Arabische Lente? In Libië worden homoseksuelen bedreigd met executie

Het als zogenaamde “Arabische Lente” in de media bejubelde zogenaamde democratiseringsproces in de Arabische wereld schijnt, in ieder geval gedeeltelijk, eerder een snelweg richting Middeleeuwen te zijn.

Een paramilitaire militie, die behalve over religieus fanatisme vooral over een extreem hoge bereidheid tot geweld en criminele energie beschikt en rechtstreeks ressorteert onder het Libische Ministerie van Binnenlandse Zaken, heeft een privéfeestje in de hoofdstad Tripolis overvallen en de deelnemers ontvoerd. Als reden gaven de islamitische Godstrijders aan dat de deelnemers aan het feestje homoseksuele mannen zouden zijn, wat volgens hen een dodelijke “misdaad”zou zijn. De ontvoerde mannen worden door hun ontvoerders nu bedreigd met verminking en de dood.

De terroristen begaan hun misdaden echter niet stiekem – op een speciaal hiervoor in het leven geroepen Facebook-pagina pronken de radicale islamieten met hun daad en publiceerden ze een foto van hun slachtoffers, waarop ze deels roze hoofddoeken moesten dragen. Terwijl de Libische krant in ballingschap “Libya Herold” en “Human Rights Watch Libya” over de ontvoering en het aanstaande bloedbad berichten, werd het incident in de media tot nu toe nauwelijks genoemd.

Bron:

http://haolam.de/artikel_11284.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Libië, mainstream-media. Bookmark de permalink .

19 reacties op Arabische Lente? In Libië worden homoseksuelen bedreigd met executie

 1. Wat hadden deze homoseksuele mannen ook te vieren daar in Barbarije? Wat een treurnis!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Ziedaar de geweldige arabische lente, tenminste volgens de “linkse achterlijke kerk”.

  Like

 3. Linsky zegt:

  Ik las laatst ergens: God schiep mens en dier, maar welke idioot bracht de islam hier?

  Like

 4. Het is niet zo dat de islam pas na de val van Gaddafi in Libië is geïntroduceerd. Homoseksualiteit was er al verboden en er stonden toen al strenge straffen op. Mensen werden ook toen al gevangen gezet, verkracht en gemarteld.

  Like

 5. In wezen is de situatie voor de homoseksuelen alleen maar minder geworden. Tot zover de “Arabische Lente” . Er veranderd niets, net als in al die andere landen waar de “Arabische Lente” is aangebroken.

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Arabische lente.
  Jezus wat een uitspraak.
  Omdat ik bij wil blijven over de ontwikkelingen om me heen lees ik die stukken.
  Ik zou het liefst de lui die dat nog serieus beweren een tik op hun smoel geven en een tijdje droppen in die gebieden.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Ik heb vanaf het begin nooit in een Arabische lente geloofd, dat doen alleen socialisten.

  Like

 8. Arf Libya zegt:

  Libya Herald in ballingschap?? Ze zitten gewoon in Tripoli/Libië.
  De situatie voor homoseksuelen is inderdaad nog niet echt goed in Libië maar zeer zeker beter dan voorheen. Een gevoelig onderwerp is het zeer zeker. Dat merk je ook aan de voorzichtige reacties in social media. Op zich de mensen die idiote opmerkingen hebben geplaatst bij de foto op feestboek hebben ook kritiek gehad, maar verder is er van weerszijde heel weinig reactie, dat klopt.

  Net als jaren geleden in Nederland. Sprak men er ook niet over, want stel je voor als je er over praat en zegt het wel oke te vinden denkt men dat jij het ook bent, ofzo. Dat is in elk geval een gedachte wat ik heb bemerkt bij veel Libiërs. Ze hebben er geen moeite mee, prima mensen die homo’s, maar ehm ik ben geen homo hoor.

  De reacties van de mensen staat in elk geval los van hun geloof. Staat los van de Islam. In Libië wordt voor een zeer groot deel de Islam matig beleefd en is er zeer veel ruimte voor andere zaken. Ja er zijn uitzonderingen en er zijn Salafisten (zwaar gelovig), maar dit is een hele kleine groep. Vandaag staat een vervolg in de Libya Herald en dan zie je iets meer van het hele verhaal. http://bit.ly/UcWA8A Voor mij redelijk oud nieuws, maar voor veel Westerlingen denk ik een schokkend beeld. Er is niet veel verschil tussen een feestje daar of hier. Oke, wij belanden nog niet zo snel in de cel. Maar zij komen er ook straks weer “gewoon” uit en ik ben er van overtuigd dat er dan ook nog wel meer verhalen zullen komen. Ongeacht wat de werkelijke reden is. Er wordt over gepraat en ehm in Libië is overigens gewoon vrijheid van meningsuiting en zeer zeker van de pers.

  Like

 9. Seculiere zegt:

  Hier in Brussel heeft een man als vrouw gekleed en een groep Marokkanen hebben hem verkracht deze week,en dan vermoorden ze Homos,ik ben niet mee…

  Like

 10. Arf Libya zegt:

  Voor de duidelijkheid er wordt niemand vermoord in Libië vanwege zijn of haar geaardheid (zeer zeker niet door de overheid). Ondertussen met behulp van het tweede artikel merk je dat er iets meer reacties komen en men niet blij is met de gang van zaken. Waarom vastzetten? Terwijl er geen reden voor is. Zijn reacties die ik gezien heb.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  @A.L. 12:42 Waarom ben je daar zo zeker van? Kom eens met bewijzen.
  Of ben je hier de nieuwe infiltrant.??

  Like

 12. Hellen zegt:

  Das een prima idee Arfie , hoppa opzouten en wegwezen , het begrip taqiyya kennen we al en dat er maar een paar , ja hoor , verachtelijke bloeddorstige salafisten zijn weten we ook , het zijn er altijd maar een paar , een kleine groep , yeh right , persoonlijk gok ik het aantal op 90 procent .

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  @Hellen: Amen!

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Hellen 16.02. uur, daar zeg ik ook AMEN op. Weer een TROL opgerot!

  Like

 15. Hellen zegt:

  Dat alles verziekende islamitische tuig zit overal , ze proberen op verschillende blogs hun smerige leugens te plempen en de weerzinwekkende ellende , die ze in alle Europese landen brengen , goed te praten , goed dat ze hier ontdekken dat we al een paar jaar weten wat de bedoeling is van de vijfde colonne en wie er binnen onze grenzen de boel uitvreet , kaal plukt , verziekt en dat daardoor steeds meer Nederlanders het helemaal hebben gehad met de islamitische bezetters , vandaar dat ik voor totale remigratie ben van de intolerante huichelaars .

  Like

 16. Trucker zegt:

  luckybee zegt:

  29 november 2012 om 06:56

  Ik heb vanaf het begin nooit in een Arabische lente geloofd, dat doen alleen socialisten.

  Heel juist, maar het zijn niet enkel de socialisten, het is de hele meute linksen en het zooitje die er belang bij heeft (bv de eurabia dictators).
  Democratie en verlichting brengen die “lentes” niet, integendeel de Christenen ondervinden het als eerste, gevolgd door de vrouwen, homosexuelen en alles wat afwijkt van de norm van de woestijncultuur.
  Dra is het gedaan met het vakantiereisje naar de woestijnlanden (ken er genoeg, ze moeten niks hebben van de islamieten maar op vakantie naar de woestijnlanden dat is wat anders volgens het zooitje hypocrieten).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s