Hamas en Hitler. Is er verschil?

De meeste mensen vinden dat de Joden het recht hadden zich te verdedigen tegen de nazi’s. Waarom dan niet tegen moslimfundamentalisten, die dezelfde opvattingen hebben over Joden en de Joden ook willen uitroeien?

“De Joden zijn door en door slecht”

“Joden zijn Untermenschen”

“Joden complotteren om niet-Joden te benadelen”

“Joden moeten worden uitgeroeid”

Bron:

http://likud.nl/2012/11/hamas-en-hitler-is-er-verschil/

 

 

 

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, antizionisme, Islamitisch fundamentalisme, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

23 reacties op Hamas en Hitler. Is er verschil?

  1. daiyu-ninja zegt:

    Typisch moslims.
    Ze verwijten anderen wat ze zelf doen, namelijk: dat ze zelf het kwaad zijn, zelf houden van mensen doden, zelf de verraders zijn en dat zij het zijn die bedrog plegen.
    En ze verwijten andere mensen te zijn, wat ze zelf zijn,namelijk: minderwaardig,nietig, verachtelijk, uitschot van de mensheid, Kortom: untermenschen.

    Ik heb tegen alle Joden en Christenhaters maar een ding te zeggen, wat je zegt dat ben jezelf.

    Like

  2. luckybee zegt:

    Er is geen verschil tussen Hamas Hitler of Stalin, daar om kunnen ze ook zo goed elkaar begrijpen.Ook al is hun ideaal heel vaak maar sprookjes zo als Eerlijk zamen delen heeft nergens op de wereld gefunctioneerd.

    Like

  3. oogenhand zegt:

    De linkse vrienden van Hamas gebruiken geweld. Ik sluit niet uit dat op een gegeven moment jonge Joden deze gewoonte gaan overnemen.

    Like

  4. G.Deckzeijl zegt:

    Goed onthouden: hij bestaat niet en dat geldt niet alleen voor hem.
    http://www.telegraaf.nl/buitenland/21095171/__Hof__geen_godslastering__.html

    Like

  5. Marcel zegt:

    Ik vind het maar een slecht stuk, al heb ik het amper gelezen.

    In deze tijd mist een simpele godwin de kracht van de overtuiging
    Alleen maar omdat het een godwin is wil ik er nu even niet naar luisteren.

    Ik zou het echt waarderen als u argumenten naar voren kunt brengen waar ikzelf nog niet op gekomen was maar die de mensen beter en makkelijker tot luisteren aanzetten.

    Like

  6. G.Deckzeijl zegt:

    @Marcel: klik eens links naast contact, in de HEADER.
    Voor mij is de foto glashelder. Die stupide kreet geeft precies aan hoe men binnen dat woestijngeloof denkt.

    In ieder geval is de zoveelste allochtone vrouwenhater opgepakt. Benieuwd wat voor straf ze dat stuk uitschot zullen geven.
    http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1536732/2012/11/20/Chloe-meermaals-misbruikt-door-serieverkrachter-die-haar-week-lang-ontvoerde.dhtml

    Like

  7. Tom Hendrix zegt:

    Beste mensen, de ISLAMISTEN haten niet ALLEEN de JODEN, maar ook alle andere mensen, zoals Christenen, boedhisten, hindoes, en atheisten! Laten we ons gezamelijk opstellen tegen deze baardapen, die ons nota bene, apen, honden en varkens noemen!

    Like

  8. G.Deckzeijl zegt:

    Fatima Elastiek stopt er mee. Pas in 2014, maar van mij mag ’t ook vandaag.
    Zij was één van die met hoofddoek geëmancipeerde excuusallochtonen die van mening was dat onze vrijheid van meningsuiting te ver is doorgeschoten. Stumper.
    http://www.telegraaf.nl/binnenland/21095309/__Fatima_Elatik__PvdA__stopt__.html
    Als er iets in deze wereld is dat te ver is doorgeschoten, dan is het de islam wel.
    Volgelingen die hun “geloof” op het hoofd dragen, hoe geschift kun je zijn?
    Vraag me toch af wat F.E. na haar afscheid gaat doen: persoonlijk secretaresse van Fransje Timmermans? Schatbewaarder van Bea? Wie het weet mag ’t zeggen

    Like

  9. G.Deckzeijl zegt:

    Nee, ik heb ’t niet verzonnen…!
    http://www.degezonderoker.nl/stuk21-20.htm

    Like

  10. henk schroemges zegt:

    Er is nog en groot verschil tussen Hitler en Hamas en dat is het superieure verschil in intelligentie. Hamas en de vele andere terroristen en hun aanhang zijn vwb hun intelligentie blijven hangen in de 15e eeuw. Feitelijk zijn het de resterende homo-erectus creaturen.

    Like

  11. G.Deckzeijl zegt:

    10:24
    aan dat geleuter kan ik geen touw vastknopen.

