VIDEO: Zou jij ook maar één dag zo willen leven?

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t jowitteroos)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: Zou jij ook maar één dag zo willen leven?

 1. Ik zou zo niet een dag kunnen leven. Helemaal niet als er dan ook nog linkse proleten zijn die zeggen dat degenen die die troep afschieten in hun recht staan!

  Like

 2. BertG. zegt:

  En dit alles wordt u aangeboden en mogelijk gemaakt met subsidie hulp van de EUSSR.
  Net zo als dat A4tje in het bejaarde voor wol.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Neen, zo zou ik geen dag kunnen leven. Ik heb diep respect voor de Israelische bevolking, die dag aan dag onder deze terreur gebukt gaan. En diepe weerzin tegen de LINKSEN en LIBERALEN in de EU die ISRAEL een mes in de rug steken. En met de anti semiet Timmermans als minister van BUZA wordt het in nederland steeds meer Israel vijandig!

  Like

 4. jowitteroos zegt:

  Ik krijg rillingen als ik dit zie en beluister……………………………….
  Geen woorden voor anders dan God Bless Israel for they want peace not relocate there homes to Germany ( van Aght)

  Like

 5. Martha N zegt:

  Martha N zegt:

  DeWitt bericht: een Palestijn en een Israelier elkaar de hand schudden en zullen zeggen: dit willen wij onze kinderen nooit aandoen.

  DIT willen wij onze kinderen niet aandoen… Ik ben bang dat Palestijnen en de rest van hun medebroeders, heel anders over kinderen denken dan wij en de Israëliers.

  Zij gebruiken hun eigen kinderen als schild, zij kennen geen liefde voor anderen noch voor eigen!
  Zij kennen alleen haat! Zij hebben alleen de profeet in hun hart…
  Wat voor een kwaad die vent op zijn geweten heeft is onvoorstelbaar.
  In ieder geval totaal geestelijk verminkte mensen.

  Like

 6. Roni Thome zegt:

  In het PRAVDA netwerk genaamd NOS wordt nooit gemeld dat op het moment dat Hamas haar raketten op Israël schiet, krijg de Gaza strook elektriciteit van …de vijand Israël. Iedere dag gaan vrachtwagens vol met vreten richting Gaza; anders kunnen ze binnen een week over gaan tot kannibalisme. Zieken worden per ambulances naar Israëlische ziekenhuizen gebracht voor chemotherapie, operaties en ingewikkelde behandelingen die in Gaza niet kunnen plaats vinden. Deze feiten zijn belangrijk voor de Nederlandse lezers al gebeuren ze in een ver land. Zij laten overduidelijk zien hoe zit een Islamitische mentaliteit in elkaar. Gunsten en goede bedoelingen van Dhimmies worden ALTIJD vertaalt in zwakheden. Dat geldt ook voor de goede bedoelingen van de zgn. Gutmenschen hier in Nederland of West en Noord Europa.

  Like

 7. Goed geschreven Roni Thome! Wel de lusten maar nooit de lasten. Het enige wat ze kunnen is de zaak uitbuiten voor eigen gewin en ondertussen de zaak aan alle kanten besodemieteren en te beschadigen/vernietigen!
  Klinkt mij bekend in de oren, gebeurt dat ook niet hier in Nederland?

  Like

 8. @Martha N.: Deze afbeelding zegt genoeg!

  Like

 9. Martha N zegt:

  Martha N zegt.

  Pieter Veenstra
  Zo bedoel ik het helemaal, bedankt voor de visuele ondersteuning

  Like

 10. Er is ook een wat simpeler getekende uitvoering maar die had ik niet bij de hand. Deze is wat duidelijker en in colorvision 😉
  Let maar op, het zal wel niet zo lang meer duren voordat de propaganda de wereld overgaat waarin wordt gemeld dat Israël bewust op burgerdoelen schiet terwijl de schijtlaarzen zelf vanaf die burgerdoelen raketten afschieten en er dekking bij zoeken. Twee oorlogsmisdaden in één handeling. Hoe walgelijk ben je dan, dat je bewust de burgerbevolking in gevaar brengt en dat je daarover dan ook nog durft te ranten? Die hele zooi Nederlandse antisemitische veenlijken zullen weer staan te springen en Israël overal de schuld van geven. Waarom sodemieteren ze dan niet snel op naar Gaza? Misschien kunnen ze zich vrijwillig opgeven als menselijk schild…. 2 vliegen in één klap!

  Bombs away!

  Like

 11. Jan zegt:

  Ik zou die Gazastrook met de grond gelijk maken zodat het niet eens meer interessant zou zijn voor archeologen of zelfs een CSI-team.
  Voor iedere raket kregen zij van mij een retour. Dus zij hebben nog 12.000+ tegoed.

  (Mocht ik dit eigenlijk wel zeggen?)

  Like

 12. Lucky9 zegt:

  Een deel van Palestijnen die leven binnen de pluralistische Joodse staat ondergaan dit ook. De oorsprong van de terreur is steeds dezelfde: de islam. Lees de koran en dan weet je waarom. De tactiek is al 1400 jaar ook dezelfde: Jihad.

  Alle militante islamitische groeperingen zijn jihadisten. De MSM trachten ons nu wijs te maken dat de raketten niet door hamas maar door “de jihadisten” op Israël werden afgevuurd en dat hamas er dus niets mee te maken heeft.

  Hamas is volgens die MSM twee keer het slachtoffer: een keer van de jihadisten en een keer van Israël. Deze koorknapen en hun islamofiele sponsors in de Eussr zijn heus niet voor een leugentje meer of minder verlegen.

  Hamas bedrijft niet alleen Jihad, deze terreurgroep is er zelfs specialist in. Nog meer dan Hezbollah en de vroegere PLO van Arafat, is hamas een exponent van fascistisch extremisme dat zonder meer genocide wil plegen om ideologische redenen. Hamas en haar fundamentalistische aanstokers van het moslimbroederschap zijn in de Arabische wereld gewoon de nieuwe nazi’s.

  En deze hedendaagse nazi’s worden propagandistisch ondersteund door onze eigen main stream media.

  Like

 13. BertG. zegt:

  De NWO verdient nou eenmaal meer aan wapens en in dit dus in stand te houden dan iets wat maar met alleen maar mensen te maken heeft. Daar wordt je niet rijk van.
  Dus blijven opstoken de boel daar. Geld moet er verdient worden volgens de lobby.

  Like

 14. BertG. zegt:

  Ondanks alles wat er daar gebeurt.
  De wapenhandel heeft nog nooit 1 dag zonder werk gezeten daar.
  Daar is altijd geld genoeg voor. Zo als over al waar ze mekaar proberen af te maken.
  Uit naam van iets. Er is toch iemand die dit allemaal betaald natuurlijk. Wij met ze alle door de verplichte eu afdrangingen en NL sponsoring. o.a.

  Like

 15. DeWitt, sta je wel met beide benen op de grond? Verwachten dat moslims andersgelovigen de hand schudden en elkaar schouderklopjes geven, is verwachten dat wilde leeuwen op je schoot gaan zitten! Barbaarse primaten die nooit zijn geëvolueerd HOREN gewoon niet in een normale samenleving! Punt uit!

  Like

 16. Eens met realpredictor: Het moment dat ze je de hand geven plegen ze Taqiyya! Hun ideologische denkwijze zal altijd overheersen ook al zegt de buitenkant iets geheel anders!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s