Israël onder dubbelchantage van Hamas en Media

(Door: Martien Pennings)

Het is dus heel simpel: Hamas zit te midden van zijn eigen kinderen te schieten op jou en jouw kinderen. De vraag is: wat ga je doen? Nee, die cartoons die er over gemaakt zijn, overdrijven niks.

Ga eens kijkluisteren hoe op 29 februari 2008 voor al-Aqsa tv ene mijnheer Fathi Hammad, “parlements”-lid voor Hamas in Gaza, met hartstocht uitlegde hoe het werkt:

“[De vijanden van Allah] weten niet dat het Palestijnse volk zijn eigen [methoden] heeft ontwikkeld van dood en dood-zoeken. Voor het Palestijnse volk is de dood uitgegroeid tot een industrie, waarin vrouwen uitblinken, en eigenlijk alle mensen die op dit land leven. De ouderen blinken erin uit en ook de moedjahedien en de kinderen. Dit is waarom ze menselijke schilden hebben gevormd van de vrouwen, de kinderen, de ouderen en de moedjahedien. Om de zionistische bombardementen-machine uit te dagen. Het is alsof ze zeggen tegen de zionistische vijand: ´Wij verlangen naar de dood zoals jullie het leven begeren´.”

Alan Dershowitz schreef het voor het eerst op in de Boston Globe van 24 juli 2006, in een artikel met de titel “Blame the terrorists, not Israel”. De passage is in iets andere vorm ook te vinden in zijn boek “The Case against Israel’s Ennemies” (2008). Dershowitz doet de win-win-situatie uit de doeken voor de “Palestijnse” terroristen die hun eigen bevolking als schild gebruiken. Die win-win-situatie blijft bestaan dankzij de collaboratie van bijna alle Westerse media met de terroristen.

“De Hezbolla- en Hamas-provocaties tegen Israël laten weer zien hoe terroristen mensenrechten en media kunnen uitbuiten in hun aanvallen op democratieën. Door zich te verschuilen achter hun eigen burgers, stellen islamitische radicalen een uitdaging aan democratieën: ofwel u schendt uw eigen morele code door ons aan te pakken en onvermijdelijk een paar onschuldige burgers te doden, of u handhaaft uw morele codes en laat ons de vrije hand om uw onschuldige burgers te bestoken. Deze uitdaging geeft democratieën als Israël een verlies-verlies-optie en terroristen een win-win-optie.

Één variabele zou deze dynamiek kunnen veranderen en de democratieën een reële optie verschaffen om terrorisme minder aantrekkelijk te maken als een tactiek: de internationale gemeenschap, het anti-Israël segment van de media plus de mensenrechtenorganisaties zouden moeten stoppen met in deze val te trappen en erkennen dat ze gebruikt worden om de terroristische agenda te promoten. Steeds wanneer een democratie wordt geconfronteerd met de verlies-verlies-optie en ervoor kiest om zijn burgers te verdedigen door de terroristen aan te pakken die zich verschuilen onder de burgerbevolking, kan op dit trio van voorspelbare veroordeelaars worden gerekend om de democratieën  te beschuldigen van ‘overreactie’, `disproportionaliteit ‘, en ‘schendingen van de mensenrechten ‘.

Door dat te doen spelen ze de terroristen in de kaart en veroorzaken ze meer terrorisme en meer burgerslachtoffers aan beide zijden. Als we er in plaats daarvan eens een keer op zouden kunnen rekenen dat dit trio de terroristen de schuld zou geven voor de burgerdoden aan beide kanten, zou deze tactiek niet langer een win-win situatie voor de terroristen zijn. Het moet inmiddels duidelijk zijn dat Hezbollah en Hamas inderdaad willen dat het Israëlische leger zoveel mogelijk Libanese en Palestijnse burgers doodt.

Daarom slaan ze hun raketten op onder de bedden van burgers. Daarom lanceren ze hun raketten vanuit drukke burger-buurten en verbergen ze zich onder burgers. De terroristen proberen Israël te bewegen ( . . .) hen aan te pakken tussen hun burgerlijke “schilden”. Ze weten dat iedere burger die ze Israël laten doden Israël schade berokkent in de media en in de internationale en mensenrechten gemeenschappen. Zij beschouwen deze menselijke schilden als “shahids”, of martelaren, zelfs als ze niet vrijwillig kiezen voor deze dodelijke baantjes. Onder de wet zijn criminelen die gebruik maken van menselijke schilden verantwoordelijk voor de dood van hun schilden, zelfs als de kogels die hen doden uit politiewapens komen. “

Tot zover Dershowitz.

