Pro-Israël actie in Drachten was een geweldige bemoediging

Kort verslag, want vanavond hebben we dezelfde pro-Israël demonstratie in Den Haag, mits er toestemming van de politie komt.

Ruim 40 enthousiaste Israëlfans, die  met vlaggen en spandoeken bij de ingang van het Tzahalconcert stonden en van de beveiliging aan de rechterkant moesten blijven. Want dan zou er geen confrontatie kunnen zijn met mogelijke anti-Israël betogers, die symbolisch links zouden moeten gaan staan. Alleen: er kwam er niet 1 opdagen, blijkbaar  had men het opgegeven om nog iets tegen het Israël-enthousiasme in te brengen.

Heel bijzonder vind ik het altijd weer dat onze geestverwanten uit allerlei achtergronden komen: Joods, christelijk,  atheïstisch, liberaal,  joods-christelijk, ex-moslims, noem maar op. Hartelijk dank voor jullie hulp en inzet! Ik was wat namen aan het noemen, maar doe dat toch maar niet om het risico te vermijden dat ik mensen vergeet en bovendien is het niet verstandig om alles op internet te vermelden, zoals jullie begrijpen.

Gezien alle verschillende achtergronden is de conclusie, dat velen beseffen dat de islam als systeem heel fout is en dat Israël in elk geval de enige democratie in het Midden-Oosten is.

Voor mensen, die in het westen des lands wonen. Hedenavond steunbetuiging in Den Haag!!:

http://tora-yeshua.nl/2012/11/pro-israel-demonstratie-den-haag-18-30-19-30-20-nov/

Shalom ,

Ben Kok (joods-chr pastor)

(Bewerkt door E.J. Bron)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Israël. Bookmark de permalink .

104 reacties op Pro-Israël actie in Drachten was een geweldige bemoediging

 1. Dorith zegt:

  Thumbs up, Ben Kok en vrienden!

  Like

 2. E.J. Bron zegt:

  @DeWitt

  Ophouden met cynisch doen. Eerste officiële waarschuwing. Je balanceert op het randje van een definitieve ban! (en hierover kan niet gecorrespondeerd worden!)

  Webmaster

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  Vanaf de allereerste keer dat die DeWitt zich meldde, wist ik dat-ie alleen maar kwam om te stangen, zuigen en zeiken.
  Die heeft geen enkele positieve bedoeling, óók geen kritisch-positieve bedoeling
  Wat hem tekent is de laatste zin en dan vooral dit uitlopertje: “en terecht dat de pers hier geen aandacht aan besteedt”.

  Like

 4. jowitteroos zegt:

  Mijn respect voor Ben Kok en andere aanwezigen!

  Like

 5. Martha N zegt:

  OOk van mij respect, naar buiten komen en daadwerkelijk meedoen, is altijd veel moeilijker dan zittend vanaf je stoel, commentaar te leveren. Soms gaat het niet anders, niet ieder is hiertoe lichamelijk in staat.

  Fijn dat het in mijn ogen toch een succes was!

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Wij zijn naar de muzikale uitvoering in de schouwburg van Drachten geweest. EEN FEEST! Drie jonge zangeressen met wat muzikale begeleiding; een drummer, een elektrische gitaar, een keyboard,en een klarinet

  Allerlei vrolijke Israëlische liederen werden gezongen, waaronder veel bekende, natuurlijk Hava Nagila hava “laat ons gelukkig zijn”. De stampvolle grote zaal zong vaak enthousiast mee. Zowel de Hebreeuwse als de Nederlandse tekst kwamen steeds op een scherm. Ook werden er nog danspassen geoefend en het publiek kon soms mee dansen op het podium, waar wel gebruik van werd gemaakt.

  De jonge zangeressen hadden, met veel moeite zeiden ze zelf, ‘Hup Holland hup’ ingestudeerd. Natuurlijk werd ook hier enthousiast meegezongen.

  Zelfs over ‘de verwachting van de komst van de messias’ werd meeslepend door christenen en Joden gezongen.. Heel bijzonder!

