Vlaams Belang: ‘Universiteit Brussel zwicht voor moslims’

De Vlaams-nationalistische partij Vlaams Belang vindt dat de Brusselse Hogeschool-Universiteit (HUB) zwicht voor moslims. De HUB heeft haar studenten namelijk opgeroepen zich niet meer provocerend te verkleden tijdens een ontgroening.

De oproep kwam nadat onlangs een mannelijke student door allochtonen was verkracht. Het slachtoffer had zich als vrouw verkleed. De HUB zegt dat dergelijk gedrag voor sommige groepen provocerend kan zijn.

Volgens Vlaams Belang (VB) is wel duidelijk dat die ‘bepaalde groepen’ dezelfde personen zijn die ongesluierde meisjes uitschelden voor hoer en homo’s op straat aanvallen. De houding van de HUB is onaanvaardbaar omdat impliciet de schuld wordt gelegd bij de slachtoffers, aldus VB maandag in een verklaring.

Ook de Brusselse staatssecretaris voor Gelijke Kansen, Bruno De Lille, reageert ontzet. ‘Het mag nooit de boodschap zijn dat het slachtoffer zich moet aanpassen’, zei hij tegen Belgische media. De politicus van de Groenen vindt dat de HUB een fout signaal uitzendt. Hij hoopt dat de universiteit terugkomt op haar besluit: ‘Aan zelfcensuur doen we niet.’

‘Geen verkleedverbod’

Volgens HUB-woordvoerder Filip Clarisse is er nooit sprake geweest van een verkleedverbod voor de studenten. “Wij hebben samen met de studenten besproken wat we kunnen doen om dergelijke incidenten te vermijden. We proberen enkel de goede huisvader te zijn in deze situatie. Maatregelen treffen en de studenten dingen verbieden zijn nooit aan de orde geweest. Ze beslissen nog altijd zelf hoe ze ergens op reageren.”

De onderwijsinstelling vindt dus niet dat een verkleedverbod de oplossing is. Met de hulp van de politie willen we de risico’s op zware feiten als verkrachtingen verminderen. De politie zag het als een van de mogelijkheden om de verkleedpartijen te matigen, maar het was zeker niet de bedoeling om iemand daarmee te beledigen.’

Bron:

http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3353873/2012/11/26/Vlaams-Belang-Universiteit-Brussel-zwicht-voor-moslims.dhtml

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, Dhimmitude, Islam. Bookmark de permalink .

13 reacties op Vlaams Belang: ‘Universiteit Brussel zwicht voor moslims’

 1. Tom Hendrix zegt:

  Blijf maar buigen, knikken en likken, naar de zandpiloten. Hoe meer men zich aanpast aan de muzelmannen hoe meer deze gaan eisen. We zijn hard bezig – ook in nederland- om onze eigenheid en cultuur teniet te doen om de moslims te gerieven. Van mij kunnen ze ongezien de kolere krijgen!

  Like

 2. baksteen zegt:

  Vrouwen zonder hoofddoek vind ik ook zeer provocerend, aanranden die hoeren! zoiets….
  Dus de studentes gaan straks, ook weer geheel vrijwillig en in goed overleg met de politie en het bestuur lange truien, hoofddoeken en lange winterjassen dragen?
  Hoe ver kun je gaan?, laffe katten, lullo’s
  Jullie moeten hier keihard op reageren, in tutu rokjes varkens en honden uitlaten en je laten beschermen door Hells Angels verkleed als de ergste leernichten die je maar kunt vinden.
  Vergeet geen youtube opname te maken.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @baksteen 18.46. uur, inderdaad baksteen, zover is het al gekomen.De nederlander en belg laat het schijnbaar allemaal nog koud! Wat zijn we toch weekdieren geworden, in andere landen weten ze de zandruiters wel aan te pakken. Manmanman wat een land!

  Like

 4. oogenhand zegt:

  Dit is in Brussel, de hoofdstad van de EUSSR. De beste niet-religieuze manier om de islam te breken is zware verminkingen. De islam verbiedt namelijk euthanasie. Ook leuk is de moslim in te wrijven dat ieder lijden overbodig is, en zelfs zondig. Dit vanwege de plicht tot taqiyya. Een olieboycot treft vooral de moslims in Europa, want die hebben de benzineslurpers.

  Like

 5. Lucky9 zegt:

  Bedenk: Wat is de volgende stap?

