Boekpresentatie “Zum Abschuss freigegeben” van en met Geert Wilders

Screenshot_13

De Bürgerbewegung Pax Europa begroette de vrijspraak van Geert Wilders in het jaar 2011 als signaal van de overwinning van de liberale waarden op de vrijheidsvijandige ideologie van de islam in Nederland en feliciteerde hem met deze overwinning voor de rechtbank. Het is ook een overwinning van de vrijheid van meningsuiting op de poging van zijn vijanden om de sharia sluipend in Europees recht te veranderen.

Screenshot_14Zonder twijfel is Geert Wilders een van de meest geprofileerde politici van Europa, die zich inzet voor het daadwerkelijke behoud van vrijheid en democratie met het oog op de bedreiging door de politiek-religieuze islamitische machtsaanspraak. Ook moorddreigingen en de daaraan verbonden politiebewaking rondom de klok konden hem niet intimideren. Voortdurende belasteringen zoals het noemen van Geert Wilders als een “rechts-extremist” (Neue Zürcher Zeitung), “islamhater” (FOCUS) en “rechtspopulist” van de kant van veel massamedia konden hem er niet toe brengen zijn betrokkenheid te verminderen.

We vergeten niet dat in gelijksoortige gevallen rechters in andere Europese landen in het jongste verleden beslist hebben dat kritiek op verschillende onaangename aspecten van de islam voor niet-moslims strafbaar zou zijn.

Zijn ervaringen schetst Geert Wilders in zijn boek “Marked for Death”, dat op 28 januari 2013 in het Duits onder de titel “Zum Abschuss freigegeben” verschijnt.

Screenshot_20Geert Wilders zal op 2 februari 2013 op uitnodiging van de Bürgerbewegung Pax Europa (BPE) op een bepaalde plaats in Nordrhein-Westfalen voor genode gasten zijn boek persoonlijk presenteren en signeren. Daarna zal er een persconferentie plaatsvinden. De exacte plaats zal aan de vooraf aangemelde gasten en journalisten pas kort van tevoren bekend gemaakt worden.

Uit veiligheidsoverwegingen kunnen ook alleen uitgenodigde gasten en bij ons geaccrediteerde verslaggevers worden toegelaten. Er zal een veiligheidscontrole plaatsvinden.

Screenshot_15

Bron:

http://www.buergerbewegungen.de/news/detail.php?nid=129

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Geert Wilders. Bookmark de permalink .

32 reacties op Boekpresentatie “Zum Abschuss freigegeben” van en met Geert Wilders

 1. Henny Clemens zegt:

  Hoe bedoel je, vrijheid in Europa, Wilders moet onder geheimhouding zijn boek presenteren,de bewaking zal het er weer druk mee hebben.
  Wel eens gehoord of gezien dat een moslim op die manier door het leven moet in Europa?
  Nee die heeft de vrijheid te gaan en staan waar hij wil.
  Zelfs een haatbaard uit Engeland kreeg hier alle vrijheid zijn vuil te spuien en eiste dat een vrouwelijke journalist niet aan tafel mocht aanzitten. En dat alles met steun en toewijding van de linkse kliek die dit alles mogelijk maakt.
  Eén woord is op zijn plaats,WALGELIJK.

  Like

 2. Sjun zegt:

  Het mag duidelijk zijn dat er nog noest vertalings- en verspreidingswerk ligt om zicht op de totalitaire ideologie gebakken uit de directieven en het voorgeleefde voorbeeld van ene Mohammed te vergroten. Europa hoeft geen samenleving te worden waarin zelf denkenden en andersgelovigen worden gekoeioneerd, gemolestreerd en vervolgd zoals dat steeds meer gangbaar wordt in Noord-Afrika en islamitische heilstaten als Pakistan, Afghanistan, Iran en Gaza. Dat vraagt echter goed doordachte keuzen van ingezetenen. Helaas kunnen die al even niet vertrouwen op de massamedia die meer dan eens dienstbaar zijn gebleken aan de ideologië van de Multiculturele Europese Heilstaat. Een Transferunie naar socialiste snit waarin kleptocratische kosmopolieten elkaar de door de gemeenschap bekostigde baantjes toeschuiven. Een naar voren vluchtend islamofiel gedrocht waarvan de cumulerende rekeningen worden doorgeschoven naar de toekomst. De economische crisis als gevolg van niet langer te versluieren oplopende rekeningen van spilzucht en goklust bij naast hun schoenen terecht gekomen bestuurders biedt een eerste verhelderende kentering.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Nu is het wachten op de eerste Nederlandse vertaling. Maar ik denk dat dit nog even zal duren. Geert Wilders zijn boek wordt in Nederland praktisch volledig doodgezwegen. Een ding staat in elk geval als een paal boven water. Waren zaken vernoemd die aangevochten hadden kunnen worden dan was dit zeker door deze of gene opgepakt en had de Islam minnende media hiervan bol gestaan.

