Denemarken verandert in een moslimland

(Door: Soeren Kern)

“We moeten geen Denemarken krijgen waar Deense tradities verdwijnen zodra er een moslimmeerderheid is” – Tom Behnke, woordvoerder van de Deense Conservatieve Partij.

Moslimimmigranten in een stadje in de buurt van Kopenhagen hebben ervoor gezorgd dat de traditionele kerstuitstalling dit jaar noodgedwongen niet doorgaat, terwijl er zelfs nog rijkelijk geld werd uitgegeven aan de islamitische Eid viering (Suikerfeest) om het einde van de Ramadan te markeren.

De onenigheid heeft geleid tot een verhit landelijk debat over de rol van de islam in het postchristelijke Denemarken, waar een snel groeiende moslimbevolking steeds assertiever wordt in het opleggen van haar wil voor wat betreft een breed scala aan sociale en maatschappelijke onderwerpen.

De laatste rel betreft het  Egedalsvænget wooncomplex in Kokkedal, een stad gelegen op ongeveer 30 kilometer (20 mijl) ten noorden van Kopenhagen, waar Arabische en Turkse immigranten nu meer dan de helft van de totale bevolking uitmaken.

Tijdens een recente vergadering van de Egedalsvænget huurdersvereniging weigerde de islamitische meerderheid in de raad van bestuur toestemming te geven om 7.000 Deense kronen ($ 1.200) te besteden aan het jaarlijkse gemeenschappelijke kerstevenement.

De stemming kwam kort nadat dezelfde Raad van Bestuur toestemming had gegeven om 60.000 kronen ($ 10.000) te besteden aan een grote gemeenschappelijke viering van de islamitische feestdag Eid. Vijf van de negen bestuursleden zijn moslim.

Een moslimlid van de raad van bestuur, Ismail Mestasi, verdedigde de beslissing om de kerstboom en het feest niet door te laten gaan met het argument dat niemand had aangeboden om de viering te organiseren. “Niemand wilde de verantwoordelijkheid op zich nemen. Er werd gestemd en het eindigde zoals het eindigde. Ik vier geen kerst, maar mij werd gevraagd om de boom te halen. En ik wilde dat niet”. Maar een niet-moslim bestuurslid, Karin Leegaard Hansen, sprak hem tegen en zei dat ze zelf had aangeboden om de verantwoordelijkheid op zich te nemen, maar dat ze door de islamitische bestuursleden was overstemd.

Van het geschil, dat het laatste is in een steeds toenemende reeks van moslimgerelateerde controverses in Denemarken, werd voor het eerst op 7 november verslag uitgebracht door de Deense Broadcasting Corporation (DR). Sindsdien is het probleem geëscaleerd tot een nationaal schandaal en is het uitgegroeid tot een belangrijk onderwerp voor publieke debatten in de Deense media zowel als in de politiek.

Een woordvoerder van de Deense Conservatieve Partij, Tom Behnke, zegt dat hij vreest dat er mensen zijn die Denemarken willen veranderen in een islamitisch land. In een interview met DR Nieuws zei Behnke: “Ik denk dat het zeer zorgwekkend is dat onze inspanningen om tot integratie te komen zo ineffectief zijn dat, op het moment wanneer er een moslimmeerderheid is, wij onze goede oude Deense tradities wegdoen en in plaats daarvan islamitische tradities gaan introduceren. Wij wonen in Denemarken en de mensen moeten zich aanpassen aan de situatie die hier van toepassing is”.

Op de vraag of woningcorporaties met een moslimminderheid een Eid feest zouden moeten financieren, antwoordde Behnke: “We moeten niet vergeten dat in het verleden een Eid festival het overwinningsfeest was op het afslachten van de christenen, dus ik weet niet of we dat wel in Denemarken zouden moeten herdenken. Toch moet het mensen worden toegestaan ​​om welke festivals dan ook te vieren, maar zij moeten ook de festivals in het land waarnaar ze zijn toegekomen respecteren”.

Behnke voegde eraan toe: “Het heeft geen zin om Denemarken te willen veranderen in een islamitisch land, omdat je zelf een moslim achtergrond hebt. Dat mag nooit gebeuren. Integendeel, we moeten wederzijds respect voor elkaar hebben. Dit is een gebrek aan respect voor de tradities van de Denen en voor hun cultuur. We moeten niet een Denemarken hebben waar Deense tradities verdwijnen, zodra er een moslim meerderheid is”.

