Amsterdam: 5000 meisjes door Turken en Marokkanen tot prostitutie gedwongen

Een feministische revolutie, die een vreselijke mislukking werd. En waarom de legale bordelen van Amsterdam een brutale les voor Groot-Brittannië zijn. In Nederland spreekt men openlijk over Turkse en Marokkaanse seksbendes, terwijl men in Groot-Brittannië meer dan 20 jaar lang het racisme van Pakistaanse seksbendes tegen blanke Britse meisjes verzweeg.

Zeven meisjes zitten samen te lachen tijdens het avondeten. Eentje heeft het over haar zuster, die een contract als model ondertekende bij een beroemd agentschap in Londen. Een ander meisje noemt haar getrouwde broer, een kunstenaar in het noorden van Engeland. Nog een ander meisje, 17 jaar, haar blonde haar verstopt onder een haarband, is van plan schoonheidsspecialiste op een cruiseschip te worden.

In het kleine huis is de Luxaflex gesloten, zodat niemand naar binnen kan kijken. Twee terriërs en een bull mastiff slaan aan als ze voetstappen voor de gesloten huisdeur horen. Deze middenklasse meisjes, die door straatbendes tot prostitutie werden gedwongen, werden gered. Ze wonen in een safehouse, enkele kilometers verwijderd van De Walletjes, de beruchte hoerenbuurt in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam.

De meisjes zijn geïsoleerd van hun oude leven. Ze schamen zich om hun ouders en leraren te vertellen dat ze zijn afgegleden naar de prostitutie.

Zij hebben geluk gehad. Duizenden andere jonge Nederlandse meisjes, vaak nog maar net 11 of 12 jaar oud, bevinden zich na een omstreden sociaal experiment om bordelen te legaliseren, nog steeds in de macht van bendes.

In een huiveringwekkende parallel tot Britse steden, waar een groot aantal jonge meisjes door (meestal Pakistaanse) bendes tot seks werd gedwongen, zoeken de Nederlandse pooiers de meisjes op bij de ingang van school en in cafés. Ze doen zich voor als vrienden, knopen veelbelovende romances aan en nodigen de meisjes uit voor autoritjes en restaurantbezoeken.

Ze maken hen met wodka en drugs volgzaam, vertellen hen dat ze van hen houden en dat ze aftand moeten nemen van hun families. Dan lokken ze hen in de val en verkrachten hen, samen met andere bendeleden, die de verkrachting vaak ook nog fotograferen om de meisjes daarna met de foto´s te chanteren.

In de war en bang gemaakt schamen de meisjes zich om hun ouders en/of leraren in vertrouwen te nemen. Ze sluiten zich af van hun oude leven en komen in de prostitutie terecht. De bendes zijn zó gevaarlijk, dat de meisjes niet alleen het  beveiligde huis uit durven gaan. En als ze samen koffie drinken in de tuin achter het huis, mogen ze niet over hun verleden praten, omdat de buren hen zouden kunnen horen.

De nieuwe legale seksindustrie van Nederland werd al snel door straatbendes geïnfiltreerd, met het doel om meisjes voor de prostitutie te verkrijgen.

Je weet nooit wie er grote oren heeft, zegt Anita de Wit, moeder van drie kinderen, die haar huis (voor de uit de prostitutie bevrijde meisjes) vorige maand liet voorzien van een speciale veiligheidsinstallatie. Men denkt dat dit het eerste huis ter wereld met zo´n veiligheidsinstallatie is. “De bendes kunnen moorden en ze zullen proberen de meisjes te ontvoeren om weer geld met ze te kunnen verdienen. We willen niet dat ze hier binnen kunnen komen en de meisjes wat aandoen.”

Alles kan in Amsterdam. Amsterdam wordt al lange tijd bejubeld als het Mekka van de seks. De Walletjes trekken duizenden klanten, veel van hen toeristen, die door de straatjes lopen, waarin halfnaakte prostituees achter de ramen zitten. In Amsterdam bevinden zich ongeveer 300 bordelen, die door scharlakenrode gloeilampen worden verlicht.

Honderd jaar geleden werden de bordelen verboden om de uitbuiting van vrouwen door Nederlandse criminele bendes te stoppen. Maar intussen zijn ze weer teruggekeerd, omdat de autoriteiten een oogje dichtknijpen. In het jaar 2000 werden de bordelen op aandringen van de prostituees en de liberale (linkse) “intelligentsia” gelegaliseerd. Tegelijkertijd kregen de prostituees meer rechten, de arbeidsomstandigheden en de medische verzorging werden verbeterd. Nu werken er ongeveer 5000 meisjes op De Walletjes.

