“Rechtse” ZwedenDemocraten moeten vergast worden

Screenshot_16

De strijd tegen rechts in Zweden neemt steeds drastischer vormen aan. Nadat de Zweedse minister-president Fredrik Reinfeldt verklaarde dat de massa-immigratie een straf voor de kiezers van de ZwedenDemocraten is, publiceerde deze week een sociaaldemocratische krant een schokkend hoofdartikel, waarin de partijvoorzitter van de ZwedenDemocraten, Jimmie Akesson, als kakkerlak wordt voorgesteld, die door de andere partijen vergast moet worden.

De ZwedenDemocraten, die in de jongste peilingen op meer dan 12% van de stemmen uitkomen en de op twee na grootste partij zouden zijn, worden steeds opnieuw het doelwit van politiek geweld. Regelmatig worden er woningen vernield, autoruiten ingeslagen en kinderen van lokale politici bedreigd. Vorig jaar ontsnapte een politicus van de ZwedenDemocraten met christelijk-Assyrische wortels slechts ternauwernood aan een poging tot moord door islamitische immigranten. Deze bekogelden de woning van de politicus met stenen en schreeuwden: “Kloten christen, kloten ZwedenDemocraat, kom naar beneden!”.

Toen Issa de deur opendeed, sloegen ze op hem in, een van hen trok een mes en ramt het in zijn buik. Issa overleefde ternauwernood en verliet daarna de partij.

Vorige week nog werd een lid van de jeugdvereniging van de ZwedenDemocraten door immigranten op straat in elkaar geslagen.

Bron:

http://www.freiezeiten.org/rechte-schwedendemokraten-sollen-vergast-werden/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Immigratie, Moslims, nieuw fascisme, Socialisten, Zweden. Bookmark de permalink .

29 reacties op “Rechtse” ZwedenDemocraten moeten vergast worden

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  Het kàn niet anders bestreden worden dan ècht al die islammers onze landen uit te zetten, het is een plaag zoals de PEST ooit was… het is voor onze Westerse normen vreselijk maar wij moeten deze islamieten ‘behandelen’ zoals ‘usance’ is in hùn eigen landen v herkomst of oorspronkelijke herkomst! Wij àllen wéten waaròm zij hier hier zijn, wat hun doel is en daar moeten wij NU paal en perk aan stellen, ik denk dat wij het anders niet meer redden om dat voor elkaar te krijgen!

  Like

 2. baksteen zegt:

  Wat een primitieve aanpak, zelf doen. Er komt er hier straks een vrij met ervaring.
  Wat een hatespeech en demonisering, kunnen ze hier nog wat van leren, hoewel de cartoons op Joop eigenlijk op een soortgelijk niveau liggen.
  Heeft Zweden zich al zo lang buiten oorlogen gehouden krijgen ze straks hun eigen burgeroorlog, of de Zweedse bevolking verdwijnt gewoon.

  Like

 3. 2Crazy2bTrue zegt:

  De islammers het land uit EN hun inviteurs, de socialisten, aan de galg.
  Weg met de rammers&drammers. Wij willen onze beschaving terug !!!

  Like

 4. Wat staat er ons nog te wachten, boys en girls. Slaan wij de handen ineen en slaan we terug? Zondagmiddag om 15.00 uur op het Binnenhof in Den Haag. Neem wel schietspullen mee. Zoals een katapult met kastanjes. Gaan we lekker die raampjes van het kantoor van de PvdA inschieten. Niet met kastanjes maar met steentjes. Ook bazooka’s zijn welkom. Met munitie.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Ik als nakoomling van Karel Martel moet deze ontwikkeling wel met welgevallen zien. Mijn voorvaderen heeft de strijd in Tours bij Poitier tegen de Moren, niet voor niets gevoerd hebben.Als de PvdA en andere linkse partijen bij de islam aansluiten, zo be it. We lusten ze row.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  En het blijft maar bezig. De zgn. linkse (democratische) partij van Zweden heeft dus volkomen lak aan de oorspronkelijk geboortige Zweden. Het is het ultieme bewijs, dat links ook daar de 5e colonne vormt van de islam.

