Bill Warner: Het zwarte gat in de geschiedenis (+ video)

(Door: Bill Warner)

Iedereen weet dat Turkije, Egypte, Noord-Afrika, Libanon, Syrië, Irak, Iran, Afghanistan en andere islamitische landen (er zijn er 57 in totaal) voor bijna 100% uit moslims bestaan. Deze landen waren ooit christelijk, boeddhistisch en hindoeïstisch. Hoe lang heeft het precies geduurd totdat ze islamitisch werden?

Als je naar de geschiedenis kijkt, dan schijnt het zo te zijn dat de islam kwam en dat de landen door toverij plotseling islamitisch werden. Maar natuurlijk vond dat in deze omvang niet zo eenvoudig plaats. Onze scholen staan er echter op dat de islam “gewoon gebeurt”. Inderdaad, de hele geschiedenis van de opkomst van het islamitische imperialisme wordt in de boeken van privéscholen, staatsscholen en religieuze scholen ontkend. Onze scholen onderwijzen niet hoe de islam zonder uitzondering ieder land in een zuiver islamitisch land verandert, hoe dit gebeurt en wat de consequenties daarvan zijn. Dat is de wet van de islamitische verzadiging.

Onze geschiedenis ontkent de waarheid van de islamificatie van beschavingen. In werkelijkheid ontkent onze geschiedenis zelfs dat de islam hierin verwikkeld was. Het waren de Turken, de Arabieren, de Moren enzovoort. Er bestaat geen islam, alleen maar enkele etnische groepen.

Laten we de geschiedenis eens nader bekijken en deze vraag stellen: hoeveel kafirs (niet-moslims) stierven als gevolg van islamitische veroveringen? U zult waarschijnlijk hier en daar enkele cijfers vinden, in een bepaalde veldslag, maar het bindende antwoord op het aantel doden door de jihad is nul komma nul, niets, helemaal niets. Er bestond zelfs niet eens een categorie met de naam “doden door de jihad”. U ziet het – islam gebeurt gewoon.

Na 9/11 was er een intellectueel antwoord op het bestaande intellectuele vacuüm over hoe de islam in werkelijkheid functioneert. Er ontstond een revolutie van nieuwe geleerden van de islam, gecreëerd door die lekengeleerden, die buiten de hersendode gevestigde academies stonden.

De vakkennis en het werk van Bat Ye´or, Robert Spencer, Trifkovic, Bostom, Warraq, Warner, Phares en vele anderen gingen het probleem van de ware aard van de islam offensief te lijf. Deze nieuwe geleerden gaven antwoorden op alle vragen over de islamitische kolonisatie op de wereld.

Het “Centrum voor de bestudering van de politieke islam” vormde het begrip “Tranen van de jihad” voor de doden, die door de wet van de sharia werden veroorzaakt. Het is onmogelijk om een exact aantal doden te noemen, want de islam heeft de geschiedenis geschreven (per slot van rekening waren zij de overwinnaars) en uiteraard is deze geschiedenis alleen maar mooi.

Er bestaat slechts één manier om in de buurt van een exact antwoord te komen en dat zou voor de academies betekenen deze cijfers op te pakken en met voorrang te onderzoeken.

Men zou conferenties moeten houden, berichten verdelen, tijdschriften zouden vooraanstaand onderzoek moeten publiceren en de rest van het academische denkproces zou decennia lang en in vele extra berichten doorgaan.

Als het antwoord op de vraag naar de doden van de jihad niet nul luidt, dan neemt het “Centrum voor de bestudering van de politieke islam” aan dat er in de loop van de voorbij 1400 jaar 270 miljoen kafirs werden gedood. Dit aantal omvat 60 miljoen christenen en 80 miljoen hindoes. Wat echter als er maar 30 miljoen christenen gedood werden?

Betekent dat dan dat de kerken nog steeds de moorden op de Kopten in Egypte moeten negeren en ontkennen, dat er in de 20e eeuw miljoenen Armeniërs vermoord zijn?

