De “Palestijnen”: voor de meeste moslims slechts een noodzakelijk kwaad

Screenshot_29

De islamitische wereld maakt zo´n groot theater van de redding van de “zielige Palestijnen” dat niet ingewijden – dat zijn meestal de onontwikkelde, goedgelovige “goedmenschen” van het Avondland – ervan overtuigd zijn dat het lot van de “zielige Palestijnen” en hun redding een niet onderhandelbare wens van alle moslims zou zijn. Men moet de “Palestijnen” per se redden, want anders gaan alle moslims binnen de kortste keren te gronde aan een gebroken hart.

Maar dat is helemaal niet zo. Dat hele Palestijnentheater dient er slechts voor om Israël te pesten, om een reden te hebben de Joden te haten zonder de waarheid te hoeven vertellen: de jaloezie van de loser.

Want zodra Israël uit het spel is en de moslims zelf met de “Palestijnen” te maken hebben, willen ze opeens deze “zielige Palestijnen” helemaal niet meer redden. Integendeel: ze kunnen naar de maan lopen! En vaak helpen ze zelf een handje mee. Zo ook vandaag de Syriërs, met enkele goed gerichte bommen:

De Syrische luchtmacht heeft volgens informatie van de oppositie een Palestijns kamp in Damascus aangevallen en daarbij tientallen mensen gedood. Zondag zouden er minstens twee raketten op het Jarmuk-kamp zijn afgevuurd, zeiden opstandelingen zondag in de hoofdstad. Minstens een daarvan zou een moskee getroffen hebben. In het kamp hebben vluchtelingen uit naburige stadsdelen toevlucht gezocht voor de jongste gevechten. Al wekenlang probeert het Syrische leger de opstandelingen uit het zuiden van de hoofdstad te verdrijven.

Wiener Zeitung, FAZ

Nu zouden velen te snel kunnen denken: ja, ja, maar dat zijn de linkse socialisten van de Assad-regering. De Duitse media hebben haar al lang officieel tot de boosdoeners bestempeld, dus mogen we van hen niets beters verwachten. Maar het zijn niet alleen de Syriërs die de lieve “Palestijnen” uit hun kampen willen verdrijven.

We hebben er ook al een keer over bericht dat de Turken van Erdoğan of de Libanezen er heel goed op letten om, indien mogelijk, deze “zielige Palestijnen” niet in hun land te laten. Syrische vluchtelingen ja, zij mogen komen. Maar de “zielige Palestijnen” moeten zich zoveel mogelijk zelf redden – en als het kan ergens anders naartoe gaan.

Geen moslimland wil de “Palestijnen” hebben. En desondanks beschuldigen alle moslims, leugenachtig als ze zijn, Israël ervan de “Palestijnen” niet te willen hebben.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/12/16/die-palastinenser-fur-die-meisten-muslime-nur-ein-notwendiges-ubel/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", Islam, Syrië. Bookmark de permalink .

2 reacties op De “Palestijnen”: voor de meeste moslims slechts een noodzakelijk kwaad

 1. Jan zegt:

  Een onverwachte climax: “Als moslims naar porno kijken gebeuren er rampen in Gaza, zoals verkrachtingen en vallen er doden onder kinderen”

  Like

 2. Jan zegt:

  Ruim 1000 ‘Palestijnen’ gedood in Syrië.
  Meulenbelt en EAJG niet bereikbaar voor commentaar.

  1038 Palestinians killed in Syria since eruption of revolution
  The workgroup for Palestinians in Syria has said that 1038 Palestinians were killed in Syria since eruption of the popular revolution in that country almost two years ago.

  It said in a statement on Sunday that 14 Palestinian refugees were killed last week due to the continued attacks and sniper fire in refugee camps.
  http://www.qassam.ps/news-6702-1038_Palestinians_killed_in_Syria_since_eruption_of_revolution.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s