  Like

 7. Macacco zegt:

  Weer een duidelijk bewijs, het zoveelste in Europa, waaruit blijkt dat je veeeel meer je eigen “regering” moet bestrijden dan die islam. Dat komt daarna wel.

  Like

 8. Louis-Portugal zegt:

  Via Toets bij DDS kwam ik op crapuul terecht waar ene JvdHeuvel in de stijl van de zweedse ataat schrijft.
  We zijn hier al veel verder dan gezond is.

  Like

 9. Jan zegt:

  “Islamitische immigranten”, dus terroristen, parasieten en uitschot dat in andermans land waarvan zij zeggen dat dat van hen is proberen een vluchteling, immers, Assyriër te vermoorden.

  Als in Zweden een tweede Breivik opstaat zal ik niet verbaasd opkijken of ‘geschokt’ zijn.

  Overigens, van dergelijke reacties van links ben ik niet verbaasd. een week terug was op de Duitse tv een interessante discussie. Onderwerp: Voor of tegen homohuwelijk?
  Linksmens Frank Plasberg is de ‘discussieleider’ van zijn programma ‘Hart, aber fair’, wat het niet was (nooit is) want het was 2 tegen 4. Niet verwonderlijk als men geen argumenten heeft en meent dat als een meerderheid ergens voor is en één tegen de meerderheid gelijk heeft.

  Een dominee en een een journaliste, Birgit Kelle zijn tegen, twee andere voor, waaronder een homo. Kelle komt met wetenschappelijke onderzoeken dat kinderen opgevoed door homostellen later vaak last hebben van psychische problemen die zich in allerlei vormen kan uiten, van asociaal gedrag, tot verslaving en slechte relaties. Onzin, meent Plasberg (waar bemoeit hij zich mee, want hij is immers discussieleider?) en hij komt opdraven met een ‘wetenschappelijk’ onderzoek dat uiteindelijk geen wetenschappelijk onderzoek blijkt te zijn maar een enquete onder homostellen en zeer jonge kinderen van homostellen, kinderen van 3 à 4 jaar en die dus zeggen dat zij het prima vinden met twee pa’s of ma’s , wat door de stellen nog eens bevestigd wordt. De wetenschappelijke rapporten van Kelle, aldus de oppositie en Plasberg deugen niet want….. dit zijn onderzoeken uit de VS. Kelle met feiten en de homo en andere linksmens, een politicus die met meningen komen en proberen te verkopen als feiten.

  Ook tegen homohuwelijk is Martin Lohmann die ook vanuit Christelijk perspectief aangeeft waarom hij tegen is. Rotsvast argument: “Man en vrouw zijn voor elkaar gemaakt om zich voort te planten en niet homostelen”. Die zat. Schuimbekken van de andere kant maar geen argument tegen wat inmiddels traditie is. Wie de Bijbel aanhaalt als onderbouwing, God’s woord, is bij wijze van spreken al veroordeeld, zo niet zwaar gestoord. De minachting droop dan ook van de gezichten af.

  Dit dus de ‘discussie’. Wat nu gebeurt is wat in Zweden en in IEDER land ter wereld gebeurt. Kelle is binnen 24 uur ter dood veroordeeld door links. Zij is een heks en heksen dient men te doden, te verbranden. Haar mentaliteit is die van de nazi’s, die van Hitler zelf.

  Lohmann is een christenhond, een religieuze fanaticus die een paar klappen op zijn bek moet hebben.

  Kelle kijkt er niet van op: Dit geheel laat eens te meer zien dat tolerantie in onze maatschappij een eenrichtingsweg is. Van tegenovergestelde meningen kan men geen tolerantie verwachten.”

