Woningen speciaal voor moslims in Amsterdam

Woningcorporatie Eigen Haard heeft een wooncomplex met 188 appartementen in Bos en Lommer geheel aangepast aan de woonwensen van moslims. Dat meldt Het Parool.

Volgens de gemeenteraadsleden Daniel van der Ree (VVD) en Marijke Shahsavari (CDA) zouden woningcorporaties zich niet moeten bezighouden met het aanbieden van woningen die specifiek inspelen op de woonwensen van moslims. ‘Dat komt de integratie niet ten goede.’

De woningen in het complex Koningsvrouwen tussen de Willem de Zwijgerlaan en de Admiraal de Ruijterweg zijn door Eigen Haard gerenoveerd, waarbij op vergaande wijze rekening is gehouden met de wensen van de bewoners. Van hen was 85 procent moslim.

Inbouwkast

De woningen hebben een inbouwkast voor de schoenen, er zijn extra waterleidingaansluitingen voor het ritueel reinigen voor het bidden en tussen de woonkamer en de keuken zijn schuifdeuren geplaatst om het traditionele mannen- en vrouwendomein te kunnen scheiden. Satellietschotels op het dak leveren 800 internationale zenders.

Bron:

http://www.ad.nl/ad/nl/1041/Amsterdam/article/detail/3353166/2012/11/24/Woningen-speciaal-voor-moslims-in-Amsterdam.dhtml

(h/t G. Deckzeijl)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, Graaien. Bookmark de permalink .

20 reacties op Woningen speciaal voor moslims in Amsterdam

 1. daiyu-ninja zegt:

  Het wordt al gekker.
  Wat een waanzin.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Teken aan de wand: Eigen Haard is de eerste verhuurder die apartheid faciliteert mbv gemeenschapsgeld.
  Ze zullen nooit integreren, sterker: als ze vandaag teruggaan naar de zandbak, vind ik het ook best. http://tinyurl.com/3e2bwuv
  Newt Gingrich ook nog maar even: http://tinyurl.com/d5j7t4g

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  Ik heb 30 jaar geleden (!) als toekomstige bewoner bij een nieuwbouwproject in Amsterdam gezeten.
  Daar had de architect ook al de Apartheid voor vrouwen ingetekend in de ontwerpen, met extra schuifdeuren en zo, zodat het altijd zo geregeld kon worden dat mannen en vrouwen elkaar niet hoefden te zien of tegen te komen.
  Dit gaat dus ver uit boven het tolereren van wat nooit getolereerd mag worden, want dit is dus het institutionaliseren van Vrouwen-Apartheid in Parallelle Samenlevingen.
  Een bekende van mij herinnert zich een video van een aantal jaren geleden, toen er sprake was van een hoofddoekenverbod in Frankrijk. Een islamitisch gezelschap in Parijs werd gefilmd en een imam zei in het Arabisch: “Laat die Fransen toch! Over een aantal jaren maken wij hier de dienst uit.”
  Men weet dat Pim Fortuyn, aan het ziekbed van zijn secretaresse, zo’n vijftien jaar geleden, van een lid van een op de ziekenzaal overlast gevende Turkse familie te horen kreeg: “Wacht maar, kale! Over een tijdje bepalen wij het hier in Nederland.”
  Mijn eigen moeder kreeg het te horen van een twaalfjarig Turkje, ook al zo’n tien jaar geleden, bij een kleine confrontatie over grensoverschrijdend gedrag van het rotzakje: “Wacht maar! Over een tijdje zijn wij hier de baas!”
  Ik weet dat er veel meer mensen zijn die soortgelijke uitspraken van moslims voor hun kiezen hebben gekregen. Het is het topje van de enorme ijsberg van moslim-supremacisme.
  Men denkt dat dat indianen-verhalen zijn.
  Not so!
  Dertig jaar geleden kwam mijn buurvrouw, een gewone Nederlandse arbeidersvrouw, die altijd erg hulpvaardig was ten opzichte van de Nieuwe Amsterdammer, ontdaan bij me en vertelde over de kleine Turkjes op de stoep die een mieren-nest met benzine hadden overgoten en aangestoken. “Dat zijn de Joden, die mieren”, hadden ze gezegd. Vijf jaar terug kwam ik haar weer eens tegen. Haar man was inmiddels overleden. Die kwam ‘s avonds toch ook altijd thuis met een smerige overall, zei ze, en ze hadden het niet breed. Wat haar achteraf het meeste stak was dat allochtone kinderen indertijd de outfit en de contributie voor de voetbalclub van de kinderen van de gemeente Amsterdam kregen. Zij zelf, met haar twee zoontjes, die ook op voetballen zaten, kreeg niks. En nu? Nu zag ze haar wijk overspoeld met hoofddoeken en “jongens” die haar schofferen dan wel beroven als ze de kans krijgen.
  Ja, we hebben ze materieel gepamperd en de laatste 20 jaar doen we het ook steeds meer cultureel.
  Ter voorbereiding op de Beiroetisering van de grote en middelgrote steden in West-Europa en de komende burgeroorlog.

  Like

 4. E.J. Bron zegt:

  En zo is het Martien! De moslims maken alleen maar gebruik van datgene dat ze aangeboden krijgen. Wie zou dat in hun geval niet doen? Het zijn de links-groene multiculturalisten die er in vooruit snellende gehoorzaamheid voor zorgen dat we met zijn allen naar de kloten gaan!

  Like

 5. Jan zegt:

  Mijn woning was nou niet bepaald kosher te noemen toen ik er in trok, ook van Eigen Haard. Compleet uitgewoond, smerig, want de gestoorde die spoorloos verdween, hij was echt gek, hield een paar honden, katten en kippen; voerde de duiven bij de keuken wat tot gevolg had in de ruimte er naast het wemelde van vlooien en luizen.

