Nederlanders in de zorg, uit de zorg..?

Op dit moment is alle aandacht gericht op Israël en de aanvallen door de Palestijnen. Uiteraard is dit een zeer belangrijk onderwerp en van levensbelang, mijn hart gaat uit naar de Israëliërs. Toch is het gebeuren in eigen land ook belangrijk..! Alle echte Nederlanders hebben hier hun leven, hun thuis, hun haven!  Sinds vele eeuwen! Dit erfgoed wordt verkwanseld!

De Israëliërs hebben pas na de Tweede Wereldoorlog hun thuishaven, een eigen land, toegewezen gekregen. Of het nu 60 jaar of honderden jaren zijn, wat is het verschil..?

Wij, de denkende Nederlanders zowel als de Israëlieten, VECHTEN voor het behoud van onze plek, onze plaats… onze cultuur, al is het op klompen, zoals de Amerikanen ons zien!

Waar wil ik naartoe? Nu gewoon even naar Nederland weer..! Staat ons straks ook niet een oorlog te wachten? De politici gaan ijzeren-heinig door met hun stokpaardje. De VVD gaat nu onderzoeken waarom het niet is aangeslagen bij de kiezers, het was toch zo’n prachtig plan, de zorgpremie. Kunnen ze het niet in hun stugge hersens krijgen,  dat er nog mensen in Nederland zijn, die begrijpen, wat deze plannen inhouden..?

Het “Verhaal” van de VVD was niet goed overgekomen… Na een betere uitleg was dit alles niet geëscaleerd… ha… Dit is toch onbegrijpelijk… De VVD begrijpt nog steeds niet dat de mensen niet hebben gestemd op de VVD om er nog slechter (nivellering) van te worden!

Dan hebben we Samsom: Samsom klaagt, staat er in Elsevier te lezen… Over de massale verontwaardiging, die is ontstaan door de koopkrachtdalingen, die ons Nederlanders te wachten staan. Over de bezuinigingen op ontwikkelingssamenwerking hoor ik niemand, zegt hij. Mensen (de Nederlanders) denken alleen aan hun eigen portemonnee! Ha Samsom, mogen we misschien. We werken ervoor hoor, zolang er nog werk is!

In tegenstelling tot Samsom weten sommigen, waar dat geld naartoe gaat..! Bepaald NIET naar de mensen die het nodig hebben! En… mijnheer Samsom schijnt ook niet te weten waar dit geld vandaan komt, namelijk van de “Werkende Nederlanders”!

Het is voor mij onbegrijpelijk dat iemand met hersens zo´n standpunt kan verkondigen… en zo afvallig is aan zijn eigen mensen, de Nederlanders. Ook zegt hij: de media zijn schuld aan het negatieve beeld over de regeringsplannen. Wanneer de NOS roept dat de Nederlanders er honderden euro’s op achteruit gaan, denken de kijkers dat ze geld moeten gaan betalen. IS dit dan niet zo mijn heer Samsom..?

Eindelijk hebben jullie even een koekje van eigen deeg gekregen. Weten jullie wat Wilders altijd voor zijn kiezen heeft gekregen door de media.

Wat wil ik met dit verhaal..? Erop wijzen dat Nederland voor ons Nederlanders NET zo belangrijk is als Israël voor de Israëliërs, dat ook WIJ moeten (en willen) vechten voor onze toekomst! En niet vanuit onze luie stoel, geen woorden, maar daden.

Sorry, maar ik heb onderhand geleerd dat dit waarschijnlijk niet zal gebeuren… hopelijk heb ik ongelijk. De moed hebben om te vechten voor eigen land hebben zo te zien alleen de Israëliërs.

Laten we blijven hopen.

Door:

Martha N.

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Elite, Hypocrisie, landverraad, Linkse Kerk, Naïviteit, Nederland. Bookmark de permalink .

36 reacties op Nederlanders in de zorg, uit de zorg..?

