OPROEP: Zeg NEE tegen het kabinet Rutte II !!!

Screenshot_40

Beste Nederlanders,

Bij deze een oproep om uw handtekening te zetten, om NEE te zeggen tegen de harde bezuinigingen die gaan plaats vinden. We hebben allemaal vernomen dat kabinet Rutte II enorm wil bezuinigen. Het regeerakkoord bevat 16 miljard aan extra bezuinigingen, en dat allemaal uit onze portemonnee.

Als hardwerkende burger worden wij nu het zwaarst gestraft, met name in de zorg. De zorgpremies worden inkomens afhankelijk, de WW wordt teruggeschroefd, de ontslagvergoeding wordt versoberd, de kinderbijslag waar flink in gesneden wordt, die ouderen, die niet meer naar een verpleeg tehuis kunnen, omdat het niet meer vergoed wordt via de AWBZ met als gevolg dat de ouderen zichzelf moeten redden, worden het zwaarst getroffen, met als achterban de thuiszorg, de hypotheekrente aftrek, de chronisch zieken die al zwaar getroffen worden doordat het CAK wordt afgeschaft, compensatie eigen risico.

En dan te bedenken dat alle mensen die gebruik maken van de AWBZ straks zwaar de dupe worden, met name het speciaal onderwijs. Men wil het vervoer afschaffen naar speciaal onderwijs, de ouders moeten  zelf hun kinderen maar brengen, de jongeren die hard studeren, die geen OV- jaarkaart meer krijgen.

Er zijn nog zoveel dingen op te noemen, maar daar is deze pagina helaas te klein voor.

Premier Rutte zei gisteren in de media: “Ik hoop dat de Nederlanders akkoord gaan met deze aanpak.”

Hij heeft mij niks gevraagd, u wel?

Ook Samsom, die zegt dat dit tot 2017 de burger ongeveer € 1000,- gaat kosten. Als ik alles bij elkaar optel, zitten we over de € 1000,-!!!

Maar wel geld geven aan ontwikkelingslanden, terwijl wij Nederlanders het geld als 1e hard nodig hebben en dan pas kunnen we andere landen helpen.

En wat dacht U van de Koningin, waarom wordt daar niet op bezuinigd?!? (dat vind ik nog het ergste van alles).

Ben U het, net zoals ik, niet eens met de bezuinigingen, teken dan de petitie, zodat we met z´n allen de handen ineen kunnen slaan en de handtekeningen kunnen overhandigen aan kabinet Rutte II.

OPROEP!! WIE O WIE WIL ONS BIJSTAAN. VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK. ER MOET HEEL VEEL GEREGELD WORDEN. WE HEBBEN AL IEMAND DIE DE POSTERS WIL MAKEN…EN WE HEBBEN IEMAND DIE VIA VIA EEN PRIMEUR KAN MAKEN VOOR ONS. BEN JE GEÏNTERESSEERD, MELD JE DAN ZO SPOEDIG MOGELIJK BIJ MIJ!

Luna:

https://www.facebook.com/groups/437948369591626/

http://www.petities24.com/zeg_nee_tegen_de_bezuinigingen

Zie mede:

http://wijzijntegenhetnieuweregeerakkoord.wordpress.com/

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland. Bookmark de permalink .

109 reacties op OPROEP: Zeg NEE tegen het kabinet Rutte II !!!

 1. koddebeier zegt:

  Uiteraard gelijk getekend !!!

  Like

 2. jowitteroos zegt:

  Dank Bert voor de plaatsing!

  Like

 3. marijke zegt:

  Ik heb het net gedaan.

  Like

 4. Maja zegt:

  Een prima initiatief dus heb getekend maar vind het bijzonder jammer dat er zóveel taal- en stijlfouten in staan !

  Like

 5. jowitteroos zegt:

  @ Maja wordt aan gewerkt door Luna, even geduld……….

  Like

 6. Maja zegt:

  Heb eerst het artikel gelezen, daarna meteen getekend en toen pas de reacties gelezen, w.o. die van Bert. Sorry, was dus iets te kort door de bocht.

  Like

 7. petra555 zegt:

  Hier stem ik direct mee in.

  Like

 8. jowitteroos zegt:

  @ Maja
  Geeft niet, het fenomeen vanaf de petitie is opeens enorm gaan uitdijen. Het is een heuse volksbeweging en Luna heeft het opeens super druk. Foutjes horen erbij, maar worden wel met hulp van Bert Bron veranderd. Nogmaals dank Bert voor je hulp!
  Bedoeling is de petitie zoveel mogelijk te delen met vrienden en kennissen en natuurlijk dit artikel op E.J. Bron

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Meteen ondertekend!
  Weg met die roversbende!

  Like

 10. Scarlatti Bombatti zegt:

  Die txt is toch door de opsteller vd petitie, Jannie Albrecht, gemaakt? Is het zo dat er straatnaam en stad ook ingevuld dienen te worden wil de petitie rechtsgeldig zijn? In dat geval is het beter dat er een nieuwe petitie opgesteld wordt die èn de stijlfouten niet meer heeft èn wèl voldoet aan de voorwaarden die een petitie zou moeten hebben…. Ik had Jannie Albrecht over die adresgegevens al aangeschreven in de hoop dat…

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Heb de petitie ook ondertekend!