  Er werd een filmpje vertoond van een jonge Nederlandse kinderarts, een vrouw, die in het Zuiden van Israël, waar dagelijks de raketten vallen, vanuit haar huis liet ze zien wat je voortdurend hoorde. Angstaanjagend: er waren periodes dat om de anderhalve minuut er raketten neerkwamen. Ze telde zo tien achter elkaar.
  Met de deur open, en vanaf haar balkon (tegen de voorschriften in) konden we dit spektakel meemaken. Ik begreep erg goed dat vooral kinderen maar ook volwassenen hierdoor getraumatiseerd konden raken.

  Een collecte bracht meer dan tienduizend euro op, genoeg om een verouderde schuilkelder te moderniseren.

  Een Joodse organisator had nog het woord. Volgens hem was dit niet zomaar opgezet, maar was het overduidelijk de bedoeling van Hogerhand (en dit keer niet allah), dat deze samenwerking tussen Joden en christenen zich had ontwikkeld. Ik moet zeggen, het voelde heel goed. De zangeressen waren duidelijk onder de indruk van de positiviteit en de warmte van de aanwezige Nederlanders ten opzichte van hen.

  Aan het eind werd het Israëlisch Volkslied gezongen: Ha Tikva (De Hoop)

  Het Nederlandse publiek stond als één man op en het lied werd respectvol gezongen, alsof het ons eigen volkslied was.

  http://tinyurl.com/c7agpng

  1. Joden! Zolang in ons harte
  Israëls trouwe blijft bewaard,
  en naar Zion, Stad der Smarte,
  nog ons oog begerig staat;
  zó lang zal de hoop niet sterven,
  die ons volk houdt opgericht,
  om het land weer te beërven,
  waar Jeroesjolajim ligt.

  2. Joden! Zolang nog de stenen
  staan van de oude heil’ge muur,
  waar de balling placht te wenen
  in ’t verbeide Sabbatuur;
  zó lang zal de hoop niet sterven,
  die ons volk houdt opgericht,
  om het land weer te beërven,
  waar Jeroesjolajim ligt.

  Ik heb dit lied al op de Kweekschool in het Nederlands geleerd, voor mij was het zingen ervan dus geen probleem. Voor ons was er geen twijfel mogelijk of wij achter Israël moeten staan.

  Ik vond nog een heel bijzondere CD, waar inwoners van Bergen-Belsen in 1945 met elkaar het Volkslied zongen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wachteres 20/11/2012 14.00. uur. Dit heeft mij aangegrepen. En dit zullen we moeten blijven vertellen aan onze kinderen en kleinkinderen, hoe het joodse volk heeft moeten lijden onder het nazi regime. En hoe actueel is het op de huidige dag, dat Israel van alle kanten vijandelijk wordt belaagd. En hoe wrang is het om te moeten constateren dat de nieuwe nazi ideologie-de islam- uit is op de vernietiging van het joodse volk.

   Like

 7. willemientje zegt:

  fijn dat er toch nog een aantal pro Israel demonstranten waren, als het niet zo ver weg was, dan zou ik er ook geweest zijn

  Like

 8. Eline zegt:

  @ Wachteres,uw verslag heb ik met blijdschap maar ook met tranen gelezen.
  Bedankt !

  Like

 9. benkok zegt:

  Vanavond een nieuwe kans om mee te doen:
  http://tora-yeshua.nl/2012/11/pro-israel-demonstratie-den-haag-18-30-19-30-20-nov/
  Hartelijk dank aan alle betrokken, was goed om Bert, Piet en Pieter in levende lijve te zien!
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

 10. jowitteroos zegt:

  @ Wachteres
  Dank voor je verslag, alsof ik erbij was…geweldig en dan Hatikva te Bergen Belsen…….heb even zitten huilen………………..

  Like

 11. Dorith zegt:

  Bedankt Wachteres voor het verslag! Fijn dat je kon gaan!

  Mijn ouders waren ook in Bergen Belsen, maar ik weet dat mijn vader niet op de foto staat, aangezien ze allebei in februari ’45 uit het kamp werden gehaald, dankzij hun valse Paraquaipaspoorten. Ze kwamen terecht in een Rode Kruiskamp in Duitsland waar de Duitsers eerder de Britten van de Channel islands hadden geïnterneerd. Ook toen konden de Britten zich niet vriendschappelijk gedragen tegen de paar Joden die uit het kamp werden gered.

  Er staan weer de routine-reakties onder het filmpje op Youtube van onze “vrienden”.

