Een kapper met een snorretje

Screenshot_26

In de Apeldoornse wijk “Zuid” bevonden zich 20 jaar geleden maar liefst 8 kapsalons die elk een prima boterham verdienden. Af en toe ging er eentje weg en kwam een ander erbij, maar jarenlang was er een gezonde concurrentie met een stabiel aanbod en een stabiele klantenkring. Apeldoorn is ook wel wat uitgebreid sindsdien, maar de nieuwe wijken bevinden zich op grote afstand van “Zuid” en hebben bovendien nieuwe kappers aangetrokken. Inmiddels echter telt de wijk “Zuid” maar liefst 21 kappers en dat noopte een kapper, wiens familie daar al 120 jaar (!) een kappersbedrijf overeind houdt, tot een onderzoek. De resultaten bleken verbijsterend…

Naar bleek, beschikten alle nieuwe toetreders in de kappersmarkt in die wijk over twee paspoorten. In het kader van de integratie was er altijd bijzonder veel belangstelling voor de allochtonen en werd ondernemerschap toegejuicht door de lokale overheid. Diverse trajecten werden ingezet voor de opleiding van deze “kansrijke” groep, niet zelden onder de noemer “herintreder” en andere oneigenlijke regelingen. Het betreft dan onder andere de vakopleiding tot kapper een eventueel benodigde diploma’s voor het ondernemerschap. De bezitters van dubbele paspoorten bleken ook vrijwel allemaal moslim en konden voor de start van hun bedrijfje er kennelijk niet toe komen bij een reguliere bank wat centjes te lenen. Voor islamieten is een lening waarover de verstrekker een rente berekent, niet conform de overtuiging en ook voor dat probleem werd het Gemeentehuis bezocht.

De gemeenten in de stedendriehoek Apeldoorn, Zutphen en Deventer kennen het gemeenschappelijk instituut GROS. Dit is het “Gemeentelijk Regionaal Ondernemers Steunpunt” waar startende ondernemers, vanuit een uitkeringssituatie (!) of anderszins, worden geholpen met het opstarten van hun bedrijf. Het GROS levert maatwerk, zoals de Gemeente op haar website luidkeels aankondigt. Ook in dit geval deden de –veelal islamitische – starters van een kappersbedrijfje, een beroep op deze regeling. En de Gemeente leverde inderdaad “maatwerk”, want dergelijke ondernemers worden kennelijk voorzien van een startkapitaal van € 10.000,=. Zelfs met een forse schade aan de bovenkamer is nog in te zien dat daarvoor niet een bedrijfsruimte, een inventaris en promotiemateriaal is aan te schaffen, zodat de Gemeente Apeldoorn geweten moet hebben dat een dergelijk door haar gefinancierd bedrijf “aan huis” zou worden opgestart.

Screenshot_28

Maar de allochtonen bleken voor een dergelijk probleem (als zich dat voordeed o.b.v. een klagende concurrent) voortreffelijke informatie te ontvangen van de lokale Kamer van Koophandel: die adviseerde namelijk om, met meerdere “kappers,” als ZZP-ers samen een kleine bedrijfsruimte te huren, waardoor een BTW-vrijstelling ontstond en in sommige gevallen zelfs vrijstelling van de administratieplicht…… Zo kan de grootste omzet nog steeds “thuis” worden gescoord, behoeft nooit een bonnetje met BTW te worden verstrekt en verzuipt de allochtoon niet in de talloze kleine lettertjes van de Belastingdienst, dat begreep onze kapper maar al te goed!

En zo zien de kappers in de Apeldoornse wijk “Zuid” met lede ogen aan hoe met behulp van gemeenschapsgeld hun ooit florerende bedrijven langzaam maar zeker worden verdrongen. Daarbij doet het uiteraard totaal niet ter zake dat het hier allochtonen betreft, noch dat zij een islamitische overtuiging aanhangen. Het gaat er echter wel om dat, wanneer immigranten ons land uitkiezen als land waar zij een toekomst op willen bouwen, zij dat kennelijk doen omdat onze maatschappij en de manier waarop deze is ingericht en functioneert hen meer aanspreekt. Dat is niet onlogisch: wie dagelijks vanaf het troosteloze Rifgebergte neerkijkt op het humane schandaal wat Marokko wordt genoemd, die neemt al snel de kuierlatten naar beter oorden. Wie in het Anatolische deel van Turkije in zijn laatste kommetje tarwe loert en in gedachten zijn 16-jarige neef in het Westen letterlijk het geld uit “de muur” ziet trekken,  die veroorzaakt alleen nog maar een stofwolk boven het Turkse landschap vanwege zijn haastige vertrek naar het Westen. Het wordt pas écht onbegrijpelijk als blijkt dat ons land vervolgens kennelijk bereid blijkt om de eigen onderdanen een zware belastingdruk op te leggen, waarvan de opbrengst wordt aangewend om allochtonen in de gelegenheid te stellen op oneigenlijke wijze een bedrijf te starten en te voeren. Het argument dat deze allochtonen nu tenminste nog werken voor hun geld, gaat absoluut niet op: binnenkort zitten namelijk de autochtone kappers zonder werk en doen een beroep op waarschijnlijke dezelfde regelingen. Die zullen ze niet krijgen, omdat het geld dan al wel op is dankzij de vrijgevigheid van de Gemeente en andere overheden.