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Dit las ik tussen de commentaren:

  “Fransisca
  #25 LET OP NIET RECHTSGELDIG.2012-11-29 19:44

  Er is geen enkele handtekening rechtsgeldig als je er geen straatnaam en woonplaats bij zet.Dat wordt op de site niet aangegeven,maar het is wel zo. Voor degene die deze petitie heeft aangemaakt,verander het anders heeft het geen enkele zin”

  Like

 13. Thea zegt:

  Mijn handtekening is gezet, mocht er nog een straatnaam bijgevoegd moeten worden dan teken ik met plezier nog een keer.
  Super initiatief!

  Like

 14. Tiny zegt:

  Heb ook getekend

  Like

 15. jowitteroos zegt:

  @ Tistochwat

  je kunt zowel anoniem als met naam de handtekening zetten ( gegevens nvullen), Als je in de petitie bij Handtekeningen kijkt, zie je alleen de plaatsnaam staan en naam of anoniem staan.
  Scarlatti, wordt aan gewerkt! Zie je op facebook, je hoort nog van me!

  Like

 16. Jan zegt:

  nee, nein, no, het, nie, titak, לא, いいえ, 無, না, hayır, کوئی, немає, არარის, non,

  Like

 17. Margaretha zegt:

  Heb getekend!

  Like

 18. Piet Klont zegt:

  Ik teken mijn hele leven al.
  Wat is daar zo bijzonder aan?

  Like

 19. raymond postma zegt:

  Ik stem ook tegen die idioten,rutte en kornuiten opruimen!!

  Like

 20. BertG. zegt:

  Nou dat kan niet anders aflopen dan dat ze meteen opstappen als ze deze indrukwekkende lijst met krabbels gaan zien. Voor wie het gelooft. Dit moet wel indruk maken. Toch. Niet dan.
  Maar het leidt wel lekker af en we zijn weer bezig. Op naar de volgende petitie.

  Er staat er nog 1 bij http://www.vrijspreker.nl over waar onze goud voorraad is gebleven.
  DE NL Bank is alvast aan het zoeken gegaan.
  Ze waren nogal onder de indruk van zoveel krabbels.

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  @BertG 08.02. uur, ik begrijp wat U bedoelt Bert. desondanks heb ook ik de petitie getekend. Maar van alle petities die ik het laatste jaar heb getekend, tegen het ESM verdrag, tegen nog meer macht van de banken etc, heb ik niets meer vernomen.

  Like

 22. BertG. zegt:

  Mocht er iemand zijn die mij er aan kan herinneren of kan laten zien welke petitie ook maar enige indruk achter gelaten heeft, dan trek ik mijn mening direct in en onderteken ik zo goed als alles.

  Like

 23. BertG. zegt:

  En dan bedoel ik uiteraard geen mauro lijsten of wie er allemaal een verblijfsvergunning moet krijgen petities.

  Like

 24. E.J. Bron zegt:

  @Piet (02:25)

  LOL! 😆

  Like

 25. zo actie weg met die leugenaars snap alleen niet waarom iedereen op de eerste plaats al op die leugenaars gestemt hebben want hij heeft nog nooit gedaan wat ie gezegt heeft ,en nu kon die eindelijk vertrekken maar nee hoor wilders we staan 100% achter je save the world

  Like

 26. willemientje zegt:

  Ik heb getekend, en ik hoop dat het een sucses word, en ik ga zeker protesteren, als het allemaal doorgaat’ wat zou het fijn zijn als we een grote geweldloze mensenmassa op de been kunnen brengen,

  Piet, een schone taak voor jou om een spetterend afiche te ontwerpen, dat is jou zeker toevertrouwd !!

  Like

 27. G.Deckzeijl zegt:

  Handtekeningen trekken ze zich niks van aan. Verblijd ze massaal met emails, iedere dag opnieuw
  en pak al die zgn “lobbyisten” ook even mee!!!
  http://welketoekomst.wordpress.com/2012/11/30/strengere-beveiligingsmethode-epd-blijft-uit/#comment-1048
  (lees mijn comments, blijf niet schaapachtig toekijken, KOM IN ACTIE)

  Like

 28. peterselie1 zegt:

  Het door peilingen gemanupuleerde en strak geregisseerd door psychologen en spin-docters van de PvdA en VVD, wat voornamelijk gebeurde in de week voorafgaande aan de Tweede Kamer verkiezingen, dit leide tot de verkiezings overwinning van deze twee partijen, tenkoste van de SP en PVV mede door dat de angst regeerde onder deze twee partijen, en men zogezegt strategisch ging stemmen. Nederland heeft reeds zijn hoofd in de ronde uitsparing van de Guillotine neergevleid, het wachten is dat de beul aan het ontspankoord trekt en de hoofden van Roemers en wilders in de mand rollen. Om nu een handtekening te zetten als protest heeft alleen zin om u gemoedsrust te vreden te stellen, daar zal het dan vervolgens bij blijven.Het is preken voor eigen parochie en voor de bühne een zandkorrel aan het strand. Nederland heeft op 12 september J.L. gegokt en verloren we willen er niet aan geloven dat het zo ver is gekomen, Nederlanders zijn alleen op het been te brengen als er een voetbalwedstrijd dreigt afgelast te worden. De arrogante moralisten uit de lage landen dat zijn wij geworden, die het moraliserende vingertje wijzen naar een ieder die niet in hun stramien past of buiten de pot pist, het heeft geen nut om Wilders af te zeiken wij hebben hem géén genoeg steun gegeven en wij hebben hem in zijn hemd laten staan door lekker arrogant te gaan lullen wat hij fout heeft gedaan, tsa de beste stuurlui staan nog steeds aan wal.