 1. jowitteroos zegt:

  Denk dat oproer totaal geen flikker uitmaakt, we worden geregeerd en niet vanuit Nederland maar Brussel………
  Stille tochten en 1 minuut lawaai maken omdat er bekende nederlanders zijn vermoord……..godverdomme!!
  STEMMEN en de MSM NOS JOurnaille hacken……………………..ANANYMOUS!! en de ware agenda’s laten zien en horen.

  Nederlanders hebben geen echte verdediging meer, ons leger is kapot bezuinigt, bij oorlog ( en die zit er echt aan te komen ISLAMISERING) kunnen we alleen nog de handen omhoog doen……..We worden dom gehouden en krijgen de meerderheid niet mee…………we moeten ogen openen maar hoe, alles systemen werken tegen…………………

  Like

 2. Stradi zegt:

  Ik denk niet dat het zo lang zal duren voordat de vlam overslaat, zei u 2029?

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Na 50 jaar massieve socialistische indoctrinatie propaganda via media, school, vakbonden, besmette kerkgenootschappen en vergeet vooral niet ons rode koningshuis kan de gemiddelde Nederlander niet meer onafhankelijk en vrij denken. Elk ander geluid werd meteen weggevaagd door dezelfde instituten die inmiddels zo gecorrumpeerd zijn door de linkse drek dat ze uren in de wind stinken zodra ze hun bek open doen. Het socialisme heeft veel mensen afhankelijk en onvrij gemaakt in denken en handelen wat immers hun kerndoel en werkwijze is. Vanaf Willem Drees (stapte uit de PvdA toen hij zag dat de 68tigers totalitair de macht grepen) tot aan Geert Wilders zijn er ruim een handvol politici geweest die het anders wilden maar het socialistisch demoniseren (Den Uyl zei ooit als je met argumenten niet kunt winnen rest alleen nog schelden en zwart maken) heeft een zo grote invloed en uitwerking gehad dat veel mensen bang zijn geworden hun echte gedachten te uitten. De rol van de media en overige opinie vormers in Nederland is een zeer kwalijke en hun rol en werkwijze tijdens verkiezingscampagnes is inmiddels alle schaamte voorbij. Het is ook niet voor niets dat bepaalde gebieden in het media landschap door de macht elite rijkelijk voorzien worden van ruime subsidies en meer dan vorstelijke salarissen. Na 50 jaar links gemanipuleer en geniepig verborgen “”Berufsverboten”” is het overgrote deel van het Nederlandse volk aan het rechterdeel van het denkvermogen verlamd en alleen een totale economische/demografische ramp zowel op nationaal en Europees niveau kan de kaarten anders komen doen liggen. Rest ons alleen nog wachten op dat moment.

  Like

 4. Ik denk dat de mensen alleen wakker worden wanneer de EU een kalifaat is geworden

  Like

 5. Toespraak Rutte;
  De bezuinigingen in 2017 zullen oplopen tot 46 miljard euro! En we moeten dit met z’n allen(?) “Evenwichtig(?)’ verdelen!
  In feite zegt hij dit:
  “Wij hebben 46 miljard door het riool gespoeld, en jullie zullen het nu met z’n allen moeten betalen, want wij VERTIKKEN het om te bezuinigen op onze hobby’s te weten:
  – megasalarissen van alle bestuurders, bonussen, wachtgelden etc,
  – miljarden aan ontwikkelingshulp die in de zakken van corrupte bestuurders en organisatoren verdwijnen
  – miljarden aan immigratie en integratie
  – miljarden aan subsidie’s aan het buitenland en multiculture projecten in Nederland
  – miljarden aan de EU en ESM die wij nooit zullen terugkrijgen
  – megakosten van het koningshuis
  enz. enz.

  Dus geacht (dom en gewillig) volk, dit is de rekening die wij aan jullie presenteren en het is slikken of verrekken!