  Like

 4. Marcel zegt:

  Wilders hoeft weinig aan promotie te doen in NL.

  Zijn tegenstanders zijn zo door & door gehersenspoeld dat zijn naam te pas en te onpas gebruikt word door zijn tegenstanders. Zelfs bij onderwerpen waar hij zich nooit over heeft uitgelaten of niets mee te maken heeft.

  Goede zaak dat hij werkt aan zijn naamsbekendheid in het buitenland. Aan zijn naamsbekendheid hier binnen NL hoeft hij zelf vrij weinig te doen, dat doen zijn tegenstanders beter dan hij het zelf zou kunnen.

  Ik mag het ook altijd graag een keer roepen hoor, komt ‘ie :
  HET IS ALLEMAAL DE SCHULD VAN GEERT WILDERS !!!

  Like

 5. Piet Klont zegt:

  @Marcel:
  Klopt!
  Dat zei m’n parkiet gisteren nog toen ie wegvloog.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Zeggen wij ook als we thuis iets laten vallen en vooral als het in stukken breek:

  Of als ik het eten laat aanbranden:

  “HET IS ALLEMAAL DE SCHULD VAN GEERT WILDERS” !!! 😛

  Like

 7. Martien Pennings zegt:

  Ik zal hier nog maar eens zeggen wat ik al eerder zei onder een recensie van “Marked for Death”: http://bit.ly/TRzWSl:

  “Ik heb het boek van Wilders grondig gelezen en had precies de leeservaring die de recensent ook opdeed: het boek zit dermate vol relevante informatie en observaties dat mijn exemplaar wemelt van de onderstrepingen.
  Ik heb het onderstrepen, in tegen stelling tot de recensent, wél volgehouden, want ik wil dit boek nog een aantal keren scannen terwijl ik mijn ogen over de onderstrepingen laat gaan en probeer aldus de inhoud ervan zo goed mogelijk op de harde schijf in mijn hoofd te krijgen.
  Omdat het zó ongelooflijk rijk is, weet ik volstrekt zeker dat Wilders dit boek maar voor hoogstens een kwart zelf heeft geschreven, en dat genoemd kwart ook nog eens grondig is geredigeerd.
  Hier móét een team van deskundigen achter zitten dat hem geholpen heeft, en Robert Spencer maakt daarvan zeker deel uit.
  En aan het perfecte Amerikaanse Engels heeft Mark Steyn misschien niet alleen in het voorwoord bijgedragen.
  Met dit boek is een “native speaker” zeer grondig aan de gang geweest.
  EN TENSLOTTE: EEN SCHOFFERING DOOR WILDERS VAN ZIJN EIGEN KIEZERS, EEN SCHANDE EN EEN BLUNDER DAT NIET TEGELIJK MET DE ENGELSE TEKST EEN NEDERLANDSE VERTALING IS UITGEKOMEN.
  DAT HAD ABSOLUUT BIJ DE UITGEVER BEDONGEN MOETEN WORDEN.”

  Like

 8. Piet Klont zegt:

  @Martien Pennings:
  Ik had bovenstaande inderdaad eerder gelezen, maar gij slaat in de laatste kapitaalschriftzinnen de spijker wederom bikkelhard op z’n kop.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Heren, jullie zijn ook al vroeg op, zie ik.

  Ik begrijp ook niet wat de reden is waarom het boek niet in het Nederlands is vertaald.

  Geert had het uit kunnen delen aan zijn politieke collega’s, alhoewel, misschien zonde van het geld, ze lezen het toch niet.

  Maar in de boekhandel in Coevorden bv. lag het boek van Martin Bosma gewoon te koop.

  Er zal genoeg belangstelling voor bestaan en voor heel veel mensen kan het een ‘eye-opener’ zijn.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Eens met bovenstaande reacties. En vrijheid in de EUSSR is een gotspe, deze vrijheid is er enkel voor islamaanhangers en eurofielen.

  Like

 11. baksteen zegt:

  Inderdaad,vroege vogels, of late vogels, of vogels die niet kunnen slapen?
  Het boek van Wilders heb ik gelezen na 2 van Spencer en van Geller. Zijn boek is een samenvatting van hun boeken, aangevuld met eigen werk.
  Ik denk dat Wilders is geïnterviewd en van een ghostwriter gebruik heeft gemaakt, lijkt me inderdaad wel zo handig. Die Ghostwriter zal wel een Amerikaan zijn geweest. Kun je daarna kiezen, vertalen we het eerst in het Nederlands of eerst in het Duits, gezien de karige budgetten wordt dat dan eerst Duits en dan de Nederlandse vertaling.
  Wilders is wel handig, zijn film Fitna was ook al een samenvatting van een al lang bestaande film.
  De internationale ophef was dus enkel te danken aan de regering Balkenende die we toen hadden.
  Het boek van Bosma is gewoon overal te koop voor 10 euro, ik geef het vaak cadeau. Het boek van Wilders zou straks ook in het Nederlands voor een dergelijke prijs te koop aangeboden moeten worden, verspreiden maar!

