Overal in Amerika islamitische terroristenkampen

Screenshot_10

(Click op afbeelding voor groter beeld!) 

We hebben bericht over de kampen van radicale islamieten die op dit moment in Syrië, langs de grens met Libanon, worden opgericht. In het bericht vermeldden we dat er ook zulke kampen in de EU, in West-Europa, worden opgericht. De autoriteiten komen deze niet op het spoor, omdat ze zich bij de toegestane islamitische verenigingen o.a. camoufleren als “koranscholen”, waar de mannelijke jongeren worden geïnterneerd “om de koran te bestuderen”. Men hoort vaak van zulke koranscholen, waar ook jongeren worden geïnterneerd die in principe in dezelfde stad wonen, alleen in een andere wijk. Geïnterneerd!

Maar vandaag hebben we een bericht over de kampen in de VS, niet in Europa en niet in Syrië, Bosnië of in Pakistan. Men zegt dat er zich op dit moment over heel Amerika verspreid kampen van islamitische terroristen zouden bevinden:

De VS hebben meer dan 2000 mijl groene grens met Mexico. Samen met de duizenden illegale Mexicanen die het land binnenstromen, is dat de grootste bedreiging voor het land. Om terreuraanslagen te kunnen plegen, hebben de terroristen een groene, poreuze grens nodig – die een zeer gevaarlijk wapens is – aldus de Amerikaanse Republikeinse politicus Trent Franks uit Arizona.

De meeste illegalen zijn Latino´s, zeggen de onderzoekers. Men vangt echter duizenden, die als OTM worden gekwalificeerd (Other Than Mexican – niet-Mexicanen). Onder hen bevinden zich honderden met zulke nationaliteiten die het terrorisme financieren: Afghanistan, Egypte, Iran, Irak, Pakistan, Soedan en Jemen.

Video!

De voormalige Republikeinse politicus Hayworth heeft inzicht in de documenten gehad.

“We hebben onze achterdeur open laten staan”, zegt hij. “We moeten begrijpen dat er mensen bestaan die ons schade willen toebrengen en die via deze grens binnenkwamen.”

En:

De Hezbollah en de Taliban zijn er meesters in om de al bestaande smokkelnetwerken te vinden en te gebruiken.

Screenshot_12

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken (o.a. de FBI) heeft enkele terroristen inde VS gevolgd die uit Mexico kwamen, aldus de onderzoekers. Veel van hen zijn Taliban die uit Somalië komen. Er bestaan zelfs berichten over terreuropleidingskampen net binnen de grens, die terroristen opleiden en trainen om de VS te infiltreren en de Amerikaanse cultuur te vernietigen, totdat de tijd rijp is om de islamitische missie te vervullen. De FBI en Homeland Security weten niet hun exacte aantal.

(…)

De FBI probeerde een netwerk van contacten rondom een man genaamd Ahmed Muhammed Dhakane, 24, te ontwarren, die sinds 2008 in de gevangenis zit en die men beschouwt als een bedreiging voor de nationale veiligheid. Nieuwe documenten tonen hem als “helper van de groepen die de terreur financieren. Ze beschuldigen hem er eveneens van dat hij potentiële terroristen het land had binnengesmokkeld.”

DCX

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/12/19/muslimische-terroristencamps-uberall-in-den-usa/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamitisch fundamentalisme, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s