  Like

 6. daiyu-ninja zegt:

  Samsom klaagt, staat er in Elsevier te lezen… Over de massale verontwaardiging, die is ontstaan door de koopkrachtdalingen, die ons Nederlanders te wachten staan. Over de bezuinigingen op ontwikkelingssamenwerking hoor ik niemand, zegt hij……………………………………………………………..

  Vind hij het gek! We geven al 60jr miljarden en miljarden weg en het heeft niets geholpen. Behalve dat corrupte leiders er een vette bankrekening aan over hebben gehouden.
  Bovendien is al dat geld wat jullie, meneer samson, aan afrika en andere landen hebben gegeven, van de burger. Jullie hebben dat geld van ons gestolen door ons te dwingen geld af te staan aan derde wereld landen. Er is ons niet gevraagd of wij dat wel willen.

  Dan zeg je: Mensen (de Nederlanders) denken alleen aan hun eigen portemonnee! ………………….
  Waar haal je de gore moed vandaan om dit te durven zeggen,vuile klootzak.
  Ten eerste: wij betalen via de belasting al mee aan ontwikkelingsgeld, en ten tweede: Nederland staat er in de hele wereld om bekend,dat wij het meeste schenken aan goede doelen.

  En hoeveel lever jij van je exorbitante loon in voor de zielige negertjes in Afrika?
  Ja, ik heb het tegen jou vuile manipulerende hufter.
  Wedden dat je geen cent geeft! Nou ja, misschien €5,00 dan.

  Trix, weigert 10% van haar exorbitante loon in te leveren uit solidariteit met het NEDERLANDSE volk. Evenals jullie hebzuchtige politici.
  Erger: mevrouw en co hoeven geen belasting te betalen over het geld dat zij van ons, de burger, int.
  Zij heeft nooit aan ons, het volk gevraagd of wij haar en d’r criminelen familie + aanhang wel willen onderhouden.
  Ik hoor jou niet tegen haar zeggen, dat zij alleen aan haar eigen portemonnee denkt, terwijl madam een bezit heeft van 50 miljard.
  LAFBEK!

  Hoe haal je het gvd in je clowneske kale gevangenis kanis, om ons iets te durven verwijten!
  Je moet je ogen uit je kop schamen om in, voor de burger financieel moeilijke tijd, geld van ze te eisen, om dat jij de dictators in de derde wereld in het zadel wilt houden.

  We geven al genoeg aan ontwikkelingsgeld.
  DUS flikker, zout, donder, sodemieter, tief, rot, duvel, hoepel, kras, lazer op.

  Like

 7. Tiny zegt:

  Eens met de reactie van @guusvelraeds. De poppetjes zijn ondertussen zo godserbarmelijk vleugellam en suf geïndoctrineerd, die weten ondertusen niet beter. Wat wil men daar nu van verwachten. Alleen maar een deel van de bevolking heeft z’n verstand bij elkaar gehouden en kan nog zelfstandig denken en reageren.
  Het is toch pure onverschaamde armoede dat een Rutte maar even laconiek beweert, dat het dan maar beter uitgelegd moet worden. Nu, Markie, ik kan je verzekeren, mij hoeft niks uitgelegd te worden, ik heb het allang begrepen. Ik heb bij Rutte I al gezegd, dat die vent niet te vertrouwen was en nu heeft hij dus tenslotte toch z’n criminele maatje gevonden in Didi. Nee, deeze knullen zullen zeker niet getroffen worden door welke “bezuiniging” spreek lastenverzwaring dan ook. Die denken lekker alleen maar zelf aan hun portemonnee. Het klootjesvolk zal hun een worst wezen.
  Dat durven ze ook nog te zeggen en de Nederlander de heer en mevrouw doorsnee, die slikken het.
  Geef ze nog een snoepje voor het slapen gaan, door even een paar woordjes anders in het accord te zetten en het volk is weer rustig. Ze minachten en haten het volk dat hen voedt samen met dat spul wat beweert onze koninklijken te zijn.
  Onze buren zijn al net zulke doetjes geworden, maar daar gaan er tenminste nog iedere week een aantal de straat op om te demonstreren onder gevaar voor eigen leven. Zelfs dat zie je hier niet gebeuren. Slappe hap.

