Moeder: “Ik hoopte steeds dat mijn zoon zou sterven”

Iets dat westerlingen nauwelijks kunnen bevatten, is waarom de Palestijnen toch steeds weer aanvallen, terwijl zij weten dat de Israëli’s militair veel sterker zijn en dat de uiteindelijke tegenactie van Israël dus veel meer slachtoffers zal eisen.

Er is een verklaring: de doodscultus van moslimfundamentalisten.

Wie sterft als martelaar in de strijd tegen de Joden gaat rechtstreeks naar het paradijs. Daar krijgt hij de beschikking over 72 maagden, die al zijn wensen honoreren. En niet alleen dat, hij mag aan Allah dan ook een aantal familieleden noemen, die eveneens rechtstreeks het paradijs zullen beërven. Dat is voor sommigen een onweerstaanbaar aanbod.

 

Dus daarom zegt deze moeder op het nieuws dat haar zoon, die is omgekomen bij een Israëlische luchtaanval:

“Wij hebben altijd gehoopt op het martelaarschap, wij wisten dat hij wilde sterven als een martelaar. Elke keer als hij er op uit ging, zeiden wij tegen hem: ‘Moge Allah met jou zijn.’ Wij wisten dat hij wilde sterven als martelaar. Wij brengen alle lof aan Allah, hij zocht het martelaarschap, en hij bereikte dat. Mijn boodschap aan iedere moeder is om haar kind op te offeren voor Palestina.”

Een andere vrouw:

“Bij Allah, wij verwelkomen elke martelaar alsof hij een bruidegom van ons is.”

NB Deze uitzending was op de Palestijnse staatstelevisie, van de ‘gematigde’ Abbas.

Hieronder nog meer uitzendingen van de Palestijnse televisie over het doodsverlangen:

 

Bron:

http://likud.nl/2012/11/moeder-ik-hoopte-dat-mijn-zoon-zou-sterven/

 

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestina", Islam. Bookmark de permalink .

20 reacties op Moeder: “Ik hoopte steeds dat mijn zoon zou sterven”

 1. Latraviata zegt:

  Ik zit hier vloekend achter mijn PC. Mijn jongste zoon (28) is overleden in 2010, weliswaar niet als martelaar maar aan zoiets ‘triviaals’ als een ziekte…….
  Deze mensen zijn werkelijk diep gestoord, hebben ze enig idee hoe verwoestend het verlies van een kind is???

  Like

 2. Dorith zegt:

  Het spijt me te lezen dat uw zoon, Latraviata, te jong is overleden.

  U kunt echter niet vatten dat in de ogen van bovenstaande moeders, het verlies van een kind als martelaar helemaal niet levensverwoestend is! Dat is toch duidelijk te zien/horen in de filmpjes?
  Hun cultuur is totaal anders. Sterven voor alla wordt beschouwd als iets moois.

  Eerwraak, familie-eer, de positie van de vrouw ~ groot verschil met wat men de westerse cultuur noemt. Als er over een paar jaar een grote meerderheid van (conservative) moslims in west europa komt, dan zal men niet meer kunnen spreken van “westerse cultuur” zoals men dat nu bedoelt.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Dit is met geen pen te beschrijven. En daarom houd dit nooit op. Net zolang tot dat ze gewonnen hebben gaat dit door.
  De sterfdag van hun kinderen is voor hun een feestdag waarmee ze geëerd worden door hun omgeving. Levert zelfs nog geld op. Alleen als je net zo fanatiek denkt en handelt kan je dit winnen. Dit kunnen we nooit begrijpen en zal ook nooit gebeuren.
  Het is moeilijk winnen van mensen die de dood als overwinning zien.
  Alleen een totale vernietiging is een oplossing. Zolang er dit soort gemuteerde rondlopen blijft dit aan de gang.
  Via de mosketen daar wordt het volk gefeliciteerd voor de moedige daden. Zie telegraaf.
  En ze geloven er allemaal in.

