Fjordman: Waarom we Duitsland nodig hebben

Screenshot_16

Mensen die ermee bezig zijn deze wereldoorlog te verliezen, omdat ze nog steeds van de laatste bezeten zijn, die generaties geleden ten einde kwam, maken me ziek. “Strijd tegen rechts” muteerde intussen tot een permanente heksenjacht tegen een imaginaire vijand. De mening dat “neonazi´s” een grote groep zouden zijn, is onzin. De met afstand gevaarlijkste mensen leiden tegenwoordig de EU. Zij zijn er driftig mee bezig om de Europese civilisatie te demonteren en de EU-grenzen tot naar het Nabije Oosten en Noord-Afrika uit te breiden om hun eigen landen met tig miljoenen Mohammedanen en andere vijandige buitenlanders te overstromen, zonder de eigen volkeren te consulteren. Dat maakt de EU tot de grootste criminele organisatie ter wereld, waarvan het doel is om een heel continent te vernietigen, de grootste ooit bestaande civilisatie te demonteren en de oorspronkelijke bevolking door andere te vervangen.

De Franse filosoof Alain Finkelkraut zegt dat “Europa niet van zichzelf houdt”. Hij zegt verder dat het geen krachten van buitenaf zouden zijn die Europa bedreigen, veelmeer zou het de vrijwillige afwijzing van de Europese identiteit en de wens naar de bevrijding van de eigen geschiedenis en tradities en naar de vervanging van deze door mensenrechten zijn. De EU zou niet postnationaal zijn, maar post-Europees.

Behalve de EU zijn het de linksen – de gevaarlijkste overal in het Westen – die de jihad ondersteunen om de eigen civilisatie te vernietigen. Om dit doel te bereiken hebben ze zich aaneengesloten met de Mohammedanen. In tegenstelling tot de neonazi zijn deze mensen veel talrijker, maatschappelijk erkend en buitenproportioneel vertegenwoordigd in de media en het onderwijs. Daar brengen ze systematisch “racistische” andersdenkenden tot zwijgen door hun bestaansgronden en naam te vernietigen. Ze maken gebruik van een fictieve “rechts-extreme” dreiging om mensen te vernietigen die ze niet mogen.

Volgens Dr. Aidan Rankin zou het huidige antifascisme het nieuwe fascisme zijn. De zogenaamde antiracisten en multiculturalisten zouden agressoren met ontlening aan het terrorisme zijn. De door hen unfair aangevallen mensen zijn de slachtoffers van een mislukt sociaal experiment en van een van de grootste oplichterijen in de geschiedenis: “Progressieven – zoals ze zichzelf noemen – maken gebruik van aanklachten wegens racisme en fascisme als motivering om verarmde blanke maatschappelijke groepen te onderdrukken en in blanke getto´s te isoleren. Voor blanke liberalen werd antiracisme een vorm van auto-racisme, gericht tegen leden van het eigen ras, die als sociaal minderwaardig worden beschouwd. Dat is een nieuwe vorm van sociale uitsluiting. (…) Hun ideologie staat geen andere relatie tot andere mensen toe dan aanval en belastering. De verachting voor het individu – vooral voor de blanke, werkende mannen – staat het de antifascisten toe om de twee tegenstrijdige bedoelingen met elkaar in overeenstemming te brengen: de burgerlijke ongehoorzaamheid (inclusief geweld) en de machtsophoping van de staat.”

Screenshot_12

Een naar het heet “tolerant” volk, zoals de Britten, wordt hoe meer totalitair des te “veelsoortiger” het wordt. (…) Het feit dat prominente groepen het christendom verachten, de vrijheid van meningsuiting afschaffen, uitgebreide censuur en indoctrinatie bedrijven, het kapitalisme haten, het idee van een alles beheersende staat propageren en fascisme ondersteunen terwijl ze tegen “nazi´s” strijden – dat alles toont aan dat de meeste mensen de ware aard van het fascisme niet meer begrijpen. “Discriminatie” leidt niet automatisch naar de gaskamers. In het verleden hebben we met succes en heel gevoelig de Mohammedanen “gediscrimineerd” en hen er zodoende aan gehinderd om in onze landen aan invloed te winnen. Ik zou me beter voelen als we deze “discriminatie”opnieuw zouden invoeren.

In een CNN-show zei de presentator D.L. Hughley dat de Republikeinse Partij zou lijken op het “nazi-Duitsland”, omdat de meerderheid van haar leden blank zou zijn. Om tegenwoordig “nazi” te zijn betekent net zoveel al “als blanke geboren” en “voor de eigen rechten opkomen”. Niet meer en niet minder. In werkelijkheid hoeft men helemaal niet voor de eigen rechten op te komen; blank zijn en adem halen volstaat al.

Een van de oprichters van de – door de staat gesteunde – Zweedse, links-extremistische en antiracistische Expo, Tobias Hübinette, schreef in 1996: “Te voelen en te denken dat het blanke ras minderwaardig is, is helemaal natuurlijk als men zijn geschiedenis en actuele handelingen bekijkt. Laten we de westerse landen van het blanke ras in bloed en pijn doen ondergaan. Lang leve de multiculturele, gemengde en klasseloze ecologische maatschappij. Lang leve anarchie!”

Screenshot_15

Peder Jensen alias Fjordman

Hübinette is een antifascist. Omdat zijn agenda erin bestaat alle blanken te vernietigen, moeten we aannemen dat een “nazi” iedere blanke persoon is die zich verzet tegen de eigen uitroeiing. Voor zijn voortdurende inzet voor het multiculturalisme kreeg hij overigens onderscheidingen. Voor zijn slag mensen betekent “multiculturalisme” kennelijk “de dood voor alle blanken en hun cultuur”. Helder en duidelijk.

