Foto’s TV-West van de pro-Israël demonstratie Den Haag bij concert Tzahal

 

Protesten bij optreden Israëlische legerband

Voor de foto’s en de video moet u naar deze link gaan vanwege de rechten, zo deelde TV-West ons in 2e instantie mee en op verzoek van de redactie vermelden we, dat TV-West vanzelfsprekend doet aan objectieve verslaggeving, dat blijkt ook  uit de video en TV-West kiest derhalve ook geen partij in dit conflict, aldus de redactie.

DEN HAAG – Het Nederlands Palestina Komitee en pro-Israël demonstranten protesteerden dinsdagavond op hetzelfde moment buiten de sporthal Ockenburg in Den Haag. Daar trad het legerorkest Tzahal van Israël op.

Buiten stonden ongeveer zestig Palestijnse en een stuk of tien pro-Israëlische betogers. De pro-Palestina betogers riepen leuzen als ‘Israël terroristen’ en de pro-Israël betogers zwaaiden vooral met vlaggen. Het Nederlands Palestina Komitee stoort zich aan het concert ‘nu het Israëlische leger acties uitvoert in Gaza waarbij doden en gewonden vallen’. Het orkest is onderdeel van het leger. Mensen met Joods-Christelijke achtergrond werden eerder op de dag opgeroepen om naar Den Haag te komen.

Maatregelen

De gemeente Den Haag liet weten alert te zijn op een mogelijke confrontatie. De politie was met veel mensen bij de demonstratie aanwezig. De demonstratie verliep verder zonder incidenten.

Video:

http://www.omroepwest.nl/nieuws/20-11-2012/protesten-bij-optreden-isra%C3%ABlische-legerband

 

Commentaar:

Ca. 60 anti-Israël mensen, onder wie de nodige moslims, samen met geestverwanten van Dries, Gretta, Kairos, Sabeel e.d. staan onzin te schreeuwen, achter dranghekken, achter geparkeerde auto’s, redelijk op afstand, uit het zicht, in de duisternis, waar deze lieden thuis horen. Op een prima plek in het licht  en in de aanlooproute dichtbij de ingang van de concertzaal stonden  we met een paar mensen uit ons Tora-Yeshua netwerk, aangevuld met diverse concertgangers, die met vlaggen en sjofar bij ons kwamen staan. Gemiddeld stonden we er op die manier met ca. 10 Israël-vrienden van 18.30-19.45 , waarbij we weer honderden folders uitdeelden met onze Israëlvisie. Diverse DVD”s  “islam en waarheid” uitgedeeld,  waarin de islam ontmaskerd wordt. Immers, de islam is de hoofdoorzaak van de agressie naar Israel,  zie hoe u onze DVD kunt toegestuurd krijgen op:

http://tora-yeshua.nl/2010/06/breaking-news-intro-van-de-film-islam-en-waarheid-on-line/.

Op de video hoor je het gekrijs van het Nederlands Palestina Komitee met geestverwanten: free , free Palestine. Hele goede tekst, want wat als we onder “Palestine”  Gaza en de “Westbank” verstaan, dan wens ik met de schreeuwers dat  deze gebieden bevrijd worden van de overheersing door Hamas en de PA.
Maar ze bedoelen dan: zorg dan dat het hele gebied, inclusief de staat Israël,  “Judenrein” wordt en dat de islam daar zal heersen en mensen onder de sharia zullen gaan leven.
In de video hoor je dan een moslim, die even uitlegt dat “Israel nooit het land van de Joden is geweest” en dat vertelt hij tegen de achtergrond van een bord met ” Israel vermoordt onschuldige kinderen”
De Joden zijn door de Engelsen naar Palestina gestuurd en ze werden er hartelijk verwelkomd door de Arabieren/Palestijnen, “kom maar hier, jullie mogen wel bij ons blijven”. Helaas gingen de Joden zich steeds verder uitbreiden.
Je houdt die leugens niet voor mogelijk, maar zie de video voor de feiten.  Zie ook de waarheid over het ontstaan van Israel:
http://tora-yeshua.nl/2012/10/israel-heeft-100-recht-op-de-afspraken-die-in-san-remo-1920-zijn-gemaakt/

Dan voorzitter Dick Schutte van Christenen voor Israël: ”Onze organisatie heeft niets te maken met het conflict tussen Israël en de Palestijnen, we bidden en zingen voor vrede. Er is een bestand in de maak”.