  Like

 12. baksteen zegt:

  Vanmorgen de rattekop van van Agt gezien in de Telegraaf.
  De rat heeft met Palestijnen, Afghanen, Marokkanen en wat vredesclubs zoals een ander joods geluid een debat afgedwongen in de 2e kamer over de zgn muur.
  Kan Wilders mooi gebruik van maken om eens goed uit te leggen hoe de zaak ook al weer in elkaar stak en waarvoor die muur bedoeld is.
  Van Agt wil weer dat er Joodse kinderen vermoord kunnen worden, wat een nazi!
  Dus: VAN AGT KINDERMOORDENAAR

  Like

 13. nicolazien zegt:

  Beste Martien, van schoffering van zijn kiezers door Wilders, doordat hij het boek niet meteen in het Nederlands heeft laten uitgeven, was volstrekt geen sprake! Dat was heus onmogelijk. Het Engelse exemplaar was zelfs heel lang nog niet eens via Bol.com te bestellen! Het werd volledig geboycot. Hij heeft er heel verstandig aan gedaan om langzaam de Nederlandse geesten rijp te maken door het eerst in het Engels te laten verschijjnen. Nu verschijnt het in het Duits; straks is het dermate algemeen dat het ook in het Nederlands kan verschijnen. Dat heeft hij van zijn film Fitna geleerd! Met zijn boek kan nu de pleuris in Nederland niet meer uitbreken!!
  En nu ophouden met Wilders te beschuldigen graag!!!!

  Like

 14. topsporter zegt:

  Op de site keizers en kleren van Frans Groenendijk staat een uiteenzetting waarom er nog steeds geen nederlandse vertaling van het boek van Sarrazzin is. Ik zie parallellen met het boek van Wilders, wat betreft de oorzaak dan.

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  @ Piet Klont om 03:25

  Dat zegt mijn parkiet ook altijd; op mijn avatar is dat goed te zien.

  En laten we eerlijk zijn: natúúrlijk is het de schuld van Geert Wilders (zucht) dat er minstens 4 bodemloze putten zijn waarin onze wijze ‘leiders’ ons geld graag storten (zucht):
  a. de eu (met opzet niet met hoofdletters geschreven)
  b. de massa immigratie van (al dan niet criminele) kanslozen
  c. de ontwikkelingshulp die al tientallen jaren bewijst dat die dure onzin totaal niet helpt
  d. onze graaigrage rode rakkkers

  Ik begrijp helemaal niets meer van deze wereld; je moet onderstaande maar kunnen:
  “Nicht ärgern, nur wundern!”

  Like

 16. nicolazien zegt:

  Beste Tistochwat, die bodemloze putten hebben onze leiders nodig: het volk moet namelijk arm gehouden worden! Stel je voor, als die bodemloze putter er niet waren, dan zou iedereen rijk kunnen worden, en dan gaan rentenieren…… en dat kan natuurlijk niet, het volk moet aan het werk blijven, zo hard mogelijk!

  Like

 17. Piet Klont zegt:

  @Tistochwat

  Je hebt een leuk in ’t oog springende avatar, ik ben een parkieten-freak dus je begrijpt dat het me aanspreekt.
  Maar nu moet je niet je parkiet nakletsen, dat moet andersom!
  😀

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  @ Piet Klont om 12:40

  Dank u, heer Klont en wat leuk dat u die mooie, lieve, slimme, gevoelige beestjes zo waardeert!
  Het grasparkietje op mijn avatar heb ik destijds gered uit een hel van slechte huisvesting:
  – foute en totaal vervuilde kooi
  – in de kille tocht
  – zwaar ondervoed
  – in een dikke deken van verstikkende rook
  Het stakkertje was op sterven na dood en hij zat me diepbedroefd, zonder hoop, aan te kijken.
  Bij mij is hij jarenlang een kerngezonde ‘prijsparkiet’ geweest tot op die dag in september van dit jaar waarop hij letterlijk van zijn stok viel…
  Na een ‘ziekbed’ van 10 dagen bleek hij diabetes te hebben en is hij geëuthanaseerd. 😦

  Ik heb er meer verdriet van dan ik ooit zou hebben als ik verneem dat er een bom op ‘Brussel’ is gevallen waardoor het hele zooitje daar door de aardbodem is gezakt.

  Like

 19. luckybee zegt:

  Nuke Mekka en Medina dan zijn wij voor goed van ze kwijt. Voor een dakloze Allah heeft niemand respect

  Like

 20. daiyu-ninja zegt:

  G.Deckzeijl zegt:
  14 december 2012 om 15:41.

