Gekkenhuis Duitsland: bijna straffeloos verkrachten en moorden. Zo gaat dat.

Screenshot_5

(Door: Udo Ulfkotte)

In de jaren-80 heb ik in Freiburg rechtswetenschappen gestudeerd. Destijds was een verkrachting of een moord nog een zware misdaad. Tegenwoordig zijn dat blijkbaar alleen nog maar pekelzonden. De daders kunnen blij zijn. Want Duitse rechters hebben nu voor iedere crimineel vooral één ding: veel begrip. De slachtoffers interesseert niemand.

Drie Turken hebben in Berlijn een jong meisje verkracht, dat ze daarvoor verdovende druppels hadden gegeven. De Turken kwamen na een vonnis van de Berlijnse arrondissementsrechtbank vrij, omdat het verkrachtingsslachtoffer “niet in staat was om zich te verzetten” en men haar daarom niet kon verkrachten. Men hoefde gewoon geen geweld toe te passen. Volgens deze rechterlijke “logica” kan men ook geen dronken of gehandicapte vrouw verkrachten, in ieder geval seksueel misbruiken, omdat zij in zo´n toestand niet in staat is om zich te verzetten. Wat zullen het slachtoffer, haar ouders en vrienden hiervan zeggen? De Turkse verkrachter was in ieder geval blij. Rechter Helmut Schweckendieck had veel begrip voor de Turkse delinquenten. Kan de man echt nog gewoon in de spiegel kijken – en ´s nachts rustig slapen?

Daarbij speelt de nationaliteit van verkrachters tegenwoordig geen rol meer bij de rechterlijke mildheid. Een Duitse leraar, die een 12-jarige verkrachtte, kreeg bij een andere rechtbank vanzelfsprekend ook slechts een voorwaardelijke straf. Maar de Berlijnse rechters vallen steeds vaker op door waanzinnige vonnissen. Een moordenaar was nauwelijks uit de gevangenis ontslagen, toen hij opnieuw een vrouw overviel. Hij was nog in zijn proefperiode, maar de rechters lieten de man, die al tientallen jaren crimineel is, onmiddellijk weer op vrije voeten. De rechter schreef in het ongelooflijk milde knuffelvonnis: “Hij werd onvoldoende op een leven in vrijheid voorbereid”en “Het ontbrak hem in de omgang met mensen buiten de gevangenis nog aan de noodzakelijke sociale competentie”. Men zou hem “de kans willen geven zijn leven te beteren en het leven buiten de gevangenis te leren kennen”.

Niet anders in het Ruhrgebied. Daar heeft in Dortmund een 21-jarige een 18-jarige dood gestoken, omdat die een meisje beledigd had. De rechters hadden het volste begrip voor de medeburger. Per slot van rekening zei hij voor de rechtbank dat hij zijn rivaal niet had willen doden. En wat was de straf? Niets dramatisch, slechts een voorwaardelijke straf. Wanneer u dus na het beledigen van een derde met een mes op een vreemdeling insteekt, dan hoeft u alleen maar te zeggen dat u toch niet kon vermoeden dat de in het nauw gebrachte persoon het niet zou overleven. Zo ziet het er tegenwoordig uit in Duitse rechtbanken. Ook een 35-jarige werkeloze, die een 48-jarige verpleegster een mes in de buik ramde, loopt dankzij de mildheid van onze rechters vrij rond. Men kan tegenwoordig in het gekkenhuis Duitsland straffeloos verkrachten en moorden, je hoeft alleen maar een “rechter” te vinden die weliswaar in naam, maar zonder rugdekking van het volk  vonnissen uitspreekt. En daarvan zijn er inmiddels in het hele land echt genoeg. Als dit land in elkaar is gestort, dan zullen zij hopelijk bij Neurenberg 2.0 zelf op de beklaagdenbank zitten en zich moeten verantwoorden. Tot dan toe zijn recht en rechtvaardigheid in het gekkenhuis Duitsland nog twee volledig verschillende dingen.

Turks-Arabische migranten hebben onlangs ook de achterkleinzoon van Konrad Adenauer (de eerste Duitse bondskanselier) brutaal in elkaar geslagen. Als Konrad Adenauer nog zou leven, zou hij vast en zeker opdracht hebben gegeven om de dader te deporteren. Tegenwoordig zal de politiek hen softe integratieloodsen uit de gelederen van de “goedmenschen” aanbieden en aan de daders vragen hoe men hen financieel kan helpen. De tijden zijn gewoon extreem veranderd. Medeburgers martelen nu al jongeren met een heet strijkijzer. En als ze gepakt worden. Wat dan nog? Er overkomt hen sowieso niets voor de rechtbank.

Bron:

http://tinyurl.com/brap2d5

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Criminaliteit, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Duitsland, Immigratie, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

23 reacties op Gekkenhuis Duitsland: bijna straffeloos verkrachten en moorden. Zo gaat dat.