De essentie is dus: de moordenaars en aanstichters worden door de internationale goedmensen-gemeenschap voorgesteld als de slachtoffers. Alleen als de veroorzakers aangewezen gaan worden als de ware schuldigen, zal een begin gemaakt kunnen worden met oplossing van het probleem. Alleen als we ophouden met het moorddadig geweld te verklaren met “oh-dan-moeten-de-Israëli’s-de-‘Palestijnen’-wel-iets-heel-ergs-hebben-aangedaan”, is er een begin van probleem-definitie. En vervolgens moet het tot het bewustzijn der Westerse Gutmenschen doordringen dat het geweld van de ‘Palestijnen’ voortkomt uit de islam, een soldaten-ideologie die geweld en terreur als kern heeft en die in de 7e eeuw bovenop een reeds wrede stamcultuur gedurende 1400 jaar zijn zegenrijke werk kon doen in het Midden Oosten.

Kortom er moet genezing worden gevonden voor de geestesziekte van het Palestinisme, waarin de werkelijkheid consequent geperverteerd wordt. Als de “Palestijnen” alsmaar niet kunnen ophouden met hun terreur en zelfs zichzelf opblazen, dan moeten ze toch wel héél erg wanhopig zijn. En waarom zijn ze zo wanhopig? Dat moet dan wel aan Israël liggen, die nare “apartheidsstaat”, neen, beter nog, die “nazistaat”.

Zolang de erkenning uitblijft dat de wanhoop en de agressie van de “Palestijnen” wel reëel is, maar uitsluitend het gevolg is van de gijzeling door hun eigen maffia’s, hun eigen onleefbare totalitarisme, de nazislam, zullen we “Israël” en “het Westen” de schuld moeten blijven geven.

Ik wil nog even wijzen op Meulenbelt die bij Pauw &  Witteman zat te zeggen dat Hamas nou eenmaal geen kant op kon, dat ze dus eigenlijk wel gedwongen waren te midden van de eigen bevolking te vechten.

In de eerste plaats is dat een leugen. Zoals Roelf-Jan Wentholt in een comment meldde:
“Meulenbelt cs vuren leugens af zoals Hamas raketten schiet. Het is vreselijk moeilijk om die muur van leugens alsmaar meteen te ontzenuwen. Zo beweerde Meulenbelt bij Pauw en Witteman dat Gaza zo dichtbevolkt is dat het onmogelijk is om een raket af te vuren vanuit open terrein. Want heel Gaza is volgebouwd. Ze zei dit in antwoord op het verwijt van Pauw dat Hamas de eigen bevolking als menselijk schild gebruikt. Pauw had op deze leugen niets terug te zeggen. Dat is te begrijpen, geen mens is in staat om alle mogelijke leugens direct te ontzenuwen. Daarom is dat liegen van Meulenbelt, van Agt, van Bommel, Timmermans enzovoorts ook zo effectief. Ondanks dat een blik op Google Maps leert dat Gaza helemaal niet totaal volgebouwd is. De gemiddelde televisie-kijker gaat natuurlijk niet kijken op Google Maps. Dus die is weer een stukje verder vergiftigd door de muur van leugens van de Israel-haters.”

In de tweede plaats hoeven ze überhaupt niet te vechten. Als ze vandaag met terreur ophouden is het vandaag vrede en kan men eindelijk aan gewoon leven beginnen. Maar dat is voor een Palmaffia als Hamas onmogelijk: een maffia leeft bij roof, geweld, afpersing en corruptie.  Bovendien is dit een maffia met een “religie”, namelijk de islam, een “geloof” dat het recht van de sterkste mannen verbindt met seksuele gratificatie. Deze ideologie haalt het aller slechtste in de foutste mannen naar boven met de sterkste van motivaties: seks. Deze ideologie kan alleen vernietigd worden, niet hervormd. Dus ik moet de eerste zin van deze alinea anders schrijven: in de eerste plaats hoeven ze überhaupt niet te vechten wat Israël betreft, maar ze worden gedwongen door hun eigen ideologische en maffiose “maatschappelijke” structuren.

Nog maar eens?
Het is dus heel simpel: Hamas zit te midden van zijn eigen kinderen te schieten op jou en jouw kinderen. De vraag is: wat ga je doen? Nee, die cartoons die er over gemaakt zijn, overdrijven niks.