  Christliche Journalistin und Familienmutter ist nach TV-Auftritt wüsten Anwürfen ausgesetzt
  http://charismatismus.wordpress.com/2012/12/05/ndr-redakteur-nieschwietz-beleidigte-birgit-kelle-hexe-verbrennen-nun-hat-er-sich-entschuldigt/

  Ik moet er niet aan denken dat beroeps homo en vuilbek Paul de Leeuw mijn pa zou zijn geweest

  Like

 10. Roni Thome zegt:

  De reactie van de Zweedse Socialisten leert ons twee dingen: a) dat ze langzaam beseffen dat hun multiculturele creatie is totaal mislukt en b) dat het Zweedse volk begint langzaam te beseffen dat degenen die de multiculturele ideologie aanhangen, zijn niet (meer) te vertrouwen. Men zoekt naar een alternatief. Gevolg: panische angst bij de Socialisten de plaats aan de top te verliezen. Hun gedrag is typerend voor mensen die weten dat ze de boel niet meer bij elkaar kunnen houden en met mooie worden de gemoederen kunnen sussen. Zij ruiken vuur aan hun schenen. Hun panische reactie is slecht voor de stabiliteit van het land. Op gegeven moment zal men in bepaalde kringen de multiculturalisten als een soort collaborateurs beschouwen. De kans is groot dat het land zal worden geconfronteerd met gewapend verzet. De signalen zijn al gegeven door de ‘Schutter van Malmö”.

  Like

 11. Jan zegt:

  Jimmie Åkesson: “Terrorisme is geen geïsoleerde bedreiging. Het is een bepaalde vorm van islamitische tactiek en het is islamisme als een politieke ideologie waartegen gevochten dient te worden en die moet verdwijnen”
  Groene Maria Ferm (groen qua naïviteit): “Åkesson wil het typische beeld van de terrorist koppelen aan de moslim.”
  h**p://www.islamophobiatoday.com/2011/01/27/sweden-democrats-leader-says-terrorism-is-a-form-of-islamic-tactic-and-calls-for-fight-against-islamism-as-a-political-ideology/

  (Åkesson) beweert dat meer dan tien terroristische moslimorganisaties zich in Zweden hebben genesteld, dat Zweden de meeste verkrachtingen heeft in Europa en dat moslims meer dan oververtegenwoordigd zijn onder de criminelen.
  Reacties van ‘experts’ en academici:
  Jan Hjärpe, emeritus professor van Islamic Studies aan de Universiteit van Lund: “Dit is dezelfde soort propaganda als het antisemitisme van de nazi’s”
  “Dit heeft ook een racistische ondertoon omdat de aantijging suggereert dat er verwantschap bestaat tussen de religieuze opvattingen en de wijze hoe iemand zich gedraagt.”

  “Een gehele religie aanwijzen als de grootste exxterne bedreiging komt er dichtbij hetze tegen een etnische groep”, aldus advocaat Peter Althin

  Klara Hradilova Selin : Er is geen enkel bewijs dat in Zweden meer verkrachtingen plaats vinden dan in andere landen en dat deze begaan worden door moslims.
  h**p://www.thelocal.se/22738/20091019/#.UMRWyiBtAZQ

  (Dat Klara Hradilova Selin een malloot is heb ik uit betrouwbare Bron)
  h**p://ejbron.wordpress.com/2012/08/10/zweden-een-verkracht-land/

  Like

 12. Jan zegt:

  In ‘The Local’ op dezelfde pagina echter wel: “Spies in Sweden mostly from China, Russia, Iran’
  Dat is toch ‘racistisch’, Selin?

  Like

 13. peterselie1 zegt:

  De Nederlandse politie moest tijdens de oorlog gedwongen werken onder Duitse leiding. Na een omscholing op de politieschool te Schalkhaar waar Nederlandse agenten zich moesten verdiepen in het Duitse ideeëngoed zoals rassenleer en “nationaalsocialisme, (welke politieke partijen worden met het woord sociaal, socialisme geassocieerd?) werden ze ingezet bij de uitvoering van het beleid van de bezetter.
  Nederlandse agenten die moesten assisteren bij het arresteren en deporteren van joden behaalden grote successen dankzij een voortreffelijk up to date gehouden bevolkingsregister. Hierbij tijdens de Tweede Wereldoorlog was het opsporen en arresteren van ondergedoken Joden in Nederland voor een belangrijk deel het werk van de Nederlandse politie. Veel rechercheurs deden dit werk met grote overtuiging en volledige inzet, zo blijkt uit nieuw en baanbrekend historisch onderzoek. Binnen de Nederlandse politie bleken groepen actief die alle trekken hadden van een criminele organisatie. De betrokken agenten mishandelden, stalen, roofden, en verkrachtten. En bovenal: ze joegen vele duizenden Joden de kampen en de dood in. Sommigen bleken zulke fanatieke Jodenjagers dat het zelfs de Duitse bezetter te gortig werd. De hedendaagse socialisten gaan veel subtieler te werk dan hun collega’s uit de Tweede Wereldoorlog. In plaats van opsporen en deporteren houden de socialisten versie 2.0 zich voornamelijk bezig met het importeren van alles wat met de islam te maken heeft, het voortrekken van deze achterlijke tribale woestijn bewoners heeft reeds lang zijn vruchten afgeworpen in de zin van een verhoogde criminaliteit de cijfers liegen daar niet om, Voorts wordt door de overheid in welke samenstelling dan ook, dit rif raf volk voorgetrokken ten nadelen van de autochtone bevolking. Sinds geruime tijd bestaat de etnische samenstelling van Nederland bijna een derde uit allochtonen. De socialisten hebben de Tweede Wereldoorlog toch als een soort van uithangbord gebruikt met de tekst daarop “dit nooit weer” en toch ziet men de verschijnselen van de geïmporteerde Jodenhaat en homo gepest met de dag toenemen. Buiten de verschillende rechtse blogs die meestal geassocieerd worden, tsa men raadt het al, nazisme, Geert Wilders, ect, ect, hoor ik geen enkel kritisch geluid uit een links geïndoctrineerde maatschappij.

  Like

 14. Lucky9 zegt:

  Wij Vlamingen zijn dat reeds héél lang gewoon. Weliswaar zijn we nooit afgebeeld als kakkerlakken maar wel vergeleken met en uitgescholden als mestkevers. Gewoon omdat we islamkritisch en voor de vrijheid en de onafhankelijkheid van Vlaanderen pleiten.

  Voor wie de linkse bemoeizucht met andermans zaken dieper wil doorgronden hier een aanbevolen lectuur voorzetje: http://tinyurl.com/cp6eee8

  De oorspronkelijk boekbespreking in het dagblad De Standaard heb ik ook gelezen maar is alleen voor abonnees en dus beschermd door auteursrechten.

  Like

 15. oogenhand zegt:

  Het probleem met de Zweden-Democraten is dat ze te breed willen zijn; zowel aanvaardbaar voor Joden, Christenen als Humanisten. Dit verzwakt de diepte van hun boodschap. Afgezien van hun migratie en islam standpunt is het veel te veel een veilige, gematigd rechtse partij. Het probleem met dit soort “Republikeinen” is dat rijke mensen met grote gezinnen buiten Saoedi-Arabië eigenlijk niet voortkomen.
  De Republikeinen in Amerika weten niet of ze een Christelijke, of een “blanke” partij willen zijn. Daarom blijven ze voortdurend prutsen. Voorbeeld: Een “blanke” Republikeinse partij zou weliswaar de grenzen dichtzetten, maar óók niet klagen over abortus in Zwarte wijken. Een Christelijke Republikeinse partij zou weliswaar de hakken in grond zetten inzake abortus, maar wel de grenzen wijd open laten staan.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Hieruit blijkt weer overduidelijk dat Nationaal Sociallisme en Socialisme er de zelfde denkbeelden erop na houden. Tegenstanders moeten vergast en uitgeroeid worden.
  Hitler zie ook dat hij een Socialist was. Dus Links !!

  Like

 17. friki zegt:

  Peterselie om 11.12 uur
  Ik kon het niet meer met U eens zijn.

  Like

 18. koddebeier zegt:

  zie moet natuurlijk zei zijn.

