Kenia: Brutale islamitische terreuraanslagen

Screenshot_18

In Kenia pleegden de politiek geïnteresseerde, actieve moslims afgelopen weekend een brutale terreuraanslag midden in de hoofdstad Nairobi en doodden daarbij zeven mensen.

Bij een zware explosie in een minibus in de Keniase hoofdstad Nairobi zijn minstens zeven mensen om het leven gekomen en raakten er bijna 30 gewond. De oorzaak van de zware explosie is blijkbaar een in de bus gedeponeerde bom, deelde de politiechef van Nairobi, Moses Nyakwama, mee. Door de kracht van de explosie raakten ook voorbijgangers gewond en werden er auto´s en gebouwen in de buurt beschadigd.

Volgens informatie van het Keniase Rode Kruis waren er minstens 7 dodelijke slachtoffers en 29 gewonden. Volgens de politie zaten er ongeveer 25 mensen in de bus. De explosie vond plaats in de wijk Eastleigh, waar overwegend mensen uit Somalië wonen. Volgens een AFP-fotograaf ter plaatse werden door de explosie ook het dak en een zijkant van de minibus opengescheurd. De volledige achterzijde werd verwoest. Overal lagen metaaldelen en glassplinters.

Terwijl de media van het Avondland nog hun best doen om deze aanslag mooi te praten en spreken van het ontbreken van een brief van de Somalische radicale islamieten waarin de verantwoordelijkheid voor de aanslag wordt opgeëist – die echter al van tevoren met zulke aanslagen hadden gedreigd – weten de Kenianen wel beter. En ze laten zich hun oorspronkelijke, traditionele “cultuur” niet zo gemakkelijk uit het hoofd praten als de Europeanen, die na iedere terreuraanslag door de radicaalislamitisch doorspekte media bewerkt worden door er heel goed op letten de “veralgemeniseringen” en de “algemene verdenking” tegen de moslims te criminaliseren, terwijl ze tegelijkertijd begrip opbrengen voor de zielige moslimdaders.

In Kenia gaat het anders:

De onlusten in Nairobi braken maandag uit, toen de Kenianen naar de getto´s van de Somaliërs gingen, naar die stadswijk waar de aanslag had plaatsgevonden. Enkelen beschuldigden de de sympathisanten van de Somalische radicale islamieten (Al Shabaab-milities) van de aanslag.

France 24

Dus de Kenianen hebben de moslimmigranten te grazen genomen, en goed ook. Tja, gewoon andere culturen! Maar vertelt het multiculturalisme ons niet, het waarderelativisme van de 68´er ideologie zelf, dat we andere culturen moeten respecteren? Dan zouden we deze cultuurmanifestatie van de Kenianen tegen de moslimmigranten uit Somalië ook moeten respecteren en niet veroordelen! Lang leve het cultuurrelativisme en de 68´er “goedmenschen”ideologie!

Screenshot_19

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/11/19/kenia-brutale-muslimische-terroranschlage/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Islam, Islamisering, Kenia, mainstream-media, Multiculti, Socialisten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s