  Like

 29. BertG. zegt:

  @peterselie1,
  Er van uitgaande dat ze de verkiezingen ook daadwerkelijk gewonnen hebben, ga ik allang niet meer. Meer een vorm van een nog niet ontdekte manipulatie truc.
  Zoals stemmen tellen met de gewenste uitslag. Er hebben ongetwijfeld meer mensen op de PVV gestemd dan ze ons willen laten geloven. Omdat dat nou eenmaal niet goed uitkomt in de uitslag.
  Maar voor wie is dit controleerbaar. We moeten het maar aannemen.
  En kijk ze toch eens glunderen en lachen daar. Alles voor de macht.

  Like

 30. peterselie1 zegt:

  BertG. zegt:

  “En kijk ze toch eens glunderen en lachen daar. Alles voor de macht.” Tsa Bert dat is het ultieme doel in de politiek het is in deze tijd niet meer controleerbaar voor de burger wat er precies met de uitgebrachte stemmen is gebeurd. Een zelfde gemanipuleer met de cijfers heeft zich voortgedaan met Centrum Democraten van Jan Maat, die dreigde voor de uiterst politiek-correcte reguliere politiek op een ramp uit te draaien, want iedereen was toen ontevreden er heerste een werkeloosheid on ongekende grootte, de massa-immigratie die volop aan de gang was tot in de haarvaten van de maatschappij, gefaciliteerd door politiek-correcte moraliserende hufters van zowel links en rechts. Toen werd er elektronisch gestemd dat was helemaal naar de hand van de politici te zetten, er bestaan geen ideologische verschillen tussen de diverse partijen, dat is voor de bühne, het is een spel om aan de macht te blijven en om de mooie baantjes veilig te stellen.

  M.v.g.

  Like

 31. peterselie1 zegt:

  Belangrijk kan zijnde zaken waar u nationaal veel meer tegen kunt doen. U kunt u immers invloed uitoefenen via de verkiezingen, politieke druk, protestacties, demonstraties, e-mails sturen naar desbetreffende politiek-correcte volksvertegenwoordigers en desnoods fysiek handelen door burgerlijke ongehoorzaamheid. Om dit in volle omvang te kunnen begrijpen is er wel iets meer nodig dan u handtekening op een of andere website te plaatsen om voor een korte periode u geweten te sussen, massahysterie bevredigen met eventjes uw geweten af te kopen door berichten door te sturen, helpt natuurlijk geen flikker. Trouwens het is voor de bühne want het internet is al in handen van grote particuliere bedrijven die op elk gewenst moment de stekker uit het stopcontact kunnen trekken, daarna zijn wij helemaal machteloos een donkerscherm en een lam toetsenbord is alles wat dan rest van ons internet helden, die hun frustraties bot vieren op diverse blogs en websites. Wij internet helden die met het moraliserende vingertje wijzen hebben Wilders verraden en in de kou laten staan, een machtige bondgenoot kreupel gemaakt, Wilders doorkruist de plannen van de reguliere politiek die angstig zijn invloed op de Nationale politiek zag gaan verliezen dit is na 12 september omgedraaid in hun voordeel en deze halal-regering kan weer doorgaan in de orde van de dag onder leiding van het dynamische-duo Rutte en Samsom.

  Like

 32. willemientje zegt:

  We kunnen het in ieder geval proberen, niet geschoten is altijd mis

  Like

 33. petwr zegt:

  Oke ik doe mee

  Like

 34. luna zegt:

  Hy Bert,

  Ik kan je niet genoeg bedanken voor het neerzetten van het artikel…heb nog geen reactie mogen ontvangen van opsteller v/d petitie, Jannie Albrecht,,ik heb mijn email achter gelaten in een bericht naar haar,zodat ik de foutloze tekst toe kon sturen, fijne avond allemaal liefs luna

  ps…website is in de maak!

  Like

 35. Jan zegt:

  Ik heb net naar de Britse schrijver/filosoof John Gray in Buitenhof geluisterd die net als wij hier zeggen dat een federaal Europa uiteindelijk uiteen zal storten wegens de bemoeizucht met het privé-leven van de mensen, dat de EU een mislukking is waarop alleen de eurocraten gefixeerd zijn en waaraan alles en iedereen zich heeft te onderwerpen wat leidt tot de huidige straatgevechten en ellende.
  Had Wilders dit gezegd was hij uitgelachen.

  Like

 36. jowitteroos zegt:

  Pagina is inmiddels groep geworden op facebook. Met wat hikken en stoten krijgt Luna het toch voor elkaar. Betrokken gebruikers 20.332

  Like

 37. BertG. zegt:

  Maak nog een beetje smoelenboek reclame ook.
  De privacy schender van deze eeuw. De info pot voor en van iedereen.
  https://welketoekomst.wordpress.com/2012/11/29/privacy-we-zijn-gewoon-te-lui/

  Like

 38. jowitteroos zegt:

  Bert,

  Kan er niets aan doen het is een volksbeweging vanuit hyves en facebook…daar zijn de mensen blijkbaar wel te bereiken………..
  Het is geen reclame maken. Heb jij een ander idee om de massa in beweging te krijgen???????Hoor het graag van je.

