Antisemitisch NOS-journaal wekt bewust Jodenhaat

Screenshot_3

Monique van Hoogstraten, speciaal Israël-basher en Palestijnen-terreur-goedprater in NOS-journaal-dienst

(Door: Martien Pennings)

Manfred Gerstenfeld heeft een heel boek (“Het Verval”) gewijd aan de groeiende hetze tegen Israël en aan het groeiende antisemitisme, vooral door de immigratie van moslims. Hij heeft het NOS-journaal heel juist getypeerd als een instrument van staats-antisemitisme.

Gerstenfeld zegt:

“Een ( . . .) geval van staatsantisemitisme is het NOS-journaal. Daar vind je staatsgesubsidieerde haat, gebracht op een sophisticated manier. Daar is een studie over gedaan. Een derde voorbeeld betreft staatsgesubsidieerde ontwikkelingshulporganisaties die anti-Israëlpropaganda verspreiden en zwijgen over de wijdverspreide moordverheerlijking waarvan de Palestijnse gemeenschap doordrongen is.”

“Dan kom je tenslotte weer op de vraag ‘woord en daad’. Bij sommige moslims komt het ook tot antisemitische daden. Het NOS-journaal zal niemand in elkaar slaan. Die helpen daarbij. Maar een groot deel van de moslims in de wereld, minstens honderd miljoen, zijn jihadisten die de wereld willen veroveren. Een dergelijke gewelddadigheid bestaat niet in het Jodendom. Het idee dat Joden de wereld willen veroveren is een antisemitische fabel, ooit verzonnen door de Russische geheime dienst.”

Ik geef  nu een zeer recent voorbeeld van journaalberichtgeving die dermate tendentieus is dat je moet spreken van geschiedvervalsing en bewuste feitenmanipulatie ter demonisering  van Israël en ten gunste van islam, terreur en Arabieren.  Er zal op deze site nog een stuk volgen dat de grove manipulatie zal blootleggen van het Israël-item in precies deze twee journaal-uitzendingen van 3 december 2012. Voor nu volsta ik met alleen maar de inhoud van die twee journaals weer te geven en deze te stellen tegenover het mooipraten van de Hamas-feest-rally in het 8-uur journaal van 8 december 2012.

Maandag 3 december 2012. Het meest vergenoegde manneke dat ze bij het NOS-journaal voorhanden hebben, Rik van de Westelaken, presenteert het zes-uur-journaal.

Van de Westelaken vanaf 05:35:

“Het is héél slecht gevallen in Europa, het plan van Israël om opnieuw duizenden huizen te bouwen in bezet Palestijns gebied. De Israëlische regering besloot dat nadat een ruime meerderheid van de VN-lidstaten had ingestemd met het verhogen van de status van de Palestijnse gebieden.”

Daarna volgt een “voice over” bij beelden, die we niet hoeven citeren, omdat de inhoud ervan dezelfde is als die Sacha de Boer in het acht-uur-journaal vanaf 13:30 te berde brengt.

“En de plannen van Israël om nog eens een flink aantal huizen te bouwen in bezet Palestijns gebied is in Europa heel slecht gevallen. De Israëlische regering besloot dit nadat een ruime meerderheid van de VN-lidstaten had ingestemd met de verhoging van de status van de Palestijnse gebieden. Veel Europese regeringen, en zelfs ook de Amerikaanse, zien de plannen als een groot obstakel voor het toch al niet zo vlot verlopende vredesproces.  In Londen werd vanmiddag de Israëlische ambassadeur naar het ministerie van buitenlandse zaken geroepen, in diplomatieke termen een vrij forse stap. Hetzelfde gebeurde in Parijs en Stockholm, in Spanje, in Denemarken. In een verklaring zegt de Nederlandse regering zich ernstige zorgen te maken en te hopen dat Israël de plannen terugdraait. Ook de Duitse regering mengde zich in de discussie en zei dat de bouwplannen de kans op vrede tussen Israël en de Palestijnen nog verder zullen schaden. En het besluit van de Israëlische regering houdt in dat er in het Palestijnse deel van Jeruzalem drieduizend huizen worden bijgebouwd. Ook worden er versneld plannen gemaakt voor een nieuw nederzettingproject op de westelijke Jordaanoever, vlak bij Jeruzalem. Daar is al een groot aantal illegale Joods nederzettingen, waardoor het noordelijk deel van de westelijke Jordaanoever zo goed als afgesneden wordt van het zuidelijk deel. De westelijke Jordaanoever werd door Israël in 1967 bezet en sindsdien werd er een groot aantal Joodse nederzettingen gebouwd. Die nederzettingen en hun directe omgeving zijn verboden gebied voor Palestijnen.”