  Ik denk dat Eigen Haard probeert zoveel mogelijk te verhuren en te verkopen. Waar ik woon staat veel leeg en te koop, maar niemand wil het kopen, te duur en hallaliseren van woningen levert uiteindelijk natuurlijk toch geld op.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Nog wat info voor huurders:
  http://www.amsterdampost.nl/weer-wat-nieuws-donnerpunten/
  Is uw verhuurder van plan uw wijk plat te gooien om er vervolgens veel duurdere huizen op te zetten waarvan u de huur -met bv. enkel AOW- niet kunt opbrengen? Bouwen zit er voorlopig niet meer in!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21096972/___Enorme_klap_corporaties___.html
  En voor degenen die nog steeds niks in de gaten hebben, dat van die paralelle samenlevingen, No Go-zones e.d., deze PDF: http://tinyurl.com/7zl4y95
  (dit weekend slecht weer dus dan heeft u wat te doen)

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Dankzij MARX RUTTE en de mileufreak SAMSOM gaat de ISLAMISERING gewoon door, alleen nu in een nog hogere versnelling. En medestanders hebben zij in de EU opperste sowjet, en BEA BILDERBERG cum suis. En nog zijn er gekkies die met oranje vlagjes staan te zwaaien op 30 april!

  Like

 8. Ik woon in een flat waar zes flats een gezamelijke algemene voordeur hebben. Pal onder mijn balkon heeft de onderbuurman, een Turk die zeer slecht Nederlands praat, op de tegels voor een plantenperkje voor de stoep een schotel op een standaard neergezet. Verschillende Nederlandse buren klagen hier over. Ook omdat die Turk minderwaardig tegen vrouwen in de flat doet. Hij noemt er één “hoer”. En mijn hond noemt ie “vies”. Wat een onsympathieke vent! Over het algemeen zijn moslims, mannen en vrouwen, onsympathieke lui. Ook zij hebben uitzonderingen.

  Like

 9. Pingback: Islamisering: Halalwoningen voor moslims in Amsterdam | Welke toekomst?

 10. luckybee zegt:

  Het is de hoogste tijd dat God onze linksen uitroei.60 jaren indoctrinage heeft zijn sporen achter gelaten.Ze hebben God zo wie zo op alle manieren uitgedaagd.van de Gouden Kalf tot Zeus als olympische Godheid.Mischien Amsterdam laten zinken?Is dat een mogelijkheid heer?

  Like

 11. Jan zegt:

  @Jack Terrible zegt:
  24 november 2012 om 13:20

  Ik heb een aantal jaren terug zonder pardon de twee tv kabels voor de schotelantenne doorgeknipt. Een Turk had het gewaagd deze voor mijn ramen door te trekken naar een schotel een eind verderop. De reactie was stomme verbazing maar de kabels zijn nooit weer getrokken.

  Like

 12. @Jan 14.06 uur; Mijn buurvrouw die door die Turk voor hoer uit wordt gemaakt heeft ook van zulke ideeën. Ben benieuwd hoe lang dat ding zo blijft staan? Iedereen kan erbij!

  Like

 13. rommel zegt:

  Soms valt er wel wat voor te zeggen om die vrouwen een paar dagen in hun eigen hok op te sluiten. Effe van dat gezeur af. Lekker feest vieren met je vrienden in de rest van het huis.

  Like

 14. Wachteres zegt:

  Een paar dagen rommel? Dat zal moeilijk voor jou worden. 😛

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Eigen Haard == Is nog geen gebruikt WC papier waard

  Like

 16. pineut zegt:

  Hier volgt van mijn kant dan nog een korte samenvatting : Halal = Rein Haram = Onrein
  Halal Woningen zijn dus woningen die rein zijn, dat impliceerd dat de rest v/d woningen in Nederland dus Onrein moeten zijn want dat zijn dan immers Haram Woningen.

  Pim Fortuyn wist dat eigenlijk al in 2001. U bent een Vies Varken & een GristenHond !

  Het is mij (alweer) volkomen duidelijk.

  Vr. Gr. Pineut

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @Pineut 16.49. uur, bedankt pineut, zeer terechte woorden van wijlen professor Pim Fortuyn, ik ben nog laaiend als ik de linkse huichelaars terug hoor praten, nadat zij Pim eerst compleet hadden gedemoniseerd, wat een vuile gore linkse schoften. En het is waar wat Pim zei: ” Het probleem blijft bestaan”, maar van ISLAMAMSTERDAM verwacht ik niets anders c’est ca !

  Like

 18. Heleen zegt:

  Zelf-islamisering. Walgelijk!

  Like

 19. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  Helaas maken we geen schijn van kans meer tegen de oprukkende islam. Want als straks het geweld zich aandient dan zeggen alle leden van de Tweede Kamer behalve de nobele leden van SGP en PVV: “Dat krijg je nou van dat islam-bashen”. En dan zal de overheid alles uit de kast halen om de “islam-bashers” onschadelijk te maken. Hoe weet ik dit? Omdat ons staatshoofd na de moord op van Gogh op een holletje haar respect betoonde aan . . . de islamitische gemeenschap. Dat zegt alles. En waar ze kans krijgt herhaalt hare majesteit dit eerbetoon. Het zou mooi zijn als ze daar ooit voor ter verantwoording werd geroepen. Maar ja, wie roept de majesteit ter verantwoording? Dat kan helemaal niet.
  Houdt vooral allen moed, ook een hopeloze strijd moet gestreden worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s