  Like

 39. BertG. zegt:

  het is een volksbeweging vanuit hyves en facebook.
  Wat zelfs uitsluiting tot gevolg heeft als je niet hier aan wil meedoen. Ben het al vaak tegen gekomen. (zie mijn reactie in link) Zelfs vrienden en familie.
  En nog een ander idee om de massa in beweging te krijgen?
  Nee, helaas niet meer hier in NL waar uit de bevolking bestaat uit 1 grote berg zand.
  Haal er 1 weg en alles flikkert uit elkaar. Geen enkele samenhang.

  Like

 40. jowitteroos zegt:

  BertG

  Dank voor je opbouwende kritiek, altijd te gebruiken.

  Like

 41. jowitteroos zegt:

  Bert G
  Daarom is het fenomeen op deze site geplaatst, zodat mensen die geen gebruik maken van een facebook of hyves op deze manier een reactie of bijdrage kunnen leveren en in goede nood zelfs een emailadres opvragen………….alle mogelijke media wordt gebruikt…………..en alle mogelijke hulp

  Like

 42. Tom Hendrix zegt:

  Op http://www.elsevier.nl kunt U lezen hoe de leugenmaat van RUTTE, te weten Zalm ons een poot wenst uit te draaien. Deze fijne nep-liberaal heeft ons de EU en de EURO ingerommeld, samen met de ROOIE KOK, U weet wel van dat kwartje dat we terug zouden krijgen. En waar komt deze laaienlichter mee in het programma het ROOIE BUITENHOF, jawel hoor: RUTTE twee zou volgens deze meneer voort moeten maken met bezuinigen. Wat bezuinigen, dan zou je toch zeggen dat de ROVERHEID eerst in eigen vlees ging snijden! Maar nee hoor, we worden opgezadeld met LASTENVERZWARINGEN zoals verhoging BTW, verhoging eigen risico, meer belasting betalen voor midden inkomens, hypotheekrente-aftrek bemoeilijken etc.etc. Trouwens deze meneer werkte toch ook voor de DSB bank, nou dan weet ik genoeg!

  Like

 43. Jan zegt:

  Met de VVD is iets mis gegaan in de jaren 90. Ik meende dat het Bolkenstein was die zei dat stemmen onzinnig was, dat een zittende regering gewoon door kan gaan als de opkomst zo gering is als die ene keer. Later had hij het over Fortuijn als pleefiguur, dan weer over Geert Wilders als kortstondige komeet, later weer dat Joden maar moeten vertrekken want hier is geen toekomst voor hen (verder sprak hij zich niet uit maar ik kan nog wel de zin zelf aanvullen)
  Nu is het Rutte met zijn Communistisch Manifest.

  Misschien een drone richting Den Haag?

  Like

 44. Ik wacht even met tekenen tot het aangepast is.

  Like

 45. willemientje zegt:

  Bert, je bent een lieverd!!!

  Graag hulp, iedereen die verstand heeft van een ordedienst, graag hier neerzetten , de regels om te protesteren zijn nogal moeilijk, leve de vrijheid van meningsuiting, de vrijheid om te demonstreren, en leve de democratie, het mag allemaal, als je je maar aan de regeltjes houd

  Zum kotzen

  Like

 46. G.Deckzeijl zegt:

  Nee zeggen tegen dat gedrocht Rutte Eén…????
  Heb ik op 12 sep 2012 jl. al gedaan, in het stemhokje.
  Trouwens, insiders weten dat ik dagelijks druk doende ben om het zooitje in Vak K bij de les te houden. Minimaal resultaat, dat geef ik toe, maar de aanhouder wint.
  Oproep: vanavond op 3 kijken naar Pownews: Wilders weer in de lift..!!!
  Van mij mag er voor de kerst een kabinetscrisis uitbreken: 21 juni 2013 in korte broek en T-shirt weer naar de stembus.
  Joepiedepoepie…!!!

  Like

 47. willemientje zegt:

  Het regelement staat al op facebook in de groep, geen stokken, alcohol etc ook de spandoeken mogen niet bevestigd zijn aan dikke stokken bv bezemstelen, alle troep moet door de organisatie zelf worden opgeruimd, er moet ehbo aanwezig zijn, en een ordedienst bestaande uit10% van de deelnemers, zonder ordedienst geen protest, althans niet met toestemming, en de organisatie kan ook aansprakelijk gesteld worden voor onregelmatigheden,, dus er zitten wat haken en ogen aan, want je weet nooit hoeveel deelnemers er zijn , dus het is niet zo heel makkelijk en snel geregeld
  Eers moeten al die dingen in orde zijn, dus de datum ligt nog niet vast, we doen ons best

  Like

 48. G.Deckzeijl zegt:

  Sorry Willemientje, ik waardeer je zeer maar ik wil NIKS te maken hebben met dat lamme facebook. Straks gaat een klein legertje geschifte hotemetoten* het gebruik ervan nog verplicht stellen ook en dat verdom ik eeuwig: ik heb nl. een vooruitziende blik.
  http://tinyurl.com/67vhpj6
  *feit: werkgevers maken al geruime tijd dankbaar misbruik van de privé-info die sollicitanten zo vreselijk graag met hun vrienden e.d. delen: de rest mag je er zelf bij bedenken.
  Ik heb ook hier al vaker geroepen dat die ellendige like-knoppen van mij de container in kunnen, maar dat schijnt volgens de webhost niet mogelijk te zijn.(heb altijd al de pest in gehad zodra derden voor je gaan denken…)

  Like

 49. huckly63 zegt:

  Getekend, inclusief naam èn adres!!!
  Bekijk ook het nieuwe blog: http://www.wijzijntegenhetnieuweregeerakkoord.wordpress.com

  Like

 50. Lucky9 zegt:

  Ben ten zeerste vereerd met de allusie op mijn alias.