Dan komt “correspondente” Monique van Hoogstraten*** als voice over aan het woord bij beelden:

“Om deze heuvels gaat het. Het E1-project zoals het heet. Een gebied tussen Jeruzalem en de grote Joodse nederzetting Ma’ale Adumim. Nu nog toegankelijk voor Palestijnen. Het is hun doorgaande route van noord naar zuid. Tijdrovend maar doenlijk. Als het E1-project doorgaat, komt de doorgang in gevaar.”

Een “Palestijn” komt aan het woord:

“Als deze weg dichtgaat, kan ik mijn zaak wel vergeten. Ik ben afhankelijk van deze route die het noorden met het zuiden verbindt. Israël is onze vijand. Die zich op allerlei manieren met ons bemoeit en problemen voor ons veroorzaakt.”

Van Hoogstraten opnieuw bij beelden:

“De fysieke band tussen de twee delen van de Westelijke Jordaanoever wordt dan zo goed als doorgesneden. En dat maakt de vorming van één Palestijnse staat nóg moeilijker.”

Zoals gezegd: dit verhaal zit vol verzwijgingen, leugens en manipulatie, maar dat zal ik nog nader analyseren in een toekomstig stuk. Voor nu is het genoeg om vast te stellen dat hier het huizen bouwen van Israël als een misdaad wordt voorgesteld die de Vrede bedreigt.

En ga nu eens kijken naar het acht-uur-journaal van zaterdag 8 december. Om de belangrijkste feiten durven ze niet meer heen bij het NOS-journaal, maar . . . . . oh, wat zouden ze graag! Ze zijn dus verplicht te melden dat Hamas nog steeds op de vernietiging van Israël uit is, maar de hele toon is vergoelijkend. Zo wordt er melding gemaakt van de “burgeroorlog” tussen Hamas en Fatah, maar niet dat het extreem wrede moordpartijen waren van de kant van Hamas. Ga voor de verbaal en praktikaal totaal-genocidaal-terreur anders eens hier kijken en hier en hier en hier en hier en hier en hier en hier en hier en hier en hier en hier en hier.

Maar wie naar het NOS-journaal kijkt en vooral luistert naar de toon waarop het gebracht wordt, kan de indruk krijgen dat we te maken hebben met een soort verzet dat we in 40-45 ook in Nederland hadden, maar dan exotischer. Luister vooral ook naar de op casual toon uitgesproken intro van Jeroen Overbeek  vanaf 11:30:

“De Palestijnse verzetsbeweging Hamas bestaat 25 jaar en dat wordt groots gevierd in Gaza. Bijzondere gast is Khaled Meshaal. Dat is de politiek leider van Hamas in ballingschap. Hij durfde nooit een stap te zetten binnen de Palestijnse gebieden uit angst te worden gedood door Israëlische veiligheidstroepen. Maar nu er een staakt-het-vuren van kracht is, viert hij het feest openlijk mee.”

Screenshot_4

Vandaag is op deze site een stuk gepubliceerd van de site “Vlaamse Vrienden van Israël” dat het feest van Hamas goed in beeld brengt. Het heet “De naakte Fallus van Hamas op het podium in Gaza zegt meer dan duizend woorden”. We zien daar de nieuwste raket van Hamas, ter beschikking gesteld door Iran, die in staat is Tel-Aviv en Jeruzalem te bereiken en die dan ook in een enorm kartonnen decor van een stadsaanzicht van Jeruzalem is geplaatst. De boodschap is overduidelijk.  Kijk goed naar de NOS-reportage en zie dat die schofterig provocatie bewust niet goed in beeld wordt gebracht. Want bij de NOS zijn ze ervan overtuigd dat huizen bouwen door Israël veel gevaarlijker is voor het vredesproces dan raketten bouwen door een genocidale terreurbeweging, die de NOS dan ook liever “de Palestijnse verzetsbeweging Hamas” noemt.

