FOTO

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Jan)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op FOTO

  1. Aegolius cs zegt:

    De kop bij de foto beschrijft waaraan de Hamas in haar dagelijkse gang van “zaken” jegens Israël zich bestempelt als oorlogsmisdadiger, hoewel zij het heeft gelegitimeerd in haar handvest.
    Hamas heeft de Gazastrook met oorlogshandelingen (verkiezingen?) van een andere terrorist “Fatah” veroverd.
    Het blijft vreemd dat met terroristen die hoofdkantoren hebben, kan worden onderhandeld en financiële Westerse steun ontvangen of zelf de Nobelprijs voor de vrede (Arafat), waarvan de dikbuikige echtgenoot de miljoenen van haar man mag verteren in Parijs.

    Like

  2. Wachteres zegt:

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2235765/Hillary-Clinton-meets-Benjamin-Netanyahu-effort-halt-Israeli-offensive.html

    Bus bomb blast injures ten in Tel Aviv as Hillary Clinton brokers Gaza peace deal with leaders

    Secretary of State Hillary Clinton returns to Jerusalem for yet more talks

    At least 10 people injured after explosion in the heart of Tel Aviv

    By Leon Watson

    PUBLISHED: 13:24 GMT, 20 November 2012 | UPDATED: 13:48 GMT, 21 November 2012

    A bomb blast ripped through a bus in Tel Aviv today as Hillary Clinton returned to Jerusalem for another round of meetings with Israeli leaders.

    The blast threatened to undermine attempts by the U.S. Secretary of State to try again to broker a peace deal after holding talks in the West Bank with Palestinian President Mahmoud Abbas earlier today.

    Like

  3. @Aegolius cs om 15:21: Ja, het is allemaal zo ontzettend scheef en ondertussen ondersteunen ze dit soort terroristische groeperingen ook nog een keer. En dan hebben ze ook nog het gore lef om Israël de agressor te noemen. Huichelaars! En dat geldt ook voor die hersenlozen die dit ook nog eens ondersteunen met dikke subsidies!

    Like

  4. Jan zegt:

    Een felle lichtflits volgde en een gedonder. Een rookwolk was het enige dat nog aan Gaza herinnerde. Daarna werd het stil en had de wind weer vrij spel.

    Like

  5. Philippine zegt:

    En de Arabieren vieren feest.

    http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/162362#.UKz_DqVlAvI

    Ja natuurlijk. Ze hebben al 3 miljoen euro binnen van Nederland.

    Like

  6. Piet Klont zegt:

    Het zou goed wezen om elke laffe smerige Hamas-daad op bovenstaande wijze uit te vergroten en dit de VN telkens weer onder hun snufferd te drukken wanneer er weer eens een onzinnig besluit wordt genomen ten nadele van Israël. En om te beginnen dan maar vanaf München 1972.

    Like

  7. Tom Hendrix zegt:

    @ Piet Klont 18.04. uur inderdaad de VERENIGDE NAZIES Piet! Maar vergeet ook niet het kabinet van onze MARX RUTTE, waar de rode TROEL van O.S. alweer eventjes 3 miljoen euro overmaakt aan de terroristische PALESTIJNEN. Maar ondertussen mogen onze bejaarden in hun stront liggen!

    Like

Plaats een reactie