GB: Rapport commissie kindermishandeling = MOSLIM APPEASEMENT

Medepatriot,

Na maanden van wachten is het rapport van de commissie die onderzoek doet naar kindermishandeling- onder leiding van Sue Berelowitz,(foto boven) – uitgekomen.Zoals velen al hadden verwacht,  is het een totale ‘WHITEWASH’!

Uit haar eigen cijfers blijkt dat ze de zaak heeft proberen te verdoezelen. “6% van de bevolking (moslims), die samen 27% van de strafbare feiten heeft gepleegd, worden ‘Aziaten’ genoemd en  de misdaden heten een “probleem voor alle gemeenschappen” te zijn! Het is niet een kwestie van ras of geloof  zeggen ze – maar ‘Aziaten’ hebben meer kans om daders te worden, minder kans om slachtoffer te worden, en als ze het slachtoffer zijn dan gaat het vooral om andere ‘Aziaten’.

‘Aziaten’ op zich is een misleidende term –  Sikhs en Hindoes zijn niet verantwoordelijk voor de ‘grooming’ epidemie tegen voornamelijk blanke kinderen, maar het zijn de moslims. (Grooming is het benaderen van en contact leggen met kinderen door een pedofiel met als uiteindelijke doel het mogelijk maken van seksueel contact door de seksuele drempels en remmingen van het kind te verlagen. De Nederlandse uitdrukking `kinderlokker` komt hier dicht in de buurt).

Maar het woord “moslim” wordt niet één keer in het gehele rapport genoemd!!

Dat is het woord dat we niet moeten zeggen, de hemel verhoede dat de overheid zou moeten erkennen dat er een moslim ‘grooming’ probleem is – ze heeft liever dat er meer kinderen in stilte lijden dan dat ze de waarheid moet erkennen!

Het volledige rapport voegt met opzet verschillende thema’s samen – homoseksuele pedofilie, verkrachtingscultuur van straatbendes en ‘Aziatische’ (lees moslim) ‘grooming’, in een poging om te beweren dat het allemaal hetzelfde is.

DAT IS NIET ZO!

Al deze kwesties moeten worden aangepakt, maar om ze op één hoop gooien als een enkel fenomeen is volstrekt krankzinnig en een opzettelijke misleiding.

Ondanks dat het rapport alles in het werk heeft gesteld en ondanks de misleidende woorden van Sue Berelowitz en anderen, kan het rapport zelf niet eens voorkomen dat in zijn statistieken ‘Aziaten’  enorm zijn oververtegenwoordigd in aan een bende gerelateerde seksuele misdrijven.

De waarheid ziet er als volgt uit: Er is een Aziatische (moslim) ‘grooming’ epidemie in Groot-Brittannië… De overheid doet alles wat in haar macht ligt om te beweren dat dit niet zo is, om de waarheid te verbergen, zelfs als dat betekent dat heel veel meer kinderen een nachtmerrie moeten ondergaan in de handen van perverse figuren

Dit rapport is een politiek correcte leugen- het is niet de moeite van het papier waard waarop het geschreven is!

Voordat er zelfs aan werd  begonnen, zeiden de betrokkenen dat het niet moest gaan over ras of religie, ze moesten oppassen dat ze niet bepaalde gemeenschappen zouden stigmatiseren -en zij hebben aan die belofte voldaan.

Moslim ‘appeasement’ en politieke correctheid zijn voor het belang van  onze kinderen geplaatst!

Omdat de deskundigen doen alsof er geen probleem is als er nog meer van onze kinderen worden verkracht en misbruikt, en als al diegenen van wie wordt verondersteld dat ze er zijn om hen te beschermen alleen maar uitvluchten zoeken en doen alsof het niet gebeurt en ons voor de gek houden met uitgebreide rapporten, maar het echte probleem niet durven aanpakken.

Als wij niet opkomen ​​voor onze kinderen doet niemand het – dit rapport vertelt ons alles wat we moeten weten over hoe onze kinderen keer op keer verraden zullen worden!

Nou, we hebben er  genoeg van … het verachtelijk wezen dat dit rapport heeft geleverd – Sue Berelowitz – denkt dat ze een verraad van deze omvang kan voortbrengen en er ook nog mee wegkomt!

Nou, wij zijn hier om haar te vertellen DAT ZE ER NIET MEE WEG KOMT!