________________________________

*** Monique van Hoogstraten heb ik al eens twee keer eerder getypeerd:

“De hang naar Israël-demonisering blijft onstuitbaar, zei ik. Als je Monique Hoogstraten haar stand upje ziet maken dan vóél je het verlangen naar Israël-bashing, maar de feiten zijn dit keer dermate evident dat ze er niet omheen durft te gaan. Tsja, zegt ze, ergens vrijdag- of donderdagavond in het NOS-journaal, er zijn nu eenmaal honderden raketten op het zuiden van Israël afgevuurd in de loop van de maanden. Maar, voegt ze er gauw aan toe: er komen ook verkiezingen aan en Netanyahu wil zich populair maken. Ja, Netanyahu lijkt mij in deze korte speech echt iemand die deze oorlog als verkiezingsstunt heeft bedacht.”

“Een voorbeeld? De zomercolumn van het NOS-journaal kwam deze zelfde vrijdagmorgen 27 juli 2012 uit Gaza en was van correspondente Monique van Hoogstraten. Het was inderdaad weer de gewone tendentieuze smeerlapperij, waarin de Gazanen als arme en in dat kleine landje door Israël opgesloten gevangenen werden voorgesteld. Dat de Gazanen hun relatieve onvrijheid vooral aan hun eigen maffia’s te danken hebben, werd niet vermeld. Van Hoogstraten had laten filmen op het strand van Gaza. Het was er erg druk en de indruk van benauwdheid die daardoor werd opgeroepen was ongetwijfeld door mevrouw Van Hoogstraten zo bedoeld. Een indruk van benauwdheid die nog versterkt werd door de warme kleding die vooral de vrouwen op het strand droegen. Dat herinnerde mij weer aan het feit dat de islam óók gedefinieerd kan worden als een gesystematiseerde obsessie met wat mensen tussen hun benen hebben en daardoor realiseerde ik me weer dat de drukte in Gaza in het algemeen vooral te maken heeft met het tomeloze aanfokken dat de islamitische “cultuur” kenmerkt. Mevrouw Hoogstraten had buiten het strand een paar heel vieze en armoedige plekjes gevonden in Gaza en ze in close-up gefilmd. De uitzinnige luxeen overdaad  die Gaza ook kenmerkt en waarvan vooral de Hamas-maffia  geniet, had ze zorgvuldig buiten beeld gehouden. Ja, mevrouw Hoogstraten leverde weer een fijne en subtiele bijdrage aan de Israël-haat en zo indirect aan de Jodenhaat in Nederland.”

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestina", "Westbank", antisemitisme, Censuur, Elite, Gazastrook, Hamas, Hypocrisie, Israël, Joden, Jodenhaat, Linkse Kerk, Naïviteit, Nederland, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

38 reacties op Antisemitisch NOS-journaal wekt bewust Jodenhaat

 1. Jan zegt:

  Geen verschil tussen de mutanten op de bovenstaande foto en deze uit ‘Beneath the Planet of the Apes’ met de aanbidding van de ‘Alpha Omega’ bom.

  Like

 2. Kelele Nyingi zegt:

  Het is toch verdomme wat: kun je zelfs de staatsomroep niet meer vertrouwen…

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  Jij bent vervelend, Kelele Nyingi.

  Like

 4. Jan zegt:

  Citaat van EoZ:
  The main threat to Israel’s future contiguity comes from encroachments on E-1 made by illegal Palestinian construction. Israeli and Palestinian construction in the West Bank has been governed by the legal terms of the Oslo II Interim Agreement from September 28, 1995. The area around E-1 is within Area C, where, according to Oslo II, Israel retained the powers of zoning and planning. As a result, much of the recently completed Palestinian construction there is illegal. In contrast, none of the Oslo Agreements prohibited Israeli settlement activity, though Israel undertook unilateral limitations upon itself in this area in recent years.
  http://elderofziyon.blogspot.nl/2012/12/the-truth-about-e-1.html