Kennelijk slagen allochtonen er beter in dit land naar hun wensen in te richten dan dat autochtonen de overheden er van overtuigen dat de nieuwe Hitler inmiddels vast al wel is geboren. De kapper althans heeft een alleraardigst  snorretje laten staan en dat lijkt me alleszins begrijpelijk.

Screenshot_27

Door:

Henny Eekhof

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland, Overheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Een kapper met een snorretje

 1. catherine zegt:

  Schokkend, wat u zegt. De weg-met-onscultuur is een dogma dat geen letters nodig heeft. HEt onderliggende adagium is “gij zult geven tot in het oneindige” aan diegen die het dogma hanteren dat luidt: gij zult nemen tot in het oneindige”

  Geliked door 1 persoon

 2. BertG. zegt:

  In mijn woonplaats (midden in de polder) exact hetzelfde verhaal.
  Overal kappers, groentewinkels, slagers, kebabzaakjes, fietsenwinkels, alles voor een € winkels, enz……..enz………
  En de oorspronkelijke winkeliers zijn verdwenen. Hoe sloop je een compleet land inclusief de bewoners die er in leven.

  Geliked door 1 persoon

 3. BertG. zegt:

  Als geboren NL’er maak je uiteraard geen enkele kans om ook maar in de buurt te komen van dergelijke subsides/steun/hulp.
  Daar ben je namelijk nooit zielig genoeg voor. Dan schijn je alles incl. diploma’s wel nodig te hebben of ergens vandaan te halen. Geheel uit eigen zak.

  Geliked door 1 persoon

 4. het heulen met de vijand van Links en Ultralinks Nederland is nu nog stuitender dan in 1943 in Nederland toen bij de aantreding van Seijs-Inquart diverse instanties zoals de universiteitsraden en overheidsinstanties met een zekere gretigheid lijsten inleverden van Joodse Nederlanders zodat ze konden worden opgepakt! Ook bij het wegvoeren van 103.500 Joden heeft niemand een poot uitgestoken, dit in tegenstelling tot Belgie en Frankrijk.
  Moraal van dit verhaal: de vijand zit niet alleen in het Midden-Oosten en is minstens zo barbaars
  als de Nazi,s maar zit ook in je eigen land!

  Geliked door 1 persoon

 5. luckybee zegt:

  Wonen in Apeldoorn niet ook de Oranje’s?Dan hebben ze tegenwoordig hun vrienden in de buurt om lekker thee te drinken toch?

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Je moet als nederlander eens terugkeren naar Nederland en een uitkering aanvragen.
  Gelikkig hoef ik dat niet maar ik hoor er wel eens verhalen over.
  Het is echt gemakkelijker voor asylzoekers.

  Geliked door 1 persoon

 7. BertG. zegt:

  @louis-portugal,
  Ook dit vaker gehoord en gelezen. Als uitschot schijn je worden behandeld dan.
  Zo van, wat kom je hier doen en als je nou niet maakt dat je wegkomt.
  Nergens schijn je dan op te kunnen rekenen als oorspronkelijke bewoner van NL bij terugkeren.
  Geen geld, geen eten en geen onderdak.

  Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  Mijn vader zei 40 jaar geleden al dat er ooit een tijd zou komen dat we in ons eigen land niets meer te vertellen zouden hebben en dat we de moskee ingetrapt zouden worden.
  Het begint er al aardig op te lijken, want een heleboel mensen voelen zich in dit land niet meer thuis. Er hangt helemaal geen Hollandse sfeer meer.
  In de polikliniek in mijn woonplaats hebben de ‘moslim-likkers’ zelfs uit vrije wil ontzettend leuke schilderijen van varkentjes van de muren verwijderd omdat de moslims zich hieraan weleens zouden kunnen storen.