De handlangers van de ‘elite’ lijken altijd te denken dat ze ons land en  – vooral – onze kinderen kunnen verraden en dat dit voor hen geen gevolgen zal hebben!

Britain First had  het huisadres van de verantwoordelijke voorzitter – Sue Berelowitz – gegeven, zodat mensen konden reageren op het rapport. In opdracht van de politie hebben ze dit adres moeten verwijderen. De reactie van Britain First was dat de politie op dezelfde snelle manier had moeten reageren wat de kinderen betreft.

Bron:

http://www.britainfirst.org/

Auteur: Paul Golding

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres (voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Criminaliteit, cultuurrelativisme, Groot-Brittannië, landverraad, Mensenrechten, Moslims, Multiculti. Bookmark de permalink .

20 reacties op GB: Rapport commissie kindermishandeling = MOSLIM APPEASEMENT

 1. Tom Hendrix zegt:

  Wachteres bedankt voor dit artikel. En weer beste mensen, moeten de moslims ” uit de wind”, gehouden worden. Steeds weer links en de politiek-correcten, die de waarheid verdoezelen om de arabieren/muzelmensen te vriend te houden, en waarom; OLIE, dat is het antwoord. Voor deze OLIE hebben toenmalige EEG politici ons verraden door de aanname van ” De resolutie van Straatsburg”, en deze politici, met de bilderbergers en de oliemaatschappijen zullen ons nog liever laten verrekken ten gunste van de arabieren, als toegeven dat deze resolutie gericht zijn tegen de europese bevolking, en uiteindelijk de moslimratten bevoordeelt.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  gericht zijn moet zijn gericht is.

  Like

 3. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/debate/article-2236081/Why-Muslim-mother-I-believe-damaging-hide-truth-Asian-sex-gangs.html?ito=feeds-newsxml

  Why as a Muslim and a mother I believe it’s so damaging to hide from the truth about Asian sex gangs.

  A bleak, stomach-turning report on child sex abuse by gangs was published yesterday by the Office of the Children’s Commission.

  It recounts how, between 2010 and 2011, more than 2,500 children — mostly girls — were groomed, repeatedly violated, sold, beaten and terrorised.

  Thousands more remain invisible and unheard. The report concludes that agencies that should have helped them didn’t hear their stories or look after them as they should have.

  MailOnLine heef het over een misselijkmakend rapport waarover zelfs een moslimvrouw hen schrijft en zegt dat het een schande is dat verzwegen wordt wie de werkelijke misdadigers zijn:

  MOSLIMMANNEN.

  Like

 4. Henk Der Niederländer zegt:

  In Zweden en Noorwegen van hetzelfde laken een pak.
  ook Frankrijk Belgie en NL.
  Duitsland weet Ik eigenlijk niet zeker maar, Ik heb het vermoeden dat het daar niet veel beter gesteld is.
  De verschillende bevolkingen weten het, maar er komt niet veel reactie op met het gevolg dat de slachtoffers en hun families als het erop aan komt er helemaal alleen voor staan.
  Puur en alleen omdat in heel Europa niemand het durft te benoemen.
  Schaamte over de Europese bevolking.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Henk der Niederländer 18.52. uur, ja inderdaad schaamte, maar nog meer woede over de VERRADERS van de EU/EEG, die ons, de eigen bevolking hebben ingeruild voor de MOSLIMS!
  Dat, dat is het PROBLEEM, de landverraders en collaborateurs van de eigen 2e kamer, of volksvertegenwoordiging! Wat men de bevolking kan verwijten Henk, is de slapheid, maar eens was dat anders! In 1982 stond ik met meer dan 400.000 anderen te demonstreren tegen de plaatsing van kruisraketten. Ik was toen links, maar ben nu conservatief, maar daar gaat het niet om. TOEN GING DE NEDERLANDER WEL NOG DE STRAAT OP, NU NIET MEER! En, dat is de zwakte, daarom doen ze in Den Haag en Brussel ook met ons wat ze willen, de jongens van Johan en Cornelis de Witt zijn uitgestorven in Nederland, eilaas!