  Vorige week even naar de NOS geluisterd, maar ook over de VS leugens. Wordt gezegd dat het werkeloosheidscijfer nog nooit zo laag was geweest. Klopt, alleen doen heel veel niet meer mee aan het arbeidsproces en zijn er inmiddels meer dan 1 miljoen staatsbanen bij gekomen.
  Vreselijk volk in Hilversum en Bussum. Liegen van ons belastinggeld.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Persoonlijk ben en blijf ik van mening, dat de NOS, en al de overige omroepen en het grootste gedeelte van de pers, in 40 jaar tijd volledig overgenomen is door het socialistische volksdeel, in samenwerking met de links-liberalen. Een boek wat mij de ogen deed openen wat dat betreft was: “de schijnelite van de valsemunters”, van Martin Bosma. Na dit gelezen te hebben, had ik meer dan genoeg van de verzamelde linkse pers en omroep. Maar links zit overal, in alle geledingen van onze samenleving op sleutelposten.

  Like

 6. hierbij nog wat rapporten over de anti- Israël hype van de NOS opgesteld door Stichting WAAR.
  http://www.waarnet.nl/publicaties

  Like

 7. BertG. zegt:

  Begin maar eens een gesprek met mensen die alleen maar naar de NOS kijken.
  En alles wat ze op NL1-2-3 uitzenden.
  En dit al jaren voor volledige waarheid aanschouwen. En dat zijn er veel meer dan je denkt.
  Compleet gehersenspoeld. Totaal doordrongen van staats propaganda en indoctrinatie.
  Ergens weten ze het wel, maar toch in de veronderstelling blijven dat de NOS niet zal liegen.

  Like

 8. Je kan het de mensen niet kwalijk nemen dat zij voorgelogen worden. Ze hebben de hele dag gewerkt komen thuis eten daarna journaal. De meeste mensen hebben niet de tijd om verder te kijken of zelf een onderzoek te doen.

  Like

 9. E.J. Bron zegt:

  @Ya´akov

  Oneens! Ik werk zelf ook 5 dagen in de week. Het is puur een kwestie van gemakzucht!

  Like

 10. We hebben het niet over mensen zo als wij Bron wij die altijd sceptisch zijn maar over de gemiddelde Nederlander die alles gelooft wat hij voorgeschoteld krijgt en niet de moeite wil nemen.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  O ja, ik lees net op http://www.pow.ned.nl dat in Amsterdam een lesbisch stel door turkse en marokkaanse jongens de buurt uit zijn gepest. Hoe zat het ook weer met de grensrechter…o ja, van LINKS moesten we weten dat het GEEN MAROKKANENPROBLEEM is….en nu dit dan….

  Like

 12. E.J. Bron zegt:

  Dat bedoel ik Ya´akov. Ieder volk krijgt datgene dat het verdient!! En in dit geval is dat niet zo best! Dus zal datzelfde volk enkele jaren op de blaren moeten zitten en niet zeuren. Het heeft er zelf voor gekozen! Berouw komt na de zonde…

  Like

 13. Eens dat hebben we met de afgelopen verkiezingen gezien en kijk vandaag naar de peiling. Berouw komt zeker na de zonde. Men kan nu alleen niet zeggen, dat hebben we niet geweten!!!!

  Like

 14. Hellen zegt:

  Man man , de SStaatSS omroep vertrouwen , ja hoor , tuurlijk , onpartijdige hoernalistiek ? Wat is dat ?

  Like

 15. Hellen zegt:

  Bij de weg , alleen die kop al van dhimmy M.van Hoogstraten , eerlijk zijn , daar wil toch een normaal mens niet tegenaan kijken , een arabier denkt ach WTF , ik gooi der een zwarte tent overheen .

  Like

 16. marijke zegt:

  Ik zeg niet dat fox tv zo goed is.Maar zou toch wel fijn zijn als we zo iets hier eens hadden.Want hier is alles een pot nat en hebben we helemaal geen tegen geluid.