  Maar goed, deze kapper heeft in elk geval een goed lopende zaak, geloof ik:

  Geliked door 1 persoon

 9. Tom Hendrix zegt:

  En alles voor de VERRIJKERS toch MARX RUTTE. Ik dacht GEKKER kan het niet worden in nederland – absurdistan- maar toch. En dan maar de lasten verhogen van de oorspronkelijke nederlandse bevolking. RUTTE-Pinokkio- is inmiddels dus ook bekeert tot ” de linkse kerk”. Wat worden wij genaaid door de RODEN en de NEP LIBERALEN. Walgelijk!

  Like

 10. Jan zegt:

  Op een steenworp afstand, letterlijk, want als ik van hier zou gooien gooi in door de ruiten, ia twee jaar terug een kapsalon gevestigd, althans, dat staat ook op het raam. Maanden heeft het geduurd voor deze enigszins, met het accent op eningszins was ingericht. Niemand kwam echter, niet gek want een kapsalon is gevestigd in het winkelcentrum 400 meter bij mij vandaan en deze nieuwe ligt in een zijstraat in een woonwijk. De salon, te veel eer, wordt gerund door Turkse meiden, model slagschip en galjoen, wat het vermelden waard is zoals straks duidelijk wordt. Enfin, na weken, zo niet maanden zag ik eens 2 à 3 klanten (?) zitten die echter al snel niets anders dan kennissen en vrienden te zijn, gezien het enthousiaste gekakel en gelach dat ik zag. Na ca. 1 jaar werd duidelijk bij de ‘kapsters’ dat je zo niet rijk kunt worden en dus werd de tent op woensdag gesloten en op zaterdag. Dat hielp natuurlijk niet en een half jaar later was de kapsalon maanden gesloten. Toen deze weer werd geopend kon je er ook terecht voor ‘schoonheidsbehandelingen’: nagels knippen, bikinilijn (bij veel Turksen hard nodig), net als onder de neus, massage en nog veel meer lichamelijks. Maar wat die meiden ook probeerden, de salon loopt tot op de dag van vandaag niet en ik denk dat hun eigen disproportionele figuur daartoe niet bepaald bijdraagt, in ieder geval is het geen uithangbord en extase zal een klant nooit worden al suggereert de naam dit, anders zou het wel storm lopen. Als ik let op hun leeftijd, de dertig halen zij bij lange na niet, is het uiterst raadselachtig waar zij het geld vandaan halen om in te richten, te verbouwen en om de huur van te betalen en natuurlijk om van te leven als hooguit wat kennissen langskomen.

  Geliked door 1 persoon

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Dit is ook een hele leuke…. (alleen voor ondernemers)
  http://tinyurl.com/3dkvj2b

  Like

 12. Willem. zegt:

  Als jongetje gooide ik een platte steen over het water. Het golfde verder en verder. Dat vond ik mooi. Zo gaat het nu met de moslims, het golft en golft verder. Na al dat golven, hoe lang het duurt weet ik niet, kunnen wij inpakken.

  Like

 13. Helaas is het treurig te moeten constateren dat immigranten hier al meer rechten hebben dan de originele inwoners en de linkse elite staat ze maat man en macht bij om ze verder te helpen. Hetzelfde geldt ook voor de schuldhulp verlening en de voedselbanken. Wals je maar allochtoon bent, kun je daarvan zonder problemen gebruik van maken maar ohwee als je als ras-echte Hollander aanklopt voor hulp…. Dan mag je je eigen kont proberen te scheren om van de opbrengst van je reethaar te kunnen leven…

