VIDEO: Het ware gezicht van de EU

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Ya´akov Siepmann)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU, Europa, Europeanisering. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Het ware gezicht van de EU

 1. guusvelraeds zegt:

  Deze EU waanzin waarin met continu stealth operaties elk land haar soevereiniteit stap voor stap wordt afgenomen kan alleen gestopt worden door de verzamelde Europese volkeren. Alle Europese volkeren de een na de ander zal de straat op moeten, zal moeten staken en zal in gezamenlijkheid vanuit alle Europese hoeken protest marsen moeten organiseren richting Brussel. Pas als honderdduizenden wellicht een miljoen mensen samen komen in Brussel alleen dan kan het EU monster gestopt worden. Van onze politiek in zijn algemeen hoeven we niets meer te verwachten want zij hebben hun kaarten lang geleden al uit opportunisme gezet op het monster.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  @GuusVelraeds 21.31. uur, helemaal mee eens, maar ik moet het nog zien of de nederlanders massaal de straat opgaan. Neen, zolang als ze nog kunnen kijken naar ” Boer zoekt vrouw”, nog naar het voetbal kunnen kijken, en nog bier kunnen kopen, dan is de gezapige nederlander niet vooruit te branden, -de werkelijk bereidwilligen uitgesloten natuurlijk- en komt niet in beweging.
  Dat is gewoon koren op de molen voor de eurofielen, en zo kan MARX RUTTE gewoon zijn gang blijven gaan. Verder is de verdeeldheid onder de nederlanders nog veel te groot. Uiteraard hoop ook ik erop, dat er wel gereageerd gaat worden door het nederlandse volk.

  Like

 3. Henk Der Niederländer zegt:

  Het enige wat te doen is om deze docu op zo veel mogelijk plaatsen neer te plempen met de opmerking erbij dat deze gaat over onze toekomst en die van onze kinderen en kleinkinderen.
  Ik stuur hem in ieder geval terug naar Glasgow en Newcastle zodat ie vandaar weer verder verspreid word in GB ook zal Ik Frik voorstellen om hem te plaatsen als dat al niet gebeurd is Bij mij gaat ie op Faceboek en hij komt op nog een Faceboek pagina te staan die door 10.000den gelezen word ivm Iran waarvan zeer veel lezers in Europa.

  Like

 4. Piet Klont zegt:

  De meeste Nederlanders (Neanderthalers) weten niet eens dat er iets is als de EU.

  Like

 5. Henk Der Niederländer zegt:

  Zaak om ze wakker te schudden dan Piet.
  De meesten zullen de vid niet uit willen kijken (vermoeiend en zo) maar elke persoon is er een zeg Ik maar

  Like

 6. Piet Klont zegt:

  Ik heb de link in elk geval doorgestuurd naar fam. en kennissen Henk.

  Like

 7. Voor de zekerheid toch maar even veiliggesteld en ook naar resterende familie gestuurd. Ik ben benieuwd naar hun reacties. Als het tegenzit kan ik die straks ook vaarwel zeggen…. Ach, dan zoeken ze het later dan ook maar mooi zelf uit.

  Like

 8. Piet Klont zegt:

  Oh, Pieter……
  Wat ben jij verrukkelijk medogenloos.
  *Zucht…..zwijmel*

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s