Maar de zaak ging helemaal fout. De Nederlandse seksindustrie werd al snel ondermijnd door seksbendes, die tot doel hadden minderjarige meisjes voor de prostitutie aan te bieden. De mannen van deze seksbendes werden “loverboys” genoemd, omdat zij de meisjes ertoe brachten verliefd op hen te worden, voordat ze hen in privéwoningen of huizen in heel Nederland en in de bordelen tot prostitutie dwongen. Het fenomeen van de loverboys heeft de Nederlanders, niet in de laatste plaats door het grote aantal gedupeerde meisjes, geschokt.

Vorige week kwam er kritiek op een rapport over de Britse seksbendes, dat erover berichtte dat de daders in de regel Aziatische (Pakistaanse) bendes en de slachtoffers minderjarige blanke of halfblanke meisjes zijn.

Lodewijk Asscher, 38, een vooraanstaand Nederlands politicus, zei: “Achter deze vensters is sprake van crimineel gedrag. Meisjes worden lichamelijk mishandeld als ze niet hard genoeg werken. Dit is slavernij, die al lang geleden in Nederland werd afgeschaft”. Hij heeft nieuwe regels voor de Amsterdamse rosse buurt opgesteld en de minimumleeftijd van prostituees opgeschroefd van 18 naar 21 jaar. Zo wil hij voorkomen dat de minderjarige meisjes voor de bendes blijven werken.

Nederland hoopt dat er een einde komt aan de rosse buurten. Verleden jaar werden er 242 loverboys verhoord. De helft van hen had te maken met de gedwongen prostitutie van meisjes onder 18 jaar. Anita de wit, die zich ervoor inzet de minderjarige meisjes uit dit milieu te bevrijden, zei: “Dat is slechts een heel klein deel van de daders, misschien nog niet eens één procent. Er zijn duizenden meisjes in Nederland die door seksbendes worden gekweld”.

Ze bezoekt scholen in Nederland om de meisjes tegen de loverboys te waarschuwen, en ze maakt er geen geheim van dat de meeste bendeleden in Nederland geboren Marokkaanse en Turkse mannen zijn. “Ik ben niet politiek correct (zoals de meeste leugenachtige links-groene en christendemocratische politici). En ik ben niet bang om voor racist uitgemaakt te worden, omdat ik de waarheid zeg. Ik vertel de meisjes dat loverboys jonge, donker getinte en knappe jonge mannen zijn. Ze hebben veel geld, dure sieraden en een grote auto. Ze bieden sigaretten en wodka aan en zeggen tegen een meisje dat ze haar mooi vinden.”

“De bendes weten exact bij welke meisjes ze succes hebben: namelijk bij die meisjes, die een gebrek aan zelfvertrouwen hebben, bijvoorbeeld meisjes met een bril of met overgewicht. Ze strelen hun ego en komen op deze meisjes over als de droomprins, de ´ridder op het witte paard´. Het meisje voelt zich tot haar nieuwe vriend aangetrokken als door een magneet”.

Met de nieuwe minimumleeftijd en met de registratie van de prostituees waait er een nieuwe wind in de rosse buurt van Amsterdam.

De directheid van Anita de Wit is ver verwijderd van het beginsel in Groot-Brittannië, waar de politieke correctheid de politie, leraren, officieren van justitie en maatschappelijk werkers er twintig jaar aan hinderde om te zeggen dat in veel Britse steden, vooral in het noorden van Engeland, mannen van Pakistaanse afkomst meisjes oppikten bij scholen, hen cadeautjes gaven, net deden of ze van hen hielden om ze uiteindelijk d.m.v. drugs en alcohol tot prostitutie te dwingen.

Vorige week werd een rapport van Sue Berelowitz, de plaatsvervangende jeugdcommissaris van Engeland, bekritiseert, die openlijk uitsprak dat Aziatische bendes blanke en lichtgetinte meisjes seksueel uitbuitten. Na de kritiek deed Berelowiz haar best om de rassenkwestie te bagatelliseren, hoewel de officiële cijfers laten zien dat het grootste deel van deze seksmisdaden wordt gepleegd door Aziatische misdadigers.