  Like

 17. Theefeest zegt:

  1. Hierom vooral en ook andere zaken weiger ik het nos ‘journaal’ te kijken.
  2. Ik noem ze consequent de Joden haters.
  3. Ik praat erover met anderen,daar zij nooit reageren op mails.
  4.Zij hebben dadelijk Europees Joden bloed aan hun handen, als ze het al niet hebben.

  Like

 18. G.Deckzeijl zegt:

  @Pennings, 17:57
  Vervelend is een understatement!
  Zie ook m’n laatste comment bij de draad “Het joodse volk, enz”.

  Like

 19. Met Kelele Nyingi heb ik het -ook jaren geleden- op het forum van Elsevier eerder en uitgebreid aan de stok gehad.
  Hij is inderdaad een ‘trol’, een kameleon die met subtiele wendingen weet te provoceren.
  “Vervelend” is inderdaad het juiste woord, Martien.
  Hij beleeft er genoegen aan om uiteindelijk te kunnen schrijven: “Hoe bedoel je dat ik pro-islam, of ‘links’ of ‘wat dan ook’ zou zijn. Ik ben juist het tegenovergestelde want. . . .”
  En dan komt een vaag verhaal.
  Frappant daarbij is dat hij op islamitische websites, moslims goed geargumenteerd op de kast weet te jagen.
  Als hij dus vaag regeert doet hij dat met opzet, en bij concrete vragen zal hij in zijn antwoord altijd een ‘achterdeur’ voor een nieuwe wending openlaten.
  Zeker, hij is niet dom, de figuur achter dit pseudoniem maar in mijn niet geringe ervaring met hem wel vreemd en zal aan de reacties op deze website geen positieve bijdrage leveren.
  Hij is eigenlijk nergens op uit, anders dan zonder grof te worden reacties uitlokken.
  Inhoudelijk, hij zou best wel bij de NOS aan het werk kunnen.
  Zijn talent om op subtiele wijze informatie te verdraaien zou daar goed gebruikt kunnen worden.
  Hoewel, daar moet het al vol zitten met ‘Kelele Nyingi’s’.
  Maar, zolang we onze handen vol hebben de dwaalwegen van de NOS te ontmaskeren adviseer ik een ieder ‘Kelele Nyingi’ links te laten liggen.

  Like

 20. marijke zegt:

  Ja de vis word goed gevoerd.

  Like

 21. Ook daarom mijd ik de staatsomroepen en de commerciële zenders. Voor al wat het ‘nieuws’ betreft. Het gebrachte ‘nieuws’ kan me niet boeien. Voor boeiend en objectief nieuws hebben we gelukkig onze eigen bronnen en die zijn meestal niet voor het vermaeck maar laten zien hoe de waarheid en het nieuws er echt uit zien.
  Voor de Nederlandse StaatsTV heb ik verder geen enkel goed woord over!

  Like

 22. Links heeft de massa-immigratie gestimuleerd omdat ze daarmee nieuw kiezersproletariaat kregen! want behalve een verdwaalde INTERNATIONALE -aanhanger zit er geen Nederlander meer bij die landverraderspartij ! en omdat ze de media onder controle hebben kunnen ze rustig
  ISRAEL bashen om hun eigen leden te pleasen en het wordt nog gefaciliteerd met belastinggeld
  ook nog! Ook nog gemerkt dat Rutte met zijn slappe knieen ROSENTHAL heeft opgeofferd als Minister van BZ aan zijn linkse vrinden?

  Like

 23. Martien Pennings zegt:

  In “Israel Today”: http://bit.ly/RVZhyQ

  Netanyahu: This is why true peace remains unachievable

  Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu this week pointed to the overtly hostile rhetoric of Hamas coupled with Palestinian leader Mahmoud Abbas’ efforts to reconcile with the terror group as the primary reason that true, lasting peace is currently unachievable.

  Over the weekend, Hamas marked its 25th anniversary with a gala event in Gaza City. In attendance was overall Hamas leader Khaled Mashaal, who usually resides in Damascus. Speaking before hundreds of thousands of Gazans, Mashaal declared:

  “Palestine is our land and nation from the (Mediterranean) sea to the (Jordan) river, from the north to the south, and we will not cede even one inch of it.”

