“Westdeutsche Zeitung” legt zichzelf censuur op

Screenshot_28

Twee jongeren overvallen – gewapend met een mes – een 55-jarige buschauffeur in de buurt van Wülfrath en beroven hem van € 100,- Omdat het volgens de buschauffeur om Turkse jongeren ging, luidde de omschrijving van de daders door de “Westdeutsche Zeitung” eerst zo:

“De daders zouden ongeveer 17 tot 18 jaar oud zijn en – te oordelen naar hun uiterlijk en uitspraak – vermoedelijk van Turkse komaf zijn. De ene is 1.65 meter groot, zijn handlanger ongeveer 1.70 meter. Beide waren donker gekleed, de grotere droeg een lichte sjaal. De rovers hadden een kleine gekleurde plastic zak en een mes bij zich. Voor aanwijzingen kunt u bellen met de politie onder nummer 02058/9200-0.”

Enkele uren later veranderde men de getuigenis van de buschauffeur door het uiterlijk en de vermoedelijke afkomst van de daders gewoon weg te laten:

“De buschauffeur heeft de daders als volgt beschreven: 17 tot 18 jaar oud, beide donker gekleed, de grotere dader (ongeveer 1.70 meter groot) droeg een lichte sjaal, de kleinere man (ongeveer 1,65 meter groot) droeg een donkere sjaal. Voor aanwijzingen kunt u bellen met de politie onder nummer 02058/9200-0.”

Bron:

http://www.freiezeiten.org/westdeutsche-zeitung-zensiert-sich-selbst/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Censuur, Dhimmitude, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, landverraad, mainstream-media, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s