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Hamas, Hezbollah, Israël, Joden, Jodenhaat, mainstream-media. Bookmark de permalink .

30 reacties op Israël onder dubbelchantage van Hamas en Media

 1. Tom Hendrix zegt:

  Martien Pennings dat is helemaal waar. Maar zolang de “linkse kerk”, de deun blijft zingen, Palestijnen zijn zielig en Israel is de “grote boze wolf”, verandert er niets. Om maar te zwijgen over de compleet linkse omroepen en kranten in nederland.

  Like

 2. marijke zegt:

  Zo een stuk zo als dit zou nou eens in de volskrant moeten staan.Trouw? Of welke krant dan ook

  Like

 3. jacob waterman zegt:

  Een trutje van het palestinecomitee bij pauw en witteman vond het nodig om op de vraag van pauw, waarom zoveel raketten op israel werden geschoten te zeggen dat het er niet zoveel zouden zijn alsof dat geen aanleiding zou mogen zijn om terug te schieten raar trutje.

  Like

 4. jacob waterman zegt:

  palestina sorry

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Marijke 18.10. uur, dan kunt U wachten tot Pasen en Pinksteren op 1 dag vallen. Dankzij 40 jaar lange linkse infiltratie van alle geledingen in onze maatschappij, kunt U dat wel op uw buik schrijven. De kranten zijn de 5e colonne van “de linkse kerk”.

  Like

 6. Martien Pennings zegt:

  @ Marijke om 18:10.
  Ik heb ooit voor Trouw geschreven.
  Als je iets wilt lezen over de manier waarop ik door de linkse mensenvrienden ben behandeld: hier:
  http://martienpennings.wordpress.com/2010/10/20/lolle-nauta-en-frits-van-exter-twee-linkse-mensenvrienden/

  Like

 7. rommel zegt:

  ‘Wat ga je doen?’

  Al die zelfmoordenaars met klein kaliber pin down houden totdat mijn gunships zijn gearriveerd om grofgeschut het hele zooitje te pulveriseren.

  Like

 8. BertG. zegt:

  Het is nogal moeilijk om te winnen van een bevolking die het juist niet erg vind om dood te gaan.
  Dit is er ingestampt. Dan ben je iemand binnen je hopeloze bestaan. In dienst van wat??????
  Ook nadenken ergens over is er uit gestampt.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Off topic, lees net op http://www.geenstijl.nl dat onze weggeef minister van financiën, morgen nog wat slap gaat ouwehoeren, en daarna namens ons nog wat miljarden afdraagt aan de franse en duitse banken. Het is maar dat U het weet.

  Like

 10. Jan zegt:

  Hamilton Coalition To Stop The War
  In advertising their Hamas Support Rally decrying the Israeli “Murder Of Palestinians” the Hamas…
  They missed one small detail, it’s a wounded Israeli child, injured in the Hamas rocket attacks on Kiryat Malachi! Nothing done by these terror supporters is too stupid or too despicable to surprise me any more.
  http://blazingcatfur.blogspot.nl/2012/11/must-seetodays-despicable-idiots.html

  Like

 11. BertG. zegt:

  Dit houd nooit op. Dit zijn handvesten in het hamas handboek.

  Like

 12. rommel zegt:

  ‘Wat ga je doen?’

  Meulenbelt uitnodigen om er tussen te zitten voordat ik mijn 280 mm heavy artillery supportfire oproep.

  Like

 13. Jan zegt:

  En Meulenbelt durft te zeggen dat zij nooit ook maar iets heeft gemerkt of gezien al die keren dat zij in Gaza was. Opmerkelijk.

  Aangezien ik zelf op de Dam ben geweest zaterdag kan ik bevestigen dat er nog geen driehonderd protesterenden aanwezig waren. Heijmans beweerd op zijn site dat er zelfs duizend waren. Zelfs met de toeristen, de winkelende mensen, de Falung Gong, de koetsjesrijders en de knackworstverkoper en kopers die op de Dam waren of deze overstaken waren er nog geen duizend.

  De rotzooi op zijn site wordt simpelweg door de acolieten overgenomen, niets wordt gecontroleerd; overigens meulenbelt deze beroepsleugenaar als hij geen antwoord weet of merkt dat de feiten hem tegenspreken.

  Like

 14. rommel zegt:

  ‘Wat ga je doen?’

