Duitsland: de armoede breidt zich verder uit…

Screenshot_8

Onlangs vertelden vrienden ons dat ze op de kerstmarkt overal groepen schoolkinderen tegenkwamen die geld inzamelden voor hulp aan Afrika. De leraren, die Glühwein verkochten, werden er o.a. op aangesproken waarom ze geen mensen in nood in Duitsland of Europa helpen, die honger zouden lijden. Dit weigerden ze te geloven. Ze beweerden steevast dat er bij ons niemand honger zou lijden, want wij zouden een sterk sociaal netwerk hebben. De hongerende kinderen in Madagaskar of Kenia zouden echter hulp nodig hebben. Onze vrienden konden hen er niet van overtuigen dat ook Europese kinderen hulp zouden verdienen.

De leraren zeiden:

Als de Griekse kinderen honger zouden lijden, is dat de schuld van de Grieken zelf zijn, omdat ze corrupt zouden zijn. De Afrikanen echter zijn alleen maar arm, niet corrupt. Over de hongerende mensen in Portugal wilden de leraren niets zeggen. Over de Duitsers herhaalden ze constant dat hier niemand zou hoeven helpen, omdat hier de staat met een stevig sociaal netwerk alles verzorgt.

Daarop antwoordden onze vrienden: “Het probleem is meer dat deze hongerlijders u niet zwart genoeg zijn!”

Dat vertelden onze vrienden ons. Hopelijk krijgen nu ook de leraren iets mee van het nieuwste armoederapport over Duitsland. Daaruit blijkt dat de armoede in Duitsland zich weer uitbreidt. Gedupeerd zijn vooral de door de migratie geplaagde gebieden Berlijn en het Ruhrgebied. Terwijl de regeringspartijen (christendemocraten en liberalen) de situatie graag zouden willen verbeteren door de statistieken mooier voor te stellen dan ze zijn, haalt rood-groen het oude paard van stal en wil ons wijsmaken dat meer uitkeringen, meer sociale staat en meer sociale woningbouw enz. de oplossing zou zijn:

Screenshot_11

Volgens het nieuwe armoederapport neemt de armoedebedreiging sinds 2011 duidelijk toe, terwijl deze daarvoor relatief constant gebleven was. Berlijn is na het Ruhrgebied het op één na grootste stedelijke gebied in Duitsland. (…) Het rapport eist van de Duitse regering met onmiddellijke inwerkingtreding een programma om de armoede tegen te gaan. Schneider bevestigde de eis naar een wettelijk vastgesteld minimumloon, minimale pensioenen en een minimale werkloosheidsuitkering, evenals het uitbreiden van openbaar gefinancierde banen, verhoging van de uitkeringen en een hervorming van de huursubsidie. Deze onmiddellijke maatregelen zouden moeten worden aangevuld met langdurige structurele politieke maatregelen, vooral op het gebied van onderwijs en jeugdzorg.

Video: Armoede, politiek gewild

Tagesspiegel

Screenshot_9

Alleen wat betreft de titel van de video kan men het eens zijn met de sociale verheerlijkers. De ruk naar meer socialisme zal echter de situatie geenszins verbeteren, temeer daar deze sociale deskundigen ook maar niet de geringste poging willen ondernemen de poorten dicht te doen en de binnenstromende kaalvreters buiten te houden. Maar voor de genezing van het volk is het noodzakelijk om privé-initiatieven van zelfstandigen te stimuleren en ze niet door constant nieuwe bepalingen en hindernissen af te wurgen, dus te parasitaire bloedzuigers weg te houden van de kleine zelfstandigen.

Want enkele dagen geleden stelde een andere sociaaleconomische instelling opnieuw vast dat in Duitsland de middenstand krimpt. Een andere deskundigensite zei dat steeds minder jonge studenten interesse zouden hebben in fatsoenlijk, ondernemend werk. Maar al deze deskundigen willen zich niet aaneensluiten om de conclusies uit deze 3 uitspraken te trekken. Ze blijven liever allemaal bij hun eigen opdrachtgevers, die het volk alleen maar willen verscheuren en vernietigen in plaats van deze laatste stap te wagen, zich losmaken van hun desbetreffende opdrachtgevers en voor het welzijn van het eigen volk eindelijk deze drie zaken met elkaar in verband te brengen.

De eerste stap zou uiteraard moeten zijn: de grenzen dicht en de immigratie stoppen. Voordat je begint met het verwarmen van een woonkamer, moet je ook de deur dichtdoen. Anders verwarm je alleen voor Jan met de korte achternaam.