Mohammed Shafiq, de directeur van de “Ramadhan Foundation” uit Lancaster, een liefdadigheidsinstelling voor de etnische harmonie, heeft zojuist een bezoek gebracht aan Nederland om zich te informeren over het werk van Anita de Wit en haar liefdadigheidsorganisatie “Say No to Lover Boys Now”. Anita de wit wil graag aan de meisjes laten zien waar het gevaar schuilt om hen eenzelfde lot te besparen.

Mohammed Shafiq heeft erover geklaagd dat de Britse autoriteiten het thema als een taboe behandelen, omdat ze vrezen dat hierdoor racistische vooroordelen zouden kunnen worden aangewakkerd. “Het is fout om het ras van deze bendes te verzwijgen”, zei hij.

In zowel Nederland als Groot-Brittannië vormen de daders slechts een kleine minderheid van hun nationaliteit (Pakistan, Turkije, Marokko, maar ze zijn allemaal moslims). Ook hun landgenoten zijn geschokt over hun misdaden. De loverboys echter schijnen blanke meisjes als waardeloos te beschouwen. In ieder geval hadden ze blijkbaar geen slecht geweten.

Anita de Wit begon haar campagne toen haar eigen 15-jarige dochter, Angelique, na een ontmoeting met een 21-jarige Marokkaan in een café in de buurt van haar school door een seksbende aan de haak werd geslagen.

Anita was gescheiden en ze ging naar een restaurant in een dorp buiten Amsterdam toen alles begon. Het was acht uur ´s avonds toen haar dochter Angelique met drie mannelijke vrienden het restaurant binnenkwam. Ze zei dat een van hen haar nieuwe vriend Mohammed zou zijn. “Hij had lang krullend haar, was heel knap en was heel hoffelijk tegen me”, herinnert Anita zich.

“Angelique vroeg of ze de drie jongen mee naar huis mocht nemen om koffie te drinken en ik zei ja. Ik kwam pas tegen elf uur ´s avonds thuis en ik dacht dat mijn beide andere kinderen, de 13-jarige jongere broer van Angelique en haar oudere zus er ook zouden zijn.”

Toen Anita thuiskwam, zag ze dat alle flessen drank in de huisbar leeg waren. Angelique lag dronken in bed. Mohammed en zijn beide kameraden waren verdwenen. Anita wist echter niet dat twee van de mannen haar dochter Angelique verkracht hadden. De derde man had haar zoon het huis uitgelokt om met hem een potje te voetballen in het park. De ouder zus van Angelique was deze avond bij vrienden.

“Ik was geschokt”, zei Anita. “Angelique zei dat ze teveel zou hebben gedronken. Ik ergerde me eraan dat ze überhaupt gedronken had. Ik zei dat ik niet zou willen dat Mohammed nog een keer bij ons thuis zou komen. We kregen enorme ruzie. Maar dat is de klassieke tactiek van de loverboys. Ze bouwen opzettelijk een kloof tussen de meisjes en hun ouders.”

Vanaf dat moment veranderde het gedrag van Angelique. Ze spijbelde op school. Als ze wel naar school ging, dan wachtten Mohammed en de loverboys in een grote auto met verduisterde ramen en valse nummerborden voor de school om haar op te halen. De leraren klaagden bij Anita, maar Angelique was hopeloos verliefd op Mohammed en stond met haar leraren en haar moeder op voet van oorlog. Steeds opnieuw was ze urenlang niet thuis en kwam pas diep in de nacht weer terug. Vaak bleef ze dagenlang weg en zei dan dat ze met vrienden weg zou zijn geweest.

In werkelijkheid echter had Angelique het bed gedeeld met vele Marokkaanse mannen om geld voor haar “vriend” Mohammed te verdienen. Haar mobiele telefoon ging constant over, dag en nacht. Ze deed het zelfs met hen in het toilet.

Later las ik enkele gewelddadige sms´jes op haar mobiele telefoon: “als je nu niet naar buiten komt, ben jij er verantwoordelijk voor wat er met jou en je familie gebeurt”, herinnert Anita zich nu.

Enkele maanden later vroeg Anita de politie om hulp. Haar dochter kwam voor een familierechtbank, waar een rechter haar veroordeelde tot een uitgaansverbod. Ze moest zich iedere twee uur bij haar moeder melden. “Ze kwam thuis, zei hallo en vertrok weer”, zei Anita. “De rechter gaf opdracht dat ze ´ s nachts haar mobiele telefoon thuis moest laten. Maar de bende gaf haar een ander mobieltje en belde haar op. De bendeleden gaven haar cannabis en zo werd ze afhankelijk van hen”.