  Over de flank met een omtrekkende beweging een squad met MMG achter de vijand stelling laten nemen om hun vluchtroute af te snijden en tot de laatste man te elimineren als ze bij incoming fire op de vlucht slaan.

  Like

 15. Nanda zegt:

  Minister Lilianne Ploumen van Ontwikkelingssamenwerking heeft 3 miljoen euro vrijgemaakt voor hulp aan Gaza.
  Fijn te weten dat ONS geld zo goed besteed wordt, dan kunnen ze weer nieuwe raketten kopen om op Israël af te schieten.
  Het hypocriete zooitje leert het NOOIT!!

  Like

 16. Lucky9 zegt:

  Het zat er hier op E.J. Bron al een tijdje aan te komen en vanavond was het op de regimezender Canvas van de Vlaamse (?) VRT eindelijk zover.

  De kinderbegrafenissen in Gaza werd als allereerste en indoctrinerend hoofdbrok schaamteloze hersenspoeling opgevoerd, net alsof er geen andere doden zouden zijn gevallen.

  De onevenwichtigheid en de partijdigheid van de berichtgeving viel niet alleen op door haar disproportionaliteit, maar vooral door de sensatiezucht waarmee de pallywood-beelden werden misbruikt om de kijkers te hersenspoelen bij het begin én bij het einde van de berichtgeving.

  Ik walg van mijn volksgenoten die hieraan hun steun en medewerking verleenden. Niet alleen de zogenaamde “reporter” Rudy Vranckx in Gaza-stad, maar ook en vooral de VRT-nieuwsredacteurs die deze islamofascistische propaganda klaarmaakten en uitzonden. Ik was getuige van een poging tot massale en intensieve propaganda. De nationaalsocialistische minister Joseph Goebbels zou het niet anders aangepakt hebben.

  Tussendoor werd er ook een “officiële” verklaring van Hamas uitgezonden die elke gezond denkende mens het bloed doet stollen in de aderen! Een Christelijke professor van de Katholieke Universiteit Leuven mocht nog wat tegengas komen geven maar de objectiviteit van deze man verzonk als een kiezel in de linkse pot islamofiel drijfzand.

  Voor mij, atheïst zijnde, is het duidelijk: iedereen die sympathie openbaart voor Hamas, is ofwel een acteur, ofwel een islamofiele debiel, ofwel een immorele smeerlap, ofwel zélf een misdadiger.

  De publieke opinie in het westen (en in casu Vlaanderen in het onland.be ) wordt gewoon belogen en gemanipuleerd. Met andere woorden bedrogen!

  Ik hoop dat het in het Nederlandse omroepbestel anders was, maar ik vrees van niet.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @Nanda 20.19. uur, o maar daar zijn de linksen heel goed in. Weggeven van geld, dat niet van hen is, morgen gaat nog zo een rode minister naar Brussel om nog wat miljardjes van ONS GELD af te geven aan de COMMUNIST BAROSSO van de EU. Zijn naam is Dijsselbloem, maar eigenlijk speelt hij SINTERKLAAS!

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  Iedere islamofiel en/of eurofiel is niet alleen een LANDVERRADER maar pleegt ook HOOGVERRAAD. Deze mensen dienen voor een TRIBUNAAL te komen. En ik weet zeker dat de meesten socialisten zullen zijn!

  Like

 19. daiyu-ninja zegt:

  lucky9 21:10.
  Hier in NL is het niet anders.
  Ik zag vanavond op RTL nieuws de misleiding. Ze begonnen al meteen met, dat Israel bommen gooide op huizen en dat er een kind slachtoffer was geworden van de Israelische beschieting.
  GEEN woord over al die honderden en honderden bommen die hamas op Israel heeft afgeschoten.
  GEEN woord over, dat Hamas vol trots staat te verkondigen, dat zij vrouwen en kinderen als menselijk schild gebruiken.
  GEEN woord over. dat veel mensen in de gaza sterven door de bommen van hamas, etc.
  Het is ontzettend vals wat ze doen.
  Waarom willen ze toch zo graag dat de wereld medelijden heeft met die terroristen en achter die moordlustige hamasleiders staat.
  Wat zit hier achter?!
  Worden die moslim knuffelaars omgekocht door hamasleiders/oliesjeiks om partij voor hun te kiezen?
  Ik denk dat is wat er gebeurt.

