Aan alle niet denkende Nederlanders

Screenshot_24

WE HEBBEN HET NIET GEWETEN. De Holocaust en de moord op miljoenen Joden… Nee, het is mogelijk dat men dat in die tijd inderdaad niet wist. Berichtgeving was er nauwelijks en zij die wel wisten zaten er middenin en keerden niet terug..! MAAR NU, VANDAAG DE DAG kan men niet meer zeggen: WE WISTEN HET NIET! Ook wij zitten er middenin. Berichtgeving is er NU meer dan voldoende, hoewel vaak eenzijdig, is dat is geen reden niet zelf te denken! We worden dagelijks gewaarschuwd…  dat onze vrijheid gevaar loopt, dat het net gesloten wordt. We zien het met open ogen en toch gaan we zonder morren onze “vrijheidsdood” tegemoet..!

Nooit zal het meer worden zoals we het gewend waren. Wie had dit ooit gedacht..? De Nederlander ooit zo fier op eigen land, trots op zijn zelfstandigheid… Ze vochten voor hun Vaderland door de eeuwen heen. Geen zee ging hen te hoog!

En nu..? Zonder slag of stoot geven ze zich over, deze ooit zo dappere Nederlanders.De ondergang van onze vrijheid van beslissen is nabij, wie is hieraan schuldig..? De eigen niet meer zelf denkende vaderlander… Ja U, de echte Nederlander, ge zijt verworden tot een slaafse moslimvrouw zonder gezicht, zonder eigen mening… die niet nadenkt, of niet wil nadenken! U, de meerderheid van de Nederlanders. U sleept ook de anderen mee, die zich WEL verzetten! U veroorzaakt ook onze val..!

Er wordt een “Koude Oorlog” gevoerd om de macht: de Overheersing door Brussel! En U laat het TOE..! U protesteert niet! Hebt het zogenaamd niet door… blijft liever op Uw krent zitten… Bent bang Uw mond te openen! OF bent U nu werkelijk zo dom..? Niet te zien wat er gebeurt?

Aan de ene kant het ijzeren bewind van de EU… Aan de andere kant dringen de moslims op! Wat doet U Uw kinderen aan! Ontwaakt gij die slaapt… Kom in opstand tegen de plannen van deze regering. Maak een vuist!

Maar nee, zover zal het niet meer komen… Ooit een heldhaftig volk, hangt het nu liever slap voor de tv. U hebt Uw Nederland, ONS eigen land en UW vrijheid overgeleverd en in handen gegeven van de “Beulen” van de EU! Op weg naar hulp aan Spanje en Italië… Weet U nog… Nederland tekende voor extra hulp. Komend jaar zullen we nog eens 40 miljard extra op moeten hoesten. U, die dacht nog even de broekriem aanhalen en dan..? Geniet nog even van Uw kalkoen en feestmaal, volgend jaar houdt U alleen Uw lege plastic bordje nog in de hand.

Maar gezellig voor Uw tv hebt U altijd Pauw en Witteman nog!

Prettige feestdagen en een goed 2013.

Door:

Martha N.

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU, Islam, Islamisering, landverraad, Moslims, Naïviteit, Nederland. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s