Daarna stuurde de rechter Angelique in zijn wanhoop 11 maanden naar een jeugdgevangenis. Maar ze maakte gebruik van haar telefoonkaart om contact te houden met Mohammed. Langzamerhand echter verbleekte de relatie.

Toen ze naar een open inrichting werd overgeplaatst, hoopte Anita het beste. Maar daar ontmoette haar dochter een andere loverboy. Hij heette Rashid en was een handlanger, die moest zorgen voor meisjes voor de seksbendes. Hij haalde haar over om uit de inrichting te vluchten en samen met hem naar Rotterdam te liften. In Rotterdam ontdekte Angelique dat Rashid deel uitmaakte van een seksbende. Ze werd in een vervallen huis gestopt en moest opnieuw als prostituee werken.

“Ze werd gedwongen iedere dag 14 ecstasytabletten en de verkrachtingsdrug GHB te slikken. De bende sloeg haar met een honkbalknuppel als ze weigerde om te slapen met de mannen die naar haar toe gebracht werden. Ze verfde haar bruine haar blond, omdat de loverboys tegen haar zeiden dat de mannen voor blondines meer zouden betalen. Ze heeft nooit meer verteld met hoeveel mannen ze mee moest gaan”, zei Anita. Zes weken later ontsnapte Angelique. Ze liep een winkel binnen en belde haar moeder op, die haar naar huis bracht.

Maar, ongelooflijk genoeg, zelfs toen kwamen de loverboys achter haar aan. Ze ging samen met een vriendin naar het stadscentrum en werd door een jonge Marokkaan aangesproken. Hij vroeg haar om een date. Hij zei tegen Angelique dat hij van haar houdt en een echter vriend voor haar zou willen zijn. Maar ook hij wilde haar alleen maar gebruiken voor de prostitutie.

Hij voorzag haar van drugs en vroeg haar om te werken in zijn woning in de buurt van de rosse buurt. Toen Angelique 18 jaar oud was, zei hij dat hij schulden zou hebben en liet haar in de Amsterdamse rosse buurt achter de ramen werken. “Ik ging er naartoe om haar te zien”, zei Anita. “Dat deed ik om contact met m´n dochter te houden. Het was in januari vorig jaar toen ze eindelijk besefte dat ze alleen maar misbruikt was door de bende en dat ze weer terugkwam naar huis”.

Het verhaal van Angelique is vreselijk. Ook in het safehouse is sprake van verontrustende verhalen. Daar is bijvoorbeeld Eline, die op 18-jarige leeftijd nog maagd was, toen ze op een nieuwjaarsfeestje in de plaatselijke jongerenclub een Turkse loverboy ontmoette. Eline dacht dat ze verliefd op hem was. Maar enkele weken later verkrachtte de rest van de groep haar op een verlaten terrein en filmde de misdaad. Ze dreigden de beelden aan haar ouders ter laten zien als ze niet met andere mannen zou willen slapen om geld voor hen te verdienen.

Ik hoorde van Beatrice, die haar loverboy ontmoette toen ze op de fiets naar haar nieuwe school reed. Ze was 12 jaar oud. Hij stond nonchalant tegen zijn auto aangeleund, om zijn nek droeg hij een grote gouden ketting en zag eruit als een toneelspeler in een rap-video. Een paar dagen later zei hij tegen haar dat ze knap was. Bij de vierde ontmoeting stemde ze erin toe om samen met hem een ritje in zijn auto te maken. Hij nam haar mee naar een huis, waar hij haar verkrachtte. Hij zei tegen haar dat ze nu een hoer en zijn eigendom zou zijn en dat zoiets in een relatie heel normaal zou zijn.

Op haar 14e had Beatrice, zonder dat haar ouders er ook maar het geringste vermoeden van hadden, al met tientallen mannen geslapen. Ze hielp de loverboys zelfs door andere meisjes tot prostitutie over te halen.

De meisjes in het safehouse, die tussen de 15 en 25 jaar oud zijn, zijn ontsnapt aan de verschrikking van het verleden. Ze leren opnieuw te leven. Met de minimumleeftijd van 21 jaar en de registratie van prostituees waait er op de Amsterdamse Wallen nu een andere wind.