  Like

 12. baksteen zegt:

  Een collecte bracht meer dan tienduizend euro op, genoeg om een verouderde schuilkelder te moderniseren. Goed actie!
  De Nederlandse regering maakt 3 mln over aan Hamas, sorry Gaza, kunnen ze weer fijn raketten , sorry, medicijnen, van kopen. Duidelijk waar onze regering staat lijkt mij zo of wisten we dat al?

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Wachteres respect voor uw commentaar van 14.00. uur. De beste wensen ook voor pastor Ben Kok uit Limburg! Together we stand against the islam! Heel veel sterkte voor het dappere Israelische volk dat ” de steppe doet bloeien”.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  uit Limburg moet zijn vanuit!

  Like

 15. Ik ben ook geweest in Drachten. Droeg een geel schilderij op mijn borst van een onthoofde Christen door een gemaskerde moslim. Om de vervolgde Christenen een hart onder de riem te steken en door niet te zwijgen. Verschillende mensen staken hun duim omhoog toen ze het schilderij zagen. Geen één negatief commentaar gekregen op mijn schilderij. DeWitt was er namelijk niet!

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  De Witt is gewoon een TROL!

  Like

 17. Wachteres zegt:

  @ Dorith

  Helaas hebben de Britten zich vaak anti-Joods gedragen, Geld en olie, misschien?

  Zijn je ouders nadien naar Israël gegaan?

  @ baksteen,

  ’t is treurig; ik las eens dat de Palestijnen gemiddeld per gezin jaarlijks zo’n 130.000 dollar krijgen. Wat dat betreft zouden ze er allang bovenop moeten zijn.

  ’t Is duidelijk dat het geld anders wordt gebruikt.

  Like

 18. Reblogged this on Welke toekomst? and commented:
  Add your thoughts here… (optional)

  Like

 19. Jan zegt:

  @DeWitt zegt:
  20 november 2012 om 12:34

  Het aantal demonstranten op de Dam was inderdaad gering. Duizend zoals sommigen beweren is socialistische propaganda en pure onzin. Ik was er om foto’s te maken en zag dat veel toeristen die dus de Dam oversteken kwamen kijken wat er aan de hand was. Bovendien was er nog een demonstratie van Falung Gong, een snackkraam en waren er de koetsen voor toeristen.

  Like

 20. Jan zegt:

  Dorith zegt:
  20 november 2012 om 14:42

  ‘Telling truth about Nazis cost me my friends’: Bergerac star John Nettles ostracised on Jersey after collaboration study
  He told the Daily Express: ‘The islanders didn’t like the way we talked about the resistance, didn’t like the way we talked about the collaboration or allegations of it and they didn’t like the way we talked about the treatment of the Jews by the administration of the islands.’
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2228050/Telling-truth-Nazis-cost-friends-Bergerac-star-John-Nettles-ostracised-Jersey-collaboration-study.html

  Like

 21. Dorith zegt:

  Wachteres shalom,

  Ik ga niet hier de familiegeschiedenis opschrijven, want dit is niet het passende kader.
  Kort en goed, na de oorlog keerden mijn ouders naar Holland terug (waar mijn oudere zus was ondergedoken). Mijn vader heeft altijd gedroomd om hier te komen, mijn moeder was minder enthousiast. Zelf ben ik hier in mijn eentje gekomen in jan. 1966 omdat ik niet zoals al mijn klasgenoten wilde gaan studeren (verhaal apart). Ik kwam hier voor een half jaartje en zoals je ziet, zit ik er nog 🙂

  Jack the terrible, het is inderdaad terrible wat er met veel christenen gebeurt in moslimlanden.
  Niet alle christenen zijn pro-Israel, maar het spijt mij wel erg hoe ze te vaak vermoord worden enkel omdat ze in Jezus geloven, die toch zelf als profeet in de islam geaksepteerd wordt (Issa).

  Like

 22. Tiny zegt:

  Prima gedaan mensen. Maar ik vind het om te janken dat ik er niet bij kon zijn.

  Like

 23. Wachteres zegt:

  Dank voor je korte familiegeschiedenis, Dorith.

  Ik vind dat die heel goed past in dit kader.

  Like

 24. E.J. Bron zegt:

  Verdorie, was jij dat Jack?? Waarom heeft Ben dat niet even gezegd?

  E.J.

  Like

 25. friki zegt:

  Respect voor Ben Kok. Ieder weldenkend mens moet toch Israel en haar bevolking steunen.

