Al Amnesty klaagt over de situatie van de asielzoekers in Griekenland. Echter geen tranen voor de autochtonen.

Screenshot_27

Al Amnesty toont opnieuw dat het slechts een loot van Al Qaida en Al Shabaab is. Geen hart voor de autochtonen, maar eeuwig geklaag voor de binnenstromende geweldplegers (pardon: “asielzoekers”; “vluchtelingen”). Amnesty International stelt opnieuw niet die landen aan de kaak waar ze vandaan komen, maar de Grieken, omdat die zich nu, economisch aan de grond, zelf op een houtje bijtend, verzetten tegen de binnenstromende rovers en verkrachters. Al Amnesty wijst met de vinger naar de Griekse politie en naar de burgerwachten, die zich aaneensluiten om hun have en goed te beschermen, die ook hun dochters tegen de Pakistaanse testosteronvluchtelingen willen beschermen.

Asielzoekers en migranten worden in Griekenland door de politie en rechts-extremisten vervolgd.

De Griekse autoriteiten moeten de racistische overvallen luidkeels aan de kaak stellen en effectief onderzoeken en vervolgen, zegt Dalhuisen.

Al Amnesty

Uiteraard ziet de Dalhuisen-racist het racisme slechts als eenrichtingverkeer. De invasie en de uitbuiting van Europa door deze hongerige rondtrekkende volkeren, de Vandalen, Hunnen en Mongolen van de nieuwe tijd, hebben niets te betekenen. Hij spreekt de migranten en zichzelf vrij van iedere vorm van racisme tegenover de Europese volkeren.

Waarom heeft deze organisatie, die zich inzet voor alle terroristen, moslims en veroveraars, geen enkel woord over voor de Grieken, die zich tegen de misdadigers verdedigen?

En: heeft iemand de leugenachtige Al Amnesty er ooit over gehoerd hoe zij de manier aan de kaak stelt waarop de Turkse staat de “vluchtelingen” afzet, tot ze over de grens Griekenland binnenkomen? Nee, zeer zeker niet: een kraai pikt de anderen nooit de ogen uit.

Helaas doen de nieuwssites, die het bericht oppakken, opnieuw aan eenzijdige berichtgeving: ze dienen als spreekbuis voor Al Amnesty, maar geen enkele van hen laat diegenen aan het woord komen die beschuldigd worden: de Griekse politie en de Griekse burgerwachten, de “rechts-extremisten”.

Daarom kan men dit bericht van Al Amnesty gerust als partijdig in de prullenmand gooien.

Screenshot_26

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/12/20/al-amnesty-klagt-uber-die-lage-der-asylanten-in-griechenland-aber-keine-tranen-fur-die-einheimischen/#more-40582

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Amnesty International, Griekenland, Hypocrisie, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Socialisten. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s