De Deense politie onderzoekt nu een beschuldiging van racisme tegen de islamitische bestuursleden. In een interview met de ‘Copenhagen Post’ zei de woordvoerder van de politie, Karsten Egtved: “Er moet worden vastgesteld in hoeverre het besluit van de islamitische leden van de raad van bestuur om eerst ‘ja’ te stemmen voor het Eid feest dat 60.000 kronen kost, en dan ‘nee’ te stemmen tegen een kerstboom van 7000 kronen om een christelijke traditie te vieren, wetten schendt in verband met het discrimineren van christenen en hun tradities”.

De onenigheid over de kerstboom nam op 12 november een bedreigende nieuwe wending, toen een busje met twee journalisten van TV2 News werd aangevallen door 25 gemaskerde vandalen. De journalisten waren naar het Egedalsvænget wooncomplex gegaan om een verslag over het verhaal op video op te nemen, maar onmiddellijk bij aankomst werd hun busje bestookt met stenen en keien. De aanvallers vernielden het busje en de ongelukkige journalisten werden uit het gebied verjaagd.

Volgens TV2 waren de daders moslimjongeren die probeerden om de belangstelling van de media voor het kerstboomgeschil het zwijgen op te leggen.

De lokale politie heeft de kant van de islamitische aanvallers gekozen door de schuld bij de journalisten te leggen, omdat zij in eerste instantie een televisiewagen het gebied hadden binnen gebracht. Dan Houtved van de Noord-Seeland politie vertelde BT News dat hij daar niet heen zou zijn gegaan als hij een journalist van TV2 was. “Je kiest ervoor om een gebied waar spanning is te betreden. Men kan twisten over de vraag of het verstandig is. Ik zou het waarschijnlijk niet hebben gedaan”.

Houtved verwijst naar het groeiende aantal no-go zones in de buitenwijken van Kopenhagen en andere Deense steden die in toenemende mate autonome enclaves worden, geregeerd door islamitische jeugdbendes. Het zijn gebieden waar de Deense politie niet durft te komen. (Hier is een nieuwsvideo die laat zien hoe de Deense regering autochtone Denen omkoopt om hen zover te krijgen dat zij in allochtone buurten gaan wonen).

In maart bijvoorbeeld deden meer dan 140 islamitische bendeleden een inval in een gerechtsgebouw waar twee medemoslims terecht stonden voor een poging tot moord. De moslims – allemaal leden van criminele straatbendes die grote delen van Deense steden hebben overgenomen – droegen maskers en kogelvrije vesten en ze gooiden stenen en flessen toen ze probeerden om op 6 maart met geweld binnen te komen in het gerechtsgebouw van het district in Glostrup, een sterk geïslamiseerde voorstad van Kopenhagen.

De politie gebruikte wapenstokken en pepperspray om de bendeleden te verdrijven, die waren gewapend met een arsenaal van 20 verschillende soorten wapens, waaronder koevoeten, darts, hamers, messen, schroevendraaiers en houten knuppels.

Bij het proces in Glostrup waren twee Pakistaanse immigranten betrokken, die beschuldigd waren van het lossen van schoten en van een poging om twee collega moslims te vermoorden die deel uitmaken van een rivaliserende bende. De schietpartij had te maken met een escalerende bendeoorlog tussen rivaliserende islamitische bendes uit de Værebroparken woonwijk in Bagsværd, een voorstad van Kopenhagen, en uit Nivå en Kokkedal in het noorden van Zeeland. Van allochtone bendes wordt aangenomen dat zij in 2012 verantwoordelijk zijn voor ten minste 50 schietpartijen in en rond Kopenhagen.

De immigrantenbendes zijn betrokken bij tal van criminele activiteiten, met inbegrip van drugshandel, illegale wapensmokkel, afpersing, mensenhandel, diefstal, prostitutie, autodiefstal, afpersing en moord. Veel van de bendeleden zijn etnische Arabieren, Bosniërs, Turken en Somaliërs. Er zijn  ook Irakezen, Marokkanen, Palestijnen en Pakistani bij betrokken.

In de afgelopen jaren hebben de allochtone bendes zich geografisch verspreid over heel Denemarken. De bendes hebben zich ten zuiden van Kopenhagen verspreid over de rest  van Zeeland, over de binnenstad van Nørrebro, naar de buitenwijken Ishøj, Greve, en door naar Køge. De bendes zijn ook actief in Albertslund, Herlev, Hillerød, Høje Gladsaxe, Hundige, Roskilde en Skovlunde en in nog veel meer Deense plaatsen.