  Like

 4. Latraviata zegt:

  Ik weet het Dorith, al jaren zie met verbijstering hoe het linkse westen ook in ons eigen land deze idiotie (islam) faciliteert. Af en toe neem ik deel aan een Amerikaans anti fundamentalisten forum. Kritiek op fundamentalistiche christenen, joden, alles is ok maar raad eens….niet op de islam en de moslims. Ik sta dan ook te boek als een nazi en een ‘bigot’. Met de recente ontwikkelingen in Israel wordt volledig de schuld gelegd bij….u raadt het…Israel (Joden). Geen kwaad woord over die arme Palestijnen (moslims), ziek word ik ervan!
  Het is schaamteloos herschrijven van de geschiedenis.

  Like

 5. Tja ik heb me al vaker afgevraagd, waarom zo’n grote groep de evolutie heeft overgeslagen en zij nog steeds als primaten leven en denken! (Hoewel, ik denk dat het een belediging is voor de apen!) Wat ik absoluut onbegrijpelijk vind is dat het “geciviliseerde” deel van de wereldbevolking nog steeds barbarisme tolereert en soms zelfs verdedigt! Of hebben toch veel meer groepen dan wij dachten de evolutie gemist ??

  Like

 6. Latraviata zegt:

  Ik ben bang van wel realpredictor.

  Like

 7. DonnaDolce zegt:

  @Latraviata

  Inderdaad, ben ook een kind verloren en niets is een groter offer dan dat. Je moet toch wel enig IQ en EQ hebben wil je je kind offeren aan een geweldadig, moordend land. Je zou een hekel krijgen aan dat soort lui en hun gedachtegang.

  Like

 8. Latraviata zegt:

  Ik heb al jaren een hekel aan ze.
  Sterkte met de komende dagen!

  Like

 9. Hoe ziek ben je eigenlijk als je dit soort idioterie nastreeft. Zouden van Agt, van Bommel, Duisenberg, Meulenberg en consorten ook zo denken van hun kinderen en kleinkinderen? Het zou mij in ieder geval helemaal niet verbazen als dat ook nog eens het geval zou zijn. Dergelijke mensen (voor zover je ze nog mensen kunt noemen, zijn zo ontzettend ziek in hun hoofd, daar zijn geen woorden voor!

  Like

 10. Lucky9 zegt:

  Een doodcultus ontstaat niet zo maar. Integendeel, omdat het tegennatuurlijk is gaan er noodzakelijkerwijze een reeks van systematische hersenspoelingen en machinaties aan vooraf.

  Primaten kennen geen doodcultus, alleen het recht van de sterkste. Een doodcultus is een gevolg van het aanpraten door een ideologie die zulke cultus nodig heeft, en niet het overslaan van een stap in de evolutie

  In het geval van de Palestijnen en de moslimfundamentalisten komt de doodcultus samen met politiek fanatisme als motor en de islam als brandstof. Een doodcultus kan alleen maar gecreëerd worden bij empathisch onontwikkelde mensen zonder filosofie en moraliteit. In het ergste geval ook bij individuen die lijden aan het Stockholmsyndroom en dus fysiek en geestelijk gegijzeld worden.

  In beide gevallen wordt de rede volledig uitgeschakeld en dat laatste is slechts mogelijk door een hoge graad van fanatisme.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Lucky9 16.51. uur, zo is het maar net. De KORAN is de waanzin opgeschreven door de notoire karavanenberover Mo, die tevens een pedo profeet en berucht halsafsnijder was! Vandaag was er zo een linkse islamtrol hier ook op dit blog, die meende ons wijs te moeten maken, dat ieslaam vrede is, ik heb deze malloot erop gewezen dat deze ieslaam in 1400 jaar tijd 278 miljoen mensen heeft vermoord. Van deze TROL niets meer gehoord…typisch hé.

