Politiek correct – totdat men zelf de dupe is

We leven in een politiek correcte samenleving. Als we de tv aanzetten, zien we in de reclame vooral asielzoekers en mensen, die regelmatig over de vloer komen van het arbeidsbureau. Dat zijn onze nieuwe voorbeelden in de prestatiemaatschappij. Per slot van rekening zorgen ze voor werk en een leger aan maatschappelijk werkers. We willen steeds meer van zulke migranten – alleen niet voor onze eigen huisdeur.

De Eduard-Grunow-Straße in Bremen is het toppunt van links levensgevoel in Bremen. Wie politiek links is, woont in de omgeving van deze straat. Wanner men in Bremen zegt dat men in “de wijk” woont, weet iedereen dat men links, enpolitiek correct is en in de omgeving van de Eduard-Grunow-Straße woont. Vreemdelingen kennen deze wijk meestal onder de naam “Ostertor”. Hij ligt middenin de binnenstad. En hij wordt op dit moment aardig beroemd – omdat de politiek correcte linksen daar in één klap hun politieke correctheid vergeten zijn en buitenlandervijandig zijn geworden. In de Eduard-Grunow-Straße moet namelijk een asielzoekerscentrum geopend worden. De linkse Bremers zijn boos.

Per slot van rekening zouden asielzoekers immers de drugshandel “hun” wijk in kunnen brengen of een van de vele andere culturele verrijkingen die we te danken hebben aan asielzoekers. Uiteraard hebben de linksen van Bremen niets tegen asielzoekers – maar ze kunnen gewoon beter ver van hen vandaan wonen. Met de groeten van Sint Florianus. De linksen van Bremen eisen nu heel serieus kampen voor asielzoekers – en wel aan de rand van de stad.

Niet anders was het onlangs in het zogenaamd zo open en door links beheerste Leipzig. Ook daar eisten linkse groepen asiel voor iedereen – alleen niet bij hen in de buurt.

Wat zei de integratiegevolmachtigde Maria Böhmer toch maar weer zo mooi over onze geliefde asielzoekers?:

“Deze mensen met hun veelzijdige cultuur, hun hartelijkheid en hun levensvreugde zijn welkom bij ons, ze zijn een verrijking voor ons allen.”

 

Onze politici worden alleen dan wakker wanneer het henzelf betreft. Zoals de voorzitter van de CDU in Duisburg Thomas Mahlberg. Zijn auto werd gestolen door migranten. En met de gestolen creditcard van zijn vrouw hebben ze geld van zijn rekening gehaald. “Dat is een klotengevoel”, zei de politicus nu. Zo gaat dat als je in één keer zelf de dupe bent. Dan zegt geen enkele politicus meer: “Deze mensen met hun veelzijdige cultuur, hun hartelijkheid en hun levensvreugde zijn welkom bij ons, ze zijn een verrijking voor ons allen.”

Bron:

http://tinyurl.com/bey52gc

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, Immigratie, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, political correctness. Bookmark de permalink .

35 reacties op Politiek correct – totdat men zelf de dupe is

 1. Goed artikel. Bedankt voor het vertalen, Bert.

  Zoals Udo al zegt: Pas wanneer politici er zelf last van krijgen dan gaan ze actie ondernemen maar wel voor henzelf. Het meest bekende en recente voorbeeld is wel doos Halsema die niet wist hoe snel ze haar kindertjes naar een witte school moet sturen… Laffe bitch!

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Als de massaliteit van de immigratie toeneemt zal vroeg of laat ook de progressieve cultuur nihilistische medemens onvermijdelijk verrijkt worden. Ik gun het hem en haar van harte. De westerse samenleving zal het echter niet meer helpen, daarvoor is het immers al veel te laat en de sluizen staan nog steeds wagenwijd open.

  Like

 3. Ruud Beijer zegt:

  Halsema met haar armpjes over elkaar.Ik zie haar nog staan in de kamer.Een nietszeggend iemand met een grote mond over Wilders.Vooral de hoofddoek wilde ze tenkoste van alles goedpraten.Pure onderdrukking,maar daar mag je niet over praten.Behalve als je dit politiek correct kunt verwoorden.Zij verklaarde in een interview dat Islamitise vrouwen de Hoofddoek moeten [AFSLINGEREN]Pardon,dat betekent toch hetzelde als wat Wilders zei?Het verschil zit hem in het woord [Afslingeren]Dat woord begrijpen de Islamitise organisaties niet ,dus dan is het geen probleem.Toch betekend het hetzelfde.Kotsmisselijk word ik van die politieke correctheid.

