De verlofganger

De moordenaar van Pim Fortuyn, Volkert van der Graaf, was niet op verlof. Justitie zegt, hoewel verschillende mensen menen hem gezien te hebben samen met zijn vriendin en dochtertje, dat hij NIET met proefverlof was. Deze mensen, die hem hebben gezien, hebben het dus allemaal fout en moeten naar de opticien. Mensen geloof dus Justitie, want deze instelling weet het!

Justitie is betrouwbaar, onfeilbaar, dat hebben we kunnen meemaken met het proces tegen Wilders, de Chipshol affaire enzovoort, vooral in zake pedofilie. Dus van mij geen kwaad woord!

Volkert was dus NIET op proefverlof, hoewel hij daar sinds begin november van dit jaar 2012 wel recht op heeft!

Volkert wil na zijn vrijlating naar het buitenland. Ja dat kunnen we ons indenken, waarschijnlijk staat het bloedloon daar op hem te wachten. Het bloedloon der moord in opdracht! Een paar miljoen misschien voor een vriendendienst..? Ach, wie ben ik dat ik toch zo achterdochtig ben… dom, dom, dom van mij!

Velen weten niet dat Volkert met grote waarschijnlijkheid niet alleen heeft gehandeld. Voor diegenen die meer willen weten verwijs ik naar het boek van Ine Veen: “Moord namens de Kroon”. Het blijkt dat Pim Fortuyn niet alleen door Volkert kan zijn vermoord, maar dat er een tweede schutter was en deze informatie is niet uit een duim gezogen!

Hoe is het anders verklaarbaar dat de kleine Volkert de lange Pim boven in zijn hoofd heeft kunnen schieten. Volkert was de man die zogenaamd de daad verrichtte, maar er was iemand die onbekend bleef… (vergelijkbaar met de dood van Kennedy). Trouwens dit even terzijde, wilt U het boek lezen, bestel het dan niet bij de uitgeverij, Ine krijgt er geen cent voor, ze is terzijde geschoven en benadeeld… opdracht van hogerhand..? Tjonge, wat ben ik toch achterdochtig…

De schuld uitgediend, Volkert verdwijnt straks met vriendin en kind in de anonimiteit..? Naar het buitenland, maar naar welk land..? Niet elk land neemt moordenaars op toch..? Hoe wil hij dit bekostigen, hij heeft alleen een uitkerinkje gehad in de gevangenis, niet dan..? Hoe wil hij in zijn levensonderhoud voorzien in een vreemd land… op een zgn. dierenactivist en moordenaar zit niet iedereen te wachten.

Het is nog niet zover, maar hij komt vrij… zoals Dutroux nu bezig is zijn rechten op vrijheid te laten gelden. Zijn lieve trouwe dienares Michelle is hem voorgegaan naar het klooster, wil hij misschien een paterke worden..? Dit is echter een andere zaak.

Wij hebben met Volkert te maken. Wat een opluchting was het voor velen dat Pim in opdracht ging hemelen.

Maar we zullen doorgaan, we zullen doorgaan, zegt de regering… We bedriegen, we belazeren, we verdelen het geld door u binnengebracht met gulle hand, want ieder moet zijn deel, ook mensen die niet werken, vooral Brussel.

Het is tijd om te stoppen, want straks zit ik in de bak, en veel bezoek zal er niet komen… moet dit vrouwtje zich maar rustig houden… kijk maar naar het succes van de opkomst op de Dam. Dus nu ga ik zitten zwiegen en joa knikken, als aan volgzame burger, gegroet.

Oh ja, nog even iets heel anders en om hartelijk te lachen… Ik hoorde net dat de welzijnswerkers een goed plan hebben om de Marokkaantjes van de straat te halen. Ze gaan gratis lessen in karate aanbieden..! Graag Uw gulle lach bij deze doordenker.

Door:

Martha N.

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland. Bookmark de permalink .