  Like

 19. Kelele Nyingi zegt:

  Links-rechts-troelala; drie keer links is rechts en drie keer rechts is links. Schandelijke uitlatingen, daar is geen discussie over mogelijk, maar het gaat natuurlijk simpelweg om de macht en daarbij zijn kennelijk volgens sommigen methoden aanvaardbaar die bij een democraat niet eens opkomen. Overigens, of het zoveel erger is dan hetgeen zelfverklaarde ‘rechtsmensen’ en ‘patriotten’ ‘linksmensen’ toewensen en willen aandoen, is maar de vraag. De barbaarse bejegening over een weer, evenals de nogal hypocriete wederzijde verontwaardiging over de uitlatingen van de andere partij, zijn weinig hoopgevend. Ga daarvoor de diverse onderwerpen alleen al op dit forum maar eens na.

  Like

 20. Kelele Nyingi zegt:

  @ koddebeier 9 december 2012 om 12:40
  Wat men zichzelf noemt, betekent niet veel, volgens mij. DDR stond voor ‘Deutsche Demokratische Republik’, maar erg democratisch ging het er daar niet aan toe, als we de berichtgeving mogen geloven. Hitler vond zichzelf ook een geweldig mens, maar ook daarover zijn de meningen verdeeld.

  Like

 21. @Kelele; Mohammed vond zichzelf een profeet en een uitzonderlijke knappe man. Veranderde de naam van God (JHWH) in Allah. Trouwde met een meisje van zes die hij ontmaagde op haar negende. Tijdens zijn rooftochten liet hij veel mensen onthoofden die niks van de islam en Allah wilden weten. Zoals Joden. Maar ook Christenen. Zijn rooftochten gaan verder, ook in deze eeuw. Mohammed is een inspirator voor meer dan een miljard moslims in de huidige tijd. De aanhangers van Mohammed vinden Mohammed een geweldig mens. Na Mohammed komt er geen één profeet meer, heeft Mohammed op laten schrijven. Als je kritiek op Mohammed, de islam, de koran of Allah durft te hebben verdien je de doodstraf volgens de koran en zijn volgelingen. Al woon je nu in Nederland.

  Like

 22. Kelele Nyingi zegt:

  @ Jack Terrible 9 december 2012 om 14:14
  Ja, precies. Mensen beweren van alles, dat vooral van subjectieve beleving afhankelijk of voor opzettelijke manipulatie bestemd is. Dat betekent helemaal niks. En er zijn altijd mensen te vinden, die er een punt van maken om het te geloven. Rare jongens, die mensen.

  Religie is in mijn optiek een symptoom van de menselijke achterlijkheid. Soms onschuldig, vaak irritant en in sommige gevallen ronduit verwerpelijk.

  Like

 23. lucky9 zegt:

  De pro-forma seculiere Kelele Nyingi pleegt op 9 december 2012 om 14:39 weer eens een geveinsde seculiere scheet in een fles.
  How low van you go? Ondergronds misschien? 😆

  Like

 24. Henny Clemens zegt:

  Het zal voor de meesten nu nog een schok zijn met wat ik nu neerschrijf.
  Tijdens de oorlog in Yoegoslavié had een Engelse journalist een gesprek met Karadich, nu verdachte van oorlogsmisdaden, zei toen, Jullie zullen ons nog eens dánkbaar zijn voor wat wij hier doen.
  Wij zijn de voorbode van wat er over 20 jaar in heel europa zal gebeuren.
  Daar kunnen we zo onze gedachten eens over laten gaan, toch?

  Like

 25. oogenhand zegt:

  Er zijn meerdere redenen waarom de Servische acties op weinig zijn uitgelopen. Één: het Christendom is geen militante godsdienst, met een knagend geweten voor de Serven als gevolg. Twee: het Christendom is een monogame godsdienst, waardoor de Serven geen Bosnische vrouwen tot fokslavin konden maken. Drie: de monogamie maakt alleen het afslachten van vijandelijke vrouwen en kinderen mogelijk, wat volstrekt in strijd is met de betoogde naastenliefde.
  Alleen een vérgaande polygamie maakt overwinning op de islam mogelijk. Gelukkig sluit polygamie nauw aan op het vrouwelijke instinct tot hypergamie. Gelukkig vernietigt de islam zichzelf door burgeroorlogen in Syrië, Irak, Egypte, Koeweit en Pakistan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s