  Like

 6. Henk Der Niederländer zegt:

  Nee Tom daar klopt voor een groot deel iets niet wat je daar zegt.
  De meeste mensen zijn bang gemaakt door de overheden die er inderdaad zoals een hobby van hebben gemaakt om de moslimknuffelaar uit te hangen.
  Maar er is een veel groter onderliggend probleem.
  Ik heb bijv afgelopen week een voorbeeld gegeven dat mijn dochter betast was door een volwassene. waarbij onze aller Piet Klont dacht dat ie daar grappig over moest doen, wat eigenlijk wil zeggen dat on aller Piet zich in het geheel geen voorstelling kan maken wat zo iets voor impact kan hebben op de ouders en het kind.
  Daar zit het probleem namelijk.
  De saamhorigheid is weg bij de mensen.
  Ze zijn alleen nog maar bezig met hun eigen zielige levendje.
  Ik wist 16 jaar geleden goed genoeg als Ik met dat verhaal naar de politie zou zijn gegaan mijn dochter had mogen komen uitleggen dat ze zelf met haar 7 jaren niet zelf aanleiding gegeven zou hebben en Ik wilde dat mijn kind besparen.
  Die hele rechtsgang is naar de kloten omdat de mensen zelf geen actie durven te ondernemen bang dat ze een paar maanden de gevangenis in gaan.
  In mijn geval ligt dat dan een beetje anders want heeft iemand de neiging om met zijn jatten aan de kinderen te zitten verdient ie het leven niet zo kort ga Ik door de bocht in dat soort dingen.
  Moet Ik daarvoor dan een tijd zitten zit Ik in ieder gevel met trots en kan altijd in de spiegel kijken zonder me te schamen.

  Like

 7. Lucky9 zegt:

  @Henk Der Niederländer zegt om 18:52 “ook Frankrijk Belgie en NL.”

  In Frankrijk is het fenomeen minder “waarneembaar” vermits het systematisch onder de mat geveegd werd, en over Nederland en Duitsland weet ik nauwelijks iets.

  Maar wat België betreft, zijn we merkwaardig genoeg grotendeels gespaard gebleven van praktijken zoals dagelijks waargenomen worden in Noorwegen Zweden het V.K. en allicht ook Denemarken.

  Waarom weet ik ook niet allicht is in het aandeel van islamitische Pakistanen, Somaliërs en Ethiopiërs te gering onder de plaatselijke jihadisten. Misschien heeft het ook te maken met de gemiddelde leeftijd van de allochtone bevolking waardoor een puberale cultuur zich kon vestigen boven een meer seksuele roofdier-cultuur van volwassen islamieten.

  Maar één ding weet ik wel zeker. Als de islamitische verkrachtingscultuur in Vlaanderen de kop opsteekt dan breekt de hel los, en zijn pogroms op de schuldige islamitische buurten helemaal niet theoretisch! Ik denk dat de bipatriden in dit onland dat aanvoelen.

  Like

 8. Henk Der Niederländer zegt:

  @ Lucky9
  Ik ben zeer goed bekend in Antwerpen en daar speelt dit probleem wel degelijk.
  Ook Luik is het flink raak
  Brussel weet Ik niet zo.
  In Nederland speelt het niet zo heel erg maar Ik weet van Turken die Roemeense en Bulgaarse vrouwen exploiteren.
  In het Roergebied houden de Turken wat dat betreft ook flink huis en in Berlijn niet minder.
  Hannover en Bremen niet te vergeten.

  Like

 9. Henk.V zegt:

  Misbruik van een minderjarig kind grijpt diep in op de verdere ontwikkeling van zo’n kind en de beschadiging die het te weeg brengt kan men nauwelijks overschatten.
  En inderdaad, het is zoals Henk der Niederländer het stelt, ook de hele familie rondom zo’n kind wordt er diep door getroffen, omdat de zorgen over hoe het verder met zo’n kind zal gaan heel lang blijven aanhouden.
  Ik spreek uit ervaring.
  Van belang bij de verwerking van de gevolgen van dit misdrijf is dat de dader wordt geïdentificeerd en zwaar bestraft.
  De afschuwelijke tendens die men in deze tijd ziet is dat wij een maatschappij in wording zien,waarin door de richtinggevende politiek correcte elites is besloten dat het niet past dat men een bepaalde ideologie ergens van beschuldigt.
  Alleen al dit gegeven kan en zal voor een toenemende tweespalt in een samenleving gaan zorgen.

  Om een bepaalde groep uit de wind van de beschuldiging te houden past men allereerst de beproefde methode van verzwijging toe, volgens het principe ”Wat niet weet,dat niet deert.”

  Echter, in een open maatschappij met een steeds sterker wordende uitwisseling van gegevens, kan men die methode nooit lang aanhouden..