Maar Eline schudt een beetje verdrietig haar hoofd als ze zegt: de loverboys zijn ons altijd een stap voor. Ze verdienen een vermogen met de jonge meisjes. Het is de plicht van iedereen om de waarheid te vertellen over de loverboys. Juist i.v.m. potentiële slachtoffers. De politieke correctheid mag er niet toe leiden dat mensen bang zijn om erover te praten. Het is ook noodzakelijk om te zeggen dat de liberalisering van de prostitutie in Nederland volledig mislukte en veel minderjarige meisjes tot slachtoffers van loverboys heeft gemaakt.

Bronnen:

http://zoelibat.blogspot.nl/2012/11/amsterdam-prostitution-marokkaner.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2237170/Why-Amsterdams-legal-brothels-lesson-Britain-telling-truth-sex-gangs-race.html

Auteur: Sue Reid

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Mensenrechten, Moslims, Naïviteit, Nederland, political correctness. Bookmark de permalink .

41 reacties op Amsterdam: 5000 meisjes door Turken en Marokkanen tot prostitutie gedwongen

 1. lucky9 zegt:

  Deze info is echt te veel voor mij. Ik haak even af!

  Like

 2. Die meisjes worden een algemeen gebruiksvoorwerp…

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier weer een van de zegeningen van de instroom van HORDES RIFAPEN. En alles met goedkeuring van de fascistische EU!

  Like

 4. benny zegt:

  ALLE regeringen in europa van de laatste 40 jaar zijn mede schuldig voor zulke cultureel verrijkende(?) toestanden,wanneer worden deze eindelijk eens berecht?de werelwijde islamisering is een misdaad tegen de mensheid.

  Like

 5. Fubar zegt:

  Verbieden v/d prostitutie gaat ook echt niet helpen, dan verdwijnt het nog verder in de illegaliteit en is er nog minder zicht op.

  Like

 6. Zolang hier haatbaarden vrij hun zegje mogen doen, alles mogen uitvreten zonder dat er daar consequenties aan zijn verbonden, positief gediscrimineerd worden en wij onze laadklep dicht moeten houden, zal er niets veranderen. Toch lijkt het heel gemakkelijk op te lossen. Ze hebben stuk voor stuk 2 paspoorten. Eentje van Nederland en eentje van het land van herkomst. Eenvoudiger kan het haast niet: Nederlands paspoort afnemen, De-Naturaliseren/Nederlands burgerschap afnemen, persona non grata verklaren en met het eerste beschikbare vrachtvliegtuig rausradieren. En iedereen die vindt dat dat niet zou kunnen/mogen: Nederlands paspoort afnemen, en voor de rest hetzelfde laken en pak. En ja, ook Nederlanders kun je stateloos maken dus zie ik het probleem niet. Als ze zo nodig zich willen gedragen als zandbakbewoners dan zoen ze dat maar mooi in diezelfde zandbak.

  Hoe moeilijk kan het zijn?

  Like

 7. benny zegt:

  @pieter veenstra:er zijn veel mogelijke oplossingen om de islamisering terug te draaien maar daar hebben we moedige politici voor nodig en niet die laffaards die we nu hebben.

  Like

 8. @Benny: Klopt inderdaad, maar krijg de bevolking (het overgrote deel daarvan) ook maar eens zo ver. Ik denk dat men pas gaat nadenken als het te laat is. Het recente verleden heeft inmiddels bewezen dat als meer dan 15% van de bevolking islamitisch is, de problemen pas echt op gang komen…. God verhoede dat dit in Nederland ook gebeurd maar met de huidige gang van zaken en de steeds verder toenemende druk vanuit de EU zie ik het tot op heden nog steeds duister in. En de kiezer vindt het allemaal prima, zolang ze maar hun 50″ plasma/LED tv, hun iphone/ipad en andere gadget-zooi kunnen kopen en gebruiken.

  Like

 9. benny zegt:

  “Klopt inderdaad, maar krijg de bevolking (het overgrote deel daarvan) ook maar eens zo ver”,volgens mijn mening,voor wat ze waard is natuurlijk is de bevolking al zo ver maar word er gefraudeerd met verkiezingsuitslagen,kijk naar de nederlaag van de pvv,vlaams belang en front national en dit kort na de aankondiging van van rompuy en monti dat ze de strijd gingen aan gaan tegen het populisme,toeval?marine le penn geraakte tot kort voor de verkiezing niet aan haar benodigde 5000 handtekeningen om te kunnen mee doen vanwege haar populariteit en dan plots willen ze haar wel die handtekeningen geven en behaalt ze een verdacht bescheiden uitslag?elk weldenkend en beschaafd mens is de islam beu en toch word er niks aan gedaan,hier is veel meer aan de hand.