Deense autoriteiten schatten dat elk jaar meer dan 700 immigranten in de leeftijd tussen 18 en 25 jaar voor een permanente carrière in de misdaad kiezen, door deel te nemen aan bendes zoals Black Cobra, de Black Scorpions, de Bandidos, de Bloodz, de International Club of andere van de meer dan 100 bendes die nu actief zijn in Denemarken.

In augustus deden meer dan 80 islamitische bendeleden een inval in een ziekenhuis in Odense, de derde grootste stad van Denemarken, in een mislukte poging om een 26-jarig rivaliserend bendelid te ontvoeren, dat eerder in een winkelcentrum in de wijk Vollsmose was neergeschoten en gestoken. Ziekenhuispolitie moest wapens gebruiken om te voorkomen dat de woedende bende het slachtoffer van de schietpartij in handen zou krijgen. Een ambulance en vier politieauto’s werden tijdens het geweld vernield.

Meer recent hebben islamitische bendes winkels en bars in de wijk Nørrebro van Kopenhagen afgeperst. Ze dreigden de lokale ondernemers met geweld als ze weigerden om geld voor bescherming te betalen, omdat ze werken op ‘islamitisch grondgebied’.

Maar sommige niet-moslims hebben geweigerd toe te geven aan de bedreigingen. Neem bijvoorbeeld de 67-jarige Jane Pedersen, de moedige eigenaresse van het ‘Café Viking”, een bar die, vanwege haarweigering om te betalen, het doelwit is geweest van herhaalde aanvallen door islamitische bendes. Pedersen heeft een Facebook pagina met de naam “Nee tegen pestkoppen, ja tegen bier”, die nationaal en internationaal de aandacht voor haar zaak heeft getrokken. (Kijk hiernaar een video die geproduceerd werd door de politiek correcte BBC, die erin slaagt om verslag uit te brengen van Pedersen en het probleem dat Kopenhagen heeft met criminele bendes, zonder één keer gebruik te maken van het woord ‘moslim’).

In een interview met de krant Jyllands-Posten zei Pedersen: “Sommige jongens kwamen hier binnen en vertelden me dat ik moet betalen om in hun gebied te mogen verblijven. Ik weigerde dat. Ik zou hun grootmoeder kunnen zijn; er is gewoon geen rechtvaardiging voor hun gedrag”.

Soeren Kern is een ‘Senior Fellow’ aan het in New York gevestigde Gatestone Instituut. Hij is ook ‘Senior Fellow’ voor Europese Politiek aan de in Madrid gevestigde Grupo de Estudios Estratégicos /Strategic Studies Group. Volg hem op Facebook.

Bron:

http://www.gatestoneinstitute.org/3459/denmark-muslim-country

Auteur: Soeren Kern

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres (voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, cultuurrelativisme, Denemarken, Immigratie, Islamisering, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

30 reacties op Denemarken verandert in een moslimland

 1. Gert zegt:

  Ongeloofelijk dat de inheemsen zich zo laten in pakken.

  Like

 2. Islamitisch grondgebied?
  Inspraak?
  Stemrecht?
  Meerderheid van stemmen?
  En dat allemaal omdat onze eigen overheden ons hebben verraden en verkocht!
  En niet alleen in Eurabië… 😦

  Overheden in het Westen laten opzettelijk enorme moslimbendes hun bevolkingen, mishandelen, verkrachten bestelen en vermoorden.

  Overheden zetten zonder vorm van proces talloze volkomen onschuldige burgers gevangen.

  Overheden ontwerpen wetten die zelfs van elk rechtgeaarde ziel onmiddellijk een misdadiger maakt.

  Overheden laten bewust de massa’s in twijfel over de algemene noodtoestand, waarbij zij de leugen hanteert teneinde extra verwarring, angst en onvrede te verspreiden.

  Overheden bestelen en knechten hun eigen burgers.

  Overheden doen er alles aan de misdaad welig te laten tieren, (nog geen 15% wordt werkelijk opgelost) om de sfeer van angst en ontzetting in de kudde te consolideren, ten einde hen afhankelijk te houden van overheids-’bescherming’!

  Overheden zorgen dat het volk arm blijft, en hun religies houden het volk dom.

