Ook in Jordanië wakkeren de radicale islamieten de “Arabische Lente” al aan

En opnieuw alleen maar mannen! Alleen maar jonge, agressieve, oorlogszuchtige mannen. Westerse kranten noemen zoiets “demonstranten”, “activisten” of ook wel “vluchtelingen” – net hoe het uitkomt.  In alle andere tijden heetten ze echter gevechtstroepen. 

We zien al, waartoe de “Arabische Lente” in Tunesië, Libië, Egypte en ook in Syrië heeft geleid. Dat deze nieuwe toestanden daar het gewenste en geplande resultaat waren, kun je ook aflezen aan het feit dat, ondanks al deze zaken die in onze ogen vreselijk foute ontwikkelingen zijn, er nu in Jordanië aan wordt gewerkt dat het daar ook gebeurt.

De Moslimbroederschap wakkert de protesten in Jordanië aan.

Twee factoren, die met elkaar in wisselwerking staan, hebben de onlusten het afgelopen weekend veroorzaakt, zegt een deskundige: de beslissing van de Jordaanse regering om de prijzen voor olie en brandstoffen te verhogen en de beïnvloeding door de Moslimbroederschap.

De protesten stellen voor Israël de vraag naar de stabiliteit van het buurland, vooral in deze onrustige periode in de hele regio.

(…)

De Moslimbroederschap krijgt in Jordanië steeds meer invloed. Ze maakte gebruik van de protesten op vrijdag in Amman en sloot zich aan bij de onruststokers in Amman, die de afzetting van de koning eisten.

De machtstoename van de Moslimbroederschap en haar politieke arm, de Islamic Action Front, had impact op de reeds onrustige situatie, waarin Jordanië zich al bevindt, zei Fritsch.

Jerusalem Post

Vooral die “lieve zielige Palestijnse vluchtelingen” volgen ijverig de Moslimbroederschap. Zij zijn het, die de Moslimbroederschap aan de macht helpen.

En opnieuw doen de Europese journalisten hieraan mee, die het door hun zwijgen mogelijk maken dat zijzelf en hun collega´s morgen in Jordanië gearresteerd, gemarteld en vermoord worden – net zoals we dat ook al uit Libië, Syrië, Tunesië en ook uit Egypte kennen. En opnieuw doen hieraan ook de feministes mee, die deze ontwikkeling in Jordanië met hun steun aan de moskeebouw, islamtrends en verenigingen zoals die van Ibrahim al Zayat of van Tariq Ramadan hier in Europa ondersteunen, want zij zijn de handlangers van diezelfde Moslimbroederschap.

—————————–

Voor de “goedmenschen”, die voor komende winter al een reis naar Jordanië gepland hebben om hun verbroedering met de moslimbroederschap te vieren en van de islamitische folklore wilden genieten: het Duitse Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft al gewaarschuwd voor reizen naar Jordanië.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/11/20/auch-in-jordanien-schuren-schon-die-islamisten-den-arabischen-fruhling/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Jordanië, Moslimbroederschap. Bookmark de permalink .

10 reacties op Ook in Jordanië wakkeren de radicale islamieten de “Arabische Lente” al aan

 1. oogenhand zegt:

  Deze heren willen Israëlische meiden.

  Like

 2. Lucky9 zegt:

  Vandaag (20 november 2012) is ook de Vlaamse Televisie Maatschappij (VTM) overstag gegaan voor de fascistische islamofiele druk.

  Schaamteloos werd de zender ter beschikking gesteld van islamofiele kiddy-bull-indoctrinatie, omtrent vermeend opzet om het leven te ontnemen aan uiteraard onschuldige kinderen.

  Elk ijkpunt, elke evenredige berichtgeving is volledig zoek. De nieuwe nazi’s spuien hun propaganda overal in het westen ongestoord en doorlopend alsof dat normaal en hun heilig recht zou zijn.

  Ik hoop, heel oprecht, dat Israël in extremis in staat zal blijken een tien kilometer brede bufferzone te scheppen tussen Gaza en de grens met de de Egyptische Sinaï. Verder strijkt mijn strategisch inzicht niet

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Voor de liefhebber nog iets meer achtergrond informatie betreffende de actuele situatie in Jordanië

  http://missingpeace.eu/nl/2012/03/een-jordaanse-lente/

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Overal waar de achterlijke weerzinwekkende islam zijn smoel laat zien, is het afgelopen met de beschaving. Het HAATVOD KORAN maakt alle menselijkheid kapot, en de ISLAM is in haar aard in tegenstelling met zowel artikel 1 als artikel 8 van de Universele Verklaring van de Mens uit 1948!

  Like

 5. oogenhand zegt:

  Schelden lucht op, maar meer niet. In plaats van te schelden zouden we beter Arabisch kunnen leren, en eens te bedenken wat we met gevangen Jordaanse vrouwen gaan doen.

