Gier wegens spionage gearresteerd

Screenshot_15

In Soedan werd een zogenaamde Israëlische spion gearresteerd: donderdag ontdekten de autoriteiten in de regio Darfur een gier, die een Israëlische GPS-chip aan zijn poot droeg. Daarmee zou hij zogenaamd het land bespioneerd hebben.

De Soedanese media zouden ervan overtuigd geweest zijn van doen te hebben met een spionageaanval vanuit Israël. Door de computerchip aan zijn poot, waarop “Israel Nature Service” en “Hebrew University Jerusalem” stond te lezen, zou de gier in staat geweest zijn om luchtfoto´s te maken en die daarna naar Israël te sturen. Dat bericht het Israëlische dagblad “Yediot Aharonot”.

De Israëlische autoriteit van de nationale parken wees de beschuldiging van de hand. Het zou bij de chip met GPS-functie gaan om een standaardmarkering van de vogels. “Het is een jonge gier, die samen met honderd anderen in oktober werd gemerkt. Hij heeft twee bandjes aan de vleugels en en een in Duitsland gefabriceerde GPS-chip”, zei Ohad Hazofe, een milieudeskundige van de autoriteit. Het zou gebruikelijk zijn om de wilde vogels met verschillende bandjes en computerchips uit te rusten. Ornithologen zouden zo informatie krijgen over de vluchtroute en verblijfplaats van de vogels, die tot 600 kilometer per dag zouden kunnen afleggen. De chip, die de Soedanezen ontdekten, zou bovendien geen foto´s kunnen versturen. Hij zou alleen informatie geven over de afstand en de vlieghoogte van de gier.

De oppositiepartij in Soedan maakte van het incident gebruik om de Soedanese regering belachelijk te maken. De “Beweging voor Gerechtigheid en Gelijkheid” zou het nieuws van de gevleugelde spion op haar site gepubliceerd en gevraagd hebben: “Hoe is het mogelijk dat de regering in staat was om een gier op te sporen, maar niet in staat om vliegtuigen te ontdekken die wapendepots bombardeerden?”, bericht “Yediot Aharonot”. De oppositie maakte daarmee toespelingen op een luchtaanval op een munitiefabriek in Khartoem in oktober. Soedan maakte Israël verantwoordelijk voor de aanval. De Israëlische regering heeft echter geen mededeling gedaan over het incident.

Bron:

http://www.israelnetz.com/nachrichten/detailansicht/aktuell/geier-wegen-spionage-festgenommen/#.UMOZK4OyFLk

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Israël, Soedan. Bookmark de permalink .

17 reacties op Gier wegens spionage gearresteerd

 1. Peter Rissing zegt:

  Om te gieren !

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Volgende keer vinden de muzelmannen wel een geit die gespioneerd heeft. Ziet nu niemand van de islamofiele politici hoe absurd het hersenspinsel van de karavanenberover en halsafsnijder Mohammed is.

  Like

 3. Kelele Nyingi zegt:

  Hilarisch!

  Like

 4. Pingback: De relatie tussen burka en dierencriminaliteit! | Linsky's Place

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  ‘Ze’ kunnen dus lézen?? Alleen nog niet begrijpend lezen….

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Het gemiddelde IQ zou op het Afrikaanse continent rond de 70 liggen. Dat is zeer weinig. Als je dit in Nederland scoort op een IQ onderzoek en/of meerdere testen dan ben je zondermeer zwakbegaafd. Als ik dit soort berichten zoals deze spionage gier en laatst ook van een kat die in west Afrika gekruisigd werd omwille van de Mohammed film dan denk ik dat de diverse wetenschappelijke onderzoeken die dit getal bevestigen er niet ver naast zitten. Ergens moet een fundamentele oorzaak zijn dat het Afrikaanse continent zover achter blijft bij de rest van de wereld qua ontwikkeling, innovatie, en sociaal en lichamelijk welzijn. De eeuwig linkse mythe dat het achterblijven nog steeds de na schokken zijn van voormalige uitbuiting gaat na miljarden aan ontwikkelingsgelden de laatste 50 jaar helaas niet meer op.

  http://www.cijfers.net/iq.html

  Like

 7. petra555 zegt:

  Bij gebrek aan andere slachtoffers / spionnen, om toch iets/iemand te hebben, dan maar een gier.
  Wat zijn deze mensen toch dom. Bij alles geloof ik nog dat ze niet zelf kunnen denken en kuddelopers zijn.

  Like

 8. Gelre zegt:

  Ik hoop wel dat die gier een eerlijk proces krijgt. Ik vrees echter dat ze em gewoon opvreten. Of is dat misschien niet halal?

  Like

 9. 2Crazy2bTrue zegt:

  @guusvelraeds:

  IQ is een rekbaar begrip. Op menselijk niveau zijn ze gelijk aan ons, met liefde, hartstocht en al die bekende grote en kleine zorgen. Ook zij weten uit ervaring dat de belastingdienst Nederlands grootste terreurorganisatie is. De verschillen met zwarte Afrikanen openbaren zich hoofdzakelijk op gebieden als technisch inzicht en intellectuele flexibiliteit. Ik ben bijvoorbeeld nog nooit een Afrikaan met een eigen mening tegengekomen.

