Is Amerika nog erger dan Europa wat betreft de islam?

Screenshot_39

(Door: Bruce Bawer)

Het lijkt lang geleden. Toen ik in 2006 mijn boek ‘Terwijl Europa sliep’ (While Europe Slept) schreef, was ik ervan overtuigd dat Amerika zo goed als immuun was voor de krachten die Europa ten val brachten. In het boek sprak ik van ‘een filosofische afgrond´ tussen Europa en de VS die ‘soms zo diep als de Atlantische oceaan zelf leek’. Het was Europa dat concessies had gedaan aan Hitler en (uiteindelijk) voor hem op de knieën ging in naam van de vrede; het waren de Amerikanen die de oceaan overstaken om hem te vernietigen in naam van de vrijheid. Op een bepaalde manier dachten de Europeanen nog steeds als lijfeigenen, zij zagen de staat als hun beschermer; in Amerika was ieder mens een koning en de overheid werkte voor ons. De Europeanen zouden voor niets in de wereld hun lange vakanties opgeven; de Amerikanen vonden het niet erg om lange dagen te werken om vooruit te komen. De Europeanen, verleid door het multiculturalisme, zagen zichzelf en de anderen als leden van een groep; de Amerikanen zagen iedereen als individu met een onvervreemdbaar recht op leven, op vrijheid en op het nastreven van geluk. De Europeanen koesterden hun verzorgingsstaat; de Amerikanen koesterden hun vrijheid.

Wat de islam betreft; Europa gaf zijn islamitische nieuwkomers alles, vroeg niets terug en moedigde niet alleen de separatistische enclaves aan maar verwelkomde die zelfs, waarin zijn zogenaamde ‘nieuwe landgenoten’ voor altijd buitenstaanders konden blijven, in ruil waarvoor de Europeanen een levenslange aanvoer van liefdevolle dankbaarheid verwachtten; de VS, van hun kant, geloofden vast in integratie, waarvoor zij altijd al een bijzondere gave hadden, ze eisten dat de nieuwkomers gingen werken, de wet zouden gehoorzamen, de taal zouden leren en de fundamentele waarden van het land zouden respecteren en in ruil daarvoor zouden ze daadwerkelijk worden gezien als echte Amerikanen – wat de nieuwkomers zelf ook zo zagen.

Screenshot_44Zoals ik al zei, lijkt het lang geleden. Ik heb al heel lang begrepen dat de meeste van die eigenaardige verschillen gewoon niet meer te handhaven zijn. De door de Saoedi´s gefinancierde Amerikaanse ‘experts’ van het Midden-Oosten en hun bondgenoten in de Amerikaanse media hebben door de hele Amerikaanse samenleving fraai ogende leugens over de islam verspreid. Enkele van de meest invloedrijke juridische denkers van Amerika pleiten er onvermoeibaar voor om de sharia in de Amerikaanse rechtspraak te accepteren, om het Eerste Amendement af te zwakken voor wat de meningsuiting over de islam betreft. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken wordt gerund door mensen die zichzelf al jaren voorliegen over de islam, over de Moslim Broederschap en ga zo maar door en die staan te popelen om tot een soort compromis met de islamitische wereld te komen over de vraag wat de Amerikanen wel en niet zouden mogen zeggen over de religie van de vrede. Topfiguren in het Amerikaanse leger gaven er de voorkeur aan de Fort Hood jihadist als een psychiatrisch geval te behandelen. Het zogenaamde ‘Department of Homeland Security’ is in handen van mensen die dit maar al te graag zouden willen doen als dit al mogelijk was, alsof de terreurdaden, die op Amerikaanse bodem gepleegd zijn, gewone misdaden zijn. Van Hollywood tot Broadway, van de kunstgaleries tot de nieuwsmedia, zelfcensuur betreffende de islam is aan de orde van de dag. Kortom, Amerika is minstens zo gevoelig voor de gestage toename van de islamitische macht als Europa dat is.