37 reacties op De verlofganger

 1. koddebeier zegt:

  Vuurpeloton of ophangen, verder geen worden over vuil maken

  Like

 2. @Martha N. Dat boek “Moord namens de Kroon” is een boek dat Koningin Beatrix de schuld geeft van een complot, de moord, op Pim Fortuyn. Volkert van de G. blijkt dus, volgens dat boek, een huurmoordenaar van Koningin Beatrix te zijn. Daar geloof ik echter geen sodemieter van! Wel vind ik dat Volkert van der Graaf een strop om had gemoeten! Daar sta ik honderd procent achter! Een nieuwe roman over Theo van Gogh stelt dat Job Cohen en Rita Verdonk een complot vormden met Mohammed B. om Theo van Gogh op te ruimen. Dat zou volgens dat boek de waarheid zijn. Daar geloof ik ook geen flikker van!

  Like

 3. reageerbuis zegt:

  Als hij niet met proefverlof was, is hij dus ontsnapt!

  Like

 4. Lucky9 zegt:

  Zelfs de meervoudige kindermoordenaar, kinderfolteraar respectievelijk meervoudig systematische kinderverkrachter, Marc Dutroux, gaat in het onland.be schaamteloos en voluit voor zijn voorwaardelijke invrijheidstelling nadat hij door een volksjury levenslang heeft opgelegd gekregen.

  Met een enkelbandje mag ik hopen, maar nooit veronderstellen want dan kom ik gegarandeerd bedrogen uit.

  Deze beschaving is krankzinnig aan het worden, maar Lucky9 is zogezegd hysterisch en ei zo na verslaafd aan hallucinogene middelen! Ja wadde, hoe oneerlijk kan je zijn?

  De waarheid kwetst!

  Like

 5. baksteen zegt:

  Het boek van Ine, mooi moment om nog weer eens uit de kast te halen.
  Hoe was het reclamespotje ook al weer?
  4 mei gedenken wij de doden
  5 mei vieren wij de vrijheid
  ……..
  6 mei gedenken wij de moord op Pim en onze democratie denk ik er dan achteraan,
  elk reclameblok weer.
  Ik moet er altijd aan denken als ze omstreeks die tijd weer met dat verschrikkelijke spotje komen.
  De nieuwe over “Tolerantie” is misschien wel net zo beledigend voor weldenkend Nederland.

  Het is wat als de nieuwe minister president door je eigen overheid wordt vermoord, volgens mij beseffen we nog steeds niet hoe erg dat eigenlijk is.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Hallo, lezers in Harderwijk: is er nou echt niemand op het heldere idee gekomen om foto’s te maken, dit gelet op het blote feit dat bijna iedereen een mobiel lul-ijzer op zak heeft waarmee behalve bellen ook foto’s gemaakt kunnen worden, ja, zelfs internet bekeken kan worden?
  Iemand..???
  Uit 2002>>> http://tinyurl.com/7qwlwp3
  Want het IS en BLIJFT een achterlijke cultuur..!!!
  En omdat ik met alles rekening hou, nog even dit: hoe groot is de kans dat Opstelten & consorten zelf dat verhaal(over een proefverlof) in de wereld hebben geholpen om een bepaalde situatie in het leven te roepen, reacties uit te lokken?
  Wie het beter weet mag het zeggen. Ik heb de overheid NOOIT vertrouwd, vandaar.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  @Martha N. Dat boek heb ik. Zeer grensverleggend leesvoor, inhoud is heel plausibel!
  http://www.gva.be/nieuws/buitenland/aid859350/pim-fortuyn-werd-door-tweede-schutter-vermoord.aspx
  Titel van het boek in je zoekmachine zetten levert meer dan één hit op.