  Geen nood, denkt politiek correct: bij geval van ontdekking passen wij de methode van de verhullende taal toe. Dat zien wij in Engeland gebeuren. ”Moslims” worden ”Aziaten”. Uiteraard zijn niet-islamitische Aziaten daar niet gelukkig mee en zij protesteren dan ook terecht, want wie wil er als gevolg van een verhullende generalisering tot de categorie van kindermisbruikers worden gerekend?
  Wat wij hier dus impliciet kunnen vaststellen is dat het de heersende kliek geen enkele moeite kost buitenstaanders als medeschuldigen af te schilderen ten einde de identiteit van de werkelijke schuldigen on(der)belicht te houden!
  Zover gaat de drang tot bescherming dus!

  Maar een volgende fase laat zich gemakkelijk raden: stel nu, dat de multiculti club er niet meer om heen kan en de daders MOET identificeren qua achtergrond en religieuze motivering achter hun handelswijze, wat dan?
  Dan zal men op zoek gaan naar een welkome aanvulling op het daders profiel en voorbeelden vinden- hetzij in het heden, dan wel in het verleden- die zullen aantonen dat er meerdere keren door andere lieden precies hetzelfde is gedaan, daarmee een soort balans bereikend tussen wat de islamitische misdadigers deden en wat ” de anderen” deden, net zo erg! En dan komt de volgende zet: WAAROM BELICHTEN JULLIE HET FEIT DAT MOSLIMS DEZE DADEN VERRICHTEN ALLEEN MAAR?
  Waarom willen jullie je uitleven op moslims?
  Waarom op hen?
  De wel beproefde methode van de gekwetste gevoelens. Succes verzekerd!.
  En door deze tactiek verlicht men de schuld van de moslim misbruikers en brengt men een proces van relativering van hun schuld op gang!
  Gelijktijdig belandt daardoor in dit geval de schuld totaal ergens anders dan waar die hoort: bij ONZE maatschappij!

  Zo werkt dat momenteel en de volgende stap zal dan zijn dat er onvrede in islamitische hoek zal ontstaan over zoveel vooroordeel in de westerse wereld.

  Dit is de smeerlapperij die uit de koker van het verziekte, geperverteerde links denken komt. De logica van de nieuwe wereld, waarin alvast- en ik zeg het maar voor alle duidelijkheid- de moslims NOOIT ergens de VOLLE schuld voor zullen dragen en de niet-moslims ALLE schuld van de ellende in de wereld op zich voelen rusten!

  Alle politiek correcte leiders en media werken aan precies dat!
  Een tijd geleden lag ik in de clinch met de NOS, nadat de heer Lex Runderkamp vanuit Egypte, na de ”geslaagde Arabische Lente” verslag deed van botsingen tussen moslims en Koptische christenen.

  Lex kon niet zeggen dat de moslims geen schuld hadden, dus paste hij het principe van ”gedeelde schuld is halve schuld.” toe, in de trant van ”ze hebben altijd wel wat, waar twee vechten hebben er twee schuld.” (‘net als in het geval van Gaza, niet waar?)

  Maar zo lagen de zaken niet aan!
  Al bijna veertien eeuwen verkeerden de christenen in Egypte in een staat van ondergeschiktheid aan de islam. En toen, na de gezamenlijke demonstraties op het Tahrir plein in Caïro de opstand tot succes leidde, dachten sommige Kopten dat er misschien een toestand van werkelijke gelijkheid tussen christenen en moslims was aangebroken.En zij kwamen vrijmoedig en openlijk voor hun identiteit uit.
  Dit viel niet goed bij fundamentalistische moslims en groepen jeugdige moslims trokken de wijken van de christenen binnen om ze met krachtige hand op de handhaving van de ooit afgedwongen status quo te wijzen..

  Het was dus niet moeilijk om na te gaan hoe de vork in de steel zat in dat land, maar reken maar niet dat het beeld van de twee schuldigen werd bijgesteld.