  Like

 10. trias politicia zegt:

  Het verhaal van Anita en Beatrice is zeer herkenbaar. Uit eigen overlevering weet ik van het gedrag van m.n. Marokaanse loverboys. En we gedogen het. We gedogen het. Zucht…

  Like

 11. oogenhand zegt:

  De oplossing van het probleem ligt níét in een verbod op prostitutie, níét in remigratie, maar in het omkeren van de rollen. Leg de moslims kinderbelasting op, en zet hùn dochters achter glas. Zo hoeven viespeuken niet samen te werken met de moslims.

  Nogmaals, een olieboycot treft vooral moslims, díé hebben namelijk de grote auto’s. Een ontwrichting van de wereldeconomie door het inzakken van de vraag in Europa zal de aandelen van de oliesjeiks waardeloos maken.

  Een belangrijke reden waarom Marokkaanse mannen sexueel aantrekkelijk zijn, is omdat bij Marokkanen een Marokkaanse vader voldoende is om erbij te horen, terwijl de Nederlanders de domme regel hebben dat je ZOWEL een Nederlandse vader ALS een Nederlandse moeder moet hebben om erbij te horen.

  Like

 12. rommel zegt:

  Aardig stukje schrijven.
  Maar ik blijf toch even met een paar graten in mijn keel steken. In het jaar 2000 werden de bordelen echt niet op aandringen van de toen gangbare raamprostituees gelegaliseerd, het was linkse politiek wat weer is dacht de wereld te kunnen verbeteren, door weer is nieuwe mislukte regels te bepalen. Het ging prima voordien. De dames van plezier die hun brood ermee verdiende waren er totaal niet mee gediend met die gestuurde controlerende overheidswijze. De arbeidsomstandigheden waren al prima door een zelfregulerende en scherp controlerende sturende onderlinge controle op de spelregels. Medische verzorging en begeleiding buiten het zicht was er altijd bij de huisarts op het Ouwekerksplein.

  Wanneer het vermoeden bestond dat een prostituee verder op in de steeg onder de leeftijd was of zonder condoom deed verzamelde de rest van de gedupeerde dames van lichte zeden, met gebrek aan inkomsten wegens valse concurrentie, voor haar raam om op verstaanbare wijze een lesje te leren. Loverboys bestonden toen nog niet, maar als een wannabe 18e eeuw pooier dacht de baas te kunnen spelen om daar in protest tegen in te gaan werd die door hun getrouwde mannen met zijn harses tegen de stoeprand betegeld. Toen het vergunningstelsel verplicht werd, hebben vele huismoeders die een zakcentje erbij verdiende er de brui aangeven omdat ze geen zin hadden als ‘hoer’ in het register te komen. En toen begon de ellende.

  Verder heb ik geen zin om me erover uit te laten.

  Like

 13. Macacco zegt:

  Triest verhaal, maar alweer heel oud, en in heel Europa voorkomend. Veracht tot op het bot die k…t moslims , maar nog meer die bange luie kaaskoppen die dit in hun land laten gebeuren, en op de “regering’ zitten te wachten.

  Like

 14. luckybee zegt:

  Deze Turkse en Marokkaanse Pooiers kan je alleen met de PVV kwijt en met niemand anders , Alle andere partijen willen graag met de PvdA Coalieren.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @luckybee 10.00. uur, inderdaad alleen de PVV en de SGP zijn TEGEN ISLAMISERING. @Benny 01.10, U zegt: “hier is meer aan de hand”. En dat klopt als een bus, er zijn reeds vele artikelen op dit blog geweest over de werkelijke oorzaak/oorzaken, laat ik de belangrijkste maar noemen: ” De Resolutie van Straatsburg”, ook wel bekend als ” Oil for Immigration”.

  Like

 16. oogenhand zegt:

  En wie is er zo dom geweest zich afhankelijk te maken van olie?

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @oogenhand 11.19. uur, onze onvolprezen politici oogenhand. Men had al veel eerder naar alternatieve brandstoffen kunnen zoeken, en die zijn er zeker. Maar de BELANGEN van de OLIEMAATSCHAPPIJEN en de BILDERBERGERS zijn voor gegaan!