  Like

 8. JooJootje zegt:

  Ach, ik maak mij hier over geen zorgen.
  Uiteindelijk zal het volk het vonnis voltrekken wat door de overheid is verzaakt.
  Deze Volkert is een gevaar voor Nederland hij is in feiten een staatsvijand.
  Wat hij gedaan heeft is een aanval op links en op rechts het was een aanval op onze samenleving, democratie en het recht om dit te mogen uitdragen of je nu voor of tegen Fortuyn zijn denkbeelden was.
  Babbertje gaat hangen.

  Like

 9. Martha N zegt:

  Jack Terrible, je haalt toch geen twee boeken door elkaar?
  Er is Moord namens de Kroon (het ultieme leven van Pim Fortuyn) en het tweede boek heet: Bedrog om de Kroon met het thema, dat de Oranjes geen recht op de troon hebben.
  Even goede vrienden, maar heb je ze gelezen..?

  Like

 10. Martha N zegt:

  Wat ik verder nog wil zeggen: het gaat hier om het verdoezelen van feiten, wanneer Ine gelijk heeft.
  Er moet een tweede moordenaar zijn geweest, dit is niet naar buiten gebracht door justitie.
  Volkert het lichaam en de ander een schot door het hoofd.
  Ze kent veel mensen die achter de schermen hebben gekeken, maar niemand wil echt naar voren komen, zoals gebruikelijk. Zij heeft het wel gedaan, maar dat is haar niet in dank afgenomen.
  Ze was/is een vriendin van wijlen Pim.
  Ik ga haar boeken niet verkopen hoor, maar wil alleen zeggen, dat ik erachter kan staan.

  Like

 11. DonnaDolce zegt:

  Ja. Martha, ik voel de bui al hangen. Bij elke beroving een karate trap. Mag ik het zeggen? Hmm ik doe het toch ;-), ik krijg de schijt van die Marokkanen. En Martha, hier hebben we ook al zitten dubben door wie Volkert betaald is 😉

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Niemand heeft foto’s gemaakt van die rattenkop? Jammer. Keek er erg naar uit. Vast een hoax geweest, dat hele proefverlof. Zie 26-11, 22:03

  Like

 13. Psies Martha!
  Doet me meteen denken aan Breivik.
  Ik heb nog steeds geen antwoord op wat vreemde zaken.

  Hoe zit het met die telefoontjes met de politie, waarin ie zegt de klus te hebben geklaard.
  Hoe zit het met de twee andere daders?
  Veel van die kinderen getuigden dat er twee geüniformeerde waren en een in burger, die overal op hen schoten….
  Ik moet steeds denken aan; ‘Hoeveel kraaien op de telefoondraad blijven er over als je er een neerschiet?’ Géén toch, ze vluchten onmiddellijk allemaal weg!
  Hoe kon Breivik dan in z’n ééntje 77 kinderen vermoorden? …….77!
  Worden die getuigen dan als glasharde leugenaars gezien?

  En hoe is het mogelijk dat de gehele MSM er over zwijgt?

  Nou zijn we dat wel gewend natuurlijk, want…

  Ook J.F. Kennedey werd door meerdere lieden vermoord, en alle getuigen zijn op een eenzame weg tegen brugpeilers gereden…..!

  Getuigen en onderzoekers van pedofiele zaken verdwijnen ook vaak naar de kerkers van Polen.
  Daar hebben ze zelfs dat EAB voor uitgevonden.!
  Da’s voor iedereen die te lastig wordt en vervelende vragen heeft.
  https://ejbron.wordpress.com/2012/02/13/europees-arrestatie-bevel-video/

  Like

 14. @Martha N. Nee, Martha, ik heb geen van de twee boeken gelezen. Maar de titel van het boek “Moord namens de Kroon” doet me denken aan Koningin Beatrix of Willem Alexander die Pim Fortuyn lieten opruimen door Volkert van der Graaf. Dat vind ik een kromme gedachte. De laatste drie jaar ben ik steeds op 6 mei naar de Herdenking van Pim Fortuyn geweest. Ik heb nu weer een nieuw schilderij van Pim Fortuyn gemaakt. Dan zie je het portret van Pim met opgeheven wijsvinger en zijn sterfdatum 6-5-2002, met een kruisje achter die datum. Dat schilderij neem ik mee naar de Herdenking van 6-5-2013!