Zoals ik al zei, kwam ik een paar jaar geleden tot deze erkenning en het is in feite het thema van mijn boek ´Surrender´ uit 2009. Toch ervoer ik iets dat leek op een openbaring over deze zaken, toen ik een paar weken geleden een interview met de heldhaftige Ayaan Hirsi Ali had op het podium had bij David Horowitz’s Restoration Weekend. Zoals de meeste Front Page lezers  ongetwijfeld goed weten, werd Ayaan geboren in Somalië, daar en in Saoedi-Arabië, Ethiopië en Kenia opgevoed als een vurig moslima en kreeg ze politiek asiel in Nederland in 1992. Ze verloor haar geloof op 9/11, werd in 2003 in het Nederlandse parlement gekozen en in die positie werd ze een verbluffend welsprekende, moedige en zeer bewonderde criticus van de islam – ze verhuisde echter naar Amerika in 2006, nadat bepaalde collega’s in het parlement, die geïrriteerd waren door haar ‘polariserende’ inzichten , haar in feite dwongen te vertrekken. In de VS werd Ayaan, die nu een aantal belangrijke bestsellers op haar naam heeft staan, niet alleen een ‘fellow’ aan het ‘American Enterprise Institute’, maar ook echtgenote en moeder – en een onvermoeibare en inspirerende spreker wiens waardevolle inzichten over de islam worden verwelkomd door het publiek in het hele land en in de wereld. Ik was vereerd dat ik werd gevraagd om haar te interviewen voor een omvangrijke en enthousiaste menigte, die was gekomen om haar in Palm Beach te horen.

Screenshot_42

Ayaan Hirsi Ali en Bruce Bawer

Zoals altijd had Ayaan die middag veel waardevolle dingen te zeggen. Maar wat me vooral opviel waren haar antwoorden op mijn vragen over Amerika en Europa. Toen zij voor het eerst naar Amerika kwam, vertelde ze me, werd ze overweldigd door de gulle ontvangst die ze kreeg van de mainstream media, in vergelijking tot de neerbuigendheid waarmee Nederlandse journalisten haar zo vaak behandelden; ze werd 60 minuten geïnterviewd op CNN, ze kreeg een positieve recensie in de New York Times, ze verscheen bij Bill Maher. Haar eerste indruk was dat in Amerika ‘de zon iedere dag schijnt als het erom gaat licht te werpen op de islam’.

Screenshot_43Ze ziet de dingen nu helaas heel anders. “Er wordt verondersteld dat je het woord  ‘jihad’ niet gebruikt ….. De Verenigde Staten van Amerika erkennen geen islamitisch terrorisme. Het wordt ‘gewelddadig extremisme’ genoemd. Dat is erger dan in Europa – om het even in welk land in Europa”. In Europa, merkte zij op, is er op zijn minst ‘een vorm van erkenning’ van de kant van de politici dat terroristische handelingen op de een of andere manier zijn verbonden met de islam; de Amerikaanse leiders geven echter de voorkeur aan de meest absurde vorm van eufemisme. “‘Gewelddadig extremisme’ is de grootste grap van de eenentwintigste eeuw” beschuldigt ze. “Het grootste voorbeeld van goochelen met woorden – de meest cynische grap van de eenentwintigste eeuw”. Voor Ayaan is dit alles meer dan betreurenswaardig, want toen ze nog in Nederland woonde was Amerika ‘het voorbeeld’ dat de vrijheid koesterde, voor haar en voor anderen. Om die reden, zei ze, is het zo verontrustend om in de afgelopen jaren ‘de ontwikkelingen hier te zien’. Als Amerika in de toekomst niet meer Amerika zal zijn, vroeg zij zich af, waar moeten vrijheidslievende mensen dan nog heengaan?