  Like

 18. oogenhand zegt:

  Als de oliemaatschappijen en de Bilderbergers volstrekt gewetenloos waren, waarom hebben ze de olie niet gewoon gepakt? Als de olie in Europa was gevonden, hadden de Arabieren zeker een aanval gewaagd.

  Like

 19. In feite is het een oud probleem in een nieuw jasje, het enige verschil is dat de pooiers nu in bendes opereren, maar vergis je niet, in de vijftiger en zestiger jaren toen er nog slechts enkele gastarbeiders waren zaten er ook jonge meiden in de prostitutie en 99,9% deed dat niet omdat ze het zo’n geinig beroep vonden.
  Een ander verschil is dat het vroeger pooiers heten en men nu voor de lieflijk klinkende term van ‘loverboys’ kiest. ‘Love’ is het enige dat in de prostitutie niet op zijn plek en zelden aanwezig is.
  Zorgelijk is dat de boys bewust niet kiezen voor meisjes uit hun eigen ‘cultuur’, maar misschien heeft dat ook te maken met dat de turkse of marokkaanse vader bereid is de ultieme consequenties te nemen van het hebben van een dochter en de loverboy onder applaus van de andere papa’s uit zijn ‘cultuur’ simpelweg zijn keel doorsnijd.

  Like

  • oogenhand zegt:

   Daarom, draai de dubbele moraal om, en zet Marokkaanse en Turkse meiden achter glas. Keel doorsnijden? Dan zware verminkingen, zoals castraties. De islam verbiedt euthanasie, en de islam vernietigt zichzelf in Syrië en Irak.

   Like

 20. Pieter zegt:

  Episch artikel heer Bron.

  Like

 21. E.J. Bron zegt:

  “Episch” kent twee betekenissen:
  1. verhalend
  2. heroïsch

  Dan zal Pieter wel verhalend bedoelen, denk ik.

  Like

 22. Piet Klont zegt:

  Hij bedoelt epileptisch.

  Like

 23. Paardestaart zegt:

  Jihad. Alle misdaden die hier door islamitische daders worden gepleegd worden gezien als jihad.
  De oorlog tegen allen en iedereen is éen van de redenen waarom islam zo aansloeg: als je tegen een straatarm woestijnvolk zegt dat het superieur is, ze vertelt dat god wil dat ze andere volken onder de voet lopen en leegplunderen, dat hun kinderen slaven voor hen zijn en de vrouwen oorlogsbuit, dan zullen ze opeens wel vreselijk godsdienstig worden.

  Ook nu laten de strijders geen middel onbeproefd om onze samenleving naar de ratsmodee te helpen.
  De ´gematigde moslims´ willen het niet weten, wenden hun blik af, of denken dat die hoeren gewoon hun verdiende loon krijgen, en sommigen vinden het wel best uit leedvermaak.
  Wij, de ongelovigen zijn prooi voor de zonen van Allah, onze vrouwen en dochters zijn hun rechtmatige buit, en stelen is geoorloofd, omdat ons bezit van hen is, als ze het kunnen bemachtigen. Er wordt een oorlog tegen ons gevoerd met alle middelen.

  Zo ontzettend, dat die stomme meisjes door hun ouders gewoon niet tot rede gebracht kunnen worden. Er is verdomd werkelijk alles aan gedaan om ouders machteloos te maken; als je dit voor ogen had had je het niet beter kunnen aanpakken. Toeval?
  Is de sexuele revolutie ook gereedschap geweest? Het zal toch geen toeval zijn dat de eerste communisten exclusieve relaties afwezen en het huwelijk verachtten? Uitstekende methode toch, als je de ´bourgeois samenleving´ wilt vernietigen?

  Like

 24. Pieter zegt:

  Episch is ook onderscheidend – heer Bron heeft een geheel eigen genre ontwikkeld – een neusje voor artikelen die nodig vertaald moeten worden. Een behoorlijk grote neus denk ik zo.

  Like

 25. maria zegt:

  Prostitutie is gelegaliseerd, zodat de overheid er belasting uit kon halen. De overheid als pooier. Dat is natuurlijk mislukt want niemand gaat “officiëel” de hoer spelen. En aangezien islamieten toch al zijn geobsedeerd door sex en het min of meer hun plicht om “kaffirs” uit te buiten is het niet zo gek.

  Like

 26. Piet Klont zegt:

  @Pieter 29 november 2012 om 00:14

  Zeg maar gerust: afzuigkap.

