Islamisering via pretpark Walibi

Screenshot_10

(Door: Martien Pennings)

“Pretpark Walibi Holland in Flevoland gaat een gebedsruimte inrichten voor islamitische bezoekers. Dat meldt De Telegraaf maandag. Volgens Walibi is er een toenemende vraag van religieuze gasten naar een eigen gebedslocatie. ‘Tot nu toe zochten ze zelf rustige plekken op in de buurt van de attracties, maar die plekken zijn er niet zo veel.’ Walibi is het eerste pretpark in Nederland met een aparte locatie om te bidden. De Efteling in Kaatsheuvel zegt niets te merken van een toenemende vraag naar gebedsruimtes.”

Dat meldde NU. nl.

Mijn duiding luidt als volgt. Dit is het zoveelste signaal van sluipende en niet-zo-sluipende islamisering in Nederland, West-Europa en de wereld. Lees hier hoe een groot islam-Führer  als Yusuf al-Qaradawi – de man die als laatste levensdaad graag Joden zou willen mitrailleren, desnoods vanuit een rolstoel –  de planning van die islamisering ziet: “Stap voor stap wordt het Westen islamitisch”.  De islam moet steeds zichtbaarder worden in het Westen en in de instituties doordringen, zegt  al-Qaradawi. Op deze manier lukt dat, want de Nederlandse politie vindt bijvoorbeeld dat ze het boerkaab-verbod niet hoeft te handhaven en ik mag in mijn stad dagelijks vijfhonderd keer geconfronteerd worden met een symbool dat ik als iets minder dehumaniserend dan een boerkaab zie, maar niettemin voor nazistisch houd, te weten de hoofddoek.  Dat heet tolerantie.

En waarom zou De Efteling geen last hebben van de zeurdreigdramislam? Het lijkt me dat De Efteling via al die sprookjes onze cultuur symboliseert, iets waaraan onze cultuurverrijkers per definitie een hekel hebben. Daar komen ze dus niet. Walibi is ‘neutraler’, dat kan blijkbaar door de islamitische beugel.

Screenshot_11

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Islamisering, Nederland. Bookmark de permalink .

4 reacties op Islamisering via pretpark Walibi

 1. Jules Vismale zegt:

  Laten we maar niet hopen dat, als er al een gebedsruimte komt voor moslims in Walibi Holland, dat er in het desbetreffende pretpark radicale imams en moslimextremisten opduiken die alles daar willen gaan veranderen in een soort mini-Talibanstaat! Of er bij sommige Nederlandse moslims überhaupt de vraag was naar de potentiële gebedsruimte weet ik niet maar in 2004 wilde men toch ook bij Arnhem een bos vol fruitbomen (smulbossen) planten voor allochtonen? Wederom werden talloze autochtoonse Nederlanders hier woedend over en dat plan ging daarna gelukkig NIET door!
  Nou hoeft men alleen in de Efteling niet kwaad op Geert Wilders te worden omdat ze denken dat daar van de PVV de Fata Morgana en de tempel van de Fakir moeten verdwijnen. Dit zijn namelijk attracties en géén gebedsruimtes voor moslims en daarbij heeft Disneyland Parijs een kleine ruimte als Oosterse bazaar waar moslims evenmin gaan bidden.
  Kan bovendien Peter van der Vorst zichzelf op zijn beurt niet afvragen waarom talloze burgers zich steeds ergerden aan kersttoespraken van koningin/prinses Beatrix die iets té positief gingen over Europa terwijl zij liever de afschuwelijke EU en de euro liever vandaag dan mogen kwijt zijn? En nog even op Walibi Holland terug te komen: ik was daar in 2012 al eens op bezoek geweest en ergerde me toen meer aan defecte, uitvallende en gesloten attracties!

  Like

 2. Jules Vismale zegt:

  In Japan proberen ze blijkbaar in bepaalde pretparken (ze hebben daar ook een Disneyland) kinderen de stuipen op het lijf te jagen omdat bepaalde personen zich als monsters verkleden, gelijk als in Halloween! Wij mensen zijn diep van binnen juist dol op monsters (moslimextremisten, seriemoordenaars en ander uitschot beslist NIET meegerekend!) en dat de VN met twee maten daarover meet bewijst dit artikel:

  Krom: VN verklaart lelijke Japanse monsters die kinderen laten janken tot cultuur, Zwarte Piet nog steeds racistisch

  Japan mag in z’n nopjes zijn: enkele lokale tradities waarbij mensen in monsterpakken (dat zie je zelfs in allerlei speelfilms) kleine kinderen tot huilen aan toe de stuipen op het lijf jagen, worden door VN-onderdeel Unesco officieel tot cultureel erfgoed bestempeld.
  Maar de Nederlandse traditie van Zwarte Piet blijft de dans ontspringen: de VN neemt geen afstand van uitspraken (wat een bende lafbekken en kinderachtige volwassen heb je daar in de VN!) waarbij wordt opgeroepen om de vriend van Sinterklaas definitief in de ban te doen.

  Allereerst felicitaties aan Japan: het lijkt voor ons stijve westerlingen misschien een vreemde gewoonte, maar dat geeft natuurlijk ook niet. Het is dan ook geen Westerse traditie, maar een Japanse.
  En als zij zich ieder jaar willen uitdossen om als monsters over straat te hollen, dan hebben zij die vrijheid, iets wat trouwens ook in Duitsland gebeurd waar tijdens Carnaval allerlei ‘heksen, narren en monsters” op jonge meisjes “jagen” en die met confetti bestrooien, ronddraaien in kleine draaimolens of de meiden over hun schouder dragen!
  En dan is het ook niet meer dan logisch dat Unesco (zonder monsters zo de wereld namelijk oersaai wezen!) dit uiteindelijk uitroept tot cultureel werelderfgoed. Proficiat, Japan!