  Like

 20. guusvelraeds zegt:

  Lucky9 zegt:

  19 november 2012 om 21:10

  Voor mij, atheïst zijnde, is het duidelijk: iedereen die sympathie openbaart voor Hamas, is ofwel een acteur, ofwel een islamofiele debiel, ofwel een immorele smeerlap, ofwel zélf een misdadiger.

  Nee hoor, het zijn geen acteurs en debiel zijn ze al helemaal niet. Wat ze wel zijn al die van Agts, Meulenbelts, Hendriksen en van den Broeks het zijn notoire smeerlappen. Op het moment dat ze informatie uit hun kwijlende uitspraken weglaten weten ze dat. Als ze informatie verdraaien weten ze dat en als ze liegen weten ze dat ook. Iedereen die met eerlijke open ogen kijkt ziet dat de doelbewuste moordenaren van kinderen HAMAS en achter HAMAS praktisch de gehele Arabische wereld maar een verlangen heeft “”Vernietiging van het Joodse Volk””. Het ging en het zal nooit gaan om dat strookje grond en als het hun lukt Israel weer in hun duivelse klauwen te krijgen dan zullen ze sneller dan binnen een generatie de gehele Israelische infrastructuur om zeep geholpen hebben en zal het opnieuw een desolate streek worden zoals praktisch alle streken in het Islamitische machtsgebied niets uitgezonderd stad of land desolaat, verwaarloosd en kapot zijn. In hun gebieden zie je de leegte, de duisternis en het moreel failliet van hun geloof weerspiegeld. Het Arabische volk vindt niet (dat is het diabolische eraan) dat het moreel aanspreekbaar is voor al haar wandaden want zij zijn slechts het instrument van Allah. Het is Allah die het Joodse Volk verdelgd wil hebben en indien ze zelf slachtoffer worden tijdens hun door Allah ingegeven strijd dan is het geschenk aan Allah nog veel groter. Allah heeft als eerste de dood geschapen en het leven pas op de tweede plaats. Het leven in de islamitische doctrine dient slechts om de honger van de dood te stillen.

  Like

 21. toetssteen zegt:

  http://joodsactueel.be/2012/11/18/extreemrechts-en-extreemlinks-protesteren-samen-tegen-israel-scandereren-hamas-alle-joden-aan-het-gas/

  Kan iemand me vertellen hoe extreem rechts dat extreem rechts eigenlijk is? Want eigenlijk altijd krijg ik bij het lezen van zo’n bericht het idee dat ik te maken heb met volgers van Spekman en Van Bommel.
  Want nota bene de voorganger van de NVU, stemp op de SP! Hij is een neo nazist, iets waarvan ons steeds maar weer wordt wijsgemaakt dat die rechts zijn. Maar als dat zo zou zijn, zouden ze het socialisme niet aanhangen.

  Like

 22. Lucky9 zegt:

  @ toetssteen op 19 november 2012 om 23:07
  “Kan iemand me vertellen hoe extreem rechts dat extreem rechts eigenlijk is?” Ja hoor!

  Behoorlijk gematigd en modaal redelijk in cartesiaanse zin van het woord. Een verzoener als het ware, een verlichte geest die het écht durft op te nemen tegen de trollen en giftige body-snatchers van deze wereld. Extreem rechts is gematigd, verlicht en uiterst verdraagzaam.

  En niet zoals de vermeend vrijheidslievende Freilich die zich wentelt in zijn eigen fantasie als een Speyer die de gotspe niet ontbrak om iedereen die niet.nederig op de grond kroop voor zijn gotspe, uit te schelden als neonazi, en daarmee ten voordele van eigen profijt centjes binnen te rijven

  Vanaf een bepaalde grens breekt het geduld voor misleiding, Gantmann is daarvan een typisch voorbeeld.. O jéé, niet nadragen heet de oekaze dan! Niet met de onzen, alleen met de anderen!

  Spijtig, een zoveelste gemiste kans, compleet verknoeid! Wanneer gaan die Antwerpse pseudo-intellectuelen zich eens eerst bezinnen alvorens zonder het minste begin aan bewijs te beginnen met het bedrijven van vulgaire gemeenteraadspolitiek op kosten van de autochtone bevolking?

  @ allen: Wees uiterst bewust. Wij zijn geen dhimmis, geen slaven, geen lijfeigenen en allerminst onderhorigen!