  Al hun meningen inclusief de slachtofferrol zijn hun vanuit het Westen ingefluisterd. Wat dat betreft speelt het socialisme een kwalijke rol. In plaats van te participeren op de verschillen, worden deze verschillen juist ontkend met als gevolg dat er nauwelijks nog politiek incorrecte onderzoeken plaats vinden. Dat die verschillen mogelijk deels met aangepast onderwijs.ondervangen kunnen worden, is daarom heden geen discussiepunt meer.

  De Afrikaan is zich zeer goed van zijn plaats in de wereld bewust. Hij mag dan wat minder intelligent zijn, in stommiteiten wordt hij dagelijks nog ruimschoots door onze westerse sociale inslag overtroffen. Die weet hij dan ook goed te bespelen en dat legt hem geen windeieren. Zodra het socialisme in kracht gaat inboeten, wachten hem hier echter zware tijden en zullen velen naar hun land van herkomst terugkeren.

  Like

 10. luckybee zegt:

  Whaaaahahaha

  Like

 11. Jan zegt:

  In mei werd in Turkije een Bijeneter gevangen genomen die voor Israël spioneerde.
  The bird-beak in question reportedly sported “unusually large nostrils,” which – combined with the identification ring – raised suspicions that the bird was “implanted with a surveillance device” and that it arrived in Turkey as part of an espionage mission.
  http://honestreporting.com/turkey-bird-with-big-nose-is-israeli-spy/

  Potentiële zionistische spion

  Like

 12. Jan zegt:

  @Tom Hendrix zegt:
  8 december 2012 om 21:26

  Spionerende, zionistische dieren
  http://www.newsrealblog.com/2011/02/22/the-top-13-zionist-animal-conspiracy-theories-1/

  Like

 13. Trucker zegt:

  Enkel primaten zijn in staat om een vogel te beschuldigen van spionage.
  Waarschijnlijk hebben ze eerst het arme dier eerst een halve dag gevangengezet voordat ze iemand vonden die enige opleiding genoten had en dus in staat was om te lezen wat er op de identificatieplaatjes stonden.
  In de bioscoop zouden we om zoiets lachen maar bij primaten met een intiligentie-niveau die amper de neanderthaler overtreft valt er weinig te lachen, bitter weinig zelfs want de haatbaarden hebben ergens in de woestijnlanden een trouwfeest stilgelegd omdat er muziek speeelde…
  En in de Westerse wereld is het voor de media geen probleem, er niks mee als haatbaarden in vrouwenjurken een vogel “arresteren” op verdenking van spionage, noch een drama als eveneens haatbaarden feesten stilleggen omdat er muziek speelt.
  Eveneens is her voor de media geen probleem als er vrouwen worden gestenigd (dus letterlijk doodgesmeten worden met stenen) omdat ze verkracht werden of gewoon met een andere man rondlopen.
  Ook geen probleem voor de heikneuters van de media dat homosexuelen worden opgehangen dat mensen van enkele verdiepengen hoog naar beneden gegooid worden of levend verbrand of kinderen het hoofdje afgesneden wordt…
  Nee als haatbaarden Israelische nederzettingen binnendringen en een gezin op gruwelijke wijze afslachten kinderen en ouders waar het bloed letterlijk van de wanden druipt is het geen probleem.
  De palestijen zijn het slachtoffer, als ze roepen dat ze geen vrede met Israel willen, dat kinderen geleerd worden dat Joden apen zijn dan is er nog altijd niks aan de hand, als een heks als Duisenberg samen met het linkse onderdeurtje ( heo heet hij nu alweer?) roept in een pro haatbaarden betoging “hamas Joden aan het gas”…hebben de media het niet gehoord, maar opgelet als een kolonist een of lid van het IDF een pallestijn een tik uitdeeld, dan is het een schending van mensen-(en welke andere)rechten die er zijn op de wereld.
  Laat het zooitej oprotten en we gaan er achter met de .50

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Trucker 20.43. uur, deze linkse kloothommel Trucker heet Harry (hamas) van Bommel van de SP!

  Like

 15. Jan zegt:

  Hezbollah neemt spionerende, zionistische adelaar gevangen

  Hezbollah Claims It Caught Joooo “Spy” Bird…
  The eagle was captured by amateur hunters in the the town of Ashqout in the Keserwan district of the country, which is north east of Beirut.
  http://www.jpost.com/Middle-East/Hezbollah-We-have-captured-an-Israeli-spy-eagle-in-Lebanon-328880

  Like

 16. Jules Vismale zegt:

  Als die gieren nou het vlees van linkse politici en moslimextremisten gaan opeten dan krijgen ze daar vast en zeker vreselijke maagpijn van!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s