Waarom de meeste Palestijnen Hamas werkelijk steunen

Gemaskerde “helden” van Hamas

Terwijl de oorlog woedt in Gaza, wijzen de internationale media er in hun reportages op dat de meeste Palestijnen in Gaza Hamas blijven steunen, ondanks het feit dat deze terreurorganisatie en haar bondgenoten het huidige conflict hebben veroorzaakt.

De meeste media schetsen het beeld dat de Palestijnen misschien niet voor 100% gelukkig zijn met de regering van Hamas, maar Israëls ogenschijnlijk willekeurige bombarderen van Gaza blijven de meeste Arabieren in de armen van Hamas drijven.

Vorig jaar maakte een Palestijns-Arabische Christen een YouTube-video die duidelijk de echte reden laat zien waarom de meeste Palestijnen Hamas steunen: angst en indoctrinatie.

De Palestijnen die oud genoeg zijn om zelf te denken, zijn te bang om Hamas niet te steunen. En als ze te jong zijn om zelf een standpunt in te nemen, wordt hen snel geleerd dat er geen andere manier is dan de manier van Hamas.

Kijk naar de schokkende waarheid (Engels gesproken, 11 min):

 

Het is ook veelzeggend om te beseffen dat dit alles en nog meer gebeurde zonder veroordeling door de Arabische wereld, zonder hulpverleners van buitenlandse humanitaire organisaties en zonder spoedvergadering van de VN-veiligheidsraad.

Hamas terroriseert regelmatig de bevolking van Gaza en niemand maakt zich er druk om. Israël beantwoordt beschietingen van Hamas-strijders, die zich achter diezelfde burgers verbergen, en plotseling is de wereld woedend. Beste mensen, antisemitisme heeft in deze tijd vele gedaanten, en dit is er één van.

Bron:

http://israeltoday.nl/headlines/9-nederlands/2674-waarom-de-meeste-palestijnen-hamas-werkelijk-steunen

Auteur: Ryan Jones

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", Gazastrook, Hamas. Bookmark de permalink .

8 reacties op Waarom de meeste Palestijnen Hamas werkelijk steunen

 1. Philippine zegt:

  Honest reporting.
  Zie nummer 3: Hamas’ political chief on cease fire. 2 delen.

  http://honestreporting.com/israel-daily-news-stream-11222012/

  Like

 2. Lucky9 zegt:

  Als de Vlamingen dezelfde logica als de ‘political chief’ van Hamas zouden hebben gebruikt bevond Gaza zich nu in de zuidelijke Nederlanden. Denk!

  De schokkende waarheid wordt (bijna) altijd gezaaid door territoriaal imperialisme.
  Dat is de reden waarom ik achter Israël sta en hierin nooit zal versagen.

  Like

 3. Jan zegt:

  De Volkskrant, ook bekend onder de naam Völkischer Beobachter:
  * de Palestijnse PREMIER Haniyeh
  * De Israëlische luchtmacht bombardeerde vannacht het hoofdkwartier van de Hamas-REGERING in de Gazastrook
  * Palestijnse VOLKSVERTEGENWOORDIGERS
  * Hamas-KABINET

  Voor Haniyeh kun je ook Abu Mazen invullen want hij is niets anders dan een terroristenleider met zijn PA. Apen in een pak blijven apen en hebben in dit geval ook nog een wapen.
  Leugens dat Hamas een regering is is een leugen die net zo rondgestrooid wordt om Israël in een kwaad daglicht te stellen. Het geeft aan hoe ziek links is en dat zij de grens van het betamelijk al lang geleden is overschreden, wat ook duidelijk is als zij zeggen te protesteren tegen ‘menselijk leed’ dat altijd ontaard in antisemitisme.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Belgische newsflash: Morsi heeft zichzelf machtiger gemaakt.
  http://www.hln.be/hln/nl/15116/60-seconds/video/detail/1538542/60-Seconden-Nieuws-vrijdag-23-november-8U.dhtml
  (ook zonder ondertiteling prima te volgen, althans, voor mij.)

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Beelden zeggen meer dan 1000 boeken. De waarheid (het gaat niet om land maar om puur ge-indoctrineerde Joden haat) wordt via deze beelden de wereld in geslingerd. Deze video staat niet op zich zelf, hier zijn inmiddels duizenden van. Dus ieder normaal denkend, ge-informeert mens heeft hier weet van. Mijn minachting voor allen die organisaties als HAMAS, P.A. Moslimbroederschap enz. steunen over de ruggen van de Palestijnse bevolking stijgt met de dag. Figuren als Dries van Agt, Greta Duisenberg en noem het hele zooitje kunnen niets anders zijn dan onversneden anti Semieten. Niet Israel onderdrukt de Palestijnse bevolking. Niet Israel ontneemt hun de meest basale burgerrechten. Organisaties als het OIC, HAMAS, HEZBOLLA, P.A., Moslimbroeders en hun pleitbezorgers in het westen zijn de echte vijanden van de vrede en onderdrukkers van het Palestijnse volk. De volledig van elke moraal verstoken zieke geesten die meedoen aan pro-Palestijnse acties zijn de ware mee onderdrukkers van de gewone man en vrouw in de straten van de West bank en de Gazastrook. Schamen moeten ze zich. Maar dat doen ze niet integendeel want hun anti Joodse gevoelens zijn deel geworden van hun persoonlijkheid en via een inmiddels bon ton anti Zionisme grijpen ze steeds opnieuw elke aanleiding voor een podium voor hun ziekelijke zelfmanifestatie.

  Like

 6. Jan zegt:

  Hamas seeks lawsuit against senior IDF officer
  Terrorist group wants to sue coordinator of government activities in the territories Major-General Eitan Dangot for role in Gaza blockade

  Hamas official Ismail al-Ashqar said Thursday that the terrorist group is seeking a lawsuit at the International Criminal Court against Major-General Eitan Dangot, coordinator of government activities in the territories, for what it sees as his responsibility for the Gaza blockade.

  “The blockade is a crime against humanity,” al-Ashqar said. “The crime is directed against women and children and that is why there is no other choice but to sue him as a war criminal.”
  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4316828,00.html

  AUB IDF, maak van de strook de volgende keer een mooi strand

  Like

 7. Jan zegt:

  Hamas ‘doubles’ number of Egyptian troops on payroll
  Bribing soldiers to facilitate smuggling of weapons into Gaza
  http://www.wnd.com/2012/12/hamas-doubles-number-of-egyptian-troops-on-payroll/

  Like

 8. Jan zegt:

  Geschift

  Trotse moeder van dode zoon. Terrorist Ayman Rafiq Hassan Eslim gedood door het IDF
  http://saraya.ps/index.php?act=Show&id=25574

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s