  Like

 14. Henk.V zegt:

  Ik twijfel er geen moment aan dat Henny Eekhof in glasheldere taal de gang van zaken volstrekt correct weergeeft, waarvoor dank.
  Maar moet ons dit sinds het Verdrag van Straatsburg nog verbazen?
  Europa heeft zich toen werkelijk vastgeketend aan de islamitische wereld en de de bepalingen die in dat akkoord zijn opgenomen zijn uiteindelijk zeer eenzijdig in het voordeel voor slechts één partij gebleken! Dat men in ruil voor een gegarandeerd onophoudelijke toevoer van olie, investeringen van Arabisch geld in talloze projecten van economische, culturele en educatieve aard (geld dat men mag aan wenden voor allerlei doeleinden, MITS die zich maar politiek correct opstellen!) lijkt op het eerste gezicht aantrekkelijk.
  Zo langzamerhand wordt het echter overduidelijk dat in deze ogenschijnlijke win-win situatie de wereld van de islam heel wat meer wint dan de wereld van het westen.
  Strategisch hebben de Arabieren de Europese onderhandelaars totaal overklast.
  Wat rest is een werelddeel dat in ruil voor geld en olie zichzelf absoluut ondergeschikt heeft gemaakt aan het Midden Oosten. Van Israël, onze trouwe vriend, heeft men afstand genomen. Nog steeds vindt er een vrije instroom van moslims plaats en de islamitische ideologie heeft BIJ VERDRAG een beschermde status heeft gekregen en IEDEREEN IS BIJ VERDRAG VERPLICHT DE ISLAM POSITIEF TE VERWELKOMEN,! De EU wil hieraan nooit tornen, want dan zou het wel eens kunnen gebeuren dat de ”teleurgestelde” islamitische vrienden de oliekraan weer wat dicht gaan draaien en hun geld uit ondernemingen, media, onderwijsinstituten terughalen. en ook de politici die zeer pro islam opstellen zouden misschien voor armoediger tijden moeten vrezen, want de beloningen voor de ”goede samenwerking” zouden wel eens kunnen ophouden..
  Zo hebben wij een Europa zien ontstaan met politici die zich maar wat graag aan de EU lijn conformeren en die ten gevolge daarvan, het welzijn van de lokale, autochtone bevolkingen absoluut niet meer als eerste doel hebben!

  Dat mag men gerust een vorm van verregaande collaboratie met een ”bezettende macht”noemen, waarbij ik in eerste instantie wijs naar het islamitische blok in het Midden Oosten en in tweede instantie allen die onder hun bescherming zich metterwoon in onze landen hebben gevestigd, omdat zij in het algemeen NIET hebben laten blijken, dat men totaal op wil gaan in onze joods-christelijk en humanistische samenlevingen. Integendeel, meer en meer zie je overal moslim gemeenschappen die veel meer ruimte en respect opeisen voor de vrije beleving van hun andere identiteit en nergens zien wij overheden die daar nee tegen zeggen.

  Integendeel, de collaboratie wordt alleen maar groter, omdat er ”goedwillende rechtskundigen en adviseurs van politiek onberispelijke huize(!)” op ruime schaal (en mogelijk tegen ruime vergoedingen) de moslims succesvol wegwijs maken in ons juridisch en sociaal stelsel!

  Het verraad van het autochtone deel van de bevolking gaat onverminderd door.
  Maar zo langzamerhand beginnen meer en meer autochtone Europeanen het verschil in behandeling scherp in te zien.
  Vroeg of laat gaat de EU kruik die te water is gegaan, in stukken uiteenvallen.
  Maar ik denk liever niet teveel aan de staat waarin onze ooit zo geweldige maatschappij dan zal verkeren.

  Geliked door 1 persoon

 15. Hellen zegt:

  Gotverdegotver , ik kook , ondanks dat ik al van deze waanzin had gehoord , in mijn stad hebben we ook zo’n stelletje islamitische cultuurverrijkers die financieel alles voor elkaar krijgen , man man dit land is zo focking ziek , ik walg ervan !

  Geliked door 1 persoon

 16. Tistochwat zegt:

  @ Hellen 30 november 2012 om 16:51

  Zo langzamerhand begin ik te geloven dat men in dit land het best een criminele, handophoudende ‘allochtone medelander’ (ook zo’n ‘politiek correcte’ uitdrukking om van te kotsen) met een agressieve grote bek kan zijn om hier een aangenaam leventje te kunnen leiden.
  Dán word je nl. geheel in de watten gelegd.
  Maar nu ben ik zeker aan het generaliseren?

  Mijn bejaarde ouders zitten opgehokt in een tehuis waar gaarkeukenvoedsel wordt geserveerd, terwijl de lieden die er een religie/ideologie op nahouden waarin het heel normaal is dat men elkaar onthoofdt, hier gratis van alle gemakken worden voorzien en straks écht voor 100 % de dienst gaan uitmaken!

  http://tistochwat.wordpress.com/2011/04/01/al-die-lieve-islamitische-mensen/

  O ja: Hoe zou het toch komen dat er geen allochtonen in de buurt van Villa Eikenhorst e.d. wonen? Op die landgoederen is toch plaats genoeg, zou je zeggen.