  The Hamas leader recently gave an interview to CNN in which Mashaal stated that he was ready to accept a Palestinian state in the pre-1967 borders. His words in Gaza this past weekend are further evidence that it is impossible to trust what Palestinian leaders say in English, and it is their pronouncements in Arabic that must be given greatest weight.

  Mashaal went on to insist that political, diplomatic and legal efforts to achieve control of the land must be coupled with violence. He explained that all non-violent methods are “senseless in the absence of resistance,” which is how the Palestinians define their acts of terrorism against Israelis.

  Holding out of olive branch to Abbas and his Palestinian Authority, Mashaal said that Hamas desires unity. “We are a single authority, a single reference, and our reference is the PLO, which we want united,” concluded the terrorist leader.

  The Abbas regime has responded in kind, and senior Palestinian Authority official Ziad Abu Ziad told Israel’s Army Radio on Sunday that the prospects for unity between Hamas and his own ruling Fatah faction are “better than ever.”

  Fatah has reportedly stopped operating against Hamas in Judea and Samaria (the so-called “West Bank”) and might even allow its rival to hold a rally in the central Samaria city of Nablus.

  Hamas actually won a majority in the Palestinian parliament in the last general election, but has been estranged from the presidency and the Palestinian Authority hierarchy since violently seizing control of the Gaza Strip in 2007.

  Netanyahu, meanwhile, said Hamas had “shown its true face,” and slammed Abbas for seeking unity with a group that will clearly never live in peaceful coexistence with the Jewish state.

  “It’s interesting that Abbas has issued no condemnation of [Mashaal’s] remarks about the destruction of Israel… To my regret, he strives for unity with the same Hamas that is supported by Iran,” said Netanyahu at Sunday’s cabinet meeting.

  With things as they currently stand, Netanyahu said it would be utter foolishness for Israel to consider surrendering more land to Abbas’ regime.

  “I have always been astonished at the delusions of others who are prepared to continue this process and call it peace,” continued the prime minister. “You would hand over more territory…to the same people and the result, of course, will be a Gaza on the outskirts of Tel Aviv.”

  Summing up, Netanyahu pointed out that Hamas “has no intention of compromising with us,” and therefore Abbas’ cozying up to the terror group is very telling.

  Like

 24. Jan zegt:

  Judeofobia van links

  West’s pet conflict
  For more than 70 years the Israeli-Arab (or Jewish-Arab) conflict has been viewed as the focal point of the Mideast crisis, so much so that the term “peace process” is mentioned only in relation to Israel. Western governments and states have invested a lot of attention in this conflict, out of the naïve assumption that when it ends and a Palestinian state is established, a cosmic calm will settle over the entire region.
  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4316772,00.html

  Hoe raak dit is toont het gedrag van de EU-blinde-paarden

  EU foreign ministers meet on E1 plans
  The European Union will look at ways on Monday to press Israel to ditch a plan to build settlements in a highly sensitive area of the occupied West Bank, …
  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4317963,00.html

  Like

 25. Anneke zegt:

  Gezwicht voor het immense kwaad!!! Wat zet (o.a.) de NOS zich voor schut d.m.v. zo’n daad!!! Ergens is er bij mij nog vreugde…wie zijn er nu dom en stom??? We kunnen met gemak zeggen: de (zogenaamd) wijze heren uit Den Haag, Hilversum, Brussel, London en Washington. Wàt zijn zij enorm kortzichtig; leven voor de volle honderd-procent in een totaal chaotische -, onoverzichtelijke fantasiewereld!!! Een zeer GRIMMIG spookjesbos. Eens zullen ze verantwoording moeten ‘leggen’, t.o.v. het volk!!! Eigenlijk is deze fase deels al bereikt, denk even terug aan Demmink en z’n ziekelijke kuren, de vertrokken staatssecretaris…afgelopen week. En natuurlijk de gehele bankwereld met al ‘d’r’ GRIMMIGE spookpraktijken!!! Bewust de gehele globale economie lamleggen en heel wat (onschuldige goedgelovende) burgers letterlijk opzadelen met enorme schulden!!! Ofwel: de burger moet uitgeschakeld worden; m.b.v. spookhypotheken en onbetaalbare leningen. Dankzij al deze happens is de wereld in verloedering en dit probleem brengt ‘d’r’ eigen -, nieuwe problemen met zich mede. Onder-andere het anti-semitisme en agressie!!! En helaas moeten er doden vallen…denk nu even aan de doodgetrapte grens-/ scheidsrechter ruim een week geleden. “Dit zijn absoluut géén individuele minpunten…het is een pyramide van één groot probleem….de MULTI-CUL-samenlevingen in het westen” Je verenigen met vreemden vraagt om problemen!!!