  Met deze gegevens in ons hoofd moeten we steeds scherper de waarheid gaan uitdragen.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Henk der Niederländer 19.30. uur, ” de saamhorigheid is weg”, Henk daar heeft U een punt. Als ik inderdaad terugkijk op mijn leven, en ik herinner mij de 60 er jaren heel goed, dan kan ik U enkel gelijk geven. Ik kan me nog de saamhorigheid en opoffering herinneren omtrent de actie ” Open het dorp”, iedereen deed mee, de kerkgenootschappen, de verenigingen, gemeenten etc. Dat maakt mij melancholiek nu ik het schrijf, inderdaad saamhorigheid is heel ver te zoeken, zelfs familiebanden worden doorgesneden! En deze situatie gekweekt door het ego denken, vanaf de 80 er jaren nekt ons nu. Ik weet heel goed, dat doorgedreven liberalisme- zorg vooral goed voor jezelf- geleid heeft tot deze samenleving! Divine et impera- verdeel en heers- daarom kan Den Haag en Brussel doen wat ze willen. En de stomme massa zakt weg in zelfgenoegzaamheid!

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V 21.03. uur, chapeau Henk, de RODEN en LINKS LIBERALEN willen dit, en dringen ons dat op. Huichelaars en verraders van het eigen volk!

  Like

 12. Lucky9 zegt:

  @Henk Der Niederländer op 22 november 2012 om 20:57
  Dank. Je hebt mijn waakzaamheid verscherpt op het territorium van het rechtsgebied van Lüttich (alias Luik of Liège) en ook Antwerpen. Dit wordt beslist vervolgd!
  Wees niet bevreesd. Iemand die mij wil “verkrachten” krijgt gegarandeerd iets achter zijn rits dat aanleiding geeft tot meer dan alleen maar collateral dammage!

  Like

 13. @Tom Hendrix: Inderdaad. Het enige wat de grote massa beweegt is wanneer er brood en spelen op de beeldbuis is te zien. Voor de rest kan het ze geen ruk schelen. Totdat ze er zelf mee in aanraking komen en dan nog durf ik te betwijfelen of het ze iets uit maakt. Iets met “c’est la vie” of iets van gelijke strekking….

  Like

 14. Henk Der Niederländer zegt:

  Ik heb lang geleden iets meegemaakt Pieter waar mensen bij zeiden ç est la vie.
  Het ging niet direkt om mij maar om een buurvrouw.
  Ik heb de mensen laten zien dat er meer was als zo makkelijk je hoofd omdraaien en ze later duidelijk gemaakt dat Ik hoopte dat binnen niet al te lange tijd hun vrouwen ook iets mee zouden maken.
  En wat krijg je dan.
  Ik was toch echt wel een slecht persoon dat Ik het hun vrouwen zo maar gunde.
  De grootste humor van het verhaal is trouwens dat de meeste vrouwen mij wel konden begrijpen dat Ik zo redeneerde.
  Dus de moraal “de vrouwen vonden hun eigen kereltjes gewoon lafaards hehehehe

  Like

 15. Gelijk heb je, Henk. En in dat zelfde licht bekeken bestaat het overgrote deel van de Nederlanders uit enorme lafaards die nog liever hun kind ter misbruik meegegeven aan een Mo-aanhanger dan dat ze zichzelf, hun kinderen en kleinkinderen, beschermen tegen deze staats-gesubsidieerde achterlijken.. Iets met onderdanigheid en ja opnieuw “c’est la vie”.

  Nu heb ik goddank geen kinderen (ik wil ze niet in een smerige verdorven wereld op laten groeien) maar dat maakt het wel een stuk gemakkelijker… Ik hoef in ieder geval geen antwoord te geven op de vraag “hoe het vroeger was papa of opa”. Noem het lafheid of onverschilligheid maar ik gun kinderen niet de toekomst die deze idioten in Nederland voor ogen hebben. Ik wil ze dat niet aandoen!

  Like

 16. Henk Der Niederländer zegt:

  Ik moet trouwens wel even erbij zeggen dat het in geval van mijn dochter ging om een rasechte Nederlander.
  Maar dat doet er voor mij niet toe diegene die mijn dochter iets aan doet krijgt met haar Papa te maken het ging er voor mij alleen om om duidelijk te maken dat je de kids met rust laat.

  Like

 17. Persoonlijk vind ik dat iedereen van andermans kinderen af moet blijven. En dat geldt dan ook voor iedereen. Geen uitzonderingen op basis van geloof, overtuiging, sexsuele voorkeur of ideologie!

  Like

 18. Pingback: Amsterdam: 5000 meisjes door Turken en Marokkanen tot prostitutie gedwongen | E.J. Bron

 19. Pingback: Londen: Actie tegen huiselijk geweld en ook tegen “een ander soort” geweld | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s