Om voor zichzelf nog zekerheid te hebben, klampte Ayaan zich vast aan de voort durende zekerheid van ‘het uitzonderlijk zijn van Amerika’. Het probleem is, klaagde zij, dat te veel Amerikanen, waaronder president Obama, niet de bijzonderheid van Amerika willen erkennen – van wat het is en wat het aan de wereld heeft gegeven. Zelfs nadat zij twee decennia in het Westen heeft gewoond, zegt Ayaan, is ze nog steeds onder de indruk van al de kleine – alledaagse dingen die deel uitmaken van een vrij leven. Het probleem is dat de meeste Amerikanen al die kleine dingen voor lief nemen. Zij kunnen eenvoudigweg niet inzien dat ‘het bezit van deze fundamentele vrijheden iets is dat van hen kan worden weggenomen’. Ze realiseren zich niet dat hun vrijheid, historisch gezien, een abnormaliteit is, ze begrijpen niet dat die kan ‘verdampen’- en snel.

Ayaan vergeleek de geleidelijke daling van de Amerikaanse ‘waardering voor de vrijheid met het verval dat een familiebedrijf kan ondergaan in, laten we zeggen, vier generaties (een idee dat natuurlijk direct uit de roman Buddenbrooks van Thomas Mann komt) zoals de hardwerkende stichters zijn opgevolgd door steeds meer decadente en meer onverschillige nakomelingen, die eraan gewend zijn dat er geld binnen stroomt. Degenen die het idee van het ‘uitzonderlijk zijn van Amerika’ verwerpen, verklaarde Ayaan, worden, door dit te doen, eenvoudig vereenzelvigd met de leden van die vierde generatie – als de decadente  erfgenamen van een kostbare erfenis die zij niet verdienen, die ze niet waarderen en waarvoor ze geen risico’s willen nemen, geen offers willen brengen, zich niet willen inspannen om die voor hun nageslacht te bewaren.

Screenshot_41

Ayaan haalde herinneringen op van mensen die ze had gekend in Somalië en in Ethiopië die, uit angst, alleen over netelige kwesties durfden te spreken ‘achter gesloten deuren’ met diegenen die zij volledig vertrouwden. Zij was verbijsterd dat ze in Nederland dezelfde Nederlanders die haar de ABC’s van de vrijheid hadden geleerd, net zo zag worden als haar kennissen in de hoorn van Afrika, bang om een woord over de islam te fluisteren, uit vrees dat hun carrière in gevaar zou komen. En toen verhuisde zij naar Washington DC, de hoofdstad van de vrije wereld. En de laatste en beste hoop van de wereld (om niet te zeggen de laatste halte van haar pelgrimstocht naar de vrijheid) –  om te ontdekken dat sommigen van haar collega’s zich op precies dezelfde ontmoedigende manier gedroegen: “Je wacht tot iemand van wie je vermoedt dat die verslag over je uitbrengt, de kamer uitgaat en dan heb je een open gesprek. Het zijn in feite geen open samenlevingen meer”.

De boodschap van Ayaan aan Amerika was duidelijk: “We gaan achteruit. We worden net als de rest van de wereld, in plaats van dat de rest van de wereld wordt zoals wij. Een ontnuchterende gedachte. Maar de woorden die ik sinds ons interview niet uit mijn gedachte heb kunnen krijgen, zijn die over de weigering van Amerika ‘het islamitisch terrorisme te erkennen’ – namelijk, de botte verklaring van Ayaan dat onze leiders de simpele waarheid niet onder ogen willen zien, maakt Amerika ‘slechter dan Europa – dan enig land in  Europa’. Toen ik, in het laatste jaar van de vorige eeuw, voor het eerst met moslimenclaves in Amsterdam geconfronteerd werd en de hele toekomstige nachtmerrie zich voor mijn geestesoog zag ontvouwen, had ik nooit gedacht dat ik zulke woorden over Amerika zou horen – en dat ik dan somber zou knikken omdat ik het ermee eens ben.

Screenshot_40

Bron:

http://tinyurl.com/d7228ja

Auteur: Bruce Bawer

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Islam, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

35 reacties op Is Amerika nog erger dan Europa wat betreft de islam?

 1. vlieger zegt:

  Wat een afgang van de mensheid, om te capituleren voor een sekte die de dood verheerlijkt.

