CARTOON

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Jan)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op CARTOON

 1. Tom Hendrix zegt:

  Prima cartoon, hij laat de laffe moslimrat zien zoals hij is. Achter vrouwen en kinderen, dan durven de haatbaarden wel!

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Hamas, hamas, joden aan het gas… dat roepen linkse IDIOTEN in België..!!!!
  http://www.barenakedislam.com/2012/11/20/belgium-leftist-protesters-scream-hamas-hamas-jews-to-the-gas/

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 14.07. uur, Gerrit wat ik maar niet snap, als ik de beelden bekijk, dat die moslimwijven dus tijd hebben om te protesteren! Ik dacht dat deze wijven thuis moesten blijven van allah. Tevens zie ik ook die MUZELMANNEN rondhangen, daar werkt er ook nog NIET EEN VAN, zowel niet in België als hier…of wacht, daar dienen de gewone nederlanders en belgen voor te zorgen dat ze aan het vreten blijven, bedankt achterlijke politici die ons met dit tuig hebben opgezadeld, maar niet echt!

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  @Tom: heb je gezien wat er op de windkap van de mike staat? De reportage is gemaakt door een omroep van kameelpiloten.

  Like

 5. G. Deckzeijl. Waarschijnlijk vinden deze moslima’s het een verzetje in hun vegatieve bestaan!

  Like

 6. Sorry bericht was bestemd voor Tom Hendrix

  Like

 7. Hamas, Hamas, Hamas, alle Palestijnen aan het gas!!! Je hebt best kans dat radicale moslims in Nederland naar Gaza zijn vertrokken om Hamas te steunen en te vechten tegen de Joden.. zulke idioten heb je!

  Like

 8. Martha N zegt:

  Goeie Cartoon,

  Vrouwen en kinderen eerst…

  Like

 9. Lucky9 zegt:

  @ iedereen die het filmpje van G.Deckzeijl om 14:07 bekeken heeft.

  Buiten enkele moslima’s of leefloon, soepsidie, postnataal vervangingsinkomen of geveinsd-gehandicapten-beurs, worden er slechts enkele personen aan het woord gelaten.

  De man die U aan het woord zag en hoorde was politiek actief op een islamitische lijst tijdens de laatste gemeenteraadsverkiezingen.
  Zijn razernij spreekt voor zich. Hij is ongetwijfeld een onvoorwaardelijke aanhanger van het halal- kelen van dieren, joden en ongelovige kaffirs (niet-moslims dus).

  Opgepast gevoelige zielen, deze man meent dit letterlijk! Bekijk http://www.youtube.com/watch?v=W0gFoP6gY0A&playnext=1&list=PLA4BAEC15EE3A987E en U weet wat er zich binnen zijn geschoren kopje afspeelt.

  Filmpje bekeken? Iedereen O.K.? Welnu dat is de intentie en geestesgesteldheid van deze man. Snappie? Gesnopen? Begrepen? Einverstanden? Got the point?

  De vrouw die U aan het woord hoorde lijkt te dom om te helpen donderen, maar is het niet. Het is een socialistisch creatuur die er in slaagt de realiteit compleet om te draaien (!) en via een islamitische zender op Youtube te laten plaatsen om U allemaal te bedriegen en een islamitisch oor aan te naaien.

  Wat wij hier in de media horen en zien is het tegengestelde van wat dit serpent beweert. Wij horen nauwelijks iets over de Israëlische vergelding maar de islamitische propaganda druipt hier van de schermen en de krantenpagina’s. Dit linkse serpent liegt dat de stukken er af vliegen!

  Wat U ziet in dit filmpje is puur bedrog. De acteurs zijn allemaal, zonder de minste uitzondering, links en gehersenspoeld. De normale modale Vlaming kotst op dit zootje! Elke Vlaming die het hart op de juiste plaats draagt overigens ook. Met in de eerste plaats de rechtse ultra-rechtse en extreem -rechtse Vlaming, gevolgd door de minder rechtse Vlaming en in de staart nog enkele intelligente democraten van de linkserzijde.

  Het is maar dat U dat weet en goed beseft in Nederland!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s