Waarom de liberalen van Egypte zullen verliezen tegen de moslims

Zulke “vreedzame” protesten kunnen alleen indruk maken op Europese regeringen, niet echter op een radicale islamiet zoals Mohammed Morsi

Gisteren demonstreerden de wakker geschrokken liberalen (dat zijn eigenlijk de linksen, de links-liberalen, links-intellectuelen, atheïsten enz.) tegen de triomftocht van de islam met als gevolg de Morsi-regering.

Het ZDF is blij met het wonder dat de demonstratie zo vreedzaam bleef:

“Een wonder dat het zo vreedzaam is gebleven”

Het Tahrirplein in Cairo: hier zijn meer dan 200.000 mensen bijeengekomen om president Morsi tot aftreden te bewegen. Ondanks enkele gewelddadigheden verliep alles heel kalm. “Het is een wonder dat zo´n massademonstratie zo vreedzaam is gebleven”, bericht ZDF-correspondent Roland Strumpf.

ZDF

Maar precies dit “wonder” staat er garant voor, dat deze krachten ertoe veroordeeld zijn om hun strijd tegen de meest gewelddadige van alle ideologieën te verliezen.

In de feeënsprookjes, in de Bijbel of in de prachtige Hollywood-films is ruimte voor wonderen. In de harde realiteit van de confrontatie met de islam betekent zoiets echter geen “wonder”, maar zwakte.

Vergelijk dat eens met de gewelduitbarstingen tijdens de manifestaties van radicale islamieten, toen de islam erop uittrok om de macht en de heerschappij naar zich toe te trekken. Toen deed niemand zijn best om de demonstraties “vreedzaam” te houden. Zij dienden slechts één doel: Mohammed en zijn koran aan de macht te brengen – om het even hoeveel bloed en geweld dit zou moeten kosten.

De bereidheid tot vrede van de liberale groeperingen is daar op het Tahrirplein geen pluspunt, hij telt niet als overwinning. Natuurlijk mag het ZDF in Duitsland zijn mooie kerstsprookje schrijven. Maar men mag niet vergeten: dat is slechts de Duitse televisie, waar het pacifisme liberale wonderen creëert, niet de realiteit van de radicaalislamitische volkeren van de Oriënt.

We hebben het geheime recept van de islam, hoe hij met onvoorwaardelijke bereidheid tot geweld gewend is over andere volkeren te zegevieren, al eens eerder beschreven:

Het kwaad in de islam”  

Houd de ontwikkelingen in Egypte in de gaten, want die zijn net als een barometer waarop men kan aflezen hoe de linksen en de liberalen in hun totaliteit tegen de islam zullen verliezen, op globaal niveau.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/11/28/warum-die-liberalen-agyptens-gegen-die-muslime-verlieren-werden/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Egypte, Linkse Kerk, Moslimbroederschap, Moslims, Naïviteit, Salafisten, Socialisten. Bookmark de permalink .

19 reacties op Waarom de liberalen van Egypte zullen verliezen tegen de moslims

  1. Jan zegt:

    @Bron

    Je moet hoop bij links niet direct de grond inboren hoor!

    Like

  2. E.J. Bron zegt:

    Oeps…sorry Jan. Verdient links volgens jou nog enig mededogen dan? Op welke feiten baseer je dat?

    Like

  3. Laten de linksen maar voelen hoe het is om onder de islam te moeten vertoeven. Wellicht leren ze er wat van en zal het eindelijk eens duidelijk worden dat Dhimmi-spelen niet de oplossing is en ook nooit zal worden.

    Like

  4. Jan zegt:

    Was cynisch bedoeld.
    Links maakt zich immers altijd blij met een dooie mus. Hebben hun kennis van islam uit de sprookjeskoran van Kader Abdolah.

    Like

  5. Jan zegt:

    Vreemd is dat dat links volk dit al weer is vergeten

    Like

  6. louis-portugal zegt:

    Mensen en vergeet de linkse joden niet die nog eerder aan de beurt komen dan gewoon links.
    Ik kan bijna niet wachten tot de vlam in de pan slaat.

    Like

  7. Marcel zegt:

    Zouden we niet een hogesnelheidslijn naar Caïro aan moeten leggen
    en dan lui zoals herr commisar van Riessen als capo op de trein, samen met al zijn collegiaal geestelijk gemankeerden in een paar veewagens ernaartoe ?

    Dan gaan ze daar maar lekker roepen ‘welk soort samenleving wij niet zouden moeten willen met zijn allen’.