    Like

  12. G.Deckzeijl zegt:

    Wat voor onzinnig verhaal verzin je bij deze gore mentaliteit, oogenhand..????
    http://www.metronieuws.nl/columns/had-hij-het-moeten-weten/SrZlks!efgkvtYxpOaPg/

    Like

  13. G.Deckzeijl zegt:

    http://www.sodemieter.nl/gaatie-weer#comments
    Die cartoon geeft de situatie exact weer!

    Like

  14. Jan zegt:

    Picture: Hamas Drags Body Of Man Accused Of Being A “Spy” Through Streets In Gaza…
    http://weaselzippers.us/2012/11/20/picture-hamas-drags-body-of-israeli-spy-through-streets-in-gaza/

    Like

  15. guusvelraeds zegt:

    G.Deckzeijl zegt:

    20 november 2012 om 15:26

    Wat voor onzinnig verhaal verzin je bij deze gore mentaliteit, oogenhand..????
    http://www.metronieuws.nl/columns/had-hij-het-moeten-weten/SrZlks!efgkvtYxpOaPg/

    In elk geval kan ik vertellen (met 100% zekerheid) dat hier onversneden de sharia wetgeving uitgevoerd wordt. Allen die beweren dat dit een incident is zijn beslist niet goed bij hun hoofd. Alle gebieden die onder de dominantie van de Islam vallen (dit is al het geval als er op een plek een moskee gebouwd is) zullen volgens de Islam doctrine rein moeten zijn van haram. Voor elke gelovige moslim is het een taak zelfs een gebed tot Allah als hij toeziet dat in zijn omgeving de regels van de sharia (o.a. verbod op eten varkensvlees) uitgevoerd en/of nageleefd worden. Wat velen niet weten is dat in Islam gecontroleerde gebieden de sharia geboden en verboden ook van toepassing zijn op niet moslims. Dit knock out slaan van een bejaarde man (compassie is in de Islam een onbekend fenomeen als sharia gebod en verbod in het geding is) staat in Nederland inmiddels lang en breed niet op zichzelf. Ook het toeroepen van onze vrouwen en dochters met hoer en neukie neukie is onbeschaamd het opleggen van sharia regelgeving. Of we het nu hebben over het verjagen van een homostel uit een buurt of het intimideren en wegpesten van een Marokkaans gezin waarvan de dochters ongesluierd zijn. Al dit is oversneden implementatie van de sharia. Met het substantieel toenemen van het aantal gelovige moslims in onze samenleving zullen dit soort berichten normaal worden totdat het moment aanbreekt dat er helemaal niet meer over bericht zal worden in kranten en overige media. Want ook dat is de toekomst van Nederland. Alle niet moslims zullen in toekomstig Nederland voortdurend op hun hoede moeten of ze niet op een of andere manier verstoten tegen de een of andere sharia regel. We weten inmiddels dat moslims snel in woede kunnen uitbarsten en zeer intimiderend (meestal in groepen) kunnen opereren. De vrijheid die we tot nu altijd gehad hebben in Nederland wat betreft ons doen en laten zullen we noodgedwongen moeten prijs gegeven met het binnenhalen van de Islamitische hordes. De Nederlander van de toekomst zal in een paar generaties een haast natuurlijk ontwijkend gedrag gaan ontwikkelen ter preventie van conflict situaties met de in rangorde boven ons gestelde moslim populatie. We geven de na ons komende generaties in dankbare nagedachtenis aan onze huidige elites een waarlijk prachtige en verrijkende erfenis mee.

    Like

  16. Jan zegt:

    Hitler’s aanhang in San Francisco

    Vicious attack at the anti-Israeli demonstration in San Francisco Nov 16 2012

    Like

  17. Tom Hendrix zegt:

    @Jan 13.24. uur, en dan nog verdomme nog meer van deze PRIMATEN het land inhalen. Ik kots van onze regeringsleiders, die dit toegelaten hebben!

    Like

  18. Jan zegt:

    Harry van Bommel en Hamas en Hitler. Wat is het verschil?

    Harry Hamas op zijn site krijgt nu zelfs kritiek van zijn acolieten

    Harry zelf:
    Wapenstilstand om zeep geholpen door Israëls liquidatiebeleid
    Met de aanslag op Hamas-commandant Ahmed Jabari hervatte Israël vorige week de liquidatiepolitiek in de Gazastrook. Inmiddels is duidelijk dat met deze buitengerechtelijke executie een zeldzame kans op een langdurig staakt-het-vuren om zeep is geholpen.

    Minister Timmermans wijst er terecht op dat Israël het recht op zelfverdediging heeft maar HET DODEN van zoveel burgers, onder wie ook vele kinderen, is onaanvaardbaar.
    http://harryvanbommel.sp.nl/weblog/2012/11/20/wapenstilstand-om-zeep-geholpen-door-israels-liquidatiebeleid/#comment-590242

    Harry is gek, gestoord, mesjogge, mataglap, krankzinnig, een cretin…..

    Like

  19. Jan zegt:

    Op 1:33 theedoek brengt Hitlergroet

    Like

Plaats een reactie