  Like

 26. friki zegt:

  Let wel ieder weldenkende gezonde geest is moreel verplicht, zou ik zeggen, het joodse volk en Israel te steunen.!!!!!

  Like

 27. Mensen het was geweldig dat jullie er waren Hartelijk dank Sorry Jack ik wist niet dat jij het was met het schilderij Binnenkort geven we een lezing in Sneek ik zal zeggen ik hoop dat jullie dan ook weer komen. Datum wordt nog bekend gemaakt Nogmaals hartelijk dank voor jullie steun!!!!

  Like

 28. Wachteres zegt:

  Dit bericht kreeg ik door van Vederso:
  Protest tegen optreden Tzahal, de band van het Israëlische leger op 18/11/2012

  Like

 29. Wachteres zegt:

  http://tinyurl.com/cz7e77c

  Hier een krantenbericht erbij. Zelfs de politiek was er blijkbaar op tegen.

  WAANZIN! Deze lieve jonge mensen, zonder ook maar een greintje geweld en haat in zich, zouden niet op mogen treden? Ik heb hen meegemaakt!

  En fundamentalistische moslims, die het Westen haten kunnen vrij rondlopen en hun destructieve boodschap verkondigen?

  De wereld is gek geworden.

  Like

 30. Dorith zegt:

  Ik kan geen foto’s plaatsen, heb een foto net naar Bron gestuurd.
  Ik ben werkelijk overstuur en voel aan mijn ruisende oren dat mijn bloeddruk flink is gestegen.
  Misschien kan Bron de foto plaatsen.

  De tekst bij de foto:
  “GAZA – Palestinian gunmen shot dead six alleged collaborators in the Gaza Strip who “were caught red-handed,” according to a security source quoted by the Hamas Aqsa radio on Tuesday.

  “They possessed hi-tech equipment and filming equipment to take footage of positions,” it said.
  The Hamas radio said the men, who were suspected of working for Israel, were shot. It did not elaborate.
  Gunmen chained the body of one of the alleged collaborators to a motorcycle and dragged it throughout the main streets of Gaza City.”

  Wilde chayes zijn die lui. En dit is goed in de ogen van de hamas-aanhangers?

  Helaas is er een Isr. soldaat van 18 bij een rakketaanslag omgekomen.

  Like

 31. marijke zegt:

  DorIth het staat op geen stijle en de walgelijke fotos er bij.Gewoon weg barbaars

  Like

 32. @Dorith 15.46 uur; naar mijn mening zijn ware Christenen (Christendom) pro-Israël. Naam-christenen (Christenheid) zijn anti-israël. Volgens de Christenheid zijn niet Joden maar christenen het uitverkoren volk. Volgens de ware Christenen zijn zij zelf en de Joden uitverkoren als oogappel van JHWH, de Almachtige. Als ware Christen hoef je niet elke keer in de kerk te zitten tussen naam-christenen. En op het CDA of CU te stemmen. Je hoeft enkel in JHWH en zijn Zoon Jezus te geloven. Er zijn ook Christen-haters en Joden-haters. Over het algemeen zien die JHWH en Allah als dezelfde God en zien die Jezus en Mohammed als profeten. Terwijl er sprake is van een profeet en een valse ‘profeet’!

  Like

 33. @E.J. Bron 16.30 uur; Ja, dat was ik E.J. Bron. Ik ben zelfs met Ben meegereden heen en weer naar Drachten. Ik vroeg aan iemand “is E.J. Bron er ook”? “Hij is er wel maar ik wijs hem niet aan”, zei die man. Daar heb ik het maar bij gelaten. Heb mijn gedichtje “Jodenhaat’ nog voorgelezen aan een radiojournalist met microfoon. Ben zei later op de terugweg dat jij er ook was. En hij noemde nog een paar namen van mensen die er ook waren.

  Like

 34. @yaakov siepman 17.26 uur; Wat voor een lezing in Sneek is dat Yaakov? Graag gedaan Yaakov!

  Like

 35. E.J. Bron zegt:

  @Jack

  Stuur even een mailtje via de “contact”-knop, dan kan ik je nadere uitleg geven!