  Like

 8. daiyu-ninja zegt:

  Correctie: wij betalen via de belasting al mee aan ontwikkelingsgeld,moet zijn……aan ontwikkelingshulp.

  Like

 9. luckybee zegt:

  Goed zo Martha ik ben het heemaal met je eens.

  Like

 10. Martha N zegt:

  Martha N zegt:

  De toekomst van onze jongeren staat ook op het spel, dan is de pot helemaal leeg.
  Zoek het maar uit wanneer je aan je AOW toe bent.
  Hopelijk werkt de link :-).

  http://www.intermediair.nl/carriere/een-baan-vinden/starters/hans-wiegel-er-dreigt-een-oorlog-tussen-de-generaties?utm_source=ad.nl&utm_medium=widget&utm_term=lead&utm_content=artikel_bekijken&utm_campaign=persgroep_netwerk

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Daiyu-Ninja 22.24. uur, @Tiny 23.43. uur op 18/11, eens met jullie beiden en ook met @ Guus Velraeds, en het klopt verdomme ook nog, dat rubberen Rutte en Didi er voor gezorgd hebben dat zij, en de slappe hap uit de 2e slaapkamer NIET GETROFFEN worden door deze LASTENVERZWARINGEN. Ook ik zeg Rutte, gore klootzak tief een eind op, verdomme Sinterklaas spelen voor de fascistische EU, nog wat geld geven aan BEA CONSTRICTOR, en gloeiende nakende wij MOGEN HET UITLEPELEN. Wanneer staat het suffe nederlandse volk nu eens op!

  Like

 12. peterselie1 zegt:

  Goed stukje Martha N.

  Je legt precies de vinger op de plek waar het zeer doet bij de PvdA en in mindere mate bij de neoliberale, privatiseerders. Trouwens de hele reguliere politiek is eigenlijk al lang over zijn houdbaarheids datum heen, maar blijft afgeprijst in de schappen liggen. Mijn inziens zijn alleen angstige, naïve dwaze Nederlanders die op de PvdA en VVD, zogenaamd strategisch gestemd hebben op 12 september. Iedereen met een gezond verstand weet dat het niets meer kan worden dan een totale knieval voor Brussel daar is de macht zich meer en meer gaan concentreren. De reguliere politiek-correcte volksvertegenwoordigers kunnen en willen steeds minder doen voor Nederland dat is toch met het Kunduz-akkoord en het rataficeren van het EMS verdrag toch wel duidelijk geworden. Het nieuwste doet zich voor N.L. Patriot-raketafweersystemen gaan gratis door de burger betaalt richting Turkije, dit is een echt neoliberaal stokpaardje, ondanks blijft de reguliere politiek geld wegsmijten aan allerlei onzin dingen, maar wel de burgers afknijpen tot op het bot.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Ook van mij Martha N. prima stuk. Ik heb de Telegraaf vanmorgen er maar weer eens op nageslagen, en ja hoor vanaf 2015, gaat de fysio therapie en de psychotherapie uit het basispakket.
  Alles wordt ons afgenomen, het basispakket verder uitgekleed, en geloof me maar we mogen daar wel meer voor gaan betalen. Dus niet bedankt achterlijke kale Samsom en rubberen pinokkio Rutte.
  En de keuningin ook nog maar wat geld erbij, evenals de clinic clowns in Brussel. Jij Rutte bent een gore landverrader van het zuiverste soort!

  Like

 14. Fred zegt:

  Helemaal eens, Martha. De spijker op zijn kop. Ga zo door.
  Daiyu-ninja, harde woorden maar het moet maar eens een keer zo hard gezegd worden in de hoop dat het bij bepaalde mensen “binnenkomt”.
  Ik vrees overigens dat het allemaal weinig uit zal halen. De Nederlander is murv, onverschillig, afhankelijk van zijn baan en hypotheek en bang, bang, bang.
  Nederland zoals wij dat hebben gekend wordt verwoest. Stukje bij beetje.
  Misschien dat op de weg daar naar toe Nederlanders zullen ontwaken maar of er dat genoeg zijn valt te betwijfelen.