  Like

 2. Zien we dit ook niet in Nederland en in de EU dat het volk zich laat imponeren en bedriegen door regeringsleiders met neme de linkse kliek? Zien we ook niet dat de bevolking steeds meer hun vrijheid inlevert waar onze ouders en grootouders voor gestreden hebben? En dat alles onder het mom van Politieke correctheid!!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En met muzelman obama aan het bewind zal het nog erger worden. Vluchten kan niet meer, ik zou niet weten waar naar toe.

  Like

 4. Henny Clemens zegt:

  Ja het is vreselijk dit te moeten lezen.
  Mijn laatste hoop is hiermee de grond in geslagen.
  Ik dacht dat Amerika wel inzag, met de ervaring die zij hebben moeten ondergaan, dat de islam niets meer is dan een dodelijke ideologie.
  Maar nee, het is dus over de hele wereld hetzelfde islam lied dat gezongen word uit angst, angst die heerst.

  Like

 5. Henk.V zegt:

  In dit alarmerende bericht over de aftakeling van Amerika neemt de volgende zin een sleutelpositie in:
  ”Degenen die het idee van het ‘uitzonderlijk zijn van Amerika’ verwerpen, verklaarde Ayaan, worden, door dit te doen, eenvoudig vereenzelvigd met de leden van die vierde generatie – als de decadente erfgenamen van een kostbare erfenis die zij niet verdienen, die ze niet waarderen en waarvoor ze geen risico’s willen nemen, geen offers willen brengen, zich niet willen inspannen om die voor hun nageslacht te bewaren.”

  Het is goed wanneer het een land economisch erg voor de wind gaat en de bomen van de vrijheid en ”mogelijkheden tot zelfverwerkelijking” tot in de hemel groeien.

  Een sfeer van onbezorgd welbevinden staat iedereen wel aan.
  Maar, zoals Ayaan al aangeeft: die welvaart werd BEWERKSTELLIGD. De vrijheden werden bevochten. De mogelijkheden voor ieder individu, ongeacht om je te ontwikkelen, ongeacht je geslacht. je afkomst, je godsdienstige achtergrond of huidskleur werden veiliggesteld langs emancipatorische weg.
  Onze welvaart en sociale voorzieningen ontstonden door verstandig omgaan met werk en geld. Er lag een enorme inspanning ten grondslag aan onze welvaart.

  Generaties moesten zich ontberingen getroosten om een toestand te krijgen waarin de welvarende mens zich nu gedachteloos wentelt.

  Er is dus een generatie ontstaan die dit alles in de schoot geworpen kreeg,
  Ayaan noemt dat de vierde generatie “”Buddenbrooks’.

  Niets is zo gevaarlijk als gewend raken aan welvaart, gelijkberechtiging, tolerantie, ZONDER dat men zich daar zelf voor heeft ingezet.

  Des te meer je iets gratis toegeworpen hebt gekregen, des te minder blijkt het waard te worden.
  Gewenning aan het goede leven kan een mens verlammen en oppervlakkig maken.

  De meest misleidende gedachte is daarbij ook nog de overweging dat alles zal blijven zoals het nu is. Wie dat werkelijk denk wiegt zichzelf in slaap.

  Deze ”zorgeloosheid, die uit de vanzelfsprekendheid is ontstaan”, zonder dat men nog beseft hoe al het goede binnen handbereik kwam, is er de oorzaak van dat men geen oog meer heeft voor ontwikkelingen die ons binnen één generatie (!!) terug kunnen brengen bij ”AF””.

  Een misdadige politiek heeft elementen binnen onze grenzen laten binnenstromen die nooit zelf de ontwikkelingen hebben gekend die ons gemaakt hebben tot wie we zijn. En in plaats van aan de binnen komenden te eisen dat men zich zou aanpassen bij de uitkomsten van ONZE ontwikkeling heeft men zich aangepast aan het niveau waarin deze mensen nog verkeren.
  En daarmee maakt men alles ongedaan wat anderen voor ons met pijn en moeite hebben bewerkstelligd.
  De vrijheid gaat eraan, de tolerantie wordt een farce indien men aan intolerante opvattingen speelruimte geeft, de gelijkheid tussen man en vrouw wordt opnieuw ondergraven, de gelijkberechtiging van hetero’s, homo’s of lesbiennes staat onder druk, de scheiding tussen religie en staat komt in gevaar en de lasten van de opvang, verzorging en huisvesting van een steeds groter wordende groep ondermijnen structureel ons sociaal welzijn ..