Screenshot_10

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/12/21/deutschland-die-armut-breitet-sich-wieder-aus/#more-40601

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Duitsland, Immigratie, Linkse Kerk, Overheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Duitsland: de armoede breidt zich verder uit…

 1. Jan zegt:

  Ik heb tijdens de kerstvakantie Sarrazin’s ‘Deutschland schafft sich ab’ gelezen en het klopt volledig dat Afrikanen en Midden-Oosters slecht komen om te parasiteren en het land kaal te vreten om vervolgens aan het eind van de rit als de schatkist leeg is het land over te nemen (intelligent volk gaat naar de VS en Canada, achterlijk volk wordt geweigerd en de eerste vijf jaar hoeft niemand op welke vorm van bijstand te rekenen. Erfenis van Bill Clinton). Oorzaak is de de toekenning van enorm veel geld in de vorm van subsidies aan zowel het parasitaire volk dat het land binnenkomt als aan moeders zonder vader maar met kinderen. Hoe meer kinderen , hoe meer subsidie en wel in die mate dat iemand met twee kinderen meer heeft te besteden dan een gezin met twee kinderen waarvan de ouders of één ouder werkt. Dit leidt tot totale lamlendigheid en onwil om te werken, Sarazin noemt dit de hangmatcultuur. Wat aan parasitair volk binnen komt is te stom om voor de duvel te dansen, het afval van Afrika, daar gefokt, hier gedumpt in eideloze stroom. Zij zijn niet in staat om de Duitse economie op poten te houden en van hen leeft 2/3 van de bijstand die zo groot is dat veel geld door wordt gestuurd naar Libanon of elders. Wie er naast nog zwart werkt houdt netto al gauw €3500 over. Bovendien wordt p grot schaal gezwendeld met dure medicijnen die ook op de markt in het Midden-Oosten terecht komen. 60 bewoners op 1 adres is geen zeldzaamheid. Tel uit je winst ten koste van de Duitser.
  De toekomst zal nog slechter worden omdat al het bijstandsvolk (Transfergeld) meer kinderen krijgen dan de Duitsers die allen geen werkmentaliteit hebben, achterlijker zijn dan hun ouders (IQ wordt voor 50-80% overgeërfd) en dus ook de hangmatcultuur zullen hebben. Het onderwijs heeft zich in Duitsland al zo aangepast aan dit achterlijke volk dat iemand die in een vijfde klas boeken van de tweede klas worden gebruikt die echter nauwelijks worden begrepen.
  Kortom, achterlijk volk wordt toegelaten, krijgt direct een smak geld zodat zij niet zullen gaan werken, fokken kinderen die weer achterlijker zijn wegens inteelt en clan-huwelijk. Daarbij komt de absurde instelling van alle regeringen dat Duitsland moet bloeden in Europa en elders wegens zijn verleden.
  Zo schaft Duitsland zich af.

  Alles ondersteund met officiële tabellen en grafieken. Dikke pil van 463 bladzijden in typisch Sarazin-stijl.

  Übrigens, alle noch ein Frohes Neujahr!

  Like

  • ‘WIJ’ weten dit allemaal, waarom de ‘overheid’ niet?? ook hier in België krijg je bijv. geen belastingaanslag meer bij je 3e of 5e kind, wet ik ff niet precies… jouw reactie is zooo overduidelijk waar het ook allemaal een STOP toe geroepen zou kunnen worden… zijn het toch de ‘lemmingen’ of is het terug te brengen op ‘stompzinnigheid’… ‘NIEMAND van ons’ wordt hier namelijk volgens mij ‘beter’ van ‘at the end of the day’ en dan moet je toch wel STOMPZINNIG zijn hiermee door te blijven gaan?? Of ben IK nou zo àchterlijk??

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  @Jan 17.58. uur, ook voor jou de beste wensen Jan. Wat in Duitsland nu loos is, hebben we inmiddels ook in Nederland. Het is “willens en wetens”, door verraders van politici zo gepland, Sarazzin heeft volledig gelijk! Maar je ziet wat er dan gebeurt Jan, de RODEN, de LINKS-LIBERALEN de GUTMENSCHEN en POLITIEK CORRECTEN, zijn onmiddelijk begonnen om karaktermoord te plegen op Sarazzin. Toen ik op Elsevier reageerde met: ” ook Nederland schaft zich af”, analoog aan de bevindingen van Sarazzin, kreeg ik meteen een permanente ban. Alles wordt er gedaan door de fascisten van de rode EU, de BILDERBERGMAFFIA, de grote OLIECONCERNS, de adepten van de NWO, om ons nog meer MUZELMANVOLK op de hals te laten nemen! Ik ben inmiddels klaar met de politiek, buiten Sarazzin en bij ons Wilders, heult de hele kliek met elkaar.

