FOTOSERIE: Gezichten van de Israeli Defense force (IDF)

Zei iemand daar “Apartheid” Israël?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron:

http://www.barenakedislam.com/2012/11/27/faces-of-the-israeli-defense-forces/

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t jowitteroos)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op FOTOSERIE: Gezichten van de Israeli Defense force (IDF)

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Die foto met de Mechelaar op schoot vind ik de leukste..!!!!
  En die met de sproetjes en blauwe ogen valt ook niks tegen: zou’k best een beschuitje mee willen eten.

  Like

 2. luckybee zegt:

  VOOR MIJ BLIJF EEN NEGER /NEGERIN een vreemde wezen. Op Java heb ik ze nooit ontmoet;de eerste die ik gezien heb is hier in Holland. Voor Joden is een neger bekend ze hebben met ze van kinds af aan zamen geleefd als hun slaven/ Slavinnen; bvb in Soeriname en de Antillen.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  @luckybee, over vreemde wezens gesproken, misschien had je beter op Java kunnen blijven !!

  Like

 4. jowitteroos zegt:

  @ Luckybee

  Zijn de vrouwen, mannen, gelovigen en niet gelovigen u ook opgevallen?…………….

  Like

 5. Jan zegt:

  In ieder geval komen die Israëlische meiden beter voor de dag dan Amerikaanse mannen. Maar tegen een Russin kan echt niemand op: http://memearchive.net/memerial.net/2451/usa-vs-russia.jpg

  Like

 6. Henk.V zegt:

  Wel Luckybee, eerlijk gezegd vind ik het een prachtige aanblik dat de staat Israël door mensen in allerlei huidskleuren wordt verdedigd:-)
  Zij allen vinden elkaar in de joodse identiteit van Israël.Vindt u dat geen mooi idee?
  U maakt toch ook geen bezwaar tegen bijvoorbeeld negers ,Javanen, of Chinezen die helemaal één met ons zijn geworden en zich werkelijk Nederlander voelen?
  Ik vond deze foto serie een feest om te zien, eerlijk gezegd, maar ja, het IDF staat hoe dan ook in een heel goed blaadje bij mij.

  Like

 7. marijke zegt:

  Gos ik ben al 41 jaar getrouwt met zo een vreemd wezen.Ik denk dat Lucky nog iets van hem kan leren.O well

  Like

 8. marijke zegt:

  Ik had wel een heel verhaal kunnen schrijven.Maar ik denk dat Henk v het mooi genoeg heeft verwoord.Ik heb de kracht er niet meer voor en voor al zo een domme opmerking.

  Like

 9. E.J. Bron zegt:

  @Luckybee

  Ik wil je even attenderen op regel 3 van de blogregels:

  3. Antisemitische, anti-Joodse, anti-Israëlische, antizionistische en RACISTISCHE comments worden op deze blog niet getolereerd!

  Drijf het niet te ver, want de webmaster heeft veel minder consideratie met bepaalde comments dan in de beginperiode van het blog!!!!

  Webmaster E.J.

  Like

 10. Linsky zegt:

  Marijke, de neanderthalers zijn nog niet uitgestorven hoor, dás een van de vele leugens van de ‘wetenschap’! 😦

  Like

 11. Linsky zegt:

  Ps; daarom noemt ie zich ook luckybee, zijn geluk dat ie door de ongediertebestrijding nog niet is ontdekt! 🙂

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Israel een parel in Gods hand! Respect zoals deze democratie aan al haar inwoners kansen bied, dat zie je dus bij de achterlijke islamlanden niet!

  Like

 13. Lucky9 zegt:

  Ik vind het echt wel vreemd en op zijn minst merkwaardig dat luckybee blijkbaar de tijdelijke verschijning van Ayaan Hirsi Al in Nederland niet eens waargenomen blijkt te hebben.

  Ben ik nu kleurenblind, of wat?

  Nee het gaat niet over de huidskleur noch over het echte racisme, maar over een fascistisch surrogaat als bedrieglijk woordgebruik: de onderwerping!

  Moet ik daar soms een cartoon bij maken luckybee?

