Waar je tegenwoordig ongeremd en straffeloos racistisch tegen donkere huidskleuren kunt zijn: Jemen

Screenshot_12

Al Jazeera noemt ze “onaanraakbaren”. Ze worden in Jemen als paria´s behandeld.

De Jemenieten noemen de bewoners van het land met een donkere huidskleur “Akhdam” of “dienaren” in het Arabisch. Ze noemen zich zelf “Muhmasheen”, buitengeslotenen.

Al Jazeera (Engelstalige video en foto´s)

Zoals je ziet, hebben de moslims er zelf helemaal geen problemen mee om aan racisme te doen. Ze eisen alleen van ons dat wij hier geen racisme praktiseren. Ze komen hier naartoe, laten zich onmiddellijk een baantje geven als partijfunctionarissen, kerkfunctionarissen of medisch personeel en schrijven om het tweede woord: “Racisme!”, “Vreemdelingenhaat!”, “Nazi!”.

Maar zij zelf? Kijk naar de video bij Al Jazeera. En daarna zou je een beetje moeten rondkijken; wat betreft racisme is ieder islamitisch land, ieder islamitisch volk zoals Jemen. In de islam is het racisme ingebakken. Mohammed was al een racist en het racisme wordt in een Hadith voorgesteld als door Allah voorgeleefd:

Allah schiep Adam. Toen beroerde hij zijn rechter schouder en bracht daaruit een mensengeslacht voort, blank als sperma; daarna beroerde hij zijn linker schouder em bracht daaruit een mensengeslacht voort, zwart als kolen. Toen sprak hij tot diegenen, die op Adams rechter schouder waren: “Naar het paradijs; het kan me niets schelen.” En tot diegenen op de linker schouder sprak hij: “Naar de hel; het kan me niets schelen”.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/12/23/wo-man-heute-hemmungslos-und-ohne-strafe-rassistisch-gegen-dunklen-hautfarben-sein-kann-jemen/#more-40671

Auteur: Kybeline

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Jemen, Racisme. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s