  X-treem rechts is vooralsnog uiterst modaal gematigd! Op het ogenblik van islamofascistische terreur zou dat wel eens grondig kunnen veranderen. Gebrek aan nuance en veralgemening met politiek correcte clichés heeft nog nooit een eenzame Jood in gewetensnood gered. Integendeel!

  Joods reactionair kan, net zoals de islamitische clerus, ook mijn ****** kussen!

  Als U niet kan ‘l.e.z.e.n.’ geldt dit voor U a fortiori! Wij bevinden ons in staat van beleg. Wees uiterst bevreesd islamofielen en collaborateurs! U lot is bij voorbaat bezegeld.

  Like

 23. toetssteen zegt:

  @Lucky9
  Dank je. Best wel eigenaardig dat die samen willen worden gezien met de Samsoms van deze wereld.

  Bij de weg, heb jij die** er zelf ingezet of heeft EJ hetzelfde aangeschaft wat op A7 tot groot vermaak leidt en mij een nieuw werkwoord in de vingertoppen legde; te weten versterren.

  Hoera kan dus echt net meer op A7. Als u wenst een nare ziekte medisch te voorzien van haken en ogen en het zo begrijpelijk mogelijk te brengen, dan tref je een sterrenhemel aan. En wee u die een stuk bijbel aanhaalt, de hoeren en de tollenaars zijn in de ban gedaan…..

  Even kijken wat EJ ervan bakt…..

  Like

 24. toetssteen zegt:

  Check, de hoeren en de tollenaars mogen hier nog.
  @Martien
  Het gaat toch al heel lang niet meer over de waarheid! Dat is iets waar ze het volk mee af willen schepen. De hele zooi gaat om geld dat er niet is!
  En het gaat maar door in de ontkenning van die realiteit, dat is het probleem.

  Is er een oplossing? O jawel hoor. De joden wisten al, net zoals de Assyriërs en de Mesopotamiërs, dat het verstandig was een jubeljaar in te lassen. Dat was niet zomaar.
  Dit stelsel loopt keihard tegen dezelfde ijsberg als de Titanic, maar graaiers willen het niet erkennen, ze willen desnoods hele volken kapot maken. Immers, zo menen zij, als wij uit onze veilige bunkers krabbelen kunnen we opnieuw heersen.
  Mja, welk een troosteloos aanzicht zal het zijn als de aarde als een woestenij zal zijn en wellicht zij die meenden dat een wereldrevolutie ten bate van het socialiste gekoppeld aan islamisme rechtstreeks geconfronteerd zullen worden met hun eigen waanzin.
  Ach, hebben ze een paar duizend jaar nadien weer hetzelfde als nu.
  Mensen, het is een rare soort.

  Like

 25. Piet Klont zegt:

  Wat denk je weer slecht over E.J., Tutsemuts!
  Het is hier geen A7 !

  Like

 26. luckybee zegt:

  Waar om worden socialisische weiven zo snel lelijk en oud? moet je die Molenbelt maar zien geen spoor van schoonheid is aan haar nog te zien.Komt dat door de leugens dat ze ons verteld?

  Like

 27. Marcel zegt:

  Het is gewoon de natuur luckybee
  alleen kerels worden knapper naarmate ze ouder worden, bij de vrouwtjes is het precies andersom.

  Heel af en toe kom je er 1 tegen die het innerlijk werkelijk belangrijker vind als het uiterlijk, en dat zie je er gelijk aan af.

  Like

 28. Tom Hendrix zegt:

  @Daiyu-Ninja 22.23. uur, beste daiyu daarom kijk ik ook NOOIT naar de STAATSTV van NEDERLAND! Gisteren op het duitse ZDF nieuws gekeken, en het viel mij mee, zij lieten WEL de situatie in de door HAMAS geteisterde plaatsen ZIEN. Alles in nederland is volkomen gehersenspoeld. Verder ben ik van mening dat rechts maar een beperkte term is, ik noem het liever conservatief en vaderlanslievend, maar dat MAG niet meer van LINKS, de LIBERALEN en delen van de CHRISTEN-DEMOCRATIE!

  Like

 29. Lucky9 zegt:

  @toetssteen om 03:40
  Beste toetssteen, de integriteit en objectiviteit van de webmaster hier staat buiten kijf. Hij verdient als geen ander ons aller respect. Deze thematische blog is een heldere lichtbaken in de politiek correcte duisternis.

  Like

 30. Pingback: Femke Halsema , de steelneger en de bajes-Jood: wij gedenken Nationale Collaboratiedag | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s