  Like

 14. guusvelraeds zegt:

  Linsky zegt:

  28 november 2012 om 21:28

  Marijke, de neanderthalers zijn nog niet uitgestorven hoor, dás een van de vele leugens van de ‘wetenschap’! 😦

  De neanderthalers kunnen er echt niets aan doen hoor, dat er ooit iemand als @Luckybee
  op onze aardkloot kwam. Maar enfin ik wil altijd iemand een kans geven zich te beteren.

  Like

 15. treintrien zegt:

  @Guus:
  Ik denk zelfs dat er in ons allemaal nog stukjes neanderthaler-dna zitten.
  Je gelooft toch niet dat die mannen vroeger erg veel onderscheid maakten tussen een neanderthalervrouw en een homo-sapiens vrouw? (dacht dat dit de volgorde was, maar heb het niet nagezocht). En een neanderthaalse leek denk ik meer op een ‘gewone ‘ vrouw, dan heden ten dage een negerin op een witvrouw lijkt. Of op een Chinese. Waarmee ik niets denigrerends bedoel, overigens.
  Als je maar dronken genoeg bent is zelfs een lelijke vrouw de moeite, toch? En dat was ook in die overgangstijd zo. En nou ben ik toch gaan googlen: 2,5% van ons dna is neanderthaals!
  http://www.nrc.nl/stevendejong/2012/08/25/herstel-de-neanderthaler-in-ere-we-hebben-er-mee-gekruist/ (is dat nou echt keurig Nederlands; in ere herstellen? Volgens mij niet, volgens mij is dat een pracht van een contaminatie toch? In ere houden/de eer herstellen? Als ik ongelijk heb hoor ik het graag!)

  En over de foto’s: mooie serie. Die met die hond vond ik zó treffend.
  En die laatste vond ik misschien wel het mooist: wát een ógen! Heeft ze nou die kogels genagellakt? (doen soldaten dat? materiaal customizen?) Of horen die zo? Want dat snapte ik niet zo.

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  @treintrien: kogels met een rood-blauw-zwarte punt zijn voor zover m’n herinnering reikt, bedoeld om pantser te doorboren. Alleen blauw-zwart is lichtspoor.
  Nee, de dames nagellakken kogels niet…

  Like

 17. Wachteres zegt:

  Toen onze kinderen nog klein waren, woonden wij in een klein dorp in het oosten van het land.

  Met mijn oudste dochter, toen een paar jaar oud, was ik in de plaatselijke supermarkt.

  Vlak bij ons stond een neger. Echt pikzwart. Mijn dochtertje had zoiets nog nooit gezien, ze begon te huilen en ik moest haar in de armen nemen. Ik schaamde me dood. Gelukkig was de man erg wijs, hij ging naar haar toe en zei rustig in het Engels: “Don’t be afraid, I won’t hurt you”.

  Het kind kalmeerde en ik wist niet hoe ik me moest verontschuldigen. Hij lachte vriendelijk naar ons.

  Wat dat betreft is het maar goed dat de wereld wat meer multiculti is geworden.

  Like

 18. Alf Janszoon zegt:

  Luckybee laat zich erop voorstaan een Christen te zijn. Haal u bijbel er maar op na kwezel en lees over de ontmoeting van Jezus met de Ethiopier die de de bijbel aan het bestuderen was. Moet ik als agnost een “Christen” als Luckybee erop attenderen dat het christendom een universele boodschaap uitdroeg en nog steeds uitdraagt? Of is Luckybee zoals de Deutsche Christen tijdens het Derde Rijk die er geen been in zagen om de boodschap van Jezus en Adolf tot een waanzinnig en giftig mengsel om te vormen. Shame on you Luckybee.
  Bij de weg; mijn vader was tot aan de souvereiniteitsoverdacht aan Indonesie een bestuursambtenaar in Nieuw Guinea waar de oorspronkeloijke bevolking ook aan de donkere kant is. Een behoorlijk deel van deze bevolking is tot het Christendom bekeerd en hebben nu heel wat te stellen met het mohammedanisme van de getransmigreerde Javanen.

  Like

 19. Jan zegt:

  Soldate of foto 7 is apart mooi. Had ik het wel mee uitgehouden in dat kleine, rottige tentje (veredelde burka op twee stokken) tijdens mijn diensttijd op de Lüneburger Heide in de winter bij minus 15.