  Like

 26. Jan zegt:

  Hamas leader vows never to recognize Israel
  Hamas leader Khaled Meshaal, making his first ever visit to the Gaza Strip, vowed on Saturday never to recognize Israel and said his Islamist group would never abandon its claim to all Israeli territory.

  “Palestine is ours from the river to the sea and from the south to the north. There will be no concession on an inch of the land,” he told a sea of supporters at an open-air rally, the highlight of his three-day stay in Gaza.

  “We will never recognize the legitimacy of the Israeli occupation and therefore there is no legitimacy for Israel, no matter how long it will take.”
  “We will not rest until we liberate the prisoners. The way we freed some of the prisoners in the past is the way we will use to free the remaining prisoners,” Meshaal said to cheers from the huge crowd that had flocked to see him.
  http://news.yahoo.com/hamas-leader-vows-never-recognize-israel-140726192.html

  Like

 27. Anneke zegt:

  Betreft de PA, Hamas, Hezbollah….zij juichen om een letterlijk DOOIE mus!!! It’s all FAKE….’nog even’ en die schoften hebben zichzelf en veel van hun volgelingen helemaal voor de volle honderd-procent OVERHOOP geschoten. “Hebben ze onze belastingcenten nooit meer nodig….Mooi…mag snel waarheid worden. OPgeruimd staat netjes”

  Like

 28. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 15.11. uur, had je het ook nog meegekregen Anneke, dat deze “kanjers”, een lesbisch stel uit hun huis hebben getreiterd. Het stond gisteren op http://www.powned.nl Het waren marokkaanse en turkse jongens die dit veroorzaakt hadden, en van hun ouders en moslims hoor je geen steek, geen excuses en geen medeleven. En dan vindt iedereen het gek dat de PVV nu hoog scoort in de peilingen. Met onze regenten in den haag en brussel gaan we de afgrond in.

  Like

 29. Anneke zegt:

  @Tom Hendrix 16.06-u: Ja; gelezen. Verschrikkelijk, eerst moet er altijd een hoop verdriet en fysieke -, psychische pijn worden geleden…voordat er wat ‘maatregelen’ worden genomen. Het uiterst SSlinkse gedoogbeleid van het westen, uit zich nu als de letterlijke ONDERGANG van het ZOGENAAMD vrije westen. Meer ogen en oren gaan beseffen dat de vork geheel SCHEEF in de steel zit. De SSvosjes voelen deze dreiging al op hun ‘schouders’…Ze weten zich echt géén raad meer; vandaar de WANHOOPSDADEN, -maatregelen vanuit de landen en hun centrale punt Brussel!!! In feite is de gehele planeet (specifiek na WW-II) blij gemaakt met een DOOIE MUS. Maar blijft hopen en zie dat er heus weer voor de burger betere tijden aankomen…..De zeven goede – en de zeven slechte jaren….

  Like

 30. Martien Pennings zegt:

  Goed stukkie van Ellian over Morsi, Meshaal, Hamas, Abbas, Fatah en Obama:
  http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Afshin-Ellian/356761/Welkom-in-horrortheater-van-de-politieke-islam.htm

  Like

 31. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 17.21. uur, zo is het Anneke. Trouwens ik lees net op http://www.elsevier.nl dat de rode fascisten Barosso,Schultz, en von Rompuy feest zijn het vieren- ze halen de prijs der dwazen op in kopenhagen, te weten de nobelprijs- over de ruggen van de europese burgers. Wat een gotspe.
  Ik geef voor volgend jaar Bert en Ernie op van Sesamstraat- belachelijker kunnen we het niet maken, wel nog veel gekker. Wat een wereld!