De escalerende golf van lichamelijk geweld tegen blanken op straat in het Westen houdt nauw verband met de verbale aanvallen tegen blanken in de westerse media. Zelfs de “conservatieve” Zweedse minister-president Reinfeldt zei dat de traditionele cultuur van Zweden “barbaars” was en dat al het goed van buiten kwam. Als hij dat over welke andere etnische groep in de wereld dan ook gezegd zou hebben, dan zou hij zich daarvoor hebben moeten verontschuldigen, maar om de Europeanen en hun cultuur te denigreren wordt men nog actief aangemoedigd.

Screenshot_3

Tobias Hübinette, een van de oprichters van de Zweedse, links-extremistische, antifascistische, antiracistische en anarchistische organisatie “Expo”

Het is een grap als men over “islamofobie” spreekt,  terwijl er overal ter wereld leiders en organisaties op hun knieën rondkruipen om de Mohammedanen tevreden te stellen. De waarheid is: naast de Joden zijn het de mensen van Europese afstamming die overal in het Westen het meest gedemoniseerd worden en aan wie de meest eenvoudige waardigheid en het meest fundamentele recht tot zelfbehoud worden onthouden. Terwijl het antisemitisme in de media genoemd wordt, wordt het “anti-Whiteism” gewoon geaccepteerd.

Ironie van het verhaal: zowel de zelfbenoemde “antifascisten” als de echte neonazi´s zijn het eens met het krankzinnige idee dat de nazi ´s “pro-blank” waren. Dat waren ze niet. Ook al stonden Joden en zigeuners helemaal bovenaan de haatlijst, ze haatten ook de slaven zoals de Polen en de Russen, hoewel deze blank waren en veel blonder dan meneer Hitler zelf. De meeste Europese doden in de Tweede Wereldoorlog waren niet-Joodse blanken, hoewel het aandeel van de vermoorde Joden zeker extreem hoog was. De nazi´s voerden een brutale oorlog tegen andere Europeanen, hadden echter goede betrekkingen tot de islamitische Mohammedanen. Ik durf te zeggen dat het fascisme een jihad tegen de Europese civilisatie was, en een succesvolle bovendien. Nooit daarvoor in de geschiedenis bestond er een mens die meer gedaan heeft om het blanke ras te vernietigen dan Adolf Hitler.

Screenshot_14

De uitspraak dat de Jodenhaat vanuit nazi-Duitsland in de islamitische wereld werd “geïmporteerd”, is pure onzin – bewezen door Dr. Andrew G. Bostom in zijn “The Legacy of Islamic antisemitism”. (…)  Ook het despotisme is inherent aan de islamitische civilisatie en hoeft daar niet naar “geïmporteerd” te worden. In werkelijkheid is de islamitische civilisatie veel totalitairder dan de meeste totalitaire westelijke ideologieën. Zelfs de communisten en fascisten, die vermoedelijk de meest kwaadaardige ideologieën in de historie van Europa vormen, lukte het niet om alle vormen van muziek, beeldende kunst, ballet en klassieke muziek uit te bannen. Mussolini vernietigde niet de werken van Michelangelo en Rafaël, de islamitische jihadisten zullen dat echter doen zodra ze daarvoor de kans krijgen. Dat is slechts een kwestie van tijd.

Het fascisme had meer gemeenschappelijk met de islam dan met het christendom. De bewondering voor elkaar was en is aan beide zijden voorhanden. In 2005 stond Hitlers “Mein Kampf” op de bestsellerlijst in Turkije, direct onder een boek over een Turkse nationale held, die een atoombom in New York liet ontploffen. In diezelfde tijd noemde de Turkse minister-president Erdoğan islamofobie een “misdaad tegen de mensheid”. Praten over de volkerenmoord op de Armeniërs wordt in Turkije bestraft. Kan men een land van ongeveer dezelfde grootte als Duitsland, met een duizendjarige geschiedenis van voortdurende oorlogen tegen alle buren en met Adolf Hitler op de bestsellerlijst op gelijke hoogte zetten met een gematigd christelijk land?

In 2004 waarschuwde en dreigde Erdoğan de EU met “exploderend geweld” van de kant van islamitische extremisten als zij de EU-toetreding van Turkije afwijst en zich tot “christenclub” verklaart. Turkije hoort bij een Mohammedaanse club, de Organisatie van de Islamitische Conferentie (OIC), waarvan het doel is om de hele wereld onder de shariaheerschappij te dwingen. Maar daarom worden de Turken niet met “exploderend geweld” van de kant van de christenen bedreigd. Diezelfde Erdoğan overigens wees meerdere malen het idee van een “gematigde islam” van de hand.

Het gedrag van de Turkse en de Mohammedaanse groepen in de westelijke landen toont heel duidelijk aan dat zij kolonisatie als doel hebben en niet een aanpassing aan de gastlanden. Veel van hen zijn van plan hun medeburgers in naam van de islam in de lucht te jagen. In 2008 werd Hans-Martin Breninek, een oudere heer en lid van de gemeenteraad van Keulen, door jonge Turken bewusteloos geschopt. Hij was bezig informatiemateriaal over de dreigende islamisering van zijn land en europa uit te delen. Het is onmogelijk te zeggen hoeveel Europeanen door Mohammedaanse immigrantenbendes geslagen, beroofd, verkracht en vermoord werden – hun aantal neemt echter onophoudelijk toe. Het wordt tijd om te zeggen: genoeg is genoeg!

Screenshot_13

Bron:

http://fakten-fiktionen.net/2012/11/fjordman-warum-wir-deutschland-brauchen/#more-18159

Auteur: Fjordman

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Islamofobie", Dhimmitude, Duitsland, Europa, Fascisme, Islamisering, Jihad, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, Racisme, Socialisten. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s