  Probleem is evenwel dat ik zelf niet kan stemmen omdat ik geen Nederlander ben. Niet dat dit veel verschil zou uitmaken overigens!

  De finale crux is dat ik zelf de facto “ein Europeeër” ben, maar wel een uiterst gedocumenteerde hekel heb aan alle corrupte islamofiele fascisten die Europa nù gegijzeld hebben.

  Nobelprijs of niet, wég ermee!

  Like

 51. BertG. zegt:

  Wat mij nou weer boeit is dat ik graag zou willen weten, wanneer is bij mensen het idee ontstaan om mensen die openlijk schijt hebben aan referanda’s en andere volksraadplegingen onder druk te kunnen zetten met petities. Ze zeggen het zelf. Daar trekken we ons niets van aan.
  Waarom zou dat nu wel het geval zijn.
  Je kan net zo goed een mooie tekening naar mark ze moeder sturen en vragen of zij eens met mark wil praten. Of zal dat ook niet helpen. Denk u.

  Like

 52. willemientje zegt:

  Gerrit,
  ik normaal ook niet, maar dochterlief had een acount aangemaakt waar ik weinig of niets mee deed, nu gebruik ik het even voor de goede zaak, maar de website is bijna klaar , en ik zal de link even overschrijven, en hier neerzetten, ik als computerkluns met een hoofdletter kan nog steeds geen link plaatsen, ondanks alle uitleg, ik ga op zoek

  Like

 53. willemientje zegt:

  Sorry, hij staat er al, Hucly63 had hem al geplaatst, niet goed gelezen, ik ga hem nu ook even bekijken, toch beter als facebook, dat gebruik ik staks weer lekker alleen om de foto’s van Teuntje te bekijken, en af en toe met mijn zussen te ouwehoeren ( smile)

  Like

 54. peterselie1 zegt:

  Beste Nederlanders,

  Als ik de toestand van Nederland moest beschrijven aan de hand van cijfers, statistieken en andere geheime stukken, waar op mij natuurlijk niet de hand op kan leggen, zou ik beginnen Nederland als patient in een ziekenhuiskamertje op de bovenste verdieping te omschrijven, alarmbellen doen kordadige, doortastende zusters op hun geruisloze schoeisel direct naar de patient in kwestie snellen en een snelle vakkundige blik op de aangesloten apparatuur werpen en gelijk de specialist te doen roepen die dan na geruime tijd poolshoogte kwam nemen en het laken waarmee de patient bedekt was weg trekken en zelfs de meest geharde specialist tot schrikken doen gebracht hebben en wanhopig met hun handen in het haar doen staan. Want over zijn gehele lichaam heeft de patient diepe, stinkende onheelbare wonden, die sinds de opname periode niet opgevallen was. Deze wonden kan men voorstellen als stelende, sjoemelende staatssecretarissen, burgermeesters met belangenverstrengelingen die toezicht houden op thuiszorg instellingen, die wanneer het fout gaat gelijk een andere pet opzetten en dan met een houding van: zie je nu wel ik had toch gezegd dat het fout ging of andere woorden met gelijke strekking te doen melden, accountants die de semi-overheidsinstellingen moeten contoleren, die hun werk niet goed doen waardoor zelfverrijking gemeengoed is geworden, sjoemelende notarissen, corrupte politie agenten, wijkagenten die voor hun taken de kop in het zand steken, die bij een klacht vriendelijk overkomen en vervogens er niets meedoen, royaal wachtgeld voor sjoemelende ambtenaren, die uit kunnen kijken naar een waardevast pensioen, het marokkanen probleem wat voetbal-probleem wordt genoemd en tenslotte aan een niet complete lijst van ellende, de verkiezings manupulatie die heeft plaats gevonden, waar men nu opgezadeld zit met een halal-regering die er alles aan doen om de belasting betalende hardwerkende burger uitpersen als een citroen, en de belangen van Nederland weggeven in de vorm van het rataficeren van het EMS-verdrag, de soevereiniteit van Nederland overgragen heeft aan Brussel, het is niet hoe Nederland ten onder gaat aan deze corrupte handelingen van bestuurders en volksvertegenwoordigers maar wanneer.

  Like

 55. BertG. zegt:

  En nog opmerkelijk nieuws. Ben benieuwd wie hier allemaal voor getekend hebben.
  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Nederland/356948/Koningin-Beatrix-is-Nederlander-van-het-Jaar-2012.htm
  Zo gek zijn ze nou in NL. Volgend jaar mark maar weer of nog beter, samson.

  Like

 56. jowitteroos zegt:

  Bert,G

  Het typische is dat de schoondochter van de koningin toch duidelijk gezegd heeft dat De Nederlander niet bestaat…………LOL
  Door de stelling van Elsevier zou de Koningin dus niet bestaan………………………..(-_-)

  Like

 57. Tom Hendrix zegt:

  @jowitteroos 11.50. uur, o ja, jo, het was de pampa bitch maxima sie deze uitspraak deed! Ik heb het helemaal gehad met die hele amsberg kliek, met voorop bea bilderberg!

  Like

 58. Tom Hendrix zegt:

  oei sie is die.

  Like

 59. Tom Hendrix zegt:

  @Peterselie 1 10.11. uur, prima commentaar, en ik ben het er geheel mee eens. De stomme strategische stemmers kunnen tevreden zijn, we worden geheel door MARX RUTTE verkocht aan de EUSSR te Brussel, en zullen slaven worden van von Rampui, Barosso, en kampcommandant Schultz.

