De islam is een ideologie van slavenhouders

Screenshot_11

Gelet op de vrij massale geschiedvervalsing die onze jeugd vandaag de dag verplicht wordt te slikken, wil ik erop wijzen dat in de Klassieke Oudheid slavernij als vorm van uitbuiting als heel normaal beschouwd werd. Het christendom bracht een filosofie die dit theoretisch onaanvaardbaar vond en slavernij derhalve als een immoreel iets beschouwde.

De Klassieke Oudheid eindigde, in tegenstelling tot wat sommige leerboeken nog steeds beweren, helemaal niet met de teloorgang van het Romeinse rijk door de inval van migrerende blanke Germaanse volksstammen met hun legers, maar wel door de reactionaire islamitische oorlog die vanaf de 7e de christelijke, Romeinse sedentaire beschaving in heel het Midden-Oosten en Noord-Afrika totaal vernielde, de slavernij weer intensief toepaste en een echt racistische doctrine van rovers en parasitaire uitbuiters invoerde als theocratische ‘raison d’état’.

De islamieten waren de echte barbaren, die onophoudelijk terreur zaaiden in heel Europa, Perzië en India door te roven, te plunderen en op slavenjacht te gaan. Dat deden ze honderden jaren lang en hun geroofde buit was zo overweldigend groot dat de Mohammedanen dit tijdperk het gouden tijdperk van de islam noemen.

Screenshot_12

In tegenstelling tot wat ten onrechte wordt omschreven als duistere middeleeuwen, was deze periode geen tijdperk van stilstand of overgang, maar een periode van verzet, verdedigingsoorlogen die mobiliserend kruistochten genoemd werden, reconquista of herovering van het door de islamieten bezette Spanje, een feodaal militair systeem als verdediging tegen islamitische terreur en belangrijke nieuwe vindingen zoals waterkracht, het inspannen en hoefslagen van paarden, de lens en ook brilglazen, de mechanische klok, de schoorsteen, inpoldering, funderingstechniek en het verwerven van ontelbare andere inzichten waardoor een wetenschappelijke benaderingsmethode zich zou gaan kunnen ontplooien.

Het christendom droeg de kiem in zich van de rede die leidde tot vrijheid, kapitalisme en Westers succes, niet via de Renaissance, maar via de Verlichting die steunde op het werk van uitsluitend christelijke geleerden, waaronder Isaac Newton maar een enkele naam is onder de vele uitvinders en geleerden die zich allen moreel gesteund wisten door de humanistische nalatenschap van de christelijke kerkvaders Augustinus en Thomas van Aquino.

Natuurlijk waren er ook in het christelijke Europa misbruiken, maar het aantal misdaden begaan in naam van het christendom zinkt in het niets tegenover die van de uitvoerders van de officiële islamitische doctrine die roof en moord al 1400 jaar als primaire plicht propageert.

Screenshot_10Alle nitwits van de linkse kerk en veel van hun dwaze volgelingen hebben met de islamieten gemeen dat het tussen de oren allemaal rovers en parasieten zijn, uitsluitend belust op geroofde buit en uitbuiting van anderen. Zij geilen op de macht van de islamitische slavenhouders anno vandaag. En dat zal morgen tussen de oren van deze linkse fascisten niet anders zijn. Zij zijn er inmiddels reeds voor een deel in geslaagd de soevereiniteit op financieel, economisch en juridisch gebied van  het volk en haar gekozen vertegenwoordigers te roven. Zij brachten de democratie tot op de rand van het faillissement.

Zij weten dat en daarom plegen ze systematisch lasterlijke eerroof en voeren propaganda op onze kosten in de door hen gekaapte media, terwijl ze onze kinderen hersenspoelen in de door hen permanent gegijzelde scholen. Het zijn geen idioten, maar zeer bewuste morele misdadigers. De linkse kerk is een kerk van slavenhouders, net zoals de islam een ideologie is van slavenhouders. Daarom ook demoniseert zij anderen door vrijheidslievende mensen, die het uiteraard niet met haar valse stellingen eens zijn, dan maar gewoon racisten en fascisten te noemen.

Video´s:

Bronnen:

“The victory of Reason” van Rodney Stark
“Slavery, Terrorism & Islam” van Peter Hammond
“The suicide of Reason” van Lee Harris
“Le terrorisme intellectuel” van Jean Sévillia
“Holy Warriors” van John J. O’Neill
“Le Moyen Age, une imposture” van Jaques Heers
“Mohammed & Charlemagne revisited” van Emmet Scott
“Sharia versus Freedom” van Andrew G. Bostom
“Aristote au Mont Saint-Michel” van Sylvain Gouguenheim
“Van burger tot onderdaan” van Jos De Man

Screenshot_9

Door:

Lucky9

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

4 reacties op De islam is een ideologie van slavenhouders

 1. Pingback: De islam is een ideologie van slavenhouders. | Nageltjes

 2. Jan zegt:

  Morsi laat slavernij weer toe omdat dit conform de sharia is
  New constitution denies freedom of speech and equality of rights for women, omits ban on slavery
  http://www.jihadwatch.org/2012/11/egypt-new-constitution-denies-freedom-of-speech-and-equality-of-rights-for-women-but-omits-ban-on-sl.html

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal eens met het artikel van Lucky9. Hulde!

  Like

 4. Pingback: Islam en slavernij | Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s