  Like

 15. daiyu-ninja zegt:

  Jack Terrible zegt:
  26 november 2012 om 18:40

  @Martha N. Dat boek “Moord namens de Kroon” is een boek dat Koningin Beatrix de schuld geeft van een complot, de moord, op Pim Fortuyn. Volkert van de G. blijkt dus, volgens dat boek, een huurmoordenaar van Koningin Beatrix te zijn. Daar geloof ik echter geen sodemieter van!……………

  Jack,
  Ik zou het niet helemaal in twijfel trekken gezien de niet zo nette en misdadige praktijken van de oranjes.
  Hier enkele voorbeelden.

  Bernard gaf opdracht voor massa-executie. Hij wilde 200 NL’se SS’ers laten vermoorden zonder proces.( hiermee gaf hij aan dat hij eigenlijk niets meer is dan een gewetenloze moordenaar)

  In Februari 1939 werd besloten tot de bouw van een centraal vluchtelingenkamp voor uit Duitsland gevluchte Joden. Gekozen werd voor een locatie bij Elspeet,waartegen koningin wilhelmina zich hevig verzette. Zij vond de afstand van 12 km tot haar zomerverblijf, paleis Het Loo, veel te dichtbij. Vluchtelingen oke, maar niet als haar buren. (discriminatie)

  Wilhelmina vluchtte met haar kabinet naar London toen de oorlog uitbrak.
  Vele Nederlandse militairen barstten in tranen uit en voelden het als hoogverraad nu ook het koningshuis het hazenpad had gekozen.
  Als een Nederlandse soldaat dat had gedaan, was hij beschuldigd van hoogverraad en ge-executeerd.(Lafheid)

  Jozias von Waldeck und Pyrmontwas een volle neef van Wilhelmina en behoorde tot de topvijf van de hoogste SS kopstukken.(Oorlogsmisdadiger)

  Jan Willem Frederik baron van Wassenaer maakte zijn ongenoegen kenbaar,dat ‘zij van Beatrix’ zich allerlei titels had toege-eigend, die van zijn oude familie waren. Als een tak uitsterft, pikt de koningin gewoon de titel in, aldus Frederik van Wassenaer. (Ordinaire vorm van een coup plegen)

  Buiten de Lockheed-affaire nam Bernard ook nog 750.000 dollar als
  smeergeld aan, van de Amerikaanse vliegtuigfabriek van Northrop.
  Den Uyl nam over deze kwestie een oorverdovend zwijgen in acht. (Doofpot)

  Na de tweede wereld oorlog moest Duitsland herstelbetaling doen in het kader van de Wiedergutmachung. Dit was een compensatie voor al het leed wat de Joden was aangedaan. Bernard eigende zich schaamteloos een miljoen mark toe. Hij meende daar recht op te hebben in het kader van, Wiedergutmachung.( Diefstal)

  Mabel Wisse Smit………………..
  Haar werkelijke naam is; Mabel Martine Los. Haar ouders waren niet ‘koninklijk’, maar gewoon: Henk Los en Flosje Kooman.
  Mabel had een relatie met Mohammed Sacirbey,’die getrouwd was”,VN ambassadeur van Bosnie en Herzegovina
  Beide oefenden invloed uit op het Nederlandse beleid ten aanzien van de Balkan.
  Ook had Mabel een relatie met Klaas Bruinsma,de machtigste drugsdealer van de jaren 80 en deinsden Mabel en haar NRC vriendin Daniela Hooghiemstra er niet voor terug Cartierhorloges aan te nemen van oliesjeiks . (Slettebak)