  Like

 4. Wachjteres zegt:

  Udo Ulfkotte laat ons tenminste eens lachen.

  Ik ga een glas wijn op Udo drinken. En op E.J. die hem heeft vertaald. Proost!!!

  Like

 5. Wachjteres zegt:

  En nee, ik ben nog niet dronken omdat ik Wachjteres heb geschreven. Gewoon een vergissing.

  Like

 6. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Not In My Back Yard. De linkse huichelarij ten top. Maar goed, asielzoekers kunnen heel goed naar Dubai en andere Golfstaten. Daar is geld zat. Weigering? Dan eeuwig vuur. De Islam vernietigt zichzelf in Syrië.

  Like

 7. oogenhand zegt:

  Mijn excuus voor het helledreigement. Het is in de eerste plaats het commentaar op mijn eigen website.

  Like

 8. Piet Klont zegt:

  Ik ben politiek averechts.
  Hoe moet ik dat nu omschrijven?

  Like

 9. Piet Klont zegt:

  Ik wens dat al die politieke clowns eens bestolen of goed in elkaar getimmerd worden!

  Like

 10. Martien Pennings zegt:

  Die Maria Böhmer http://bit.ly/TfuFUA is echt en werkelijk en 100% stapel-starnakel-krankzinnig.
  Dat is een psychiatrische patiënt!
  Maar werkelijk!
  Als je toch de ravage van de multikul in Europa ziet en die van de islam wereldwijd en je beschouwt vervolgens dit wijf in totále gelukzaligheid zalf-zwatelend over de schitter-ontwikkelingen in multicultibus en het heerlijkheids-succes van het pracht-beleid, dan . . . . dan . . . . . . . kan je zo’n 100% gestoord teefje toch alleen maar een dwangbuis over het mantelpakje aantrekken?
  Bij dit soort gekte had ik altijd in de eerste plaats Femke Halsema in gedachten – “Ik ben Femke Halsema en ik ben een goed mens! Kan ik niet mooi grootogig verontwaardigd kijken? Waar zijn de racisten en milieubedervers? Heb ik geen mooi jurkje aan? – maar deze kut is een nog grotere schande voor haar geslacht én voor die andere helft van de mensheid met een piemel.
  Sodeknetter, wat heeft dát wijf een zwaar gelukzaligheids-syndroom!
  Je hebt eigenlijk alleen nog maar de keuze tussen zo’n walgwijf eigenhandig wurgen of zélf in waanzin ten onder gaan!
  Willem Frederik Hermans: “Manuscript in een kliniek gevonden”.
  Die titel alleen al is op zichzelf een meesterwerk, trouwens.

  Like

 11. Piet Klont zegt:

  Pennings op volle toeren, fasten your seatbelts!!!

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 22.03. uur, inderdaad een zeer goed artikel Pieter. Bedankt hiervoor web master!
  Hier blijkt duidelijk uit dat Links en links/liberaal een dubbele agenda voeren.

  Like

 13. Jan zegt:

  Het historische besef en respect van een linksmens (‘onze cultuurdragers’):

  Lindsey Stone: Woman Fired From Job After Posting ‘Offensive’ Photo to Facebook Page
  Stone giving the middle finger while pretending to yell next to a sign that read “Silence and Respect” at the Tomb of the Unknown Soldier at the Arlington National Cemetery.
  http://bostinno.com/2012/11/21/lindsey-stone-fired-for-facebook-photo/

  Like

 14. .
  Politiek incorrect.

  Na 15 jaar punten sparen op woningnet zag ik een leuke woning die haalbaar was met mijn woningpunten. Ik was bij voorbaat jaloers op de bewoners.

  En na wat onderzoek in de straat zie ik opeens een zwarte rapper de pepper met te grote broek van pakweg 25 jaar naar binnen stappen.

  Er moet ergens een geheim circuit zijn van woningtoezeggingen die de gewone burger niet mag weten.

  We vergeten vaak dat al die mensen wel ergens moeten wonen.

  In steden waar het allemaal nog meevalt met immigranten worden ze niet bij elkaar gezet, maar netjes verdeeld over de stad, zodat het allemaal wat minder opvalt.

  Misschien als ik 50 ben, krijg ik misschien een leuk huurhuisje die de moeite waard is.

  Als Nederlander voelde ik me gisteren gediscrimineerd.