  Like

 6. Jan zegt:

  Socialisten en Bezetters in Nieuw Zeeland vallen Amerikaanse ambassade aan met schoenen en verwijderen de Amerikaanse vlag; vervangen deze voor de ‘Palestijnse’.

  Wat is het verschil tussen een Hamas-terrorist en een handlanger in een ander land? De een moord, de ander laat voor zich moorden en zit bovendien in de Kamer. De uitkomst is dezelfde. Schijnelite en schijnheilige elite

  Volk in onderstaand filmpje pleit voor ‘Global Peace & Justice Solidarity With Gaza’

  Wat in Benghazi kan kan ook hier moet de bende in Washington denken.
  Dat zij een islamitische agenda heeft liet ook Obama’s bezoek aan Birma zien toen hij in zijn toespraak de beschuldigende vinger uitstak naar de boeddhisten die zich volgens hem schuldig maken aan geweld tegen ‘rohinga’s’ die “dezelfde humanitaire visie hebben als alle andere mensen” .
  Citaat: “For too long, the people of this state, including ethnic Rakhine, have faced crushing poverty and persecution. But there is no excuse for violence against innocent people. And the Rohingya hold themselves — hold within themselves the same dignity as you do, and I do.

  National reconciliation will take time, but for the sake of our common humanity, and for the sake of this country’s future, it is necessary to stop incitement and to stop violence. And I welcome the government’s commitment to address the issues of injustice and accountability, and humanitarian access and citizenship. That’s a vision that the world will support as you move forward.”
  http://gretawire.foxnewsinsider.com/2012/11/19/president-obamas-speech-in-burma-myanmar-the-major-speech-of-his-trip/

  Lieve moslims en stoute boeddhisten

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 08.53. uur. hieruit blijkt duidelijk de samenzwering van de HAATBAARDEN met de SOCIALISTEN over de hele wereld. Steeds heb ik gezegd dat een partij als de PvdA, heult met de islamisten. Over Obama kunnen we kort zijn, deze crimineel en steelse MOSLIM is met afstand de grootste verrader van de vrije westerse wereld.

  Like

 8. Jan zegt:

  @Tom Hendrix zegt:
  21 november 2012 om 09:15

  En wat in Benghazi kan, kan dus ook geprobeerd worden in Tel Aviv.

  Amerikaanse ambassade in Tel Aviv aangevallen door man gewapend met mes en bijl.
  http://www.wnd.com/2012/11/u-s-embassy-in-tel-aviv-attacked/

  De enige goede moslim ligt onder de zoden en het is te hopen dat Bibi niet de fout maakt door in te gaan op een wapenstilstand. Een Iraans schip volgeladen met raketten is onderweg naar Gaza. Over een paar weken is de situatie erger dan voorheen.

  Iranian arms ship carries fresh, improved Fajar supplies for Gaza
  An Iranian 150-ton freighter departed Bandar Abbas port Sunday, Nov. 18, with a cargo of 220 short-range missiles and 50 improved long-range Fajar-5 rockets for the Gaza Strip, debkafile’s intelligence sources report. The ship turned toward the Bab al-Mandeb Straits and the Red Sea.
  The new Fajar-5s have a 200-kilo warhead, which packs a bigger punch than the 175 kilos of explosives delivered by the rockets in current use with the Palestinian terrorists in the Gaza Strip. To extend their range to cover the 85 kilometers from Gaza to Tel Aviv, Hamas removed a part of their payloads to make them lighter.

  Tehran is sending the fresh supply of disassembled rockets to replenish the stocks its allies, the Palestinian Hamas and Jihad Islami, depleted in their round-the-clock attacks on Israel since Nov. 10. .
  http://www.debka.com/article/22541/Iranian-arms-ship-carries-fresh-improved-Fajar-supplies-for-Gaza

  Like

 9. Jan zegt:

  @Tom Hendrix zegt:
  21 november 2012 om 09:15

  Ik weet dan ook niet wat het verschil is tussen moordenaars van Hamas en hun handlangers die in de Kamer of in het EP zitten. Na WOII werd met de NSB afgerekend, nu zitten zij in de regering. De een moord, dan ander levert geld zodat gemoord kan worden. Men geneert zich zelf niet, zoals Verbeet om open en bloot met een leider van een terroristenbende op het Binnenhof te staan tongzoenen:
  http://brabosh.com/2011/07/07/pqpct-c7t/

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 09.57. uur, dat is te zuur voor woorden Jan, maar het is helaas de waarheid. De arabieren en de moslims hebben slechts de volgende agenda:
  1. Het vermoorden van alle Joden en de vernietiging van de staat Israel,
  2. Het stichten van hun wereldkalifaat,
  3. Het vermoorden en/of tot slaaf maken van alle andere volkeren.
  Hieruit blijkt luid en duidelijk, de satanische inslag van de ISLAM, en alle politici die dit tolereren zijn schuldig aan HOOGVERRAAD tegen hun eigen landgenoten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s