 1. Henny Clemens zegt:

  Het moge duidelijk zijn dat de overheden extreem te ver doorschieten, daarbij betalen de gewone onschuldige burger de prijs.
  Ik zei tien jaar geleden al, hoe lang kan dit nog doorgaan voor er een burgeroorlog uitbreekt.
  Ik denk dat de pleures er dichtbij zit, want we gaan dit niet langer verdagen.
  Bereid je voor want dit gaat mis!

  Like

 2. Henny Clemens zegt:

  Sorry, ik bedoel burgers en verdragen.

  Like

 3. oogenhand zegt:

  Vooral dat strijkijzer is een volgende stap. Dit is dom, want wanneer martelen normaal gevonden gaat worden, zijn het vooral de islam en links waarvan de netwerken kunnen worden opgeruimd. Euthanasie is immers taboe in Duitsland, dankzij het taboe op Nazi’s. Wíj echter worden als Nazi’s gezien, dus wíj worden door dit taboe minder gehinderd. Nederland loopt voorop met euthanasie, en Nederland loopt voorop met islamkritiek. Dat zal de islam en links in een moeilijk parket plaatsen.

  Like

 4. daiyu-ninja zegt:

  De hele wereld is verworden tot een open inrichting,

  Like

 5. Logic is in the eye of the beholder. zegt:

  Mijn inzien is dat ze het moedwillig willen laten uitlopen op een burgeroorlog, anders dan dat heb ik er geen logische verklaring voor.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @daiyu-ninja 18.25. uur, inderdaad een groot open gekkengesticht- en wel door toedoen van demonen 66 rechters, roden en gutmenschen, deze waardeloze verraders zitten helaas overal op beslissende posities in onze samenlevingen!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Logic in the eye of the beholder 18.58. uur, o zeker gaat het daar op uitlopen. Dat is namelijk de bedoeling van de fascisten van de EUSSR, en rekent U er maar op dat deze schoften het leger en de politie TEGEN de EIGEN BEVOLKING zullen inzetten. En deze SCHOFTEN bemoeien zich wel met Syrië en wensen daar de HAATBAARDEN aan de macht. Ik hoop op een gigantische bom op het fascistennest van de EUSSR in BRUSSEL!

  Like

 8. Henk.V zegt:

  @Logic is in the eye of the beholder(13 december 2012 om 18:580

  De zaak moedwillig in de soep willen laten lopen is een optie om in de gaten te houden.
  Zeker is dat hier zaken gebeuren die op geen enkele manier nog in een logische context zijn te plaatsen.
  Het verschijnsel dat men in de rechtspraak de belangen van de daders absoluut voorrang geeft boven de belangen van de slachtoffers en hun familie is steeds duidelijker aanwezig. Het kijken met een misplaatst vriendelijk oog voor de dader is overigens zeer qua denken verwant aan wat men in de opleidingen tot sociale werkers verkondigd ziet.
  Een dader geldt daar vaak in eerste instantie ook als een slachtoffer . hetzij van een omgeving waarin achterstanden op allerlei gebied heersten, hetzij van een opvoeding die de geest van de dader verpestte.
  In beide gevallen zitten er in de overweging bij de vast te stellen strafmaat ernstige denkfouten, want het vooraf aangenomen ”slachtofferbeeld” dat men van de daders heeft, leidt tot een onaanvaardbare vorm van kwijtschelding van (een deel van de) schuld.
  Zoals wij weten, zijn de opleidingen voor ”sociale beroepen” totaal verziekt door links-liberale opvattingen.Dat is al het geval sinds de vroege jaren zeventig!
  Voor het in de praktijk brengen van linkse opvattingen heeft men bovenal ” slachtoffers” nodig, ten achter gestelden, verdrukten, gediscrimineerde personen of bevolkingsgroepen!
  Dus wat wij deze proleten in toga zien doen is uitermate links!
  Deze ”slachtoffers” MOETEN bevoordeeld worden, vaak ten koste van de belangen van anderen..

  In de besproken gevallen van rechtsverkrachting zijn die ”anderen” de slachtoffer en hun verwanten, maar ook de rechtstaat zelf, omdat door deze incompetente, ”rechtsprekende keutelaars” geen enkele vorm van rechtsbescherming overblijft.

  In zo’n geval rest er maar één uitweg: zelf voor rechtverschaffing gaan zorgen.
  En inderdaad. misschien wacht ”links” hierop, om met behulp van alle ”politiek correcte krachten plus moslims eindelijk orde op zaken te stellen, opdat de nieuwe wereld kan ontstaan.

  Een onderzoek naar de politieke kleur van de ”rechters” zal duidelijk mijn vermoeden bevestigen. Het wordt tijd dat de achtergrond van deze mensen boven tafel komt.

  Verder vrees ik, dat ook hier zal opgaan de er zich interessante geldstromen verplaatsen in deze corrupte rechtspraak, waardoor de meningen van gezagsdragers eigenaardige kronkels gaan vertonen.
  Ook dat mocht wel eens onderzocht worden.

  Like

 9. hans-e-pans zegt:

  Mijn vader is in 1968 overleden.

  Hij zei vroeger al dat er een tijd zou komen dat de hekken bij inrichtingen omgedraaid zouden worden.