  Like

 36. @Dorith 15,46 uur; de koran leert dat Jezus (Issa) moslim was, dat ie niet gekruisigd werd maar iemand anders, dat Jezus geen drie dagen dood is geweest en daarna weer tot leven kwam. En dat Jezus niet verwekt is door de Almachtige (Allah). Volgens de koran zijn dat leugens van de Joden…

  Like

 37. Dorith zegt:

  Jack Terrible, bedankt voor de uitleg! Ach, natuurlijk het zijn weer de Joden die met leugens komen. Alsof de Joden geloven dat Jezus de zoon van God was. Zo heeft een ieder zijn/haar eigen geloof. En is de islam wel het meest intolerante geloof dat er bestaat.

  (Ik durf niet te zeggen “meest intolerante religie” want dan komt er een stormpje dat islam geen religie is, maar een politieke ideologie of zo iets dergelijks 🙂 )

  Ik ga langzamerhand richting bed. Tot nu toe nog geen wapenstilstand, begrijp ik.
  En wens jullie allen een laila tov toe.

  Like

 38. E.J. Bron zegt:

  Welterusten Dorith.

  Like

 39. @yaakov siepman 20.30 uur; als het zover is dan hoor of lees ik het wel!

  Like

 40. Nog even Jack dan kan E.J. Bron gelijk een agenda op nahouden van alle acties etc

  Like

 41. @ Dorith 20.41 uur; leugens van Joden en leugens van Christenen. Alleen de moslims zijn de ware gelovigen en de rest zijn ongelovigen, volgens de koran.

  Like

 42. Tom Hendrix zegt:

  @Jack Terrible 20.01. uur, rekent U mij maar bij de christenen die VOOR ISRAEL zijn. En ik ben er 100% van overtuigd dat de Joden onze oudere broeders en zusters zijn!

  Like

 43. Volgens mij Yaakov heeft E.J. Bron een geheime agenda!

  Like

 44. Hij is natuurlijk wel de beste doorgeefluik Jack

  Like

 45. @Tom Hendrix 21.15 uur; Jezus zei; Hemel en aarde zullen voorbijgaan maar mijn woorden zullen geenszins voorbijgaan. De profetische woorden van de andere profeten van de bijbel zullen ook geenszins voorbijgaan en die zegenden Israël in de naam van de Almachtige, JHWH!

  Like

 46. Tom Hendrix zegt:

  @Jack Terrible 21.23. uur, hierop zeg ik volmondig AMEN!

  Like

 47. E.J. Bron zegt:

  Hoort de webmaster hier zijn naam onedel gebruikt worden….heren!? 😉

  Like

 48. @yaakov siepman 21,20 uur; Een medestander!

  Like

 49. E.J. Bron zegt:

  Dat klinkt toch iets beter dan “doorgeefluik” Ya´akov! 🙂

  Like

 50. zo langzamer hand worden mensen wakker dankzij bloggers zoals Bron

  Like

 51. Piet Klont zegt:

  Ik heb Ben Kok en Yaakov Siepman ‘live’ gezien! Helaas ben ik vergeten hun handtekeningen te vragen….
  😦
  @Jack: Wees blij dat die meneer je E.J. niet heeft aangewezen! 😀

  Like

 52. E.J. Bron zegt:

  Wil de heer Klont hier iets speciaals mee zeggen???

  Like

 53. Hallo mij fot over het hele internet verspreid vind ik al erg genoeg

  Like

 54. E.J. Bron zegt:

  Oké….ik dacht al…. 😉

  Like

 55. Piet Klont zegt:

  Kan niet.
  Ik heb elders al geschreven: E.J. en denken gaan niet samen!
  😀

  Like

 56. E.J. Bron zegt:

  Ja, ook dat had ik gelezen. Ben je op oorlogspad vanavond of zo? Ik schijn kennelijk iets verkeerds gedaan te hebben…

  Like

 57. Piet Klont zegt:

  Nee, ik ben in normale doen naar mijn gevoel.
  En jij iets verkeerd doen?
  Onmogelijk!
  Laten we ’t er op houden dat ik me wat verveelde en dan denk ik altijd: Dan moet je bij Bron zijn.
  Eh…ik ga maar weer ‘ns wat zinnigs doen.

  Like

 58. E.J. Bron zegt:

  Vervelen Klont? Dat komt in mijn woordenboek (en ik heb er vele!) niet voor!!! 😆

  Like

 59. Wachteres zegt:

  Wat hoorde ik E.J., heb jij Piet een blauw oog geslagen?