  Like

 20. Alf Janszoon zegt:

  Ik denk dat onderstaande Luckybee kan doen besluiten om tot het mohammedanisme toe te treden:
  Sahih bukhari 2:17:122
  Narrated ‘Abdullah bin Dinar: My father said, “I heard Ibn ‘Umar reciting the poetic verses of Abu Talib: And a white (person) (i.e. the Prophet) who is requested to pray for rain and who takes care of the orphans and is the guardian of widows.” Salim’s father (Ibn ‘Umar) said, “The following poetic verse occurred to my mind while I was looking at the face of the Prophet (p.b.u.h) while he was praying for rain. He did not get down till the rain water flowed profusely from every roof-g utter: And a white (person) who is requested to pray for rain and who takes care of the orphans and is the guardian of widows . . . And these were the words of Abu Talib.”

  Like

 21. treintrien zegt:

  @Deckzeijl: ah, bedankt. Helder.

  @ wachteres:
  Heb ik andersom gehad: ik kreeg tijdens mijn werk zo een somalisch babytje in mijn armen geduwd. Mooie wichtjes zijn dat 😉 ’t Kind lag heel lief te slapen.
  Toen ze wakker werd en mijn bleke bek boven zich zag hangen, begon ’t te janken! Niet te zuunig!
  Een klein mini-racistje, haha. Ik was blij toen moeders weer terugkwam…

  Like

 22. Nico Omen zegt:

  In 1994 heb ik een zakentrip gemaakt naar Israel, en niet alleen denk ik daar met veel plezier aan terug maar tevens heb ik grote bewondering gekregen voor hetgeen de bevolking sinds 1948 voor elkaar had gekregen.
  De Israeli’s waren perfecte gastheren en hebben met ons gezelschap letterlijk het hele land doorgesjouwd. Als gids hadden ze een gepensioneerde professor van de Uni in Tel Aviv ingehuurd, die buitengewoon boeiend kon vertellen en ook religieuze onderwerpen niet schuwde. Zijn uitleg over onrein varkensvlees is me -vanwege de onweerlegbare logica- altijd bijgebleven.
  Aangezien de professor een bekende persoonlijkheid was, slaagde hij er zelfs in om ons de Knesseth binnen te loodsen, letterlijk een eenmalige ervaring.
  Samengevat: een prima land, vriendelijke en gastvrije bevolking, mooi weer, prima hotel, heerlijk eten en indrukwekkend natuurschoon.

  Like

 23. Wachteres zegt:

  @ Treintrien

  Mooi verhaal! Ik dacht dat jij wel goed eruit zag! 😛

  Like

 24. marijke zegt:

  Wachteres kan me best voorstellen als je ergens in een dorp woont en een kind ziet op eens zo een zwarte man die dat niet gewend zijn.Die man pakte het goed op.Wij hebben veel vrienden hier.Met kleine kinderen en kleinkinderen.Ze weten niet beter als ze mijn man zien.Word zelfs niet eens over gesproken.En dan mijn man heefd er totaal geen moeite mee.Hij moest nog lachen om die opmerking van luckybee.En hij vind ook niet dat Bert hem geen ban moet geven.Want zegt hij er zijn mensen die weten niet beter.

  Like

 25. E.J. Bron zegt:

  @Marijke

  Ik was niet van plan om hem een ban te geven. Heb alleen even een schot voor de boeg bij hem gelost en hem gewezen op blogregel 3. That´s all!! 😀

  Like

 26. marijke zegt:

  Oke Bert ik begrijp het.

  Like

 27. Trucker zegt:

  IDF een als je daar bij bent mag je trots zijn maak je deel uit van een krijgsmacht die tot een van de beste ter wereld behoort (en dan nog niet omdat ze elke dag omsingelt door woestijnprimaten steeds paraat moeten zijn) maar omdat ze hun eigen volk (letterlijk) beschermen tegen hun vijanden die overal zijn.
  Overal zitten schoften die aanpappen met de woestijncultuur en de Israelisch beschouwen als geweldenaars die er op uit zijn om de “arme” palestijnen te verdrijven.
  Deze fotoreeks geeft een IDF weer dat ik soms weemoedig wordt en denk… nen hou het voor mijzelf.
  Wat die reageerder betreft met zijn “vreemde wezens”…maak ik geen woorden aan vuil maar ik weet dat God zijn aantallen nodig heeft zodus

  Like

 28. Jan zegt:

  Foto uit de oude doos:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s