  Overheden dragen er nauwgezet zorg voor dat het algemene onderwijs niet het niveau kan ontstijgen waarop het individu zich mogelijk als zelfstandig wezen zou gaan beschouwen! Dat deze misvatting, een zelfstandig wezen te zijn, als gemeengoed wordt beschouwd is een gotspe, geboren uit arrogantie en gebrekkige zelfkennis!

  Overheden tolereren geen enkele kritiek op hun beleid ten aanzien van de wereldwijde islamisering. In het Westen wordt dit onverwijld bestraft met zware geldboetes, maar vaker met gevangenisstraf, waarbij men in het Oosten onmiddellijk overgaat tot het vermoorden van de persoon in kwestie.

  Overheden sturen hun burgers oorlogen in, ter consolidatie van hun economie, ter vergroting van hun macht en ter meerdere eer en glorie van hun verziekte ego.

  Overheden zijn van mening dat er momenteel te veel ‘uitvreters en overbodigen’ zijn, die men wil vermoorden. Daartoe hebben zij speciale programma’s ontwikkeld die de dépopulatie garanderen.

  De VN en EU, hebben in samenwerking met de grote bankenkartels in elk land in het Oosten de leiding vervangen door de moslimbroederschap, wat hen meer garantie bied ten aanzien van hun fantasieën over een te grondvesten ‘Nieuwe Wereld Orde’.

  De MSM, is volledig onder controle van de ‘elites’ en hun vazallen waardoor de bevolking geen enkel idee heeft van wat er zich werkelijk afspeelt in hun wereld. Geloofsgestoorden, aangestuurd door hun eigen zieke fanatische leiders en gesteund door Westerse overheden, vermoorden iedereen die niet tot dhimmi wenst te worden gedegradeerd.

  Het volk heeft geen enkele kans om in redelijkheid haar stem te laten horen, en daar waar dat in sporadische gevallen wel lukt, wordt die overschreeuwd door moslims, provocateurs en door politie en legers van de betreffende overheden.

  De hypocrisie is ongelooflijk in omvang toegenomen. Regeringsverantwoordelijken staan regelmatig met breed lachende uitgestreken smoelen voor de camera’s en vertellen met droge ogen dat alles oké is, en dat men vertrouwen dient te hebben in de oneindige wijsheid en inzicht van hun grote leiders. De totale anarchie heeft op vele plaatsen zowel in het Oosten als Westen reeds toegeslagen.

  Ontwikkeling van het mentale en geestelijk welzijn en inzicht, wordt niet alleen ontraden en ontmoedigd, maar is zelfs strafbaar gesteld! Totale ontreddering en verlies van het ‘geloof’ der mensen in de Sturende Goddelijke Oorzaak, veroorzaakt door het verraad van hun kerken en diens leiders. De misdadigheid en anarchie neemt zienderogen toe, alsmede de mensonwaardige wijze waarop men tracht het vege lijf te redden.

  Het algemene gebrek aan normbesef, moraal, ethiek, en wezenlijke zelfkennis is bij al die miljarden schapen en hun herders tegenwoordig gemeengoed. De kuddes laten zich echter gewillig naar de slachtbanken leiden. Het meest opmerkelijk is nog dat na al die duizenden jaren vrijwel iedereen naar anderen keek, en nagenoeg niemand het nodig vond in zichzelf te zoeken naar ‘waarheid’.

  Overigens zijn er tegenwoordig zelfs weer reclamespotjes die het volk ‘tolerantie’ opleggen, omdat het een ‘verrijking’ zou zijn. Natuurlijk wordt er van alles in genoemd behalve moslims……!

  Kortom, de waanzin is over de top… er is geen terugkeer mogelijk! 😦

  Like

 3. E.J. Bron zegt:

  Goedenavond heer Linsky. Welcome back!! 😀

  Like

 4. Hoi E.J.
  Heb je deze smerige schoftenstreken van die Engelse dhimmi’s gezien?

  Drie pleegkinderen uit ‘politiek incorrecte’ familie gehaald in UK!

  Drie kinderen zijn bij hun pleegouders weggehaald in Groot-Brittannië als gevolg van de politieke opvattingen van het paar, wat leidt tot grote publieke woede. De raad brandmerkt ze als ongeschikt voor het opvoeden van kinderen omdat ze aanhangers van de UK Independence Party.

  http://linskysplace.wordpress.com/2012/11/24/drie-pleegkinderen-uit-politiek-incorrecte-familie-gehaald-in-uk/

  Like

 5. De Regering in Denemarken moet dat tuig opruimen. Anders worden ze zelf opgeruimd. En mensenrechten… dat kent dat tuig ook niet!