  Like

 60. E.J. Bron zegt:

  Volgens mij heeft ie, toen hij je dat vertelde, teveel Bavaria gezopen! 😀

  Like

 61. Wachteres zegt:

  O, ik dacht al …..niet dat ik je daartoe niet in staat acht …… 😛

  Like

 62. Marcel zegt:

  Hahaha
  Ruwe klont
  blanke pit

  Kijk nou maar uit met foto’s op internet zetten e.d.
  Vrijuit spreken op het internet is tegenwoordig net zoiets als strijden voor Hamas
  het kan een tijdje goedgaan, maar je weet van tevoren dat er een reactie op gaat komen waar je weinig tegen kunt doen.

  Like

 63. E.J. Bron zegt:

  @Jack

  I.v.m. de privacy gevoeligheid even je comment verwijderd. No hard feelings, I hope!

  E.J.

  Like

 64. @E.J.Bron 15.21 uur; Okay Bron, ik begrijp het!

  Like

 65. Geen idee of jullie er al van op de hoogte waren: Petra Kramer gaat weer dwars door de bocht (zoals gewoonlijk):
  http://drachten.dichtbij.nl/bloggers-corner/klappen-kinderlijkjes

  Like

 66. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 19.21. uur, ik heb het gelezen Pieter. De PALESTIJNEN worden daar weer tot SLACHTOFFERS benoemd, en -kots- ISRAEL is weer ” DE grote BOZE WOLF”. Maar ja LINKS heeft de media geheel geinfiltreerd hé! Israel moet zich overgeven van deze RODE VERRADERS en UIT LATEN MOORDEN. Landverraders zijn het allemaal!

  Like

 67. E.J. Bron zegt:

  Ik vraag me altijd één ding af: waarom hebben alle lelijke socialistische wijven, zoals deze trol Petra Kramer, iets tegen Israël en de Joden?
  Frustratie? Als je heks Kramer vergelijkt met die mooie meiden van Tzahal….

  Like

 68. Henk Der Niederländer zegt:

  Och Bert Petra Kramer Bomenknuffelaar en een type van mevrouw Ter Dorst.
  Daarbij Twiitert ze ook onder valse naam

  Geen wonder dat ze niet verder komt als een buurtkrantje.

  http://www.dedoctors.nl/weblog/2011/01/sp-er-petra-kramer-vs-wilders/

  Like

 69. E.J. Bron zegt:

  @Henk

  Leuke foto Henk. Zal ik je wat verklappen? In het echt is ze nóg lelijker. Zulke wijven zijn lelijk van de haat!

  Like

 70. Henk Der Niederländer zegt:

  Dah kan nie man

  Like

 71. E.J. Bron zegt:

  Echt! Bij ons zeggen ze: “Ik stop hem nog liever tussen de deur!” 😆
  (als je me niet gelooft….Piet Klont en Pieter Veenstra kunnen dit volmondig beamen!)

  Like

 72. Henk Der Niederländer zegt:

  Geen wonder dat ze aan geeft dat ze vrijgezel is.
  Je zou als vent een hartwip krijgen als je na een Fles Glenfiddich ’s morgens wakker word naast zo iets hehehehe

  Like

 73. Als dat het laatste wijf op de wereld zou zijn en ik was zo geil als een beer, dan groef ik wel een gat in de grond en neukte ik de hele wel. Alles is beter dan die droge, zure pruim van Petra Krampensteijn… buerk!

  Like

 74. Henk Der Niederländer zegt:

  Hehehehe is het echt zo erg Pieter ???
  In ieder geval op de foto ziet ze er al niet uit maar Ik dacht dat het niet erger kon.

  Like

 75. Zelfs de meest notoire verkrachter zal gelijk een slappe krijgen wanneer hij ziet dat zijn slachtoffer petra krampensteijn is. Gillend en zichzelf kastijdend zal hij wegvluchten en van pure ellende de hand aan zich zelf slaan onder het genot van een Playboy van 1980

  Like

 76. Henk Der Niederländer zegt:

  Whahahahahaha

  Like

 77. Ik vond het afgelopen maandagavond al stinken in Drachten maar nu weet ik weer waarom… De brand bij Dunlop was er niets bij….

  Like

 78. Henk Der Niederländer zegt:

  Misschien een alcoholvlag die voor peetje uit ging hehehehe.

