Moslimterrorist van Mumbai opgehangen

De islamitische massamoordenaar Ajmal Kasab (foto) werd gistermorgen  op 21 november in India opgehangen. Hij was de enige overlevende islamterrorist van de aanslag van Mumbai op 26 november 2008, waarbij ook de Duitse tv-ondernemer en vicepresident van de voetbalclub TSV 1860 München, Ralph Burkei, werd gedood. Kasab werd in 86 gevallen aangeklaagd, o.a. vanwege oorlogvoering tegen India. Kasab had voor zijn terechtstelling nog om gratie gevraagd aan de Indiase president Pranab Mukherjee, die dit (Godzijdank) afwees.

Tot nu toe zijn er geen solidariteitsmanifestaties van linkse groeperingen bekend geworden. De islamitische terreurbeweging Laschkar e-Taiba (Leger van de zuiveren) heeft Kasab tot held verklaard. Zijn ophanging zou andere daders aansporen, aldus de terroristen.

Hieronder een video over de executie van gisteren. Helaas zijn er tot nu toe geen video-opnames van de volstrekking van het vonnis, in tegenstelling tot de “zaak” Saddam Hussein:

 

In Mumbai moesten 166 “ongelovigen” sterven, onder wie drie Duitsers. Een van hen was Ralph Burkei, die ik al 25 jaar kende en voor wiens televisieprogramma “Bayern Journal” ik 15 jaar lang als journalist werkte. De tien moslimmoordenaars werden in Pakistan met koranverzen gedrild, voordat ze met rubberboten op weg gingen naar Mumbai om hun door Allah gewenste moordenaarswerk te verrichten.

Inmiddels hebben Pakistaanse Taliban wraak gezworen voor de ophanging van hun islamitische broeder. Men zou Indische objecten aanvallen, bericht de “Stimme Russlands”.

Deze religieuze waanzin zal pas dan ophouden wanneer we alle islamitische organisaties ertoe dwingen om het doden voor altijd af te zweren. Als ons dit niet op tijd lukt, dan zij God ons genadig met het oog op de geboorte-jihad…

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/11/moslem-terrorist-von-bombay-gehenkt/

Auteurs: Michael Stürzenberger & PI Koblenz

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in India, Islam, koran, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Moslimterrorist van Mumbai opgehangen

 1. Tom Hendrix zegt:

  Islamisten zijn in oorlog met de hele wereld, dat MOETEN zij van het HAATBOEK KORAN!

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Ruimt lekker op.
  Maar ze zullen dat stuk islamitisch VUIL niet achter de eerste de beste Kawasaki of Susuki door de stad slepen, zoals we in Gaza hebben kunnen zien.

  Like

 3. Jan zegt:

  Wat zijn moslims toch een stelletje huichelaars. Rondbazuinen over het net dat er niets mooiers bestaat dan te sterven, maar als zover is dan voelen zij zich minder happy en twijfelen aan mohammeds bordeel dat hen wacht

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 17.23. uur, die is echt leuk Jan!

  Like

 5. Alle islamitische organisaties in de wereld moeten ze oprollen met bruut geweld. En dan geef ik nog een mild oordeel over de islam! En een grote bom gooien op de zwarte steen in Mekka! Gelukkig dat ze zo’n vent ophangen! Dat doen ze beter dan in Nederland met hun internationale strafhof en mensenrechten!

  Like

 6. Ik geloof niet in mensenrechten voor (islamitisch) schorem!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Jack Terrible 18.49. uur, inderdaad Jack, en je bent in goed gezelschap, de fransman Gustave Flaubert heeft dezelfde uitspraak gedaan, en dan is er een Turk waar ik waardering voor zou kunnen hebben namelijk Mustafa Kemal Atatürk, generaal Atatürk had een spuughekel aan de ISLAM, hij kotste ervan, en mohammed was in zijn ogen een acxhterlijke bedoein en karavanenberover. Maar het is om gek te worden, deze verstandige mensen ruilen de links-en gutmenschen in voor het MOSLIMTUIG!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s