  Like

 15. daiyu-ninja zegt:

  Tom Hendrix zegt:
  19 november 2012 om 08:41
  Er was op woensdag 14 november een demonstratie tegen de bezuinigingen.
  Ik weet niet hoeveel mensen naar Den Haag zijn gegaan om te demonstreren tegen dit roofkabinet.
  Ik heb er niks meer over gehoord.
  Is er iemand die er meer over weet?

  Fred zegt:
  19 november 2012 om 11:30

  Harde woorden………………Ik weet het Fred. Het zijn inderdaad harde woorden. En ook niet zo netjes voor een dame.
  Maar soms wordt/ben ik ZO ontzettend boos, dat ik me door boosheid laat leiden en me uit onmacht laat gaan.

  Like

 16. Jean zegt:

  Of we nu spreken over Nederland, België, Duitsland, Spanje, Griekenland enz. enz., één zaak is steeds opvallend, waar linkse brol mee aan bestuur doet is enkel ellende te verwachten. Nergens wordt er gesproken over DE OORZAAK VAN ALLE PROBLEMEN, nergens durven ze dat bekend te maken alhoewel iedereen het aan den lijve ondervindt, HET PROBLEEM IN HEEL EUROPA WORDT VEROORZAAKT DOOR DIE MASSA VREEMDELINGEN, dat kost ons miljarden en wat is de output? Zero, noppes, nul, nienté, wel veel geweld, barbaars geweld door ziekelijke wezens die opgefokt zijn met een boek vol van idiote barbaarse gewelddadige waanzin.
  En tot overmaat van ramp wordt het probleem alleen nog maar aangewakkerd door dat ziekelijk EU kot gelegen in Brusselallahbath, een kot volgepropt met ziekelijke creaturen, ordinaire zakkenvullers die als hobby hebben ‘de bevolking belazeren en bedriegen’ maar ondertussen wel blijven lullen en zakken vullen tot 25.000 euro per maand, ik herhaal: per maand en dat om Europa én Europeanen naar de afgrond te drammen.

  Like

 17. jowitteroos zegt:

  Martha N

  In alle emoties vergeten te bedankten voor artikel, nogmaals bedankt!!

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Jean 12.44. uur, U haalt mij de woorden uit de mond! De toestroom van nog meer ongewenste vreemdelingen nekt ons. Het was geloof ik de econoom Friedman die gezegd zou hebben, ” het toelaten van massa-immigratie en daarbij het in stand houden van de verzorgingsstaat is onmogelijk”. En toen de PVV verzocht om berekeningscijfers/ kosten van deze toestroom, viel geheel LINKS en POLITIEK CORRECT over de PVV heen. Maar de cijfers zijn er wel, en het hele immigratie probleem kostte ons toen al 7 miljard Euro per jaar! Daar komt nu de ellende van de EU nog bij! We hebben inmiddels per nederlander al een staatsschuld van tussen de 25.000 euro en 35.000 euro, met inbegrip van de kosten die RUTTE 2 ons door de strot duwen om de EU te pleasen. We gaan gewoon de bietenbrug op, neemt U dat maar van mij aan. Dan heb ik wel nog respect voor de Griek en de Spanjaard die WEL de STRAAT OPGAAN! Blijf maar suffen nederlanders, wij zijn spoedig ook aan de BEURT!

  Like

 19. peterselie1 zegt:

  Tom Hendrix zegt:
  19 november 2012 om 13:29

  Hi Tom, Pieter Lakeman heeft over dit onderwerp een boek geschreven: “Binnen Zonder Kloppen” waar hij haarfijn uit de doeken doet dat de immigratie meer geld kost dan het oplevert.

  http://www.heemland.nl/hl14-Boek_Lakeman.htm
  http://www.stormfront.org/forum/t355167/

  M.v.g.

