Vivianes droom: “De Verenigde Staten van de EUSSR”

Screenshot_7

Uniseks-Reding en haar oligarchievriendjes hebben eindelijk hun kaarten op tafel gelegd: ze willen in Europa een eenheidsimperium oprichten, waarin i.p.v. de democratie alleen nog de ondoorzichtige dictatuur geldt, zoals in het Verdrag van Lissabon staat:

Politici uit Brussel en Berlijn nemen nieuwe initiatieven tot een sterkere integratie van Europa: de vicepresident van de Europese Commissie, Viviane Reding, wil de EU verder ontwikkelen tot “Verenigde Staten van Europa”, de Duitse Minister van Financiën Wolfgang Schäuble wil een Europese president rechtstreeks laten kiezen.

Reding benadrukte dat ze de “Verenigde Staten van Europa” met de Europese Commissie als centrale regering als noodzakelijk zou beschouwen. Tegen RBB-radio zei de EU-commissaris van justitie dat ze zich daarbij zou oriënteren op het regeringssysteem van Duitsland met de federatie van deelstaten en een centrale regering evenals het twee-kamer-systeem van parlement en Bondsraad.

Screenshot_2

En de Turken gaat het niet snel genoeg, niet grondig genoeg, niet ver genoeg. Özdemir zegt:

Groenen: Berlijn maakt politiek tergen meer Europa.

De voorzitter van de Duitse Groenen, Cem Özdemir, verwelkomde de eis van Schäuble in principe, zou echter een dienovereenkomstige betrokkenheid van de Duitse regering missen. Het zou “prachtig zijn wanneer Wolfgang Schäuble om de paar maanden van een sterk Europees Parlement en een rechtstreeks gekozen EU-presidium droomt.” De Duitse Minister van Financiën zou in het dagelijks leven echter exact de tegenovergestelde politiek bedrijven. Zo zou de Duitse regering vechten voor een verlaging van de EU-begroting.

ZDF

Dat is een pact zonder de volkeren van Europa, alleen de eurocraten, de machtige globalisten uit Europa, uit de Oriënt en van overzee – en natuurlijk met de duivel. Want de duivel heeft uiteraard mede ondertekend. En zal op zekere dag – net zoals in de oude griezelsprookjes – hun zielen halen. Als eerste de uniseks-ziel van uniseks-Viviane.

Screenshot_3

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/12/22/vivianes-traum-die-vereinigten-staaten-von-eudssr/#more-40655

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Elite, EU, Europeanisering, Hypocrisie, landverraad, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Socialisten. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s