  Like

 79. Moet haast wel zo zijn. Linkse vrouwen zijn over het algemeen ook alcoholisten (met een zure meur…).

  Like

 80. Henk Der Niederländer zegt:

  Hahahaha Ik weet niet of dat echt zo is maar het zou kunnen zijn.
  Zouden die niet weten dat als je een wild avondje achter de rug hebt je moet gorgelen en je tanden poetsen ??

  Like

 81. Als die zure hut een beurt zou krijgen dan heb ik zwaar medelijden met het slachtoffer. Hoe dronken of stoned moet die dan geweest om daar bovenop te kruipen?

  Like

 82. Henk Der Niederländer zegt:

  Misschien dronken en stoned

  Like

 83. Stronken bedoel je? Whahahaha

  Like

 84. Henk Der Niederländer zegt:

  Hahahahaha

  Like

 85. Mooi Henk Der Niederländer dat je nazoek werk heb gedaan naar Petra Kramer. Als je Petra een beurt wilt geven moet je eerst een zak over haar kop trekken!

  Like

 86. Jongens beheers jullie driften een beetje iedereen kan dit mee lezen !!!!!

  Like

 87. Henk Der Niederländer zegt:

  Ook daar heb je gelijk Yaakov
  we zullen maar weer beter tot de draad terugkeren en Bert vragen of hij wat comments wil verwijderen inderdaad je hebt gelijk het word te persoonlijk Ik liet me ook ff meeslepen.

  Like

 88. Wachteres zegt:

  Toch klinkt hier een zekere mannelijke arrogantie door.

  Mannen …… hoe knap zijn jullie? Of maakt het dan niets uit?

  Ik heb haar stukje gelezen, het is gewoon een vervelend, naar mens.

  Like

 89. E.J. Bron zegt:

  Nee Wachteres, dat heeft niet zozeer te maken met mannelijke arrogantie, maar meer met het type socialistisch-groene vrouw, dat ik er altijd van beticht penisnijd te hebben! 😀

  Like

 90. Lucky9 zegt:

  @ wachteres om om 22:52
  Doorgekregen of niet, dit topic (protest tegen het optreden Tzahal, de band van het Israëlische leger op 18/11/2012) werd hier elders reeds besproken en voorzien van de nodige commentaar.

  Van Guy Burgess, Anthony Blunt,Thomas Edward Neil Driberg, John Cairncross, Kim Philby, Donald Maclean, David John Moore Cornwell, en zo vele anderen is het aangetoond dat zij gewoon verraders waren.

  Geen trollen maar mollen. Hun codenamen bespaar ik U. Geen dank!

  Like

 91. Piet Klont zegt:

  E.J. Bron zegt:
  22 november 2012 om 20:30

  Ik wens niets meer toe te voegen aan dit scharminkelig juffershondje die wanneer je haar Miskramer noemt denkt dat je Miss Kramer bedoelt….

  Like

 92. @Wachteres: Zonder gekheid: Ik ben absoluut niet knap, vind ik.

  Like

 93. Piet Klont zegt:

  @Pieter:
  Dan ben je gewoon net als ik knap lelijk!

  Like

 94. Dan kunnen we elkaar de hand geven.

  Even een andere (wel ontopic) vraag. Heeft deze muzikale Israëlische groep een eigen website oid? Ik kon het op de website van de IDF gek genoeg niet terugvinden (of ik keek er overheen, dat kan natuurlijk ook).

  Like

 95. Piet Klont zegt:

  Geen idee!
  Als je er nou ‘ns onderdoor keek?

  Like

 96. Voor de allerlaatste vuilspuiterij van Petra Krampensteijn op Twitter: @petrakramer

  Like

 97. Piet Klont zegt:

  Dat héle twitteren, wat is dat toch voor ongein!
  Heb je daar een speciale twitterteletijdmobielmachineapparaat voor nodig of zo???
  Aangedreven wellicht door centrifuges?

  Like

 98. Petra Kramer noemt zichzelf een “loktrans” op Twitter. Is volgens mij een transseksueel. Ziet er ook zo uit. Is dus een omgebouwde kerel. Daarom onaantrekkelijk voor echte mannen!

  Like

 99. “Echte kerels roken samson!” (geintje)

  Like

 100. willemientje zegt:

  Ik rook al jaren Samson , en ik ben geen kerel (smile)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s