  Like

 27. oogenhand zegt:

  @Paardestaart
  Subjectief is dat zeker het geval. Links denkt inderdaad zo de rechtse samenleving te kunnen verwoesten. Toch zagen, vooral in de jaren tachtig en negentig, bepaalde rechtse Christenen de moslims als bondgenoten tegen de secularisatie.

  Nogmaals, draai de dubbele moraal om. Beschouw moslims als rechtmatige prooi en hun dochters als oorlogsbuit. Voortplanting met buitgemaakte moslimmeiden is goed tegen racisme.

  Like

 28. oogenhand zegt:

  Bovendien, veel meiden vallen op foute types. Waarschuwen maakt ze alleen maar geiler. Daarom, word zelf dubbel zo fout.

  Like

  • Marokkaanse goldy zegt:

   Ik snap die meisjes niet zulle mannen zijn berucht en genieperig. Zelf mogen hun zusjes niets maar van andere meisjes maken ze misbruik. Nog wat zij maken niet alleen misbruik van hollandse meisjes maar ook meisjes met een andere etnische achtergrond. Alleen die meisjes durven hun mond niet open te doen. Zij maken dan weer misbruik van die schaamtecultuur. En iemand zei pak hun paspoorten af. Be my guest geef ze gewoon 30 jaar gevangenisstraf. Wat ze hier doen gaan ze ook in andere landen doen, dan verplaats je het probleem. Deze parasieten moeten achter slot en grendel. En niet voorheen met een kop koffie maar gwn op rantsoen. Water en brood. Zo zou ik het willen zien.

   Ouders van die gasten korten op uitkering. Misschien dat ze dan beseffen dat ze hun kroost een vrouwvriendelijkere opvoeding hadden moeten geven.

   Like

   • oogenhand zegt:

    Draai hun dubbele moraal om. Zolang hun zus maagd moet blijven, is castratie zeer effectief omdat zij dan veel plezier hebben van de kuisheid van hun bruid. Wraak mag niet, om twee redenen. Moslims beschouwen Christenen als mensen van het boek. Dit betekent de morele plicht zich te laten beïnvloeden door de andere wang moraal. Ten tweede verbiedt de islam euthanasie. Dit betekent dat een wedstrijd verminken altijd verloren zal worden.
    Zolang links gelooft dat Jezus aan hun kant zou staan, hebben zij eveneens de ethische plicht de andere wang toe te keren. Denk aan het IKV en het gebroken geweertje.

    Like

 29. Robert zegt:

  De overheid moet de wallen en andere gelegenheden sluiten en doorlopen razia’s houden,en de daders vervolgen.en al hun bezittingen afpakken.

  Like

  • oogenhand zegt:

   Met prostitutie is niks mis. Met prostituees afpersen is alles mis. Indien deze afpersers islamitisch privilege hebben, dat wil zeggen zonder baard en djellaba een moskee in kunnen lopen, hand en voet eraf.
   Zolang de islam het Christendom moreel superieur acht aan het Jodendom en Humanisme, hebben moslims de plicht de andere wang toe te keren. De hel is eeuwig.

   Like

   • Marokkaanse goldy zegt:

    Nou zijn ook veel pooiers uit het Oostblok en uit Afrika die een beetje schijt hebben aan alles wat een beetje vrouw is. Die islamitische jongens hebben het zelfde probleem als die andere pooiers namelijk geen respect voor de vrouw. Ik denk dat de discussie zich hier meer op moet richten. En geen respect hebben voor een vrouw is weer gerelateerd aan een cultuur. Dit kan de islamitische cultuur zijn, de joodse cultuur en niet te vergeten de Urbancultuur. Al dat rap en straatcultuur hangt samen met een vrouw is een bitch. Net zoals ze zeggen money over bitches. Het is allemaal stoer als je een vrouw gebruikt. Daar mogen ze wel eens campagne over voeren.

    Like

 30. oogenhand zegt:

  Marokkaanse goldy zegt:
  24 maart 2013 om 12:01

  Het ging mij om de hypocrisie van het afpersen.

  Het is inderdaad zo dat een gebrek aan respect voor vrouwen niet alleen bij moslims voorkomt. Dit Urbancultuur kan inderdaad worden aangepakt, maar dan krijg je van die Zwarte Piet discussies.

  Like

 31. Bassie zegt:

  Tja geweldig he die multiculturele samenleving!!

  Like

 32. Pingback: Ingezonden: De enorme lijst van 260 racistische misdrijven tegen Nederlanders | Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s