Als politieagenten bang zijn

(Door: Udo Ulfkotte)

In Duitsland wijkt het recht steeds vaker voor het onrecht. Dat is politiek blijkbaar zo gewild. Politieagenten en stadswachten moeten bij delicten en ordeverstoringen steeds vaker de andere kant uit kijken – om redenen van politieke correctheid.

Wanneer in Berlin-Friedrischshain jongeren relletjes schoppen of heel openlijk op straat in drugs handelen, moet de politie de andere kant uit kijken. De Tagesspiegel bericht: “Dat bevestigden stadswachten. Uit angst voor klappen zouden zich beperken tot controle van parkeerplaatsen. Het zou in Berlijn politiek niet gewild zijn om op te treden tegen criminele jongeren.”  

Hetzelfde beeld zien we in het Ruhrgebied. Overal waar veel jonge geïmmigreerde migranten wonen, gaat de politie inmiddels op “patrouille in de angstzone”. Ook in Bremen leven de burgers in angst – bijvoorbeeld voor de grote criminele Libanese familie Miri – en moet de politie de andere kant uit kijken. In Bremen hebben politieagenten en stadswachten nu zelfs politiebescherming nodig, omdat criminele migranten hen anders zouden doodslaan. Bremen was immers ook de eerste Duitse stad, waarin politieagenten en journalisten beschermingsgeld aan geïmmigreerde criminele Oriëntalen zouden moeten betalen. Volgens informatie van journalisten weigert de politie van Bremen inmiddels zelfs om aanklachten van Duitsers tegen geïmmigreerde criminelen op te nemen. Per slot van rekening zou dat immers gevaarlijk kunnen worden voor de Duitse slachtoffers. En de politie dient toch immers voor het afwenden van gevaar. De logica luidt: wegkijken.

Het maakt niets uit of het bij de criminelen gaat om Oriëntalen of om zigeuners. Bij de laatste is de politie naar eigen zeggen vaak voortdurend actief waar velen van hen bij elkaar wonen. De sfeer daar is gespannen. Een politieman zei over het exploderende buitenlandergeweld: “Op een gegeven moment geef je het op” (video).

De drempel van bepaalde migranten bij delicten ligt nu eenmaal een stuk lager dan bij mensen uit de westerse cultuurkring. Dat blijkt niet alleen uit de onderzoeksresultaten van het Criminologisch Onderzoeksinstituut Niedersachsen. Over de oorzaken wordt sinds Thilo Sarrazin nu in ieder geval openlijk gediscussieerd. Met het begrip “culturele eigenheid” wordt gemotiveerd waarom talrijke geïmmigreerde delinquenten vroegtijdig ontslagen of überhaupt niet bestraft worden. Wat wordt er dan werkelijk ondernomen om de toenemende, maatschappijbedreigende misstanden onder controle te krijgen? Bitter weinig.

Daarbij spelen de media een beslissende rol. Ze durven immers zelfs niet eens de herkomst van de daders te noemen: het zijn buitenlanders. En de politie is al jarenlang bang voor hen. Want ze wordt steeds vaker aangevallen (video). Maar wie moeten de politieagenten opbellen als ze zelf bij een inzet worden aangevallen? Politieagenten moeten nu steeds vaker vluchten (video).

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/11-wenn-polizisten-angst-haben.html

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", Criminaliteit, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Duitsland, Immigratie, Islamisering, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

20 reacties op Als politieagenten bang zijn

 1. Het resultaat van jarenlange linkse indoctrinatie van boven af. Het jarenlange voordeeltjes gunnen (lees: positieve discriminatie) ten opzichte van de autochtone inwoners. Het jarenlange wegkijken van de politiek. Het jarenlang blind en slaafs volgen van de EU. Dit zijn slechts een paar ingrediënten voor de huidige explosieve situatie in de meeste grote steden in Duitsland en evengoed in Nederland maar daarover zal de MSM er absoluut mer geen woord over reppen.

  Like

 2. Marcel zegt:

  Tsja
  wie moeten agenten bellen als ze zelf bij een inzet worden aangevallen ?

  Daar zijn in elk land regels voor normaal gesproken. Hier hebben we een BBE van de mariniers, de marechaussee is er ook nog.
  Burgeroorlog, eigenlijk.

  Daarom gebeurt dat ook juist niet volgens mij.
  We hebben namelijk al gecapituleerd.

  Like

 3. benny zegt:

  wie moeten agenten bellen als ze zelf bij een inzet worden aangevallen ?

  het leger!

  Like

 4. Het leger: Dat ongemotiveerde zooitje wat doorlopend wapens en munitie aan het kwijtraken is?
  Neuh, dat zie ik niet gebeuren. Ze zullen het leger eerder inzetten tegen ons, de belastingbetaler (lees: beschermgeld betaler) en meer niet.

  Like

 5. benny zegt:

  @pieter veenstra:ik denk niet dat het onze militairen ontbreekt aan motivatie maar die mogen ze niet omzetten in daden door wederom onze laffe politici.
  militairen hebben ook dierbaren en zien ook wat onze politici doen met hun toekomst,ze zouden beter een coupe plegen en dan vooral in het eu(ssr) parlement/dictatuur.

  Like

 6. Dan moeten ze toch eerst eens beginnen om de islamisering van het leger een halt toe te roepen. Ze hebben verdomme al een leger-imam, gebedsruimtes en al die voorrechten die andere minderheden niet kunnen krijgen. Binnen het leger gebeurt precies hetzelfde als in de maatschappij. Overal is het weer die positieve discriminatie-idioterie. Dat moet eerst gestopt en teruggedraaid worden!. Wie was ook al weer die achterlijke goorlap die riep dat overheids-instellingen zoals het leger en de politie een afspiegeling moesten zijn van onze samenleving? Dat hij moge stikken en sterven in zijn eigen “positieve discriminatie”-braaksel!