  Het blijft natuurlijk wel krom dat de VN-organisatie zo willekeurig deze hoge eer uitdeelt. Japan krijgt hem nu voor monsters (zullen we die anders eens op de VN afsturen?) die kinderen hysterisch aan het huilen maken, maar Nederland krijgt een tik op de vingers vanwege de ‘racistische’ Zwarte Piet!
  Critici van de donkere vriend van de Goedheiligman gebruiken ironisch genoeg een VN-verdrag dat gaat over het tegengaan van het pesten van kinderen (!), wat heeft de VN daaraan, om het kabinet te overtuigen stappen te nemen tegen de bekende schoorsteenklimmer. Lees maar:

  “Zwarte Piet is in zijn huidige vorm in strijd met het VN-Kinderrechtenverdrag omdat de figuur kan bijdragen aan pesten, uitsluiting of discriminatie. Daarom moet Zwarte Piet in Nederland zodanig worden aangepast dat kinderen hierdoor geen negatieve effecten meer kunnen ervaren bij het Sinterklaasfeest.”
  Is dat niet een beetje hypocriet? De ene kinderpester wordt door de VN (dat zijn ze daar in de VN trouwens zelf!) verheven als werelderfgoed, maar de andere vermeende en onbewezen ‘kinderpester’ krijgt om de oren met het VN-Kinderrechtenverdrag? Nee, dat is niet een beetje hypocriet. Dat is zelfs heel erg hypocriet!
  Anders lezen ze daar in de VN maar een keer het vreselijke kinderboek van Heinrich Hofmann 91809-1894), het prentenboek van tante Pau, waarin kinderen juist op een vreselijke en sadistische manier werden gestraft als zij verkeerde dingen deden! Naar ik hoop hebben de nazi’s dat boek in 1933 WEL openlijk verbrand omdat het te vreselijk was om te bezitten daar je daarmee kinderen pas ECHT angst aanjaagt!

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Helaas hebben ze niet alleen ooit geprobeerd om in Walibi Holland alles te verzieken voor bepaalde bezoekers met de moslims maar wat bijvoorbeeld de Efteling in 2015 uithaalde was ook te gek voor woorden! Lees daar dit artikel maar eens over:

  Woede om misleidende Efteling-actie BankGiro Loterij: ‘Kinderen zijn ontroostbaar’

  Een actie met ‘gratis’ Efteling-tickets leidde in 2015 tot een stortvloed aan woedende reacties op internet. De BankGiro Loterij had toen vele duizenden enveloppen rondgestuurd die onterecht gratis entreebewijzen voor het attractiepark beloofden.

  Op de enveloppen stond de tekst “Alstublieft, uw Efteling-tickets t.w.v € 72,-“. In werkelijkheid kregen deelnemers de kaartjes pas alleen als ze loten kochten. De Facebook-pagina van de loterij stond hierna vol met klachten van boze vaders en moeders die hun kinderen teleur moesten stellen.
  En hoe kan het ook anders daar veel goedgelovige mensen blijkbaar nog steeds denken dat voor niets de zon opgaat en dat ze menen dat ze alles maar gratis cadeau krijgen! Vaak zit er dan ook een addertje onder het gras!

  Bedankt dat jullie mijn dochter blij maken met een dooie mus!”, reageerde moeder Ilse van Esch. Suzanne Pons liet op haar beurt weten: “Mijn zoontje dacht dat ik een verrassing voor hem had. Ik ben niet gediend van uw manier van doen.”

  Robert Graafland: “Het moge duidelijk zijn dat zo’n kind een gat in de lucht springt bij het zien van dit misbaksel van een brief. Terwijl de ouders juist hiermee met een groot financieel probleem worden opgezadeld.” Ene Nensie noemt de medewerkers van de loterij “een stelletje grote boeven”.

  Michel Kentie hoopte dat de Reclame Code Commissie kon ingrijpen. “Ik vind dit absoluut niet kunnen. Tijd dat jullie eens met het achterwerk bloot gaan.” Ieke Andrée eiste dat ze alsnog de beloofde tickets kreeg. “Dit is gewoon pure oplichting! Wilt u mij volgens uw belofte kaartjes ter waarde van 72 euro sturen?”

  Ook de Efteling zelf kreeg er op social media flink van langs van boze en teleurgestelde ouders. Het pretpark liet alleen in een reactie weten niets met de misleidende enveloppen te maken te hebben. “Dit is geen Efteling-actie, maar één van de BankGiro Loterij. Wij verwijzen je naar hen door voor vragen en opmerkingen.”

  Zo waren bepaalde kwade reacties naar de Efteling toe meestal verwoord in de stijl als wat men bijvoorbeeld in Villa Volta hoorde: “Addergebroed, dat is het!” of “Ze moesten ze uitroeien met wortel en tak, dat moeten ze!” of “Ze zeggen dat hun ogen licht geven in het donkere en dat ze zo rap zijn dat het noodlot hen treft als een donder!” of “O Here, wie verlost ons van zulke kwelgeesten!”

  Zo kon het ook gebeuren dat in het begin van de 21ste eeuw altijd prijsvragen werden gehouden op de televisie waarin mooie presentatrices je bijvoorbeeld 1000 a 5000 gulden beloofden als je een raadsel op een foto oploste!
  Maar wie daarheen toe belde was dan vaak ook een hele hoop geld kwijt aan telefoonkosten met als resultaat dat ze toen meteen met als die prijsvragen moesten stoppen en volkomen terecht ook!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s