Dit is een beschavingsprobleem, geen probleem van het bij elkaar optellen. Het is niet zo dat wij ontkennen dat er 270 miljoen kafirs door de jihad werden gedood; we ontkennen, dat de islam zich in oorlog bevindt met alle kafirs en met de beschaving van de kafirs.

Een groter aantal zou niet de lafheid, die ons tegenwoordig blind maakt, uitschakelen, zodat we kunnen zien dat de islam een geschiedenis is van het uitroeien van alle beschavingen – de wet van de islamitische verzadiging.

Het is interessant om te zien hoe mensen op deze aantallen reageren. De grote meerderheid negeert ze. Ze willen het niet weten. Het meest politieke cijfer is het aantal Afrikanen dat in de jihad voor de slavenhandel werd gedood.

Alle gevestigde bronnen vertellen ons dat alle slaven vanaf de westkust van Afrika door christenen naar Amerika gebracht werden. Het is gebleken, dat er ook een slavenhandel in het Middellandse Zeegebied bestond en aan de oostkust van Afrika en iedere grote handelaar in Afrika was zonder uitzondering moslim. Deze kennis overtreedt het gevestigde dogma van het christelijke kwaad.

Een van dee fouten van het cijfer 270 miljoen is, dat het niet het aantal Zoroastriërs bevat dat in Perzië vermoord werd en de andere minderheden zoals de Sabiërs en de Bahá’ís. En wie weet hoeveel boeren er in naamloze dorpen werden vermoord, gewoon, omdat ze niet geloofden dat Mohammed de profeet van Allah was?

Als het aantal dus niet 270 miljoen bedraagt, hoe hoog is het dan? Gebruikt u uw kritische verstand om een antwoord op dit probleem te vinden en vertelt u ons niet dat het aantal nul zou zijn. Verbetert u ons. Ontken niets. We hebben 1400 jaar ontkenning achter ons liggen.

Feiten en cijfers zijn belangrijk, maar de werkelijke tragedie is hier is dat onze scholen niet de juiste geschiedenis onderwijzen, dat de oorzaak voor het lijden van deze wereld veroorzaakt wordt door het islamitische jihadistische imperialisme.

Omdat de gevestigde professoren en historici weigeren dit thema, de tranen van de jihad, aan te spreken, moeten we vertrouwen op ander onderzoek om een antwoord te krijgen op de vraag naar een exact aantal.

Daarom, als u een of ander slachtofferaantal met bewijsbare cijfers kunt verbeteren, kom dan naar ons blog the-black-hole-of-history en informeert u ons!

Video:

 

Bron:

http://europenews.dk/de/node/49413

Bron oorspronkelijk artikel:

http://www.politicalislam.com/blog/the-black-hole-of-history/%20

Auteur: Bill Warner

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Historie, Islam, Islamisering, Jihad, Moslims, Naïviteit, Terrorisme, Westen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Bill Warner: Het zwarte gat in de geschiedenis (+ video)

 1. Marcel zegt:

  Ik zal u -auteur- een waargebeurd verhaal vertellen :

  Weet u
  toen mij als dienstplichtig soldaat gevraagd werd of ik a.u.b. voor UNIFIL de held wilde gaan uithangen heb ik dat geweigerd.

  Veel later ben ik als vrije burger toch eens wezen kijken bij zoiets
  ik kwam terecht bij UNPROFOR
  Kroatië, 1995

  In dat ene jaar dat ik daar heb gewerkt heb ik een hoop ervaringen opgedaan die ik als ‘waardevol’ koester.

  1 van die herinneringen wil ik u niet onthouden,
  het maakte mij duidelijk dat mensen bepaalde gevaren gewoonweg NIET WILLEN zien.
  De operatie ‘Storm’ waarbij ene Gotovina net is vrijgesproken zat eraan te komen.
  Iedereen wist ervan,
  dat het onontkoombaar was,
  en dat het eraan zat te komen.

  Een beeld dat echt in mijn geheugen geëtst is
  is dat de mensen zelfs toen nog de gevaren bleven ontkennen.