  Like

 60. Henk der Niederländer zegt:

  Zo dit is dus de zoveelste oproep om nee te zeggen tegen een of ander.
  Iedereen mag me geloven (het moet niet) maar zo’n petitie helpt geen ene mallemoer.
  De trein is op het spoor en daar blijft ie.
  Is er iemand hier die geloofd dat zo,n petitie iets uithaalt dan heb Ik nog wel een goed adres voor hem of haar van een psych die je wakker zal schudden.

  Like

 61. Tom Hendrix zegt:

  @Henk der Niederländer 13.29. uur, ik denk dat je wel eens gelijk kon hebben Henk. Ik heb diverse keer een petitie ondertekend, tegen de Eu tegen het ESM verdrag en nog meer. En nooit iets meer van vernomen.

  Like

 62. jowitteroos zegt:

  …..Henk…….wel mee eens, maar wat moet je anders………………..langs de zijlijn staan en toekijken???

  Like

 63. Henk der Niederländer zegt:

  Nee Jo niet langs de zijlijn blijven staan maar de straat op.
  Dit soort Petitie’s zijn gewoon een zoethoudertje die door mensen gelanceerd worden door mensen die van het hele stelsel geen ene fuck begrijpen maar zichzelf wel een veer in hun reet willen steken.

  Like

 64. willemientje zegt:

  Henk der Niederlander,

  Het is niet alleen een petitie, er komt ook een protestmars in Den Haag, we wachten op groen licht voor een vergunning, de voorbereidingen zij in volle gang, de posters zijn ontworpen, zodra de vergunning daar is kunnen ze afgedrukt worden met de juiste datum, er is contakt met vakbonden, de SP heeft medewerking toegezegd, al willen ze niet dat dit gekaapt wordt door een politieke partij, ze hebben wel een grote achterban, de website is open, en als je toevallig facbook hebt kun je meelezen
  Het wachten is op de datum

  Like

 65. Henk der Niederländer zegt:

  @ Willemientje
  Je moet goed weten dat Ik best bereid ben om de straat op te gaan maar als Ik zo kijk naar de laatste acties die gelanceerd zijn door mensen die het goed met de NL bevolking voor hebben en zie dan de respons, is het mij niet waard om in de auto te stappen en laat Ik zeggen 200 km te rijden voor iets wat totaal geen verandering brengt.
  Niet vergeten dat Ik dan ook nog 200 km terug mag terwijl hier een winkel draaiende gehouden moet worden.

  Like

 66. jowitteroos zegt:

  @Henk

  Maar dat klinkt makkelijk: zeggen dat men de straat op moet en als dat met inzet geregeld gaat worden zeggen dat het niets uitmaakt……………….toch?

  Like

 67. willemientje zegt:

  Kijk, voor mij is het ook 200 km, en aangezien ik niet op de snelweg rij, moet ik met openbaar vervoer, en dat is vanuit Zeeuws-Vlaanderen een drama, we hebben hier niet eens een station, maar al komen er maar 20 mensen, ik ga wel, de intentie is goed, de organisatie, en vergunning blijkt moeilijker als gedacht, er wordt gewezen op persoonlijke aansprakelijkheid voor de organisatie, bij onregelmatigheden, maar ik ga mijn stinkende best doen, om bekendheid te geven, posters ophangen, een kettingbrief opstarten, en word het dan niks, kan ik mezelf wel in de spiegel aankijken

  Like

 68. Henk der Niederländer zegt:

  Zeker te weten werkt het zo Jo
  Wat moet je als er ets geregeld word en er komen laat Ik zeggen 30 mensen opdagen van de ca 16 miljoen.
  Ik weet niet wat jij ervan vind maar Ik vind zo iets knap belachelijk.

  Like

 69. BertG. zegt:

  Ik kan me zelf altijd in de spiegel blijven aankijken want ik heb niet hierop gestemd.
  De mensen die hier op gestemd hebben, die moeten zich de ogen uit hun kop schamen.
  Die zijn het aankijken in de spiegel niet meer waard.
  En misschien bedenken die ook wel dit soort acties. Uit schaamte, want nou kunnen ze niet meer terug komen op hun stem.
  Ik ben het er ook niet mee eens wat er zit maar heb in ieder geval de moeite genomen om er over na te denken. Voordat ik ging stemmen.

  Like

 70. Henny Clemens zegt:

  Natuurlijk heb ik ondertekent, ik teken álles wat tegen dit kabinet en de EU is.

  Like

 71. willemientje zegt:

  Met zulke reaktie’s neem me niet kwalijk, ga ik toch denken dat wij Nederlanders idd een volk
  Van internetridders zijn, ik hoop dat ik niemand op zijn of haar tenen trap, maar we roepen constant
  dat we de straat op moeten, dat we moeten protesteren, maar dan moeten we wel uit onze luie stoel
  En als er op dit soort blogs al gezegd wordt dat het toch geen zin heeft, waar zijn we dan mee bezig

  Ook heel motiverend voor mensen die zich inzetten,( en dat is niet zo eenvoudig als het lijkt)

  Wij moeten de straat op!! En ik ga, ik zie vanzelf wel hoeveel mensen komen opdagen, dat is voor mij niet van belang, valt het mee, geweldig, valt het tegen, dan is dat dieptriest, en jammer voor de organisator, die misschien veel fouten maakt, maar toch z’n best doet

  Like

 72. willemientje zegt:

  Zet politiek 24 maar even op, dan zie je hoe hard dit nodig is, ik zit te kijken, en kan wel janken

  Like

 73. Henk der Niederländer zegt:

  @ Willemientje

  Neem het vooral niet persoonlijk Ik waardeer ten zeerste wat je doet daar is geen discussie over mogelijk maar de discussie mag gaan over het rendement en dat is er in het geheel niet als er een paar mensen naar een of andere manifestatie gaat die nergens maar dan ook nergens meer aandacht krijgt dan hier of enkele andere rechtse blogs.
  Je kunt me zelfs negatief noemen maar de resultaten wijzen het uit.