  Like

 12. Jan zegt:

  Children of Ahmad Jaabari’s Companion: We Want to Be Martyred Like Our Dad

  Like

 13. Dorith zegt:

  Over een half uur wordt er een wapenstilstand uitgeroepen. Dat is natuurlijk heel fijn.
  Maar met moeders en zonen zoals hier getoond, heb ik weinig vertrouwen er in dat het nu jarenlang rustig zal blijven.

  Like

 14. Jan zegt:

  @Dorith zegt:
  21 november 2012 om 19:41

  Wat als dit waar mocht zijn:
  Obama’s end game: IDF to do Obama’s and Abu Mazen’s dirty work
  http://israelmatzav.blogspot.nl/

  Like

 15. guusvelraeds zegt:

  Een staakt het vuren geeft Hamas en consorten voor de zoveelste de tijd zich te hergroeperen. Met de nodige geldelijke steun uit de EU zal dit moeiteloos lukken. Ben nu 62 en weet niet hoe oud ik zal worden, maar denk niet dat in mijn leven Israel ooit in rust haar bestaan kan hebben. Vrede kan pas ontstaan als de kinderen van de Islam gaan beseffen hoe geestelijk leeg, amoreel, destructief en vol haat de islamitische ideologie is. De Islam zal alleen ontmanteld kunnen worden middels een proces dat te vergelijken is met betonrot. Is de rot eenmaal diep binnengedrongen in het islamitisch gebouw zal vroeg of laat in een klap het hele bouwwerk in elkaar klappen. Het zal een proces zijn zoals nu zichtbaar is met de Arabische Lente alleen dan 180 graden gedraaid. In plaats van Islamisering totale de-Islamisering van Marokko tot en met de Indonesische archipel.

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  @Latraviata, 14:42 Ik heb een goed inlevings- en voorstellingsvermogen, ondanks dat ik nooit kinderen heb gehad. Als ouder je kind verliezen is een ramp en ik leef met je mee! Maar ik denk dat ik het weet waarom palestijnen steeds weer aanvallen, terwijl ze weten dat Israël instaat is dat hele Gaza van de wereld te blazen. Moslims worden vanaf de wieg geïndoctrineerd dat het westen en de ongelovigen niet deugen, dat alleen moslims het paradijs zullen kennen en dat de dood het hoogst haalbare is voor een moslim. Persoonlijk kan ik daar niet mee zitten, nog los van het feit dat ik het schoften vind om je kinderen zodanig te indoctrineren dat ze op een goeie dag een semtex-bodywarmer aantrekken en in een Israëlische bus stappen.
  Of het lukt weet ik niet maar er zou geprobeerd moeten worden om deze zelfmoordenaars te stoppen met deprogrammerings-acties via de tv, volgens mij zijn er vast wel spijtoptanten die besloten zichzelf niet op te blazen en die tot inkeer kwamen.
  En wanneer breekt de dag aan dat ze doorkrijgen dat die hele koran niet door een god is geschreven?

  Like

 17. Gezien de verregaande indoctrinatie welke al op zeer jonge leeftijd wordt ingezet, kon dat wel eens lang duren….

  Like

 18. Latraviata zegt:

  Dank je Deckzeijl, Dorith en DonnaDolce. Mijn grootvader was een rechtsgeleerde en een zéér erudiet man. Hij had o.a. de 3 Abrahamitische al ver voor WO11 grondig bestudeerd en waarschuwde ons kleinkinderen (studenten) in de vroege jaren zestig al voor het gevaar van de islam, wij lachten hem uit…..
  In een later stadium, jaren zeventig en tachtig trouwde ik met een diplomaat en heb enige jaren in het MO vertoefd. Daar is ook mijn aversie jegens de islam ontstaan, dat was destijds niet bepaald een populaire houding.

  Like

 19. daiyu-ninja zegt:

  Je zoon opofferen om een plaatsje in de hemel te krijgen noem ik, egoistisch.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s