  Like

 32. Martien Pennings zegt:

  De zelfde vuiligheid bij de Vlaamse Radio en Televisie-omroep (VRT).

  Het Vlaame Joods-Actueel meldt het volgende: http://bit.ly/UorTLr :

  “VRT VERTAALT ‘DOOD AAN ISRAËL’ IN ‘GEEN LAND OPGEVEN’

  Gisteren hield Hamas-leider Meshal een vurige toespraak in Gaza. Daarin beloofde hij verschillende malen de Joodse staat Israël ‘uit te vegen’. De VRT had deze verklaring in haar berichtgeving afgezwakt tot “Mashal wil geen land prijsgeven aan Israël”. Meer nog, het liet een “deskundige” aan het woord die de terroristenleider omschreef als “pragmaticus”.

  “De Joodse staat zal uitgeveegd worden door verzet en militaire actie. De Palestijnse staat komt er alleen maar door weerstand en niet door onderhandeling. Eerst bevrijding en dan pas natievorming. Palestina zal van ons zijn van aan de rivier tot aan de zee en van het zuiden tot het noorden. We zullen geen concessie doen over geen enkele duimbreedte land en ik zweer dat alle Palestijnse vluchtelingen en hun nakomelingen op een dag naar hun woonplaats van origine zullen terugkeren in wat nu Israël is. Alle politieke en diplomatieke inspanningen of ondersteunende bewegingen zijn totaal waardeloos zonder gewapende strijd” aldus de 56-jarige Khaled Meshal tegen een opgehitste menigte die scandeerde “raketten op Haifa”.

  De Hamasterrorist sprak de menigte in Gaza toe vanaf een podiumdecor met daarop een gigantische replica van een M75 raket met het opschrift made in Gaza. “Ook Jeruzalem zal bevrijd worden, steen na steen want Israël heeft geen recht op aanwezigheid in die stad” vervolgde het teruggekeerde Hamaskopstuk zijn oorlogszuchtige discours.
  In het VRT-laatavondjournaal (zaterdag 8/12)werd diens dreigende discours herleid tot één enkele zin: “Mashal riep op om geen land prijs te geven aan Israël”. Eerder liet ook Radio 1 Brigitte Herremans (Broederlijk Delen/Pax Christi) als deskundige aan het woord en zij mocht zonder een kritische opmerking van de journalist de terrorist als “pragmaticus” omschrijven.”
  Tot zover Joods Actueel

  Like

 33. oogenhand zegt:

  Het Vrije Westen is ten dode opgeschreven. Wat er voor in de plaats komt, is niet fris. Voor onze vijanden.
  Links behandelt Rechts volstrekt in strijd met artikel 1 van de Grondwet. Rechtse mensen worden stelselmatig gediscrimineerd. Dat kunnen zij dus terugkrijgen. Links heeft niet het recht terug te vechten, immers Jezus zegt dat je de andere wang moet toekeren, en Links houdt van Jezus omdat veel Christenen onbeperkt asielzoekers willen binnenlaten, zelfs en vooral moslims.

  Like

 34. Jan zegt:

  Van het antisemitisme van Haneen Zoabi heeft men blijkbaar eindelijk genoeg:

  The Knesset Central Elections Committee is set to disqualify Israeli Arab MK Hanin Zoabi (National Democratic Assembly) from running in the upcoming elections, Israel Hayom reported.

  Zoabi took an active part in a 2010 Turkish flotilla that aimed to breach Israel’s blockade of Gaza. She sailed aboard the Mavi Marmara, the ship where clashes between IDF commandos and activists claimed the lives of nine activists. For many in Israel, this called her loyalty to Israel into question.
  http://www.algemeiner.com/2012/12/11/knesset-set-to-disqualify-arab-member-who-boarded-gaza-flotilla/

  Like

 35. Pingback: Monique van Hoogstraten lapt namens de NOS alle journalistieke principes aan haar fascistische laarsjes | E.J. Bron

 36. Pingback: De Jodenhaat van het NOS-journaal en correspondente Monique van Hoogstraten nogmaals aangetoond | E.J. Bron

 37. Pingback: De objectiviteit van de NOS, of wat daar nog van over is | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s