  Hebt u ook de reacties gelezen?
  Wat moet er nog gebeuren voordat de ogen van die linkse sukkels opengaan?
  Ze geven geen enkele inhoudelijke reactie op hetgeen Wilders zegt. Het enige wat die fascisten kunnen is Wilders uitschelden en hem op zijn kapsel aanvallen.
  En DAT noemt zichzelf intellectueel?……………… hahahahahahahaha.
  Ik zou zeggen…….nog dommer dan het achtereind van een varken.
  Verdorie! Iedereen kan met eigen ogen zien dat marokkanen, somaliers, antillianen, oostblokkers etc, etc gigantisch veel problemen geven. De kranten staan er elke dag bol van.
  En dan NOG het probleem ontkennen!
  Deze horende doof en ziende blind ontkenners noem ik de gewetenloze moordenaars van de aankomende generaties.

  Like

 21. willemientje zegt:

  dat rotweer van vandaag, ook vast de schuld van Wilders

  Like

 22. friki zegt:

  Meteen het boek in het Engels gelezen zodra het uitkwam. Een fantastisch boek. Ook de diverse interviews van Geert heb ik gevolgd in het Engels, dat deed hij echt perfect. Bij mij geen twijfel; dat boek heeft hij echt wel zelf geschreven. Ik acht de heer Wilders veel intelligenter dan verschillende reaguurders hier denken.
  .
  Ook het boek van de heer Bosma “de schijn-elite van de valse munters” is zeker zelf geschreven, hierin vind je ook genoeg van wat Wilders schrijft.

  Het wordt echt tijd dat “Marked for Death”, in het Nederlands verschijnt.
  De heer Wilders zal er wel een gegronde reden voor gehad hebben waarom het niet in het Nederlands eerder verscheen.

  Like

 23. @daiyu-ninja om 16:47: Wat er moet gebeuren om de dichte oogjes van de linksen te openen. Misschien een aanslag gepleegd in de naam van Allah/Mohammed uitgevoerd door al hier wonende moslims van marokkanse en somalische afkomst? Een aanslag waarbij vele, vele doden vallen, voornamelijk onschuldige vrouwen en kinderen. Misschien, heel misschien dat dan de linkse ogen opengaan en zien wat de islam-ideologie echt inhoudt. En dan nog zullen ze roepen dat ‘het de schuld van Winders is’ geweest!

  Ik zit al met smart te wachten op de Nederlandse vertaling maar als die niet gaat komen zal ik zeker de Engelstalige versie aanschaffen en een prominente plaats op de salontafel geven. Desnoods koop ik er twee, eentje voor de sier op tafel en de andere om door te wroeten!

  Like

 24. daiyu-ninja zegt:

  Pieter Veenstra zegt:
  14 december 2012 om 23:21.

  Een aanslag waarbij vele, vele doden vallen, voornamelijk onschuldige vrouwen en kinderen. Misschien, heel misschien dat dan de linkse ogen opengaan en zien wat de islam-ideologie echt inhoudt. En dan nog zullen ze roepen dat ‘het de schuld van Winders is’ geweest.
  ————————————————————————————————————————————Die linkse socialistische manipulators zullen zeker het niet nalaten Wilders, of de Nederlandse burger de schuld te geven van een aanslag. Ze zullen onder het argument: ze voelen zich achtergesteld, onbegrepen en gediscrimineerd, de aanslag vergoelijken.
  BAH!

  Like

 25. Mijn inziens wordt het tijd dat we ons weer gaan bewapenen! De overheid ziet ons liever ongewapend zodat we blootstaan aan geweld van diverse bronnen zonder dat we ons er tegen kunnen en mogen verdedigen.

  Like

 26. daiyu-ninja zegt:

  Pieter Veenstra 02:30.
  De elite beschermt zichzelf heel goed, maar de burger mag niet zichzelf niet beschermen van de elite, DIE ZICHZELF HEEL GOED BESCHERMT.
  De elite heeft de burger vogelvrij verklaard. Het kan ze geen donder schelen wat er met ons gebeurt.
  .

  Like

 27. Tom Hendrix zegt:

  @daiyu-ninja 12.35. uur, dat klopt helemaal daiyu! Waarom denkt U dat de muzelman obama tracht het wapenbezit aan te pakken in amerika, daar is maar een reden voor. De reden is, een ontwapend volk kan zich niet (meer) verdedigen! En ik geef U op een briefje, dat zijn vrindjes de zandpiloten en muzelmannen wel over deze wapens beschikken!

  Like

 28. Pingback: Wilders krijgt “Hiltrud Schröter-vrijheidsprijs” | E.J. Bron

 29. Jan zegt:

  Kontokündigungen für Iraner In Deutschland

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s