  Like

 7. benny zegt:

  daar zouden ze inderdaad moeten mee beginnen,islam uit het leger en politie verwijderen en de gevangenen met chinouks terug naar hun thuisland brengen en indien dat land niet bereid is ze terug te nemen alle geldstromen naar daar stop zetten en alle handelsakkoorden stop zetten.
  ook laten weten dat als men dit tegenwerkt het westen de technologie die ons niet meer afhankelijk maakt van olie commercieel gaat maken waardoor ze zonder een degelijk bron van inkomsten komen te vallen.onze leiders moeten juist wel zo slim zijn om nu in een record tempo een oliereserve van een tietal jaar op te slaan.we hebben genoeg troeven in handen maar missen politici die weten hoe ze deze troeven moeten uitspelen.

  Like

 8. luxky9 zegt:

  Ik volg nu (op 28/11/2012) al ruim een uur de euro-praatbarak op Känvas (what’s in a word want tenenkaas is er niet bij) en word elke seconde meer verbijsterd door de vervalsing door de regime-tolken en de geniepige censuur van de linkse media.

  Uiteraard onmiddelijk gevolgd door een reportage over de btw-vrije alcohol–smokkel naar Zweden.

  Ten gepaste tijde worden we onderbroken door regime-halal collaborateurs, daar waar verrotstadt zelfs een X-tra-time wordt gegund om zijn intrinsiek islamofiele rotzooi te propageren.

  Ik heb er mijn buik van vol. Bekijk het zelf!

  Like

 9. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Goede zaak dat de politie zich bang laat maken. Wij kunnen de politie bang maken door asymmetrische oorlogvoering. Gruwelijke verminkingen, en op euthanasie staan dezelfde taboes als op verzet tegen islamisering. Is euthanasie een nazi-praktijk? Zijn wij nazi’s?

  Like

 10. Fubar zegt:

  Hoi Bert,

  Ik kan je wel mailen, en het is compleet off-topic, maar ik kwam dit tegen. Misschien is het wat voor je.
  Ik was sprakeloos van het gedichtje.

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  En dan te bedenken dat de oude vrouwen W.O. II hebben meegemaakt en nu in zo´n miserabele situatie terecht komen.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 22.01. uur, zonder de andere reacties tekort te doen, vind ik dat Pieter hier terecht de OORZAAK aangeeft waar het MIS is gegaan. Sinds HET PROJECT zijn 100.000 den islamaanhangers europa ingestroomd, met MEDEWETEN en GOEDKEURING, van europese politici, de bilderbergmaffia van onze Bea, de werkgevers, en politici van links tot rechts. Daar is de ellende begonnen! De enige oplossing is het laten terugkeren van de moslims naar hun geboortelanden! Een andere oplossing zie ik echt niet.

  Like

 13. Ik las net op de rtlz balk

  Nederland krijgt opleiding halal-slachten.

  Duik daar even in ejbron.

  Like

 14. Jan zegt:

  Untergangsstimmung in Duisburg-Hochfeld – Vom Wohngebiet zum Ghetto

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 11.16. uur, vertrouwen in de politiek whoehahahaha! Volgens ROOD EUROPA is dit een enorme verrijking van onze samenleving! Kots!

  Like

 16. daiyu-ninja zegt:

  benny zegt:
  28 november 2012 om 00:39

  …………….militairen hebben ook dierbaren en zien ook wat onze politici doen met hun toekomst,ze zouden beter een coupe plegen en dan vooral in het eu(ssr) parlement/dictatuur.

  Sta achter dit idee.
  Militairen en politie horen achter het volk te staan en niet achter diegenen, ‘de linkse kerk’ die de toekomst van onze kinderen kapot maakt.
  Als politieagenten zich niet van die psychopaten in brussel tegen dat riftuig mogen verdedigen, wat inhoudt; zij moeten zich dus van die idioten in brussel, door dat tuig in elkaar laten slaan, dan moeten zij eens bij zichzelf te rade gaan of ze wel zo’n toekomst voor hun kinderen en kleinkinderen willen. Een toekomst waar anarchie heerst.
  Ze moeten zich niet tegen het eigen volk keren omdat een stel geestelijk zwaar gestoorde fascisten dat van hen eist.
  Maar ons, en kun nakomelingen beschermen tegen mensen die het niet goed met ons voorhebben en ons land kapot maken.
  Een coup plegen? ………………………lijkt me wel wat.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @Daiyu-Ninja13.27. uur, inderdaad. Ik denk terug aan de putsch van GENERAAL FRANCO in 1936. Als hij dit niet had gedaan, dan was SPANJE toen al een MODELSTAAT geweest a la EUSSR. Je zou er inderdaad op beginnen te hopen, onze politici zijn niet de oplossing van onze problemen, maar zijn er ONDERDEEL vab GEWORDEN!

  Like

 18. daiyu-ninja zegt:

  Tom Hendrix 1:07.

  Deels mee eens.
  Want onze politici zijn niet alleen een onderdeel van de problemen, maar ook de oorzaak ervan.

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @Daiyu – ninja 18.54. uur, verhip, dat is de juiste invulling, de politici zijn zowel oorzaak als gevolg.
  Bedankt daiyu, zo kunnen we elkaar goed aanvullen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s