  Homo’s het advies geven om maar binnen te blijven?
  Vrouwen het advies geven om zich niet langer ongesluierd op straat te begeven?
  Meisjes in korte rok die seksueel geïntimideerd of daadwerkelijk aangerand en verkracht worden, het advies geven zich enkel nog in een lange broek onder een boerka naar buiten te begeven?

  De politiek correcte meute in Brussel is in haar nopjes met deze adviezen! Bedenk wat U morgen te wachten staat en ongevraagd zal overkomen!

  Deze apparatsjiks hebben alleen nood aan “jizya”. Daar draait het allemaal om!

  Afpersing, belasting, jizya, zo lang het maar geld is dat ze nooit zelf hebben gegenereerd bij gebrek aan bekwaamheid, lusten deze dames en heren er wel een broodje kebab van.

  Ze hebben de maling aan U, de fatsoenlijke burger, ze minachten U maar zuigen U tegelijk uit als de eerste de beste vampier zou doen. Alleen linkse fossielen zijn tot zo een misdaad bereid.

  Ik schrijf fossielen omdat ze dat ook daadwerkelijk zijn. Ze hebben de middeleeuwen gemist maar ook de verlichting en de moderniteit. Het zijn net islamitische roofdieren die hun schamele leven voleinden al parasiterend op de productie van iemand anders.

  Dat is de op fascistische wijze afgeperste islamitische belasting op het inkomen en patrimonium van westerse apen, christenhonden en joodse varkens, waarvan daarna een uiterst kleine fractie rijkelijk toebedeeld wordt aan de linkse nomenclatuur waaronder alle pedofiele Cohn-Bendits en zuigers van deze ontspoorde en geflipte krankzinnige Unie!

  En dat bedoelen ze letterlijk hoor! Wees U daar maar van bewust. Om een voorbeeld te geven Verrotstadt is zo wat het toppunt van fiscaal graaien en nu staat ie molenwiekend in het islamofiel Europarlement in het ‘Anglais’ te stotteren over een zelfverdedigingsreflex van Farage.

  Je moet maar durven! Hier komt gegarandeerd burgeroorlog van. Reken maar. 9 mm.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Nederlandse varianten van de Pakistaanse madrassa’s..???
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21113185/__Islam-internaten_onderzocht__.html

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Verbod op godslastering heeft z’n langste tijd gehad. Destebeter.
  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Politiek/355706/Meerderheid-Kamer-wil-af-van-verbod-op-godslastering.htm
  Kunnen al die allahschreeuwers* ook niet meer zeiken dat ze zich plaatsvervangend beledigd voelen omdat die maangod en z’n pedofiele schoenpoetser mo en die veroveringsideologie door wat dan ook beledigd werden.Wat overigens totaal onmogelijk is. http://tinyurl.com/3v3kah7
  *Geldt dus ook voor al die SGP-ers en andere reli-mafkezen in dit land.
  Bye bye, zwaai zwaai.

  Like

 8. baksteen zegt:

  Zoals te verwachten is het voorval niet terug te vinden in de Telegraaf.
  Groepsverkrachting door Moslims van een student is geen nieuws blijkbaar.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 22.01. uur op 27/11, daar ben ik heel blij mee Gerrit. En ondanks dat ik gelovig ben, ben ik er 100% voor dat het verbod wordt afgeschaft. De VRIJHEID van MENINGSUITING gaat ook wat mij betreft VOOR. Daar hebben onze voorouders voor gevochten!

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  @Tom 10:15
  In Scherpenzeel of all places wensen de heren hotemetoten het vloekverbod te handhaven.
  Zie verder 27-11, 22:01
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21114658/__Scherpenzeel_tegen_vloeken__.html
  Hoe geschift wil je ’t hebben in de 21e eeuw?

  Like

 11. Martien Pennings zegt:

  Sam van Rooy gaat het Vlaams Belang redden.
  Ga maar eens even kijken hoe die jongeman zijn haar zit alléén al: http://bit.ly/Ri43qb
  Nee, zonder dollen: ik denk dat Gerolf Annemans de nieuwe voorzitter wordt en dat we van Sam van Rooy nog veel gaan horen in het VB.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 12.06. uur, die zijn gek Gerrit! Ik blijf erbij dat ieder individu het recht heeft om zijn/haar mening te verkondigen, dat behoort een grondrecht van de mens te zijn. Asjeblief zeg, laat ons toch niet terugkeren naar de achterlijkheid van de middeleeuwen, alleen maar om de moslims te plezieren. Wat mij betreft ieder kan zeggen wat hij/zij wil.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s