  Like

 15. luckybee zegt:

  Ze begrijpen nog steeds niet dat de generatie’s dat ze nu geholpen worden, de moordenaars zijn van de volgende generatie’s; ze vreten alles op die de volgende generatie’s nodig hebben om te leven.Feit is dat het land waar hongersnood heerst door overbevolking de mensen die daar wonen niet meer kunnen voeden.

  Like

 16. Henk Der Niederländer zegt:

  @hyperinflatie

  Wat veel mensen nog steeds niet door hebben dat dit soort “positieve” discriminatie dus inderdaad de zuiverste vorm van discriminatie is van de eigen bevolking.
  En Ik weet uit ondervinding als je zo iets terug speelt richting een ambtenaar je direct onder bedekte termen voor racist uitgemaakt word.

  Like

 17. Positieve discriminatie is de meest ergste vorm van discriminatie tegen de eigen bevolking. het maak niet uit in welk Europees land het gebeurd: het is en blijft de meest duidelijke vorm van landverraden!

  Like

 18. Ruud Beijer zegt:

  Geachte Pieter,weet jij wie ook zo goed zijn in discrimineren van de eigen bevolking?De vakbond FNV,die heeft meerdere malen in ons bedrijf positieve discriminatie ingevoerd.Dat hield in dat iedere functie die vrijkwam opgevuld moest worden door een allochtoon.Of die nou geschikt was of niet het moest.Uiteraard heb ik gelijk mijn vakbondslidmaatschap opgezegt.Alle mensen op deze site die lid zijn van de FNV raad ik aan om dit ook alsnog te doen.Weg met die vakbond die Nederlanders discrimineerd!!

  Like

 19. @Ruud Beijer: Ik ben al jaren geen lid meer van een vakbond. men kijkt niet naar de achterban en wanneer ze eindelijk hun bek moeten opentrekken, geven ze niet thuis. Overigens zijn de besturen van de meeste vakbonden het bestuur nog slinkers dan slinks….

  Like

 20. Henk.V zegt:

  Regerings gevolmachtigde Maria Böhmer werkt -om het maar onderkoeld te zeggen- weinig waardering op bij Martien. Dat is jammer, want wie haar foto bekijkt ziet een volbloed Gutmensch, vol van goede wil en grenzeloze zelf opofferingszin.
  Ik denk dat zij veel thee drinkt bij cultuur verrijkende personen en in haar avonduren,tezamen met geestverwante,eveneens goedwillende personen, wollen truitjes en sokjes breidt voor kindertjes die aan de evenaar wonen of die geld inzamelt voor halfbevroren moslims die zich inmiddels op de noodpool hebben gevestigd, want die zitten te springen om vrieskasten, waarin ze hun halal vlees willen bewaren.
  Kortom: zij is waarschijnlijk de ideale burger voor Joop van Riessens nieuwe wereld en zij is zeer zeker de ideale burger die de Duitse overheid voor ogen staat!
  Bedenk dat op dit ogenblik we een coalitie van CDU/CSU en FDP aan de macht zien in Duitsland, aan het hoofd waarvan een eertijds model DDR- jongere staat: Angela Merkel.
  Zij was de dochter van een predikant die als rode dominee bekend stond.
  Op deze site verscheen op 10 oktober 2012 een interessant artikel, waaruit blijkt dat- in welke hoek zij zich politiek ook moge hebben bevonden in haar DDR tijd- zij in geen geval als een te bestrijden dissidente werd gezien…..
  https://ejbron.wordpress.com/2012/10/10/de-onbekende-angela-merkel/

  Hoewel Merkel als bondskanselier toegaf dat het integratieproces in Duitsland als mislukt moest worden beschouwd, ging de overheid desondanks toch met haar integratie politiek voort.
  Wanneer men het thema integratie in ogenschouw neemt zijn er namelijk twee varianten te bedenken!

  Normaal is -en ik herhaal dat voor de zoveelste keer!- dat bij migratie de ontvangende maatschappij altijd de norm van leven stelt!
  De logica is zonneklaar,want de ontvangende maatschappij heeft zich over een lange periode een geheel eigen karakter verworven, gebaseerd op een bestane geschiedenis, met wetten en daarbij behorende gewoontes, rechten en vrijheden die berusten op door iedereen geaccepteerde inspiratie vormen: (geloof) overtuigingen.
  Kortom, de nieuwkomer treft een complete maatschappij aan en staat voor de keus: wil men zich conformeren aan deze maatschappij of wil men dat niet?