  Like

 3. Jan zegt:

  Dankzij de ‘duurzame energie’ die slechts duur bleek te zijn en vanwege de toenemende kosten voor levensonderhoud wordt in de Duitse bossen illegaal gekapt om de winter te overleven:

  Rising Energy Costs Drive Up Forest Thievery
  With energy costs escalating, more Germans are turning to wood burning stoves for heat. That, though, has also led to a rise in tree theft in the country’s forests. Woodsmen have become more watchful.
  With snow blanketing the ground, it’s the perfect time of year to snuggle up in front of a fireplace. That, though, makes German foresters nervous. When the mercury falls, the theft of wood in the country’s woodlands goes up as people turn to cheaper ways to heat their homes.

  http://www.spiegel.de/international/zeitgeist/tree-theft-on-the-rise-in-germany-as-heating-costs-increase-a-878013.html

  Like

 4. Om het een beetje warm te krijgen zal men toch een oplossing moeten zoeken. Gezien de komende energie-belasting verhoging zou dit ook in Nederland binnen een jaar de realiteit kunnen worden. Houtkachels hebben volgens mij toch wel een nadeel. Alleen de ruimte waar het staat en waar de afvoerbuis langs loop wordt verwarmd… Maar bij gebrek aan beter heb je, denk ik, dan niet zo veel keuze meer.

  Wanneer de prijzen zoveel de pan uit gaan rijzen, zal er mogelijk ook nog wel eens een probleem met elektriciteit kunnen komen, qua financiën… Een generator zou een oplossing kunnen zijn, maar die hebben ook weer dure brandstof nodig en de afgeleverde spanning is niet altijd even stabiel genoeg (bij de goedkoopste modellen).

  Stroom illegaal aftappen kon dan wel eens weer opnieuw in de mode kunnen komen…

  Like

 5. Jan zegt:

  Duitsland schaft zich verder af:
  BASF geeft genetische manipulatie van aardappelen op in Duitsland: minder banen, minder geld, meer armoede, maar in ieder geval hebben de ecofascisten hun zin. Onderzoek wordt nu verlegd naar VS en richt zich op genetisch onderzoek van mais.
  BASF begräbt seine Genkartoffel-Projekte in Europa
  http://www.welt.de/wirtschaft/article113226560/BASF-begraebt-seine-Genkartoffel-Projekte-in-Europa.html

  Like

 6. Jan zegt:

  Steeds meer Duitse gepensioneerden komen in aanraking met justitie wegens het plegen van een misdrijf; oorzaak: toenemende armoede

  Neuer Trend: Deutsche Rentner werden kriminell
  Deutsche Wirtschafts Nachrichten | 02.02.13, 23:27 | 88 Kommentare

  Bereits sechs Prozent aller Straftäter sind über 60 Jahre alt, 70 Prozent von ihnen werden im Alter zum ersten Mal straffällig. Der Bund Deutscher Kriminalbeamten will nun mildere Strafen für die Rentner – weil sie, wie die Jugendlichen aus Geldmangel in der Straftat ihren letzten Ausweg sehen.
  http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/02/02/neuer-trend-deutsche-rentner-werden-kriminell/

  Like

 7. BertG. zegt:

  @Jan,
  Ik weet niet hoe het daar geregeld is maar hier in NL kan je misschien beter in de gevangenis zitten als bejaarden dan in een bejaarde pakhuis.
  3 maaltijden per dag, volledige verzorging alle medische bijstand en geen eigen bijdragen meer.
  En je wordt gelucht dagelijks. Iets wat vele in een bejaarde pakhuis niet meemaken.
  En je AOW mag je waarschijnlijk houden zonder kortingen voor alle verzorging.
  Iets om over na te denken als je hier woont en oud wordt.

  Het is natuurlijk verschrikkelijk dat het al zover is dat je dit kan afwegen om te doen.

  Like

 8. Jan zegt:

  Geestelijke armoede breidt zich ook verder uit. Niet alleen willen de groenen de rapportcijfers en het zittenblijven afschaffen, nu moet ook het practicumlokaal dat door een bedrijf wordt gefinancierd er aan geloven.
  Niedersachsen will Schullabore abschaffen
  Rot-Grün ist nicht nur leistungs,- sondern auch technikfeindlich. Jetzt sollen in Niedersachsen nicht nur die Noten und das Sitzenbleiben abgeschafft werden, sondern auch noch die von Unternehmen gesponserten Schullabore.
  http://haolam.de/Deutschland/artikel_12446.html

  Duitsland schaft zich af.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s