  Onze majesteit had duidelijk gemaakt dat de homoseksuele professor, Pim Fortuyn er bij haar niet inkwam.zij zou een presentatie op het bordes en de plannen van Pim Fortuyn niet hebben zien zitten.Pim zag heel graag dat de vele paleizen die door de Nederlandse belastingbetaler waren betaald, door de familie van oranje (nou ja, oranje………ze hebben deze titel onterecht geclaimd ) opengesteld werden voor het publiek.’Het volk heeft recht om te zien waar ze voor betaalde’, meende Fortuyn.Ook was Fortuyn er voorstander van dat het koningshuis belasting zou gaan betalen en in hun budgetten moest ook maar eens flink de schaar gezet worden. Verder zag hij graag hun positie teruggebracht tot een ceremoniele, zoals we die kennen in Denemarken en Zweden. De koningin had zich dus niet meer te bemoeien met de politiek.
  Wat er daarna gebeurde weten we.

  Het koningshuis haalt net als de maffia haar vermogen en inkomen uit allerlei, deels niet te controleren bronnen en constructies en heeft veel van haar inkomsten verkregen uit de handel met opium en slavernij. Ook uit Schell.

  Dan hebben we nog de omstreden vakantievilla in Mozambiqui en de twee percelen, waaronder een landhuis, die ze gekocht hebben in de Argentijnse provincie Patagonia.

  Maxima die er niet voor terugdeinst met het regeringsvliegtuig even naar Milaan of Parijs te vliegen, als men in NL niet de juiste kleur schoenen voor haar heeft.

  De protestanten en katholieken zorgde voor spanningen waar de oranjes gebruik van maakte.
  De gebroeders Johan (1625-1672)en Cornelis de wit (1623-1672) haalde zich de woede op de hals van de familie oranje-nassau, toen zij het recht van stadhouder hadden afgepakt.Ze werden vermoord en ONDER DE OGEN VAN HAAGSE REGENTEN werden de lijken naar de galgenpaal gesleept,aan hun voeten opgehangen en aan stukken gesneden.( De Haagse regenten zijn niets veranderd)

  Bilderberger Kevin Trudeau, waar beatrix ook lid van is, zegt in radio/tv-interview met Alex Jones:’Ik bevond mij tussen mensen op hun boten voor de de kust van Barbados, die feitelijk zeiden,dat we tweederde van die domme mensheid van de planeet af moesten zien te krijgen.
  Dit is onder andere gedaan door het subsidie geven van $500 voor ieder kind dat via de scholen aan Ritalin wordt geholpen. Ritalin wordt voorgeschreven aan kinderen met ADHD. Feitelijk zijn de Amerikaanse scholieren hiermee hersendood gemaakt, door ze deze anti-psychotica voor te schrijven. (De Nederlandse kinderen, die bijna allemaal ADHA hebben, volgens de leerkrachten en doktoren, kunnen zich hierbij aansluiten ) Uitroeiing vindt plaats door vaccins, medicijnen, voedselmanipulatie en gifstoffen.

  Dit zijn maar enkele voorbeelden van de praktijken waar de zelfbenoemde oranjes en hun criminelen aanhang zich mee hebben bezig gehouden en houden.
  Mensen die van anderen,”de burgers’ stelen, in opium handelen, mensen zonder proces willen afmaken,fraude plegen etc, die deinzen nergens voor terug. Ook niet om de opdracht tot moord te geven.

  Om het nog maar eens aan te geven.
  In onze Nederlandse grondwet staat gewaarborgd:
  Vrijheid van meningsuiting.
  Persoonlijke vrijheid.
  En ook dat de regering goed voor haar burgers moet zorgen.