  Het is vooral de links-liberale dwaalgeest die dit heeft toegelaten door een infantiele sinterklaas mentaliteit Alles zo maar weggeven, waarvoor de voorgeslachten zich zwaar hebben moeten inspannen.

  Een misdaad tegen ons volk.
  Het wordt tijd dat we weer opkomen voor de wortels van onze samenleving.

  Anders worden we niet weer gezond als natie.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  “Henk V 17.12. uur, `het is vooral de links/liberale dwaalgeest die dit heeft toegelaten door een infantiele Sinterklaas mentaliteit. Dat is perfect weergegeven Henk, dit en het cultuurrelativisme maakt, dat wij niet opgewassen zijn tegen de weerzinwekkende islam.

  Like

 7. Henk.V zegt:

  Bedenk: OVERAL is het Westen is het deel van de bevolking dat NIET islamitisch is NOG STEEDS VER IN DE MEERDERHEID!!!

  WIJ ZIJN NOG STEEDS DE GROOTSTE EN STERKSTE PARTIJ.
  Laat je niet hypnotiseren!

  Dit gegeven mogen we NOOIT uit het oog verliezen. Wij moeten ons voornemen dat wij ons NOOIT zullen laten koeieneren door een religieuze minderheid.
  Bovendien moeten we hoe dan ook af van de politiek correcte kliek die -door duistere motieven gedreven- er de voorkeur aangeeft alle wensen vanuit de islamitische hoek dwingend aan ons op te leggen.

  Een citaat van een islamitisch geestelijke – Sheikh Omar Bakri Muhammad- om te onthouden. Zonder enige vorm van warrig gepraat zegt deze man het volgende :

  ” We don’t force people to become Muslims, but we definitely will force Islamic rule on all the world( when) we have power.”

  En reken maar dat dit precies is wat de islam voor ogen staat !
  En het zijn de nuttige linkse idioten die daar graag voor willen zorgen.

  Opkrassen, jullie links tuig!

  Like

 8. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2247024/Michele-Bachmann-says-Obama-wants-lift-Islamists-allow-Sharia-law-America.html

  Michele Bachmann zeg dat Obama de moslims wil ‘verheffen’ door de Sharia law in Amerika toe te staan!

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Representative Michele Bachmann has claimed that Barack Obama is determined ‘to lift up the Islamists’ and bow to their ‘ultimate demand’ of imposing Sharia law on America.

  In an extraordinary interview at the weekend, the woman who once had high hopes of being the Republican candidate in this year’s presidential election, said that Americans should study Islamist texts just as those worried about fascism pored over Adolf Hitler’s ‘Mein Kampf’ in the 1930s and 1940s.

  In an extended on-air conversation with conservative radio hosts Jan Markell and Eric Barger, Bachmann contended that Obama was endangering the United States and Israel by supporting radical Islamists.

  Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2247024/Michele-Bachmann-says-Obama-wants-lift-Islamists-allow-Sharia-law-America.html#ixzz2EutJBx00
  Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

  Like

 10. Wachteres zegt:

  @ vermeer

  Ach Fulco Vermeer, datzelfde verhaaltje horen we hier ook van links: ‘Er zijn er maar zo weinig, wat zeuren jullie toch’..

  En ondertussen zijn er al duizenden wijken (alleen in Frankrijk al over de 900!) waar de politie niet meer durft te komen en waar de sharia het voor het zeggen heeft.

  Het kan ook zijn dat die christelijke groeperingen in Amerika zien, wat liberaal/links weigert te zien.