  Operatie Storm duurde nog geen week.
  Zelfs toen de bedreigde burgers niet anders als konden weten wat er gaande was vluchtten zij nog niet.

  Nooit vergeet ik hoe het eruit ziet aan de nachtelijke hemel als je de lichtspoormunitie en explosies kunt zien.

  Zelfs toen de explosies overdag te horen waren
  en de rookwolken te zien waren bleven de bewoners daar gewoon hun tuintjes schoffelen, met hun rug naar de ellende toegekeerd. Men wilde de gevaren gewoon niet zien !

  Pas als de eerste vluchtende militairen langskomen, en de stroom vluchtende burgers zich niet meer laat wegkijken raakt men doordrongen van de ernst van de situatie. Veel mensen die toen nog moesten besluiten dat het beter was om te vluchten hadden te weinig tijd om zelfs maar een koffer met kleren in te pakken.

  Ik laat het maar aan de lezer om het verband te zien tussen mijn bijdrage en het artikel.

  Like

 2. De video van Bill Warner is een echt ‘must see’ voor iedereen. Deze video zou verplichte kost op alle scholen in het westen moeten zijn!

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  Right on Topic!!
  Bericht in de Gazet van Antwerpen: http://bit.ly/UeRKb4:
  _________________________________________

  Peter Calluy (51) stelt boek ‘kroniek van een aangekondigd onheil’ voor

  29/11 Boom (2850) Peter Calluy (51) stelde in Boom zijn boek ‘kroniek van een aangekondigd onheil’ voor. Hij werd hierbij geflankeerd door professor Wim Van Rooy. Beiden gaven een verhelderende uitleg en kijk op de islam en moslims in het bijzonder. Calluy laat geen enkele heilig huisje heel en stelt onomwonden dat het integratiebeleid heeft gefaald.

  Peter Calluy neemt geen blad voor de mond. Hij was een klokkenluider avant la lettre, toen hij een zevental jaar geleden als Booms straathoekwerker het heerschap Fuad Belcacem ‘ontmaskerde’ als aanstoker van wat later Sharia for Belgium werd. Hij verwijt de Boomse burgemeester Patrick Marnef, zonder hem bij naam te noemen, dat die met deze zeer gevoelige informatie niets heeft gedaan. Integendeel. “In plaats van er wat met te doen heeft men het probleem, nadien ook nationaal, onder de mat geveegd, mij tot probleem gemaakt en ontslagen”, vertelt Calluy, auteur van het boek ‘kroniek van een aangekondigd onheil’.

  De ex-straathoekwerker getuigt in zijn boek over de opkomst van de radicale islam. Het boek ‘Kroniek van een aangekondigd onheil’ over de radicale islam in Vlaanderen heeft een voorwoord van specialisten Wim Van Rooy en Johan Braeckman. Het boek kost 24,95 euro en is uitgegeven bij Academic Scientific Publishers (ASP).

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Ongelofelijk !! Het is mij een raadsel dat maar een kleine groep mensen deze ellende ziet en de rest als een stel onbenullen hun einde tegemoet rennen.
  Er is maar 1 oplossing….Helpt de Islam de wereld uit.
  Ik geef ons kafirs nog hooguit 10 jaar.

  Like

 5. Lucky9 zegt:

  Ik begrijp nog steeds niet dat in een beschaafd land zo iets als godslastering in de strafwet KON opgenomen worden! Net alsof de islam geen theocratie zou voorstaan. Ik vind het nog altijd verbijsterend!

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  @Lucky9: klik dit nog maar eens aan> http://tinyurl.com/3v3kah7
  En DEZE KLOOTZAK moeten ze voor de rest van z’n waardeloze leven(ze zien de dood als het hoogst haalbare en het leven als een toilet) achter de deur zetten en de sleutel weggooien.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/21120755/__Celstraf_ex-lid_Sharia4Belgium__.html

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Een paar rijlessen van deze kameelpilote zie ik best zitten!

  Like

 8. Pingback: Een verbod op de islam? | E.J. Bron

 9. Pingback: VERBOD VAN EEN IDEOLOGIE: VERBOD VAN DE ISLAM! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s