  Like

 74. willemientje zegt:

  Maar dan zou je nooit ergens aan moeten beginnen,risico zit , overal aan, en je kan wel een kansberekening maken, hoeveel rendement je ergens uithaald, maar dat weet je nooit, wij hadden jaren een goede klant, nooit betalingsproblemen, de laatste klus niet betaald, BV leeg, bijna 30000 euro foetsie, maar we hebben de zaak daarom niet opgeheven, we zijn gewoon door blijven ondernemen, alleen je vertrouwen had een deuk opgelopen, je wordt steeds een beetje minder naief, dat wel, dus ik neem het risico om misschien voor niets naar Den Haag te gaan, ook voor m’n eigen gemoedsrust,

  Like

 75. BertG. zegt:

  In Nl loopt je vertrouwen continue een deukje op. Met elke instantie. En je wordt inderdaad steeds een beetje minder naïef. Het is niet eens meer een risico lopen wat je doet.
  Ongeacht wat deze bevolking ook vind, het wordt totaal genegeerd. Elke actie.
  Meer dan een leuke dag naar den haag hou je er niet aan over. (als het droog is)
  Als je lang genoeg hier rondloopt dan krijg je wel door wat zin heeft en niet.
  Deze mensen moeten gewoon verwijderd worden wegens volksverraad en voor een rechtbank gebracht voor het verkopen van NL. Hier is geen reden of praten meer mee mogelijk.
  Deze trein stopt niet meer vanzelf.

  Like

 76. jowitteroos zegt:

  @Henk op 14.29

  Weet inderdaad niet wat er aan de hand is……men is doodgedemonstreerd.wetende, misschien, dat er toch niet naar geluisterd wordt. Daar heb je een punt, zo voel ik dat ook…………..Des alniettemin denk ik ook dat 30 of 20 of 10 een heuse kettingreactie kunnen veroorzaken………………. ( ligt er maar aan hoe je zoiets verpakt??!!)
  Je zegt zelf: de straat op niet langs de zijlijn…………………………maar dan moeten het er wel miljoenen zijn ofiets?

  Snap je punt Henk heus………………maar men moet denkelijk ergens beginnen, want als iedereen zo denkt blijven er inderdaad maar 20 of 30 over……………………..

  Vind het knap dat WIllemientje en anderen doorzetten en toch iets proberen…………en mensen bewust maken ( zo ze dat nog niet waren) en enthousiasmeren. Ik las uit je reactie dat je dat gelukkig ook ziet.

  Hopen dat het lukt en anders misschien toch iemand wakker geschud….of ze daar luisteren in Den Haag….dacht het niet

  Like

 77. Theefeest zegt:

  Gedaan,…. tuurlijk.

  Like

 78. Inmiddels ook de petitie getekend!

  Like

 79. R.A.F zegt:

  Wat staat die opstelten er slordig bij , en waarom heeft bea haar handen zo

  Like

 80. gielah zegt:

  Ik heb ook getekend…. maar inderdaad herinner ik me niet een straatnaam of plaatsnaam te hebben moeten invullen.
  Mocht het zo niet rechtsgeldig zijn…. dan alstublieft onmiddellijk een nieuwe mogelijkheid tot ondertekenen!
  Het zou doodzonde zijn als dit allemaal voor niets was.
  En inderdaad… ik weiger ( net als een andere reageerder daarnet opmerkte) ook maar IETS via dat stomme FaceBook te doen.

  Like

 81. G.Deckzeijl zegt:

  Hoe doet Opstelten ‘t….???http://www.damnlol.com/gents-which-one-are-you-10899.html

  @Gielah 13-12, 15:37: goed gezien! http://tinyurl.com/67vhpj6

  Like

 82. G.Deckzeijl zegt:

  Analoog aan dit artikel is Rutte II een aldi-kabinet….!!!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21156445/__Aldi_boos_om_Fyra-vergelijking__.html

  Like

 83. Jan zegt:

  “We all do better when the money is circulating. Those up on the top end they’re going to continue to make money. But those who are just working people and those who aspire for the middle class when that money is circulating then we can all collectively become more wealthy…”

  Een tulpenbol heeft een hoger IQ

  Like

 84. Tom Hendrix zegt:

  Ik hoop dat het MARX RUTTE II kabinet zo spoedig mogelijk oprot!

  Like

 85. BertG. zegt:

  Mark vind in ieder geval dat ie goed bezig is. Was zonder zijn inspanning allemaal nooit gelukt.
  Maar goed dat we mark hebben om dit allemaal te regelen. Niet dus.
  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Europese-Unie/357186/Rutte-op-EUtop-Europa-staat-er-sterker-voor.htm

  Like

 86. G.Deckzeijl zegt:

  Tijd voor een ander kabinet, liever vandaag dan morgen. Hier is de zoveelste reden…
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21158014/__Noord-Korea_feliciteert_Rutte__.html

  Like

 87. BertG. zegt:

  Ik zou me ogen uit me kop schamen als n-korea me zou feliciteren.
  Qua bedoelingen en onderdrukking liggen ze wel op 1 lijn. Vandaar deze felicitatie natuurlijk.

