan.
  Dat is toen gelukkig op tijd ontdekt.

  Like

 43. Tom Hendrix zegt:

  De HAATBAARDEN schieten altijd hun raketten af vanuit woningen, scholen en openbare gebouwen, dat hebben ze ingefluisterd gekregen van de RODEN en hun Ayatollah’s. En dan natuurlijk huilie huilie doen, als Israel terugslaat. Ik snap niet dat onze bevolking in de leugens van de islamisten en de rode heulers trapt!

  Like

 44. @Tom Hendrikx: Ik snap het wel. De oorzaak is de jarenlange indoctrinatie van het linkse onderwijs, MSM en de eeuwige steunbetuigingen van linkse politici. Het is alleen jammer dat men niets heeft geleerd van de geschiedenis, de ouders niet en heel waarschijnlijk de grootouders ook niet of ze willen het gewoon niet weten.
  Wel wil ik er aan toevoegen dat de meeste grootouders die de 2e Wereldoorlog bewust hebben meegemaakt het wel weten maar geen ruzie willen hebben met hun (linkse) kinderen en kleinkinderen. Dat is de reden is ik kan bedenken.

  Like

 45. Pingback: Hamas offert opnieuw kinderen op om wereld te misleiden | Welke toekomst?

 46. Jan zegt:

  he IDF just confirmed a direct hit on 3 senior Hamas operatives on the 2nd
  floor of the Gaza Media building. They are Ramaz Harab former aid to
  Jabari, Halil Batini,organizer of long range rocket launching, and Baha
  Abu al-Ata, commander of attack planning. Also a 4th maybe Tissir Mahmoud Mahmed Jabari, senior PIJ operative, for training.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s