  Geliked door 1 persoon

 17. Tom Hendrix zegt:

  @Hellen 16.51. uur, Hellen ook ik kook van woede. Ik ben voorzitter van een cliëntenraad in de zorgsector. En als ik zie hoeveel de ouderen de laatste jaren daar al hebben moeten inleveren, dan maakt mij dat moedeloos, zelfs een koekje bij de koffie zit er niet meer in! Qua personele bezetting is het ook huilen met de pet op. En dan lees je hier, dat ons hatende vreemdelingen binnen worden gehaald als Sinterklaas. Van de RODEN moet de hele wereld hier in nederland komen wonen-kots! En de achterlijke grijnzende RUTTE brengt ondertussen onze centen met miljarden in een kruiwagen naar de fascisten in BRUSSEL. Onze eigen ROVERHEID HAAT ONS, dan kan toch gloeiende nakende niet anders!

  Geliked door 1 persoon

 18. In het nuchtere noorden des lands.

  Alles wat rustiger, maar sinds kort..

  Bij twee supermarkten en bij de Wibra; meisjes met hoofddoekjes.

  Nieuw beleid, want dat was nooit zo.

  Eerste impuls die opkomt. Er bruut aftrekken. Onuitgevoerde impuls

  Tweede slimme impuls. Opwindend hoor zo’n hoofddoek. Nu nog een kort rokje erbij en klaar is kees. Mag dat wel van de baas? Onuitgevoerd gesprek.

  Alle drie perfect Nederlands sprekend met een ‘rrr.

  Dus hier geboren en opgevoed.

  Met een hanekam en tien ringen door de neus en zwarte lippestift, kom je hier niet in de supermarkt achter de kassa.

  Met een hoofddoek wel.

  Geliked door 1 persoon

 19. Hellen zegt:

  @ Tom 16.51 , we zullen uiteindelijk toch een keer onze stemmen moeten laten horen , de barricaden op met vele tienduizenden of moeten we eerst compleet failliet gaan voordat we voor onze rechten opkomen ? Wat dat betreft zijn de Grieken en Spanjaarden goed bezig , zij , de gewone arbeiders zitten in de armoede maar itt. de Nederlanders gaan zij wel dagelijks de straten op , wij worden uitgeperst en focking kaal geplukt met ONS geld wordt overal , behalve in ons eigen land , sinterklaas gespeeld en het enige wat we doen is achter de pc. de gotganse boel vervloeken . Wie gooit der eens een goed georganiseerde demonstratie tegen aan , op naar die verraders in den Haag , die ons verkopen waar we bij staan , stelletje smerige huichelaars !!!!!

  Like

 20. Hellen zegt:

  @ hyperinflatie 18.66
  Dat is hier ook aan de hand , sinds een paar maanden 2 schaamlappen confronterend en provocerend ( dat is de bedoeling ) achter de kassa , ik heb een brief geschreven dat ik geen stap meer in die winkel zet , omdat ik weet dat er voor Nederlanders regels zijn , zoals geen felgekleurde nagellak , niet teveel makeup , niet teveel ringen en kettingen , geen afwijkend haar enz enz , en wat zien we fatima’s met op hun kop de islamitische vlag en onverzorgde smoelwerken . Ik heb degene die over t personeelsbeleid gaat geschreven dat mijn geld en dat van mijn familie , niet in een kassa komt van een bedrijf dat mij en elke niet islamiet , beledigd , wij worden ( als u dit noch niet wist , lees het haatboek en uw ogen zijn open ) door islamieten , moslims , gezien als minder dan een varken, hond en aap en dat pikken wij niet , wij hebben geen enkele tolerantie voor de intoleranten , u heeft een schaamteloos personeels beleid en ik hoop dat er vele klanten hetzelfde over denken , ik ga iig. mijn best doen om zoveel mogelijk medestanders te krijgen die uw winkel voortaan voorbij zullen lopen . Dat kan u hyperinflatie , ook doen , brief posten , zodat zij zien dat niet iedereen het pikt en dat er klanten zijn die weten waarom ze met die islamitische vlag op hun kop achter de kassa zitten , pure provocatie , thats it !

  Geliked door 1 persoon

 21. Tistochwat zegt:

  @ Hellen 30 november 2012 om 19:35

  In de trein zitten die leuke jonge islamitische hoofddoekdraagsters je ook zo provocerend aan te kijken met hun korte rokjes, hippe leggings en kekke laarsjes.
  Zo van: “Zeg er eens wat van? Ga ik aangifte tegen je doen!”
  En maar schuiven met hun duimpjes over de schermpjes van die moderne dingen terwijl ze dopjes in hun oren hebben… Tjonge jonge…

  Geliked door 1 persoon

 22. Hellen zegt:

  @Tistochwat 19.41
  Zouden die walgelijke schaamlappen weten hoeveel Israelische techniek er in die toestellen zitten ???