  Vanzelfsprekend ben jij niet op de hoogte van het feit dat de ‘bommemwerpers’ in Europa hoog opgeleide moslims zijn.

  waarom deden ze dat? Een goede baan (specialisten, ingenieurs enz.)? Hun hele carrière hiervoor verknallen?

  Ga toch met je nitwit praatjes naar Artikel 7, daar vinden ze die nog interessant, blijkbaar.

  Hier zijn we te goed op de hoogte. Verspil onze tijd niet!

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Wachteres 11.06. uur, ben ik met U eens wachteres. Er zijn nog hele volksstammen die het niet willen zien, dat de islam sluipenderwijs overal tracht de macht over te nemen. Vermeer schat ik in als iemand als onze wegkijkpolitici, niets willen weten, niets willen horen, niets willen weten van de infiltratie van de islamisten. Tevens vingers in de oren en heel hard roepen lalalalala.

  Like

 12. Wachteres zegt:

  Er is een wonder gebeurt, Tom!

  Fulco Vermeer is in het luchtledige verdwenen. 😛

  Of heeft E.J. hem naar Art.7 gemieterd?

  Like

 13. E.J. Bron zegt:

  Wie? IK??!! Hoe kom je er bij! 😉

  Like

 14. Wachteres zegt:

  Tja, jij bent de enige die daartoe in de gelegenheid is. 😀

  Like

 15. E.J. Bron zegt:

  Nou, ik weet van niks hoor…. 😀

  Like

 16. Wachteres zegt:

  Ja ja , mijn naam is haas ……..

  Like

 17. Jan zegt:

  Heel leuk weer dat gesprek met Hirshi Ali, alleen, zij geeft zoals altijd ‘een boodschap’ en geen oplossing en intussen word ik Ayan-moe.
  De oplossing is simpel: moskeeën opblazen (niet afbreken), ‘geestelijke leiders van welk allooi krijgen 24 uur om te vertrekken anders worden de koppen letterlijk gesneld, wie zich verzet gaat hen linea recta achterna. In minder dan een jaar is dit gehele islamprobleem verleden tijd. Dat niets gebeurt en men zich liever laat afslachten komt omdat men zich als beter mens wil zien dan zijn beul en dus de enorme aantal doden oplevert in Afghanistan, waar soldaten ‘opbouwwerker’ is of iets dergelijks.

  Like

 18. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Dit had ik zes tot zeven jaar geleden aan een vriendin voorspeld; Amerika wordt eerder moslim dan Europa.

  Like

 19. oogenhand zegt:

  Moslims de koppen afsnijden kunnen we KOURBANIA noemen. Zoek maar op.

  Like

 20. willemientje zegt:

  Toch leuk Bert, de vermoorde onschuld spelen ( smile) je hebt groot gelijk

  Like

 21. E.J. Bron zegt:

  Het is weer hetzelfde liedje Willemien. Fulco/Laarmans/vermeer maakt mijn blog zwart als “het haatblog van E.J. Bron” en komt dan toch hier de boel verzieken en ondermijnen. OPROTTEN DUS!!!!

  Like

 22. Jan zegt:

  The US Harvard University has posted a verse of the Holy Quran at the entrance of its faculty of law, describing the verse as one of the greatest expressions for justice in history
  http://www.emirates247.com/news/region/quran-verse-posted-at-us-harvard-varsity-2013-01-13-1.490871

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 17.08. uur, niet te filmen Jan, de muzelman obama is de schaamte ook allang voorbij.

  Like

 24. Jan zegt:

  Moslimse stal €1 miljoen aan parkeergeld, maar zegt goede moslim te zijn: “Ik gaf het aan de moskee en tijdens ramadan droeg ik het geld af”
  http://www.foxnews.com/politics/2013/02/08/smithsonian-parking-lot-thefts-in-virginia-exceeded-1million/

  Like

 25. Jan zegt:

  CAIR wil dat University of Central Florida Dr. Jonathan Matusitz* ontslaat omdat hij de waarheid zegt of de terreur van de islam
  http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2013/06/terror-group-cair-thugs-strong-arm-university-into-firing-professor-.html

  Een van de toespraken (vanaf minuut 25)

  * minuut 52: Matusitz: “Klagen op hoog niveau, bij Het Witte Huis heeft geen zin, want deze regering kruipt met moslims in een en hetzelfde bed.”)