  Het koninghuis geeft geld uit als water, en besteed het aan de meest onzinnige luxe.Zij hebben geen oog voor de noden van het volk.
  Het enige wat trix – en de bilderbergkliek – boeit is geld en macht.
  Zij en haar kornuiten zijn enkel bezig met de vraag, ‘Hoe kunnen wij de wereld macht grijpen.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Daiyu-ninja 17.28. uur, ben het helemaal eens met uw reactie. De moord op de gebroeders de Witt, is wel zo grof en schandalig, daar heb ik geen woorden voor. Maar ze werden vermoord na opstoken door oranjegezinde dominees. Ik heb het schilderij nog gezien in het Rijksmuseum te Amsterdam, muzelmannen hadden niet wreder kunnen zijn. Wat de moord op Pim Fortuyn betreft, deel ik ook uw mening, en het verhaal dat prins Bernhard 200 ss ers wenste gefussileerd te zien kende ik ook al. Zonneklaar is voor mij, dat het een gore kliek is, onze regering, de bilderberg maffia met Bea, en de linkse kliek. En dan staan er nog dwazen met vlaggetjes te zwaaien op keuninginnedag!

  Like

 17. @daiyu-ninja en Tom Hendrix; Jullie vergeten dat Willem van Oranje de Amersfoorter Johan van Oldenbarneveld liet onthoofden. Zogenaamd wegens verraad aan de Spanjaarden. Ik zal jullie vertellen waarom ik een zwak heb voor Koningin Beatrix. Koningin Beatrix is mijn moeder en ik ben haar oudste zoon. Ik ben zo’n twee jaar ouder dan Willem-Alexander, mijn broertje. Ik ben van 26-8-1964. Volgens de Koningin en mijn pleegmoeder ben ik geboren in een paleis. Toen had Kroonprinses Beatrix nog geen relatie met Prins Claus. Beatrix legde mij in een rieten mandje en liet me drijven in de Hofvijver in Den Haag. Toen zag mijn pleegmoeder dat en haalde me uit het water en nam me mee naar Spakenburg waar ze pas woonde met haar man (mijn pleegvader). In Spakenburg heb ik weleens gepraat met Beatrix. Ze vroeg hoe het met me ging en wat mijn plannen waren en dat ik eerlijk moest zijn. Toen zalfde ze mij. Ik heb haar ook verteld dat ze mij vermoorden wilden. Toen zei ze dat ze me zou redden. Toen ik 22 was werd ik neergeslagen met een breekijzer in een bos. Maar ik had de Koningin al zien zitten achterin een grote auto met een paar lijfwachten in het bos. Toen sloeg een B-verpleegkundige me neer. Toen raakte ik in coma. Maar ik denk dat de Koningin met haar lijfwachten mij naar het ziekenhuis gebracht hebben. Ik lag 100 dagen in coma. Toen ik uit coma ontwaakte kon ik niks bewegen alleen mijn oogleden. Daarom ben ik trots op de Koningin en ik denk ook omgekeerd!

  Like

 18. Trucker zegt:

  Kijken of ik er mee weg kom want bij ElsevierNL hebben ze me erafgegooid wegens mijn aversie voor islamieten en mijn liefde voor wapens.
  Goed wat zou dat linkse moordenaarslulletje gillen als er plotseling een cal.16 schrootbuks tegen zijn kanis wordt geduwd en zijn hersepan spat uit elkaar?

  Like

 19. Linsky zegt:

  daiyu-ninja, kennelijk goed je huiswerk gemaakt
  Chapeau! 🙂

  Like

 20. @Trucker: Jaren geleden heb ik een ban gekregen bij Elsevier omdat ik het teveel had over Satan de Duivel (allah) en de Valse Profeet (‘profeet’ Mohammed). Toen ben ik maar gaan reageren op AmsterdamPost en nu bij E.J. Bron.

  Like

 21. E.J. Bron zegt:

  Oeps…ik ben 3e keuze 😦

  Like

 22. willemientje zegt:

  Drie maal is scheepsrecht , Bert (smile)

  Like

 23. G.Deckzeijl zegt:

  @Daiyu-Ninja, 17:28 inderdaad heeft Prins Bernhard in 1944 opdracht gegeven om 200 SS-ers dood te laten schieten, maar die opdracht werd NIET uitgevoerd. Meer weten? Ga naar de boekwinkel en bestel de strip De affaire King Kong. (inclusief originele documenten, gedeelte uit dagboek, etc.)
  http://www.agentorange.nl

  Like

 24. @Trucker: Precies mijn gedachte!