    Like

  8. Tom Hendrix zegt:

    @Marcel 20.54. uur, met betrekking tot de links fascist Joop Riessen en zijn kliek van linkse gelovigen, lijkt mij dat een strak plan!

    Like

  9. Marcel zegt:

    (voor de googlers onder ons)

    van Riessen, is dat met 1 ‘s’ ?
    http://tinyurl.com/3agrvb

    Wat is eigenlijk een godwin ? 😀 Hij begon zelf hoor 😛

    Ik lach er maar om maar besef hoe droevig het feitelijk is.

    Like

  10. oogenhand zegt:

    Toch kunnen ze winnen door asymmetrische oorlogvoering, of steun van buitenaf. Niet alleen moslims, maar ook atheïsten kunnen bijzonder hardhandig zijn.

    Like

  11. daiyu-ninja zegt:

    Sluit me aan bij Marcel 20:54 en Tom Hendrix 21:20.

    Mensen als Herr von riessche, die kunnen niet in onze samenleving functioneren. Daar zijn ze geestelijk te zwaar gehandicapt voor.
    Ze zitten op het niveau van, on-gecontoleerd barbarisme en zijn de laagste vorm van, beschaving
    Een soort mens die bestaat uit een onderontwikkelde vorm van leven.
    Te vergelijken met een soort klomp van cellen, die bij elkaar gehouden wordt door een stinkende snotkleurige, slijmachtige substantie.

    Mocht u zo’n klomp zien, gelieve deze door de wc te spoelen.
    Geen wc in de buurt? In de fik steken mag ook.

    Like

  12. @Marcel: met 2 ss’en. Ik verneem graag wanneer hij onder de groene zoden ligt. Dan doet ik nog even een dansje op zijn graf…

    Like

  13. Marcel zegt:

    Wat mij duidelijk is is dat hij prima functioneert, daar ligt het niet aan.

    En lach maar
    voorlopig is hij met de zijnen straight on track
    en wij zitten op een zijspoor hier op het web ( sorry mijnheer Bron 😉 )

    We mogen nog werkelijk van geluk spreken dat zulke lui als von Riessen hier nog niet echt de daad bij het woord hebben gevoegd.

    Hij was wel een echte politiecommisaris, en hij staat niet alleen.
    Wat ons boven het hoofd hangt zie je nu al gebeuren in Noorwegen en Engeland en overal om je heen. Nog een Sabatitsch-Wolfje iemand ?
    Beroepsverboden, pleegkinderen en straks ook jouw kinderen weggehaald en abgeführt, of gewoon zelf opgesloten, ontzegging van andere burgerrechten…ze doen het gewoon.

    Like

  14. Marcel zegt:

    Of een Melkert
    die voor ons linkse oplossingen komt bedenken ?

    Like

  15. Jan zegt:

    De opstandelingen tegen de Moslim broeders zijn Joden:
    Hamas media says Egypt in battle against “Jews and their loyalists
    http://elderofziyon.blogspot.nl/2012/11/hamas-media-says-egypt-in-battle.html
    http://tinyurl.com/d8j8ysg

    Like

  16. Jan zegt:

    Stacheldraht vor ägytischem Präsidentenpalast – Mursi abgetaucht
    http://www.zukunftskinder.org/?p=33822

    Like

  17. Jan zegt:

    U.S. giving Muslim Brotherhood Egypt tanks and fighter jets
    For now, Egypt is due 200 M1A1 Abrams battle tanks, the same mechanized firepower manned by American soldiers, bringing Egypt’s inventory to a robust 1,200.

    Also in the pipeline is a squadron of the Air Force F-16 Falcon, a multipurpose warplane able to dogfight and drop ordnance.

    The government awarded Lockheed Martin Corp. a contract in March 2010 for 20 F-16s, the last to be delivered next year. That would increase Egypt’s total fleet to 240, according to a company press release at the time.
    http://www.jihadwatch.org/2012/12/us-giving-muslim-brotherhood-egypt-tanks-and-fighter-jets.html

    Omdat het natuurlijk niet geaccepteerd wordt dat Obama Israël met de grond gelijk maakt laat hij het werk aan zijn moslimbroeders over.

    Like

  18. Tom Hendrix zegt:

    De liberalen in Egypte zullen nog met weemoed terug denken aan Sadat en Mubarak. Heeft de MB eenmaal ergens de touwtjes in handen, in dit geval Morsi, dan kan men de vrije samenleving wel onder zijn/haar laars lappen. Het beste voorbeeld is te zien aan Iran zoals het was voor 1979, en het huidige Iran dat een theocratische staat is geworden, waar de fanatieke ayatollah’s nu de dienst uitmaken.

    Like

Plaats een reactie