We zijn dankbaar, dat we op zo’n zeer korte termijn deze demonstratie konden organiseren, waardering ook voor de uitstekende begeleiding van de politie Den Haag. We stonden er namens vele sympathisanten, die  ook hadden willen komen, maar het is niet eenvoudig om op zo’n korte termijn in Den Haag  te staan, dus alle begrip, als u verhinderd was.

Zie hoe u ons verder kunt steunen op http://tora-yeshua.nl/steun-ons-met-uw-gaven/  Geef onze site door in uw kennissenkring, kerk, synagoge, bid voor ons werk, steun financieel, doe mee met onze acties als deze in Den Haag en Drachten om Israël te verdedigen tegen antisemieten.

Shalom

Ben Kok (joods-chr. pastor)

(Bewerkt door E.J. Bron)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", "Palestina", antisemitisme, antizionisme, Israël, Joden, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

17 reacties op Foto’s TV-West van de pro-Israël demonstratie Den Haag bij concert Tzahal

 1. Pingback: Foto’s TV-West van de pro-Israël demonstratie Den Haag bij concert Tzahal | Welke toekomst?

 2. Tom Hendrix zegt:

  Ben Kok, hoewel lidmaat van de PKN sta ik 100% achter U en het volk van Israel. Israel is de oogappel van de HEERE de GOD van Abraham, Izaak en Jacob. Ik zegen het volk van Israel, en ik ben mij ervan bewust dat Jezus Christus op de eerste plaats een Joodse man was! Mijn messias leeft, en ik dank God voor het feit dat deze Joodse MESSIAS ook mijn Verlosser is. Volg Johannes 3 vers 16! Ben Kok ik sta achter U en zal mijn stem verheffen, al zal mij dat geen vrienden brengen, maar dat boeit mij niet!

  Like

 3. Ach gut, iemand met lange tenen… FP, sodeflikker maar snel op naar je geliefde Hamas-vriendjes en ga je eigen vrouw en kinderen (als je die al hebt) daar als menselijk schild gebruiken! Een dubbele oorlogsmisdaad begaan volgens het Verdrag van Genève is jouw soort wel toevertrouwd…

  Like

 4. Artikel + Foto’s van het concert van Tzahal op 18-11-2012 in Antwerpen, België:
  http://joodsactueel.be/2012/11/19/fotoreportage-tzahal-concert-en-anti-protesten/

  Like

 5. Henk Der Niederländer zegt:

  @ Freepalestina
  Inderdaad die Tom is toch wel een echt slecht persoon
  Je hebt het goed gezien kerel er worden inderdaad onschuldigen vermoord zoals een gezin met kleine kinderen die door Geteisem uit Gaza de keel door gesneden worden midden in de nacht die de grens over waren gekomen speciaal voor dit doel.
  Dat zul je je toch nog wel herinneren boere lul
  Je weet mij niet te wonen maar de bedreiging richting Tom komt me bekend voor Idioot.
  Kom naar Blankenberge naar de Zeedijk 130 en ben zo vriendelijk om mij ook te bedreigen.
  Ik heb al meer met zulke miskramen als jij te doen gehad.
  Ik vraag je niet om hier naartoe te komen maar Ik smeek het je eikel.

  Like

 6. Henk Der Niederländer zegt:

  Ik moet er verdomme even bij zeggen kom AUB niet alleen maar breng een aantal van je vrienden mee.
  Ik ben ervoor hoe meer zielen hoe meer vreugde zak

  Like

 7. Marc Bouwman zegt:

  Zeg EJ, die FP mag zomaar dreigementen uiten? In eerste instantie denk ik ‘verwijderen die hap’. Vervolgens denk ik ‘laat staan, zo weten we met wat voor gevaarlijke mensen we te maken hebben’. Of FP Tom kent, en weet waar hij woont, weet ik niet.
  Dat het verder een simpele ziel is moge uit zijn argumentatie blijken: inhoud heeft hij niet. Maar toch….Dreigen op deze site?

  Like

 8. Piet Klont zegt:

  FREEPALESTINA….
  FROM WHAT? Al die geestesgestoorden die er wonen dan zeker!

  ‘….terwijl er op dit moment onschuldige kinderen en vrouwen vermoord worden..’
  Geslachtofferd bedoel je toch hè, door die vreedzame lievelingetjes van Hamas.
  Ga tippelen, idioot!!

  Like

 9. Wachteres zegt:

  @ FREEPALESTINA

  Tsjonge, dat het tuig van de richel is maken ze zelf onmiddellijk duidelijk. Geen argumenten, maar meteen dreigen:

  “Ik weet waar je woont”‘. Durf je wel, klootzak?