  Like

 25. Trucker zegt:

  @Jack Terrible zegt:
  in mijn geval een tweetal jaar, ik dacht een neutrale moderator te hebben, dus iemand die geen probleem ziet in de juiste (dus rechtse) denkwijze maar helaas.

  @Pieter Veenstra zegt:
  afval wordt geruimd want we willen geen viezigheid op de stoep tegenkomen is het niet

  Like

 26. E.J. Bron zegt:

  @Trucker

  Welkom op E.J. Bron. De webmaster houdt zich zoveel mogelijk op de achtergrond, maar mist bijna niets! 😉

  Webmaster E.J.

  Like

 27. Trucker zegt:

  E.J. Bron zegt:

  thanks…
  lees deze fijne blog en AmsterdamPost een klein jaar, ze dienen beide de goede zaak en het gezegde gaat als volgt “goede wijn behoeft geen krans”
  PS ik lees steeds eerst AmsterdamPost omdat ik mijn favorieten alfabetisch plaats wat niet wil zeggen dat deze blog lager geranschikt staat.
  Orde moet er nu eenmaal zijn in het leven.

  Like

 28. @Trucker om 22:35: Afval dient te worden opgeruimd en het maakt me niet uit hoe. Als we er maar van verlost zijn.

  Like

 29. daiyu-ninja zegt:

  Linsky zegt:
  27 november 2012 om 20:53

  daiyu-ninja, kennelijk goed je huiswerk gemaakt
  Chapeau! 🙂

  Dank u, linsky.

  Like

 30. daiyu-ninja zegt:

  G.Deckzeijl zegt:
  27 november 2012 om 21:48

  @Daiyu-Ninja, 17:28 inderdaad heeft Prins Bernhard in 1944 opdracht gegeven om 200 SS-ers dood te laten schieten, maar die opdracht werd NIET uitgevoerd…………………………..

  Bernard gaf opdracht voor massa-executie. Hij wilde 200 NL’se SS’ers laten vermoorden zonder proces………………………

  Ik schrijf, hij WILDE.
  Dat is geen bevestiging.

  Like

 31. daiyu-ninja zegt:

  Jack Terrible zegt:
  27 november 2012 om 19:22

  Nachtmerrie gehad? (smile)

  Like

 32. @daiyu-ninja 00.48 uur; Geen nachtmerrie maar mooie dromen!

  Like

 33. daiyu-ninja zegt:

  Jack Terrible zegt:
  27 november 2012 om 19:22 Beatrix legde mij in een rieten mandje en liet me drijven in de Hofvijver in Den Haag………….fijne moeder die haar kind in de vijver pleurt en in de steek laat.
  Wat u is overkomen is niet zo leuk. Hopelijk geen trauma aan over gehouden. (grapje)

  Like

 34. @daiyu-ninja 18.52 uur; Kroonprinses Beatrix maakte mij vondeling omdat er vanuit het ziekenhuis in Den Haag een oproep ging om pasgeboren babies af te leveren bij het ziekenhuis omdat ze een giftige besmettingsziekte hadden opgelopen waaraan ze konden sterven. Al de babies die zogenaamd waren besmet zijn gestorven. Beatrix had mij ook moeten inleveren bij het ziekenhuis dan was ik ook gestorven. Daarom heeft ze me vondeling gelegd en ben ik door mijn pleegmoeder meegenomen naar Spakenburg. Mijn pleegmoeder was verpleegster. Ik was een soort Mozes in de Nijl. Alleen ik ging niet naar een Paleis, ik kwam uit een Paleis! Dankzij de grootschalige kindermoord in Den Haag. Waarschijnlijk in het najaar van 1964. Waar gebeurd!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s