  Like

 6. E.J. Bron zegt:

  Laten we zeggen….veel minder zichtbaar!? 😉

  Like

 7. marijke zegt:

  Dank Wachteres voor al dit werk.Ik kan een heel verhaal houden hoe ik er over denk.Maar dat weet je wel.Mijn maag draait als ik dit lees.Kots en nog eens kots

  Like

 8. Wat je niet ziet, kan er nog wel zijn hoor!
  Stille wateren hebben diepe gronden, waarbij de stilte soms luid kan klinken….E.J.! 🙂

  Like

 9. E.J. Bron zegt:

  Ik heb ook niet gezegd dat je er niet was….. Ben trouwens blij dat je weer “terug” bent!

  Like

 10. Ik heb ’t druk E.J…. ben Japans aan het leren………. 🙂
  Als het nog lang duurt voor die moslims er uit geflikkerd zijn hier ga ik naar Japan!
  Da’s tenminste een zeer intelligent en geëvolueerd ras………………

  a) Japan is het enige land dat geen burgerschap verleent aan moslims.
  b) In Japan worden geen permanente verblijfsvergunning gegeven aan moslims.
  c) Er is een streng verbod op de verspreiding van de islam in Japan.
  d) Op de Universiteit van Japan, wordt Arabische of islamitische taal onderwezen.
  e) Men mag geen “koran gepubliceerd in het Arabisch taal importeren.
  ………………….. etc.
  Voor meer:…http://linskysplace.wordpress.com/2012/09/24/moslims-in-japan/

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 21.00. uur, dat is allemaal waar Linsky. De SCHOFTEN die zich onze regering noemen, hebben NIETS op met ons. Ze verraden ons al meer dan 40 jaar, het is inderdaad een groot complot, waar de linkse huichelaars de meeste medewerking aan verlenen. Het gaat uiteindelijk om de oprichting van de NWO, de MUZELMANNEN, de BIlderbergers, de EU, de banken zijn slechts de hulpmiddelen/ loopjongens voor de uiteindelijke chef SATAN zelf!

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Lieden van het kaliber die een meer dan duizend jaar oud Boedha beeld opblazen, blazen vroeg of laat ook de zeemeermin op in de haven van Kopenhagen als zijnde aanstootgevend voor de gelovige moslim. Geen haar op mijn hoofd dat daar aan twijfelt.

  Like

 13. baksteen zegt:

  Binnenkort ook in dit theater ben ik bang. Als het daar nu ook al zo ver is dat de politie vindt dat je als verslaggever niet zo’n wijk in moet gaan en verder niets doet dan houdt het gewoon op en is men op weg naar burgeroorlog. De staat heeft dan haar legitimiteit verloren, arme Denen.

  Like

 14. Martien Pennings zegt:

  Dank voor het vinden en het vertalen van het stuk, Wachteres.
  Het maakt me weer eens des te bewuster van het totale verraad dat de mainstream-media al decennia aan het plegen zijn.

  Die conservatieve mijnheer Behnke zegt: “Het heeft geen zin om Denemarken te willen veranderen in een islamitisch land, omdat je zelf een moslim achtergrond hebt. Dat mag nooit gebeuren. Integendeel, we moeten wederzijds respect voor elkaar hebben.”

  Die Behnke is gek.
  Je hoort geen enkel respect te hebben voor een totalitaire en antihumane ideologie die nog het meest lijkt op het nazisme.
  En fatsoenlijk mens háát die ideologie.
  Trouwens: de inhoud van dit stuk laat weer eens zien dat de methoden van de islam en de maffia identiek zijn.

  Like

 15. Wachteres zegt:

  Ik ben de hele avond ‘uit’ geweest, een kerstdiner met de buurt. Jawel, het is hier nog gezellig!

  E.J. heeft iets moois van dit schokkend stuk gemaakt en dat moet kunnen! De inhoud is triest genoeg.

  Ik hoop van ganser harte dat dit artikel door heel veel mensen wordt gelezen en dat het een schokeffect zal hebben. Want wat in Denemarken aan de hand is, gebeurt in Duitsland, in Frankrijk (meer dan 700 ‘no-go’ gebieden) in Engeland enz enz.