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  http://www.watkostdemassaimmigratie.nl/
  Tot op de huidige dag zijn de cijfers niet bekend.

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  @Peter Seliev 1 14.03. uur, dat klopt Peter. Gelukkig heb ik ook het boek gelezen van Martin Bosma, over de linkse valsemunters. Dat was voor mij de eye opener!

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  De juiste titel is; ” De schijnelite van de valsemunters”, sodeju ik begin behoorlijk vergeetachtig te worden.

  Like

 23. peterselie1 zegt:

  Tom Hendrix zegt:
  19 november 2012 om 15:56

  Nee toch Tom?

  M.v.g.

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  @Peter Selie 1 16.07. uur, och gewoon vergeetachtig Peter, tja men wordt een jaartje ouder.
  Mvg: Tom.

  Like

 25. friki zegt:

  De EU elite is bewust bezig burgeroorlog te veroorzaken, maar waarom?? Als je de berichten leest op “Dispatch International”, en op elk politiek incorrecte site kan je niet anders dan je afvragen waarom die toeloop van nog meer ellende niet door de EU gestopt wordt, zij zijn inmiddels het politbureau en delen de wetten uit. Er zit meer achter dan alleen angst volgens mij, maar wat?

  Like

 26. daiyu-ninja zegt:

  friki :19 november 2012 om 16:44

  Er zit meer achter dan alleen angst volgens mij, maar wat?

  MACHT.

  Like

 27. Volgens mij proberen ze op deze manier een burgeroorlog uit te lokken om dat middels massale sterfte de NWO uit te roepen met een aanzienlijk lagere wereldbevolking? Europa als proeftuin….

  Like

 28. friki zegt:

  daiyu-ninja, @ Pieter Veenstra

  Ja, denk ik ook. Wat afschuwelijk duivels.

  Like

 29. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 17.57. uur, dat is de gehele opzet Pieter, het heeft allemaal te maken met HET PROJECT en de NWO. In eigen land is het de landverrader RUTTE cum suis, die de bevelen opvolgt van de satanische EU, ook een onderdeel van de NWO. We worden eerst aan de bedelstaf gebracht, en als we in opstand komen zullen deze satanische fascisten uit BRUSSEL opdracht geven om op de eigen bevolking te schieten! En dat gaat gebeuren, en de nederlandse bevolking suft vrolijk verder!

  Like

 30. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 20.44. uur, ik heb het laatst helemaal gelezen Gerrit, en het is in mijn ogen een betrouwbaar verslag van de werkelijke bedoelingen van de Islam en de verraders, onze eigen politici!

  Like

 31. daiyu-ninja zegt:

  Tom Hendrix 21:25.
  Om door je eigen volk verraden te worden is het ergste wat een mens kan overkomen.
  Het maakt je ziedend, machteloos, moedeloos,harder en wantrouwend.

  Like

 32. G.Deckzeijl zegt:

  @Tom, 19-11, 21:25
  Tip: als je er weer aan refereert,waar dan ook op het net, parkeer dan gelijk de url’s erbij.
  Geldt voor iedereen die eraan refereert, vind ik.

  Like

 33. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 07.47. uur, als ik ze bij de hand heb Gerrit, zal ik er zeker naar verwijzen. Ik snap wat je bedoelt, het ondersteunt ieder betoog.

  Like

 34. Eind 2012 wordt de berekening van de vrijstelling voor het vermogen voor 2013 kenbaar gemaakt. De berekening van het heffingvrije vermogen is afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

  In 2012 bedraagt deze vrijstelling EUR 21.139,00 voor een alleenstaande. Dit betekent dat alleenstaanden met een vermogen van minimaal EUR 100.000,00 niet meer in aanmerking komen voor zorgtoeslag 2013.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s