Londen: Actie tegen huiselijk geweld en ook tegen “een ander soort” geweld

Je moet eerst meerdere nieuwsberichten doorlezen en ook je verstand gebruiken om datgene te herkennen wat de politie van Londen doet en waarvan de media liever niet willen dat het publiek dit te weten komt.

De politie in Londen heeft in een enorme actie razzia´s in heel Londen uitgevoerd om op te treden tegen huiselijk geweld zoals klappen en verkrachtingen. Maar stop! Niet in heel Londen. Want dat zou zelfs Scotland Yard niet voor elkaar hebben gekregen. In de duurdere wijken in het westen van de stad was het vermoedelijk nauwelijks noodzakelijk. De politie wist donders goed waar de gewelddadige mannen wonen en waar men ze moest zoeken.

De afgelopen 36 uur heeft ze 36 geweldplegers opgepakt.

De berichten in de kranten en op televisie blijven natuurlijk leugenachtig – net zoals in Duitsland (opm. vertaler: en Nederland!). Op deze site hebben we er onlangs over bericht dat er in “Der Spiegel” bericht werd over blonde Duitsers, die als voorbeeld moesten dienen voor gedwongen huwelijken. Ook berichtten we over de Turkse minister Öney in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg, die beweerde dat huiselijk geweld niet islamitisch zou zijn, evenmin als de gedwongen huwelijken.

Maar de Britse politie schijnt hierover een andere mening te hebben. En ook schijnt ze een eigenzinnige mening m.b.t. racisme en geweldpleging vanuit racistische haat te hebben. Een mening, die niet echt meer wil passen bij het algemene beeld, zoals dit aan ons werd doorgegeven door de multiculturalistisch islamitisch ondermijnde media.

De politie noemde deze actie “Operatie Athena”. In deze operatie kwamen twee dingen samen – het huiselijk geweld en het racistische geweld:

Onder de naam “Operatie Athena” heeft de Londense politie die geweldplegers in het vizier genomen, die zowel voor huiselijk geweld als voor racistisch geweld verantwoordelijk zijn.

Nauwkeuriger:

“Er is in Londen geen plaats voor huiselijk geweld of voor de laffe daden, die men pleegt vanwege religie, ras, seksualiteit of handicap. Het zijn de daders die bang zouden moeten zijn – bang, dat we bij hen aankloppen.

SkyNews was de enige die wat nadere aanwijzingen gaf. BBC, The Guardian, Channel 4, zij sturen bewust de verkeerde kant uit. Dat wij achter de etnisch-culturele achtergrond van de meerderheid van deze 320 opgepakte personen komen, daarvan kunnen wij – door het geestelijke geweld dat de media ons aandoen – slechts dromen. Integendeel, ze laten ons een blonde vrouw, een of andere Mandy of een andere Engelse vrouw zien, die ook ooit het slachtoffer van huiselijk geweld werd. Deze vrouwen worden dan omringd door uitgesproken Engelse, zelfs christelijke symbolen, zoals de afbeelding van Jezus op de Channel 4-video (op 1:50).

De aandachtige lezer vraagt zich desondanks af wat het voor zin heeft om het huiselijke geweld aan het racistische geweld te koppelen om hiertegen gezamenlijk op te treden? Want het racistische geweld (hate crime) kent men in de media alleen maar in de multiculti-propaganda tegen de autochtonen, tegen islamcritici zoals de EDL, enz. Dat heeft echter geen zin, want het gaat daarbij geenszins om daden en groepen, die men samengekoppeld ziet met huiselijk geweld.

Pas SkyNews levert ons de noodzakelijke aanwijzing, het licht in de duisternis: de Londense politie trad op tegen daders, die mensen vanwege hun ras, seksualiteit, religie of handicap aanvallen. En, gaat er al een lampje branden? De racistische gewelddadige overvallen vanwege seksualiteit, dat zijn homofobe aanvallen. En zulke overvallen worden het meest gepleegd door moslims. Uit Londen kennen we zulke berichten maar al te goed, vooral uit East London. Nu kunnen we ook de andere stukjes van de puzzel toevoegen en zullen we er al heel snel achterkomen waarom de politie al deze misdaden bundelt en optreedt tegen de geweldplegers die zich schuldig maken aan deze misdaden. Hate crime en rape crime (dus racisme en verkrachtingen) kwamen vooral voor als groepsverkrachtingen van blanke meisjes door migranten, met een racistische motivering. Tegen dit soort racisme is de politie van Londen opgetreden en dat willen de media in de doofpot stoppen.

Datgene dat de media ons met hun verslaggeving aandoen, is ook geweld. Geestelijk geweld, getreiter, racisme.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/11/29/opferation-athen/#more-39942

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Mensenrechten, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, Racisme, Socialisten, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

6 reacties op Londen: Actie tegen huiselijk geweld en ook tegen “een ander soort” geweld

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Je kunt het aan de rotkoppen wel zien dat ze voor geen meter deugen.

  Like

 2. Lucky9 zegt:

  Kybelyne zegt het goed “Datgene dat de media ons met hun verslaggeving aandoen, is ook geweld. Geestelijk geweld, getreiter, racisme.”
  Ik vat dit gewelddadige anti-blanke racisme samen in een nog korte begrip: intellectueel terrorisme.
  De islamofiele main stream media maken zich inderdaad zelf schuldig aan terrorisme: Het soort terrorisme dat staat voor leugen, bedrog, misleiding, vervalsing, hersenspoeling en indoctrinatie: samengevat intellectueel terrorisme dat uitgevoerd wordt met ondemocratisch structureel geweld.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Hadden we anders verwacht van onze RODE STAATSPERS, het is precies zoals @ Lucky9 zegt, de hele HOERENPERS is volledig in handen van de RODEN! En ook zeer gewillig naar de ISLAMISTEN!

  Like

 4. Zullen we met z’n allen ham smijten naar een moskee? Daar hebben ze in GB meer belang bij:
  http://wp.me/p2x6V2-10X

  Like

 5. Gewoon de doodstraf invoeren voor dat soort lieden. De PVV wil dat niet maar de SGP wel. Vind ik tòch gelijk gezinden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s