  De Verenigde Staten bijvoorbeeld gaat daarin heel ver en van de immigranten die U.S.burgers willen worden vraagt men de banden met hun land van herkomst letterlijk af te zweren!
  Wie dat niet wil hoort in de V.S. niet thuis.

  Deze vorm van integratie is werkelijk totaal mislukt, dank zij het verraad van Europa in 1975.

  Dus komt variant 2 om de hoek: de zittende bevolking past zich meer en meer aan bij de binnenkomers op basis van veronderstelde gelijkwaardigheid der culturen. De absurditeit is gelegen in de kortsluitende gedachte dat integratie in eerste instantie alleen van doen heeft met culturen. In mijn uiteenzetting ziet de lezer een heel andere invalshoek: er is een al bestaande maatschappij en daar komen nieuwe, totaal anders georiënteerde mensen binnen die zich daar vestigen en aan die maatschappij past men zich aan of niet.
  Is er ooit iemand in de multiculturele hoek geweest die heeft voorgesteld bestaande islamitische landen door middel van migratie golven totaal te veranderen??
  Men accepteert dus kennelijk als vanzelfsprekend de staat waarin deze landen zich al bevinden!
  Deze benadering hoort dan echter ook voor onze maatschappijen op te gaan!

  Wie zich namelijk niet aanpast, maar een totaal afwijkende levensstijl nastreeft en daarvoor in toenemende mate leefruimte opeist, die gedraagt zich als een koekoeksjong dat uiteindelijk het nest, de maatschappij over neemt. Dat is geen inburgering maar verovering.
  En wie als overheid zoiets toestaat, die heeft in feite totaal geen boodschap aan de zittende, autochtone bevolking!
  In het minste erge geval mag men zoiets onverantwoordelijk bestuur noemen, in het ergste geval verleent de overheid die in de overname bewilligt medewerking aan ”ethnic cleansing’, waarbij de zittende bevolking tot een minderheid in eigen land wordt!!
  Zoiets mag men rangschikken onder vormen van genocide.

  Frau Böhmer is de propagandiste van zo’n proces, in dienst van een soort rijks reinigingsdienst die zich tot doel stelt alle sporen van Duits identiteits besef grondig weg te moffelen.

  En de meerderheid van de in het algemeen zeer goedwillende Duitse bevolking gaat in de prietpraat van deze Goebbeliaanse vrouw mee, want niet is zo mooi als ophouden Duitser te zijn om vervolgens deel te nemen aan een orgie van anderssoortige culturele ervaringen.
  O zo exotisch en nieuw. En zo verrijkend ook.
  Deze multiculturele droom doet mij denken aan een oud evangelisch lied dat men in bepaalde kringen graag zong: “” O niets te zijn, gans niets te zijn”

  Ja, ja, samen niets zijn..
  Over onbeNUL gesproken.

  Gelukkig spoorde Ulfkotte als wat prettige dissonanten voor ons op bij dit krankzinnige multiculturele verhaal.

  Like

 21. Henk.V zegt:

  Correctie

  Nu dacht ik, dat ik- voor het inleveren- alle fouten had weggezuiverd, maar nee:
  -Regerings gevolmachtigde Maria Böhmer werkt – Regerings gevolmachtigde Maria Böhmer wekt

  -wollen truitjes en sokjes breidt voor kindertjes die ..-wollen truitjes en sokjes breit voor kindertjes die ..

  Staat veel mooier.

  Like

 22. Martien Pennings zegt:

  Politiek correct?
  POLITIEK CORRECT?
  Wilt u een overtreffende trap?
  Israël levert electriciteit, water en . . . . . . geld (“humanitaire hulp”) aan Hamas, niet alleen tijdens de dagelijkse raketbeschietingen, maar ook terwijl de oorlog gaande is: http://bit.ly/UiKmNT .

  Like

 23. Martien Pennings zegt:

  @ Henk.V om 11:40.
  De ontvangende maatschappij is NIET de norm.
  De moreel, sociaal-economisch en technologisch meest geavanceerde maatschappij is de norm.
  En dat is het Westen.
  Nog wel.
  Moet bij (hypothetische) immigratie vanuit het Westen naar islamitische landen dan de sharia de norm worden?
  Zie mijn stuk uit 1993: “Rekolonisatie met de rechten van de mens in de hand”: http://bit.ly/10GXGxh

  Like

 24. Henk.V zegt:

  De door mij aangehouden regel ging op toen de landen waar men naar toe emigreerde zeer aan onze eigen leefwereld waren verwant en des te meer moet die regel op gaan voor iedereen die zich hier,komende vanuit een totaal andere cultuur, vestigt: WIJ zetten de toon en niemand anders.Om redenen die ik al noemde.