  Wij maken ons niet druk over jou, want tegenover jouw Middeleeuwse achterlijkheid staat onze beschaving, waar Israël deel van uitmaakt.

  EN OP DIE BESCHAVING ZIJN WIJ ONNOEMELIJK TROTS! EN DIE BESCHAVING ZULLEN WIJ NOOIT OPGEVEN, AL HELEMAAL NIET AAN DE ACHTERLIJKE ZOOI, DE FUNDAMENTALISTISCHE ISLAM, DIE DANKZIJ JULLIE VRIENDJES, LIBERAAL/LINKS, HIER BINNENSTROOMT.

  Voor die beschaving hebben onze voorouders namelijk generaties lang gestreden en vaak hun ‘lijf en goed’ ervoor opgeofferd.

  En hoe achterlijk en gewelddadig jullie zijn, blijkt wel uit de miserabele situatie die zich in het hele Midden-Oosten manifesteert.
  Eeuwen van ONGEKEND WREED geweld tegen andersdenkenden en tegen je eigen volk, dat zich nu nog voortzet. en dat zal alle eeuwen zo blijven. Waarom? Omdat er geen geestelijke ontwikkeling zit in jullie ideologie. Die zal altijd achterlijk blijven.

  WEES ER MAAR TROTS OP!

  Ik ben een vrouw en mij durven jullie vast wel aanpakken. Dat zien we namelijk meer en meer gebeuren in Europa. Vrouwen en oude mensen ondervinden de terreur van die achterlijke ideologie, de islam. De enigen die jullie aan durven pakken.

  En jullie vriendjes, liberaal/links, zwijgen hierover als het graf.

  Of zouden ze diep in hun hartje, als ze dat nog hebben, bang voor jullie zijn?

  Denk maar niet dat wij ons ooit zullen overgeven aan jullie vóór Middeleeuwse achterlijke ideologie.

  Net als Israël en met Israël samen blijven we ons verzetten, we hebben onze vrijheid en onze cultuur te lief.

  Helaas kunnen we niet hetzelfde zeggen van de landverraders, jullie linkse vriendjes, die er blijkbaar alles voor over hebben om ons, onze cultuur en onze vrijheid in de uitverkoop te doen.

  .

  Like

 10. E.J. Bron zegt:

  Af en toe moet de webmaster ook even slapen. Inmiddels “FreePalestine” maar even in de zandbak gedouwd. Lijkt me beter en gezonder voor alle partijen! 😉

  Like

 11. Piet Klont zegt:

  Ik had anders de indruk dat de woorden van onze ‘Waitress’ wel volstonden, ober!

  Like

 12. E.J. Bron zegt:

  Afgezien van dat feit Piet (dat kun je gerust aan Wachteres overlaten): ik wil absoluut niet als platform voor zulke idioten fungeren!

  Check trouwens even je mailbox!!!!

  Like

 13. Laat dat soort idioten maar lekker gaan ranten op maroc.nl. Daar zitten meer van dat soort geestverwanten die niet goed bij hun hoofd zijn.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Beste mensen, ik heb de bedreiging niet gelezen, het doet mij goed hoe jullie hier voor mij opgekomen zijn. @ Henk der Niederländer 01.53. uur, hardstikke bedankt, en @ Wachteres 06.27. uur, ik sta geheel achter deze reactie. Het is god geklaagd dat wij in ons eigen land bedreigt worden, maar laat ons dat maar niet verbazen, Pim Fortuyn vermoord, en Wilders 24/7 onder persoonsbewaking, dat zegt al meer dan genoeg, dunkt mij!

  Like

 15. Wachteres zegt:

  http://123directory.nl/vrienden-van-tolerantie-en-democratie-zijn-vrienden-van-israel-jose-maria-aznar/

  Misschien iets voor FREEPALESTINA om te lezen. Een voormalig premier van Spanje, een van de weinige politici die kennis van zaken heeft en zich niet door links liet hersenspoelen, geeft zijn mening.

  Dit artikel komt van deze site, maar ik wilde even laten zien dat DE WAARHEID verspreid wordt.

  Daar gaat het toch om, nietwaar?

  Like

 16. Voor zover ik kon nagaan werd onderstaand nieuws van een paar dagen terug behoorlijk goed onder de pet gehouden door de MSM in Nederigland:

  http://www.vandaag.be/binnenland/110198_drie-gebouwen-ontruimd-na-bommelding.html

  Als die linkse achterlijken het maar kunnen verkloten, dan doen ze dat ook! Graftakken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s