  Wilders zou daar eens moeten spreken om de toestand hier toe te lichten en wat hen in de VS te wachten staat.

  Like

 26. Jan zegt:

  Geestelijk(e) gestoorde in Tennessee: “Joden en Christenen zijn een smerig volk, hun bezit is eigendom van moslims

  Wat dan in praktijk gebracht wordt in Bangla Desh
  Cow stealing Muslims from Indian Hindus, rape women

  Like

 27. Jan zegt:

  Geestelijk(e) gestoorde in Tennessee: “Joden en Christenen zijn een smerig volk, hun bezit is eigendom van moslims

  Wat dan in praktijk gebracht wordt in Bangla Desh
  Cow stealing Muslims from Indian Hindus, rape women

  Like

 28. Jan zegt:

  Nieuwe communistische burgemeester van New York De Blasio: “New York dient een islamitische stad worden”

  New York City is moving to close school for two Muslim holidays and the Lunar New Year — but Mayor de Blasio isn’t so sure about the Hindu festival Diwali.

  Appearing on WNYC’s “Brian Lehrer Show” on Monday, the mayor said he hadn’t taken a position on whether Diwali, the festival of lights celebrated in India and other South Asian countries, should be a day off from school.

  But he said he’d move forward with closing schools for Lunar New Year and for Eid al-Fitr and Eid al-Adha, Muslim holy days.

  “It is complicated in terms of logistics and school calendar and budget. But it’s something I want to get done in a reasonable time frame,” he said.
  http://www.nydailynews.com/new-york/education/nyc-public-school-kids-new-holidays-article-1.1601237

  Like

 29. Jan zegt:

  De Blasio: Moordenaars, terroristen, drugsdealers in overheidsfuncties welkom:

  Bill De Blasio Bans NYC Employers From Asking Job Applicants If They Have A Criminal History…

  http://www.nydailynews.com/news/politics/bill-de-blasio-signs-don-law-criminal-records-article-1.2275728

  Like

 30. Jan zegt:

  Socialisten: ‘Als er geen probleem is creëren wij er gewoon een’

  Senate Dems Demand Hearings On Domestic White Terrorists

  The Charleston, S.C., shootings have prompted six Democratic members of the Senate Judiciary Committee to push for hearings on domestic terrorism.

  Spearheaded by Sen. Richard Blumenthal, D-Conn., and the top Democrat on the committee, Patrick J. Leahy of Vermont, the senators point to statements by alleged shooter Dylann Roof before the massacre at the black church.
  ..
  http://blogs.rollcall.com/wgdb/democrats-want-domestic-terrorism-probe-after-charleston-shootings/?dcz=

  Like

 31. Jan zegt:

  Whoopi Goldberg: Christian Refugees Are Just As Dangerous As Muslims One Because “Hitler Was A Christian”…

  http://thefederalist.com/2015/11/18/whoopi-goldberg-christians-are-just-dangerous-as-muslims-because-hitler/

  Een behoorlijk percentage van de zwarten in de VS is duidelijk het product van inteelt met alle geestelijke gevolgen

  Like

 32. Pingback: ‘k Wilde vluchten, maar kon nergens heen… | E.J. Bron

 33. Jan zegt:

  Louis Farrakhan: Wij beroepsnegers en moslim willen eigen staat. Verboten voor blanken.

  Vriendje van de moslimgek Hussein Obama. Kan in het vervolg zijn smoel over Israël wel houden

  Like

 34. Jan zegt:

  Paki die 4 jaar terug Amerikaans staatsburgerschap kreeg, haat Amerikanen, ‘het is achterlijkste land in de wereld’

  https://tinyurl.com/y4nk5atm

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s