Britten nu in de minderheid in Londen

Screenshot_2

Blanke Britten zijn nu een minderheid in Londen en moslims zijn de sterkst groeiende bevolkingsgroep. Het aandeel moslims in Engeland en Wales steeg de afgelopen tien jaar met 60% naar meer dan 5%. Dat blijkt uit actuele statistieken.

De meest actuele volksstemming voor Engeland en Wales werd dinsdag gepubliceerd en laat zien dat Londen in 2011 de eerste Engelse regio werd waarin de Britse blanken in de minderheid zijn, meldt de Daily Mail. In 2011 waren ongeveer 44% van de inwoners van Londen blanke Britten.

Dat is een daling van 58% in vergelijking met het jaar 2001. In absolute cijfers komt dit overeen met een daling van 4,3 miljoen naar 3,7 miljoen. 37% van de inwoners van Londen is in het buitenland geboren. Dat zijn 4,5 miljoen van de 8,2 miljoen inwoners.

Ongeveer een op de acht in Engeland en Wales, namelijk 13%, werd in het buitenland geboren. Het meest in India, gevolgd door Polen en Pakistan. Het aandeel etnische Britten ligt nu bij 81%, een daling van 87% in vergelijking met 2001.

In totaal was in 2011 86% van de bevolking in Engeland en Wales blank. Tien jaar geleden was dit nog 91%.

De afgelopen tien jaar immigreerden er meer dan 3 miljoen mensen, zodat nu 7,5 miljoen mensen in Engeland en Wales in het buitenland werden geboren.

Het aandeel christenen is sinds 2001 met 12% gedaald. Het aandeel van de christelijke bevolking van Engeland en Wales lag daarmee bij 59%. Een vierde deel gaf aan geen geloof te hebben, een stijging van 15%. Het aandeel moslims steeg enorm met ongeveer 60%.

In het jaar 2001 waren er 3% moslims in Groot-Brittannië, in 2011 steeg hun aandeel tot 5%. De op twee na meest voorkomende religie was het hindoeïsme, met 2% van de bevolking van Engeland en Wales. Sikhs vormden 1% en Joden 0,5% van de bevolking, 180.000 personen gaven aan dat zij in Jedi, de religie van Star Wars, geloven. Een daling van 400.000 in vergelijking met het jaar 2001.

Bron:

http://www.freiezeiten.org/briten-minderheit-london/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Groot-Brittannië, Immigratie, Multiculti. Bookmark de permalink .

9 reacties op Britten nu in de minderheid in Londen

 1. oogenhand zegt:

  Niet iedereen is blank of moslim. Jamaicanen en Sikhs zijn groepen waar rekening mee gehouden moet worden.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Dit is de resultaat van de Dominion, nu zitten ze allemaal bij de Britten op schoot.

  Like

 3. Wachteres zegt:

  Luckybee, vergeet niet hoe smerig Labour te werk is gegaan.

  http://tinyurl.com/bxtn66z

  Like

 4. Aegolius cs zegt:

  Was het niet Wachteres die deze video beschikbaar stelde?
  The Islamification of Britain

  Like

 5. Wachteres zegt:

  http://tinyurl.com/2uzb8gj

  http://tinyurl.com/cbb843c

  Nog meer info uit de Engelse kranten

  Dat klopt @ Aegolius cs: Ik krijg alle info rechtstreeks van Britain First.

  Like

 6. marijke zegt:

  Met pijn in mijn hart.Al die mooie landen gaan naar de knoppen

  Like

 7. Louis-Portugal zegt:

  Idd. Marijke.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Ik heb dit filmpje al eerder gezien, alleen op internet, met afschuw kijk ik erna. Wanneer komen in London de eerste ophangingen in openbaar zoals in Teheran of handafhakking/onthoofding,zoals in Riyhad?? Het is toch niet te geloven als je dit zo ziet :: de politie stond erbij en keek erna.
  Dat stukje met die blote kerels,die zichzelf slaan, wat een idioterie,walchelijk. Hier in de buurt bij ons in LDF woont een voormalig medewerker van de BBC.
  Dat boek van Wilders kwam in buitenland eerder uit dan in NL,ik had het in mum van tijd uit. Hij wilde het graag lenen/lezen.We hadden het al eens eerder over islamisering van England en NL gehad. Maar nadat hij dit boek gelezen had vertelde hij ons pas medewerker van BBC te zijn geweest, maar niet langer met hun “policy”mee te kunnen werken (met tegenzin). -Lijkt wel wat op die “columnist”bij de Vara, die iets positiefs over Wilders had geschreven en ook niet langer welkom was.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Overal zijn het de vuile RODEN en LINKS LIBERALEN die onze westerse samenlevingen kapot maken. Het is de 5e colonne der muzelmensen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s