  Like

 88. G.Deckzeijl zegt:

  @Tom, 14:02: Sta ik helemaal achter! Geldt ook voor Opstelten. Zie 1.
  http://www.amsterdampost.nl/2013-wordt-een-jaar-om-onze-vrijheid-terug-te-winnen/

  Like

 89. willemientje zegt:

  Dus allemaal naar het malieveld!!!!

  Like

 90. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 15.43. uur, klopt helemaal Gerrit. Omwille van de smeer, likt de kat de kandeleer, helemaal van toepassing op onze premier-lachebek MARX RUTTE. Volgens mij heeft hij dat grijnzen overgenomen van die laaienlichter Zalm!

  Like

 91. daiyu-ninja zegt:

  Als er voetbal is dan wemelt het op de pleinen in Nederland van Nederlanders die met zijn allen naar een groot scherm voetbal staan te kijken. Als het om voetbal gaat dan kunnen ze WEL van de bank afkomen. Want dan rukken ze met z’n duizenden uit om gezamenlijk hun interessen met elkaar te delen.
  Waarom willen ze niet van de bank af als het om de toekomst gaat, om je werk, om de zorg, het onderwijs, de vrijheid van meningsuiting, de islamisering van Nederland, om het wangedrag van politici af te keuren?
  Het kan ze werkelijk niks schelen!
  Voetbal, bitterballen en bier, daar willen ze wel voor de straat op.

  Maar NIET om hun toekomst veilig te stellen.

  Like

 92. G.Deckzeijl zegt:

  http://www.luckymedia.nl/luckytv/2012/10/passie/
  Alleen het idee al…. (getverdemme)

  Like

 93. willemientje zegt:

  Dan maken we er toch een voetbalwedstrijd van tussen betogers en kabinet LOL

  De website is klaar!! http://wijzijntegenhetnieuweregeerakkoord.wordpress.com/

  Ga allemaal even kijken, en maak het bekend, dat is het minste wat jullie kunnen doen

  Like

 94. willemientje zegt:

  Bert, maak jij daar eens een mooi linkje van, dat lukt me nog steeds niet

  (Schaamt zich, en gaat onder de tafel zitten )

  Like

 95. BertG. zegt:

  Ik denk niet dat je mij bedoelt maar is een kleine moeite als je dit bedoelt.

  https://wijzijntegenhetnieuweregeerakkoord.wordpress.com/

  Like

 96. BertG. zegt:

  Willemientje, tip op te kopieren en plakken.
  Met linker muisknop op adres balk klikken (wordt blauw dan), dan met rechtermuis klik op adres balk (die blauw is) kiezen voor kopiëren.
  Bij een andere site plaatsten met rechtermuis knop en kiezen voor plakken.
  Moet goed komen dan.

  Like

 97. willemientje zegt:

  Oh , plakken, en kopieren, heb ik geleerd, scheelt me veel overtikwerk, ik wist niet dat een link zetten ook zo werkte

  Maar ja, ik ben dan ook een computerkluns met een Hoofdletter

  Bedankt

  Like

 98. @daiyu-ninja: Dat noemen ze brood en spelen. Dé manier om mensen zoet te houden. Is het je wel eens opgevallen dat tijdens dergelijke ‘evenementen’ er altijd belangrijke beslissingen door de regering worden genomen? De mensen hebben geen interesse in politiek oid maar alleen in dat voetbal/sport gedoe… En de regering weet dat duivels goed!

  Like

 99. Jan zegt:

  Aan de andere kant van de oceaan hebben marxisten ook geen boodschap aan de ‘proletariërs’:

  Former state Sen. Huntley bought clothes for her dog in taxpayer-funded shopping sprees
  http://m.nypost.com/p/news/local/queens/shirley_poodle_boodle_uKZBbQ0f9CLvvT2bHWuocO

  Let op de foto!!

  Like

 100. Jan zegt:

  Diederik en Mark sturen ons de beste wensen van het front in Syrië en geven te kennen dat gewerkt wordt aan vrede en stabiliteit in de regio. Een korte impressie.
  http://www.liveleak.com/view?i=0f8_1361297196

  Like

 101. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 09.36. uur. En dit GAJES, wordt met alle EGARDS door de RODEN en de LINKSE KERK, in Europa toegelaten. Vuile linkse schoften, verraders, ik hoop op NEURENBERG TRIBUNAAL versie 2.0.

  Like

 102. Robin zegt:

  Ik wordt helemaal chagerijnig als ik naar die kut kop van Rutte moet kijken en zijn stomme plannetjes. Ik kan straks op mijn 18e beter stoppen met studeren en maar de rest van me leven in een supermarktje gaan werken ofzo, want ik kan onmogelijk mijn studie betalen als de studiefinanciering en de OV- jaarkaart worden afgeschaft. Gaat ie maar lekker op zijn eigen loon bezuinigen en GEEN ROOIE CENT meer aan Griekenland geven. En ook geen rooie cent meer naar de banken in Italië of weet ik wat. Dit is toch een Nederlandse regering waarom gaat ONS geld dan naar andere landen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s