  Like

 23. Tistochwat zegt:

  @ Hellen om 19:53

  Ik denk dat die bijdehante tantes beter weten waar Abraham de mosterd haalt dan wij…

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  @Hellen 19.02. uur, ook ik ga vanaf nu zeer selectief winkelen. Waar de kopvodden achter de kassa zitten verdwijn ik gelijk uit de zaak. Ik wens niet geconfronteerd te worden met een hoofddoek wat aangeeft dat ze lak hebben aan onze christelijk humanistische samenleving!

  Like

 25. daiyu-ninja zegt:

  Let op de man die een krant zit te lezen.
  http://www.fundalize.com/fun/Moslimvrouwen_gaan_eten_-187452/
  En kijk ook meteen naar de video waar een moslimman in een jurk op de loopband gaat. Onderste rij tweede video van links. Lachuh.

  Ik heb wel eens een aantal pakjes varkenslapjes tussen het halalvlees gelegd.
  Het is een klein gebaar, maar het geeft wel een boodschap af.

  Like

 26. Tom Hendrix zegt:

  @Daiyu-Ninja, twee spaghetti etende spoken hahahaha!

  Like

 27. Tistochwat zegt:

  @ Tom Hendrix om 12:34

  Je snapt toch niet hoe ze dat voer achter die lap in hun klep gemikt krijgen?

  Afgezien van het feit dat een boerka -zeker in Nederland- in mijn ogen een achterlijk kledingstuk is, is het ook zeer ongezond omdat mensen met een toch al iets getinte huid moeilijker vitamine D aanmaken dan blanken en als je jezelf dan ook nog eens de hele dag in zo’n donker ‘konijnenhok’ opsluit, kan er gemakkelijk een vitamine D gebrek ontstaan.

  Like

 28. Hellen zegt:

  Als het vitamine D gebrek fataal zou kunnen zijn , heb ik geen moeite met die wandelende zwarte tenten , het zijn uiteindelijk niets meer dan broedmachines .

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Hellen

   Daar heb je natuurlijk gelijk in maar ik wilde het gewoon even kwijt.
   Zelf had ik, als iemand met een zeer blanke huid, die niet tegen zonlicht kan (misschien moet ik ook maar een boerka gaan dragen, grinnik!) een zeer ernstig tekort aan vitamine D.
   Daar voel je je niet echt prettig bij.

   Like

 29. Trucker zegt:

  In belgie is het nog veel erger als in Nederland.
  Hier kunnen de economische asielprofiteurs (het soort komt immer uit landen waar dictators verdreven zijn of geen oorlog meer is of uit oud sjovet staten) onmidelijk een werkloosheidsvergoeding krijgen.
  Ze gaan naar de dienst voor arbeidsbemiddeling daar krijgen ze een papiertje dat ze één dag gewerkt hebben (ze hebben echter niet gewerkt zelfs die éne dag niet) en met dat papiertje gaat de parasiet zijn/haar Win For Life ticket ophalen.
  Elke maand tot aan hun pensioen (u leest het goed) krijgen ze een werkloosheidsvergoeding 65 jaar en ze krijgen het minimum pensioen…(dat zooitje kan daar perfect met rondkomen is nog altijd een goede 800 euro)
  Deze regeling is ENKEL voor dat soort aasgieren en NIET voor mensen die hier geboren zijn dus Vlaming of Waal.
  Komt daar nog eens bij dat met de linkse bende socialisten en ander soortement links tuig wij de SOEPELSTE asielregeling TER WERELD hebben samen met de evneens soepelste nationaliteitsverwerving.
  Slotsom bij ons moeten ze niet werken ze krijgen het en meer dan de modale inwoner van hier, ga maar eens kijken om een sociale woning te huren, ellenlange wachtlijsten met steeds als eerste de islamieten ez ander soorten, ga maar eens een subsidie vragen voor een gehandicapt familielid…het budget is reeds op maar voor de islamieten en aasgierzoekers geen maar dan ook geen enkel probleem daar is een boom waar men kan aan blijven schudden het geld blijft er steeds uitvallen.

  Like

 30. marieke zegt:

  Vraag:
  Hallo, kent iemand ook nog :Kapster Reinders aan de floralaan 13 ?
  Was vroeger ook een prima adres !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s