  Het geweld dat we dagelijks op de TV zien in het Midden-Oosten manifesteert zich ook al door heel Europa.

  De fundamentalistische islam rukt op en onze ‘elite’ weigert dat in te zien, met Europa als hoofdverantwoordelijke.

  Zo’n gedrag bevestigt dat hun eigen volk hen totaal niet interesseert.

  Heel andere belangen spelen bij hen de hoofdrol!

  Like

 16. Wachteres zegt:

  @ Linsky, je bent meteen weer goed op dreef, merk ik.

  Like

 17. Wachteres, als ik kwaad wordt zeg ik soms best zinnige dingen…..volgens E.J. dan hè. 🙂

  Like

 18. Wachteres zegt:

  @ Dat ben ik met hem eens, Linsky! 😀

  Like

 19. daiyu-ninja zegt:

  We moeten geen Denemarken krijgen waar Deense tradities verdwijnen zodra er een moslimmeerderheid is” – Tom Behnke, woordvoerder van de Deense Conservatieve Partij.

  Deze man leeft in een illusie.
  Zodra er een moslim meerderheid is, heeft de autochtone bevolking incl regering, niks meer te vertellen en te willen.
  Moslims zullen alle niet-moslims tot de islam dwingen of doden, ook de regeringsleiders.
  Moslims accepteren geen wetten die door mensen gemaakt zijn.
  Zij zijn gekomen om een kalifaat te stichten en zullen alles wat met de Deense cultuur te maken heeft, vernietigen. Moslims accepteren geen andere cultuur dan de islamitische en verdragen het niet geconfronteerd te worden met het relikwi-en/uiterlijkheden van andere culture/geloven.

  Waar Tom Behnke voor moet zorgen is, dat alle fundamentalisten uit Denemarken gezet worden.
  Teruggebracht worden naar hun geliefde zandwoestijn.
  UHHH…………wel op eigen kosten.

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @Daiyu-Ninja 15.46. uur, zo is het maar net. Terug naar de woestijn met deze mensen, the sooner the better!

  Like

 21. Pingback: Denmark becomes a Muslim country « kafircrusaders

 22. Gelre zegt:

  Het begint zo langzaam aan tijd om een soort van burgerwacht ( evt. bewapend ) op te richten als tegenwicht voor dat tuig. Zij zijn altijd in groepen ( omdat ze laf zijn ), daar moeten groepen tegenover gezet worden die die meutes jakhalsen in de gaten houden.

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  @Gelre 21.01. uur, dat is om te beginnen een goede manier om de zaak aan te pakken. Helaas, Gelre heeft de ROVERHEID ervoor gezorgd dat alleen de ROVERHEIDSDIENAREN bewapend kunnen zijn!

  Like

 24. Jan zegt:

  Moslim ‘asielzoekers’ 23x crimineler dan Denen

  “Every fifth asylum seeker committed a crime in 2011. Asylum seekers are, as a group, far more criminal than Danes. This is the conclusion based on data from the Crime Registry and Danish Statistics. … When it comes to the penal code, asylum seekers were 23 times as criminal as Danes in 2011. Because of the extensive crime, the Danish police now plans to detain asylum seekers for small crimes such as shop lifting.”
  http://islamversuseurope.blogspot.com.au/2013/02/denmark-asylum-seekers-are-23-times.html

  Het beste is hen direct achter slot en grendel te zetten, alleen al omdat zij ons territorium betreden.
  ’s Nachts op vliegtuig en dumpen in de woestijn van herkomst.

  Like

 25. Jan zegt:

  Jihad tegen moeders met babys in Denemarken

  Moeders die hun kind met kinderwagen uitlaten worden overvallen en de kinderwagen omver gegooid.
  Reactie van de politie in een gelijksoortig geval: “Wij hebben geen idee wat de reden is van de aanval.”
  http://vladtepesblog.com/?p=65400

  Like

 26. Jan zegt:

  Zes Marokkaanse moslimnazi’s steken voor de grap oog uit van Deens meisje in Spanje

  Spain: 15-Year-Old Danish Girl Left Blind in One Eye After Being Attacked by Six Muslims

  http://pamelageller.com/2013/08/spain-15-year-old-danish-girl-left-blind-in-one-eye-after-being-attacked-by-six-muslims.html/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s