Red

Vrienden van Zion

safe-children3Londen, 26 juni 2012. Van links naar rechts: Kerry Smith (Save The Children), Lord Warner, Aimee Shalan (Medische Bijstand voor Palestijnen.)

Het volgende artikel van Richard Millet, een op het internet gekende Britse journalist, blogger en politiek analist, getiteld “Save the children… except when they’re Israeli”, staat momenteel genomineerd als één van de beste pro-Israël artikels van 2012. Het dateert van een half jaar geleden maar is gezien het recente Israëlische verdedigingsoffensief in Gaza (Operation Pillar of Defense) nog immer actueel en zal dat naar alle waarschijnlijkheid nog vele jaren blijven.

Richard Millet:

Ik was de voorbije avond in het (Britse) parlement naar aanleiding van de voorstelling van een gezamenlijk rapport dat werd ingediend door de Britse organisaties Save The Children en Medical Aid for Palestinians, genoemd: Falling Behind – The Effect Of The Blockade On Child Health in Gaza (‘Achteruitgang – Het effect van…

View original post 919 woorden meer

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Red

 1. Jan zegt:

  Medelijden is de slechtste raadgever. Wat deze man wil doen met hij weten maar als iemand mij naar het leven staat hoeft hij niet op genade te rekenen, ook niet als hij zich heeft overgegeven want die moet ik kleden, voeden, medische bijstand geven, geestelijke hulp, een dak boven het hoofd en laten bewaken en dan te weten dat zij mogen proberen te ontsnappen en mij mogen doden. Geen cent besteed ik aan de beesten in de Gazastrook.

  Like

 2. Henk.V zegt:

  Inderdaad, @ Jan, geen cent naar Gaza, geen sympathie voor de beesten van Hamas en wat mij betreft; mag en moet de Israëli Defence Force het kwaad dat Hamas heet compleet,met wortel en tak uitroeien, maar sta vooral eens stil bij de geestesgesteldheid van deze arts, die tegelijk de instelling van Israël ten voeten uit tekent en wel daarom : hij vertegenwoordigt wat wij als beschaving beschouwen.
  Is hij te goed voor deze wereld? Te naïef? Mogelijk, maar gelijktijdig vertegenwoordigt hij iets wat iedere verachtelijke Israël criticus door de grond zou moeten doen zakken van schaamte, vanwege de karikatuur die de haters van Israël onophoudelijk de wereld insturen.
  Deze man is namelijk de volstrekte tegenstelling van wat de ”bevrijders van Palestina” zijn, die geen beschaving tonen, geen medemenselijkheid, geen inlevingsvermogen, maar louter wrede haat en ongebreidelde vernietigingsdrang en sta dan nog maar eens bij stil wie in het westen de kant kiezen van deze moordenaars en ze met wollig gepraat afschilderen als mensen die van uit een gekwelde positie van ”niet ophoudende verdrukking en buitensluiting terug verlangen naar het land dat hun toebehoort” .
  Nog nooit werden onmenselijke moordenaars zo geïdealiseerd.
  Wie schildert hier Israël eigenlijk niet af als het “”enige land dat aan apartheid doet”? Wie een beetje wil meedeinen op de politiek correcte golf zegt die mantra om de haverklap op.
  En horen wij uit de ”gematigde islamitische hoek” stemmen klinken dat het beeld NIET klopt?
  Hoeveel ”modieus linkse ”, mallotige Gutmenschen” zeggen dat dit beeld van Israël onjuist is?

  Al dit onuitstaanbare gewauwel over HET SLECHTSTE LAND op aarde , is de ergste vorm van politiek correcte waanzinnige massahysterie die de wereld ooit heeft gezien.

  Al in 1948(!!) beschreef George Orwell in zijn toekomstroman ”1984” een toekomstige dictatoriale maatschappij waarin de wereld was opgedeeld in een klein aantal grote machtsblokken die om de hegemonie streden. Orwell richt zijn aandacht hoofdzakelijk op Engeland,dat hij overigens niet zo noemt.
  http://ebooks.adelaide.edu.au/o/orwell/george/o79n/

  Er heerste totale controle over iedereen.Privacy bestond niet meer. Een eigen onafhankelijke mening evenmin.
  Mensen waren verplicht voorlichtingsbijeenkomsten bij te wonen, waarin de mensen werd verteld wie de vijand was.
  Alle voordien bekende begrippen hadden een andere definitie gekregen, afgeleid van de nieuwe interpretaties van de wereld, ondergebracht in ‘Ingsoc” , waarin het nieuwe denken (newthink”) werd ondergebracht.)

  http://en.wikipedia.org/wiki/Ingsoc

  ”1984” is geen boek dat je voor je plezier leest
  Lees het verhaal, en huiver, wanneer je een vergelijking maakt met de huidige ontwikkelingen .
  De symptomen van die nieuwe maatschappij worden op een vreselijke wijze zichtbaar.

  En Orwell vermoedde het goed: Vervloekt links roept die over ons af.
  Alleen had hij het huwelijk tussen de socialisten en de moslims nog niet in het vizier.

  Die ontwikkeling MOETEN wij verhinderen. Met alle middelen en uit alle macht.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V 17.37. uur, ik heb 1984 van Orwell gelezen Henk. Inderdaad, door de vuile rode propaganda 24 uur per dag, worden daders tot slachtoffers en slachtoffers tot daders gemaakt. Met de dag krijg ik een grotere hekel aan de RODEN en de LINKS LIBERALEN. Grotere huichelaars bestaan er volgens mij niet! Verder perfect verwoord Henk!

  Like

 4. Louis-Portugal zegt:

  Henk V. dat huwelijk is ook maar tijdelijk op goedkeuren van het linkse westen om de zogenaamde rijken in dat gebied alles af te nemen..
  Je ziet in noord-Afrika al de eerste schermutselingen tussen links en de islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s