  Onze ogenschijnlijk wat ongelijke meningen zullen elkaar in de praktijk totaal niet bijten,Martien.
  Voor mij is het in het geheel geen vraag welke maatschappij de meest geavanceerde is in elk opzicht.
  Overigens, niemand met een westerse achtergrond zal ooit bij zijn of haar volle verstand de behoefte voelen om zich in een sharia staat te vestigen met de intentie om zich daaraan te onderwerpen. Het idee alleen al!
  Ik heb overigens -tegen de achtergrond van de bizarre ontwikkelingen die zich in het progressieve denken voltrekken- eens een hypothetische zaak aan een Marokkaanse moslima voorgelegd.Zij werkte als medewerkster bij een ”progressieve partij”

  Ik schilderde haar een situatie voor ogen die een volstrekt spiegelbeeld vormde van wat men kennelijk hier in linkse kringen voor normaal houdt.
  Dus in mijn geval stroomden horden Nederlanders Marokko binnen, waar zij met alle egards werden begroet en de volle medewerking kregen op alle bestuurlijke en sociale niveaus om hun westerse identiteit naar believen overal te manifesteren. Zo ontstonden er overal christelijk scholen, subsidieerde de overheid allerlei sociale en religieuze westerse activiteiten en in rap tempo ontwikkelde zich daar een multicultureel elan waarin de meerderheid van de Marokkaanse bevolking van harte meeging..
  Ik stelde haar de vraag hoe zij dit spiegelbeeld ervoer, wat een dergelijk beeld met haar deed, omdat het een kopie was van wat wij hier mee maakten.

  Zij bleek totaal onthutst en geschokt en noemde mijn voorstel ”heel oneerlijk”, omdat ik kon weten dat de Marokkaanse overheid dit nooit en te nimmer zou toestaan….

  Een sterker voorbeeld van absurde eenzijdigheid in het denken is nauwelijks te vinden.
  Niet één moslim zal ooit voor zijn of haar geboorteland een situatie accepteren, waartoe men het westen zonder enige gêne wil dwingen.
  Dus, dit wetende, Martien, zou niemand ooit ook maar met het theoretische idee moeten spelen om zich in een land met een veel minder ver ontwikkelde cultuur te vestigen. De afstotingsmechanismen die daar op gang zouden komen zouden ons van de lust daartoe snel genezen.
  En daaruit kunnen wij concluderen dat men ook in de islamitische wereld precies de maatstaf hanteert die ik dwingend voor het westen intact wil zien: WIJ, gevestigde maatschappijen zetten de toon en iedereen die zich daarin niet kan vinden moet naar elders verhuizen.

  En dat is precies waarom ik mij aan mijn regel houd.
  ELK immigratie land past het toe en zeker types die hun eigen ideologie aanmerkelijk hoger aanslaan dan de onze en menen ons toenemend te kunnen dicteren moeten verre van ons blijven.
  Dat zijn namelijk de kolonisators van de toekomst.

  Like

 25. baksteen zegt:

  “Starnakel krankzinnig”,dank voor de uitdrukking

  Like

 26. baksteen zegt:

  Bohmer-Merkel, waar verkopen ze die stasiepakjes? Leuk voor de Carnaval

  Like

 27. delamontagne zegt:

  hyperinflatie zegt: …………..””…met mijn woningpunten.”” ….
  ?????????????????????????

  Like

 28. delamontagne zegt:

  Henk.V zegt:

  23 november 2012 om 19:41+ Uw hypothetische vraag aan die Marokkaanse? De reactie/ het antwoord wist U uiteraard al. Ik denk dat ze “werkelijk”flabergasted was.HOE KUN JE ZOIETS VOORSTELLEN. Westerlingen in die moslim landen wonen in enclaves(compounds), met aan de poort wachtposten. De bevolking zelf,de moslims, komen daar echt niet binnen. Worden zoveel mogelijk van westerse “culture”vandaan gehouden. Die wijken gelden ook voor mensen uit de diplomatie. Als westerling mag je je wel in de moslim-habitat begeven……………….maar wee als je je niet aan hun “mores”houdt. Zelfs fysiek geweld wordt niet geschuwd. Slaan met een rietje of bamboo, tegen te blote benen. Als je daarheen wordt uitgezonden, krijg je vanuit je Westerse thuis-basis een overvloed aan instructies mee, hoe je JE te gedragen. Voor vrouwen(met hun man daarheen uitgezonden) is het helemaal een RAMP. Dus maar gewoon in je “compoundje”blijven bij de airco en pool. Trouwens waarom zou je jezelf in die moslim omgeving begeven??? Er is daar NIETS… geen cafe,bioscoop,dancings………….uitgaans-vertier???????? laat me niet lachen… in een woord WALCHELIJK. Dubai….Abu Dabi ?????? Ik kan werkelijk niet begrijpen dat er (rijke) mensen zijn die daar willen wonen. Ja dure, nog duurdere en GROTE (nog grotere shopping Malls ) Van die zwarte Spoken, die daar (gedwongen) zo “uitgedost”bijlopen, raak je uiteraard op den duur dan ook wel weer aan gewend. Waarom is er daar bij jullie in Nederland nou NOOIT eens een documentare op TV, omtrent het zijn en leven in die landen.?? Ik heb weleens het idee dat de gemiddelde NL-er denkt te weten dat het in het MO, dan wel anders is dan in EU en dat die kerels in ,t wit en de vrouwens helemaal in ,t zwart erbij lopen, maar dat ,t leven verder ietsje anders is……..,t zal toch niet zoveel uitmaken of anders zijn dan in Europa. .Ik hoef er gelukkig niet (meer) heen.
  groetjes uit ver weg

  Like

 29. Pingback: Claudia de Breij: de subtiele terreur van een waanzinnige | E.J. Bron

 30. Henk.V zegt:

  delamontagne zegt:
  24 november 2012 om 00:1..

  Precies, daar maakt u mijn punt helemaal mee compleet !

  Uw beschrijving van het verrukkelijke leven in de islamitische hemisfeer stemt volstrekt overeen met de ervaringen die een oud-collega van mij en zijn echtgenote opdeden, toen hij besloot zich op een afgeschermde basis van een oliemaatschappij (Shell, dacht ik) in een van de oliestaatjes te vestigen om daar les te geven aan kinderen van employees die in dienst van het bedrijf waren.
  Uiteraard kon ik de reactie van de Moslima wel raden, maar het ging mij destijds om het aantonen van de absurde logica die achter het zogenaamde politiek correcte denken in het westen schuilgaat.
  Haar reactie maakte mij duidelijk hoe ver zelfs een zogenaamde zeer progressieve moslima van onze leef- en denkwereld afstaat, waarmee wordt aangetoond dat moslims die ook maar enigszins blijven vasthouden aan hun islamitische wortels simpelweg nooit werkelijk aansluiting zullen vinden bij ons westers denkpatroon .
  In de hele confrontatie tussen de westerse beschaving en de islam is nog nooit sprake geweest van echt besef van wederkerigheid van moslimzijde..

  Het erge is dat de houding van de politiek correcte elites, waarvoor ik persoonlijk uiteindelijk de zwaarste straffen zou willen uitgedeeld zien, de belijders van de islam alleen maar sterkt in hun besef van superioriteit. De inschikkelijkheid van onze cultuur verloochenaars is zo algemeen geworden dat eenzijdige aanpassingen van onze maatschappij in moslim ogen werkelijk als volstrekt voor de hand liggend is geworden. Daarom nemen de eisen uit die hoek ook steeds toe.

  Een volstrekt onduldbare situatie waaraan hoe dan ook een einde moet worden gemaakt.

  Like

 31. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V 18.02. uur, inderdaad Henk. Er was geloof ik een australische premier- voor enige jaren terug- die daar ook duidelijk over was tegen de MUZELMANNEN; hij zei: ” U mag hier wonen en werken en uw overtuiging beleven, als U echter onze christelijk humanistische maatschappij echter wil vernietigen, of in opstand komt tegen ONZE CULTUUR!, dan heeft U nog 1 RECHT en dat is KOFFERS PAKKEN EN WEGWEZEN!”. En dat reageerders zou een LAFAARD ALS RUTTE en de rest van de europese lafaards NIET DURVEN, bang voor hun BAANTJES bij de fascistische EU!

  Like

 32. marijke zegt:

  Henk V jou schrijven is weer genieten.Thanks

  Like

 33. Jan zegt:

  Hoe politiek correctheid tot offerstatus heeft geleid en zelfmedelijdend gejammer.
  Demonen dreigen
  http://blog.wiwo.de/chefsache/2013/02/02/daemonen-drohen/

  Like

 34. Jan zegt:

  Israëlische academicus Mordechai Kedar: Politiek Correct gedrag zal tot de ondergang van het westen voeren:

  Islam’s war on the West

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s