  Niet om de gekke mensen die binnen zaten erin te houden.

  Maar om ze te beschermen, om te voorkomen dat de gekken die buiten lopen naar binnen zouden gaan.

  Like

 10. Louis-Portugal zegt:

  En reg die gaat in de afgrond.

  Like

 11. Logic is in the eye of the beholder. zegt:

  Wie nu nog gelooft dat Duitsland en Nederland en de meeste landen binnen de EU rechtstaten zijn, is logischerwijs gek, evenals diegenen die geloven dat wij in een democratie leven.

  Like

 12. Wachteres zegt:

  http://tinyurl.com/c8xz9lp

  Melanie Phillips brengt ons ook al op de hoogte van het waanzinnige linkse denken waar in feite iedereen door jarenlange beïnvloeding mee behept is. Op school en op de hogescholen en universiteiten, overal is het doorgedrongen.

  De enige manier om eraan te ontsnappen is bewustwording en zelfstandig willen leren denken.

  Like

 13. Wachteres zegt:

  https://ejbron.wordpress.com/2012/02/05/islamisering-de-vernietigingsoorlog-van-de-linksen-tegen-europa/

  Nogmaals Michaël Mannheimer die links een spiegel voorhoudt.

  Voor degenen die nog twijfelen aan de waanzin van links.

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Pulverfass Deutschland…!!! http://tinyurl.com/acjseec

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @hans -e- pans; we worden hetzij geregeerd door gekken dan wel door criminelen!

  Like

 16. doerak zegt:

  Wagteres@
  Bewustwording en zelfstandig denken.
  Dat is oa het verschil tussen wat waar is en wat niet waar is.Het geloven in Leugens en een heel bouwsel van leugens erom heen maken om die leugen in stand te houden crieert fanatisme oftewel het kwaad.Dat gebeurd momenteel in de politiek.Dat heeft zijn uitwerking op het openbare leven.

  Like

 17. oogenhand zegt:

  In wezen zouden we de rechtbanken, de opleidingen, de scholen voor journalistiek en zo moeten infiltreren, en daarbij waar nodig wat druk uitoefenen, zodat onze mensen op de juiste plaatsen komen.

  Like

 18. daiyu-ninja zegt:

  Oogenhand 22:38.
  Dat heb ik al vaker geopperd.
  Infiltreren op belangrijke plaatsen, dat is wat er moet gebeuren.

  Like

 19. G.Deckzeijl zegt:

  @daiyuninja 00:46
  Jij bedoelt een project voor niet-moslims, zeker? Dat bestaat al. Dat heet een opleiding, die met goed gevolg doorlopen en daarna hopen dat je wordt aangenomen.Zonder kan ook.Let maar eens goed op als het weer verkiezingstijd is en waar janmetdepet op stemt. Levert ook infiltranten op, op het pluche. Zie verder het echte project.

  Like

 20. daiyu-ninja zegt:

  G.Deckzeijl zegt:
  14 december 2012 om 08:03

  @daiyuninja 00:46
  Jij bedoelt een project voor niet-moslims, zeker? Dat bestaat al. Dat heet een opleiding, die met goed gevolg doorlopen en daarna hopen dat je wordt aangenomen.Zonder kan ook.Let maar eens goed op als het weer verkiezingstijd is en waar janmetdepet op stemt. Levert ook infiltranten op, op het pluche. Zie verder het echte project.
  ————————————————————————————————————————————
  Ik bedoel, dat mensen die een goede opleiding hebben genoten, zich op belangrijke en gevoelige plaatsen moeten proberen te infiltreren. Om kans te maken de boel over te nemen moeten ze het linkse spel meespelen. En als er een plek vrijkomt dan moet de infiltrant iemand op die plaats weten te krijgen die dezelfde denkwijze en doelen heeft als hem/haar.
  Als er een meerderheid is van, zeg maar gezonddenkende mensen, dan trappen ze die geesteszieke rooie eruit.
  Kortom: het linkse spel meespelen, totdat er een coup gepleegd kan worden.
  Zo hebben de socialisten het ook gedaan, ze werkte andersdenkende er gewoon uit en gaven, wanneer er een plek vrij kwam, hun vriendje/vriendinnetje/ kennis/familielid, de baan.
  Ik weet ook wel dat het makkelijk praten is en dat ik het simpel zie.
  Maar ik ben van mening dat wat de linkse kerk en turken kunnen, ‘een coup plegen” rechts, dat ook kan.
  En er zijn in Nederland genoeg hele slimme mensen.

  Like

 21. Jan zegt:

  Politievakbonden willen dat criminaliteitscijfers niet langer worden gemanipuleerd. Het resultaat zou verschrikkelijk zijn omdat meer daders van geweldsdelicten bekend worden.

  Tot de slachtoffers behoort ook een meisje van drie, slachtoffer van een viervoudige verkrachting begaan door eerder veroordeelden die bovendien ‘nauw in de gaten werden gehouden’.
  http://www.welt.de/regionales/duesseldorf/article114003255/Wie-die-Polizei-Statistik-Verbrechen-verheimlicht.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s